~5~

70 5 1
                                    

Buz pisttinde ısınma hareketleri yaparken. Didem kenarlardan tutunarak yürümeye çalışıyordum. Şimdi ben Adnan'la birlikte bir gösteriyi yapıyımda görsün Didemciğim.

"Hadi bakalım ortaya gelin siz." Anıl abinin bize seslenmesiyle buz pisttinden herkes çıktı. Beni heyecan bastığında sakin olmaya çalıştım. Yanlış birşey yaparak kendimi rezil etmek istemiyorum.

Yanyana durduğumuz da Adnan yavasca önüme doğru gelmeye başladı. Bende onun gibi yaptığımda etrafımızda dönüyor gibi bir pozisyon çıkıyor ortaya. Adnan elini uzattığında bende elimi uzattım ve ellerimi tutarak dönmeye başladık kendini hızlıca bıraktığında geriye doğru gitti. Hızla bana geldi ve tekrar ellerimi tuttu. Beni bacaklarının altından geçirdiğinde oturur şekilde camel pozisyonunu aldım. Ben dönerken yavaşça ayağa kalkıyordum. Ben yavaşca kalktım ve Adnan'a doğru hızlandım. Beni belimden tuttu ve havaya kaldırdı bacaklarımı açarak tek omzunun üstüne oturur gibi yaptım ve hızla beni yere indirdi. Ben kendimce hareketler yapmaya başladım. Bacağımı tutarak 'Y' dönüşü yaptım. Adnan'da benim ki gibi bacaktan tutatrak 'I' spin dönüşü yaptı. İkimizde yan yana gelerek patenleri sürmeye başladık. Yavasca yan yana giderken Adnan aniden ters yöne döndü ve ben sürmeye devam ettim. Karşıma çıkınca elimi tuttu ve beni tek koluyla etrafında döndürdü. Beni kendine çekerek koluyla doladı. Birbirimize baktığımızda beni takla attırarak durdu.

Anıl abinin düdüğüyle gösterimizi bitirdik. Alkış tufanı koparken Adnan'la biz birbirimize bakıyorduk.
"Çok iyiydin cidden." dediğinde bende gülümseyerek cevap verdim.
"Sende öyleydin." aramıza cırtlak bir kızın girmesiyle konuşmamız bölündü.

"Yorulmuşsundur, al su iç aşkım. Ve bu arada çok güzel hareketlerin vardı bayıldım. Bir ara bana da öğrette sevgilinle yap." burda galiba bana bir atıfda bulundu. Onun sevgilisi benim demeye çalıştı.

Şuan Adnan'la sevgili olmanın tadını çıkar çünkü Adnan en kısa zamanda benim olacak.

Ben pissten çıkarken Adnan arkamdan bağırdı.
"Melis! Çok güzel bir gösteriydi tekrarlıyalım." arkamı dönerek ona şirince gülümsedim.
"Her zaman isterim." bana kafasıyla onay verince arkamı döndüm ve çıktım.

Anıl abi yanıma gelince oturttu beni.
"Her zamanki gibi bizi kendine hayran bıraktın Melis." bu söylediğine gülümeyip "utandırıyorsun abi." dedim patenleri ayağımdan çıkarırken.

Anıl abiyle kafeye doğru giderken konuşuyorduk. Camdan pistin içine doğru baktığımda Adnan Didem'e nasıl hareketler yapacağını gösteriyordu. Durup buraya doğru baktığında göz göze geldik. Utançla kafamı eğdim ve kafenin içine girdim.

Anıl abi bana sıcak çikolata ısmarladığında keyifle içmeye başladım. Buraya gelmenin en iyi yanı bu olsa gerek. İlk önce biraz çalışıp sonrada kafeye gelip buranın sıcak çikolatasını içmek. Burdan başkasının sıcak çikolatasını içmem her halde.

"Bize sıcak çikolata yok mu?" kafamı kaldırdığımda bana keyifle gülümsediğini gördüm. Galiba mutluydu. En az benim kadar mutlu gözüküyor yani.
"Tabi hemen söyliyim." elimi kaldırdığımda Anıl abiye döndüm ama galiba bizi anlamış olacak ki hemen kafa salladı.

"Burayı seviyorsun galiba?" Adnan'ın sorusuna karşın içten bir gülümsemeyle etrafıma bakındım. Derin bir nefes alarak
"Burası bana huzur veriyor. Özgürlüğümü burada yaşıyor gibiyim." dediğimde bana anlayışla kafa salladı.

"Didem nerede?" arkasına baktı sonra bana tekrar geri döndü.
"En son buz almaya gidiyordu." dedi ve güldü.
"Birşey mi oldu?" yalandan bir endişeyle ona baktığımda tebessümle "önemli birşey değil düştü ve yere dizini vurdu." dediğinde bende kafa salladım.

Aşk YenidenWhere stories live. Discover now