Noaptea uitarii

9.1K 358 27
                                    

     M-a aruncat in patul lui, sifonand asternuturile calde si catifelate, asteptand rabdatoare sa-si dea tricoul jos. Se  apleca deasupra mea incepand sa ma sarute cu lacomie, incercand sa-mi fure fiecare gura de aer, astfel inca ma imobiliza sub el. Mi-am incolacit mainile in jurul gatului sau, jucandu-ma cu degetele in parul castaniu, in timp ce el imi dezmierda trupul cu atingeri fine, bine determinate care ma faceau sa tremure de placere. Imi desfacu picioarele, inlaturand lenjeria, patrunzandu-ma usor, implinind acul nostru. Incepu sa se miste usor, marind ritmul, facandu-ma sa scap sunete de pleacere, pe care el le inregistra in memoria sa.

     Ii simteam rasuflarea scandata pe pielea mea usor transpirata. Incepu sa ma sarute, infigandu-si o mana in parul meu, tragand usor, provocandu-mi o durere placuta, care ma facu sa tremur. Imi zambi, incepand sa se joace cu buza mea inferioara, pe care o musca tandru. Facu o miscare brusca, ridicandu-ma astfel incat ajunsese sub mine aproape fara sa-mi dau seama. Am inceput sa ma misc incet, sarutandu-i pieptul ferm. Imi prinse o suvita de par intre degete si ma trase spre el, unde buzele sale le cauta pe ale mele. Isi plimba mainile pe spatele meu, arcuindu-ma la contacul cu acele atingeri rafinate. Ii magaiam fata, oprindu-ma din cand in cand sa-i admir chipul putin transpirat, dar atat de luminos, iar el ma tragea mai aproape de el ca si cand isi dorea sa ma absorba in acea furtuna de saruturi pasionale.

- Dylan, am soptit fara sa-mi dezlipesc buzele de ale sale.

- Da, mormai.

- Ce face noi aici?

- Ne simiti bine, sopti jucandu-se cu limba pe buzele mele.

     Se rasuci brusc, aducandu-ma sub dominatia sa inca odata.

- Poate ar trebui sa vorbim, am spus privindu-l intens in ochii, simtind un moment de luciditate.

- Putem sa vorbim mai tarziu, zise nerabdator, incepand sa-mi aplice sarutri scurte calde pe gat.

     M-am lasata purtata de acest nou val de placere pe care mi-l oferea neconditionat, fara sa ma mai impotrivesc. Simteam cum ma topeam in toata aceasta atractie fizica ce se aprindea intre noi si totusi parea ca acest act nu era suficient pentru a potoli aceasta pofta de a ne devora unul pe altul.

     Cand Dylan se opri, se lasa sa cada intr-o parte, oftand multumit. Ma trase cu o mana mai aproape de el, astfel incat sa-mi pot odihni capul pe pieptul sau si ma saruta pe crestet. Pielea lui avea un miros revigorant care ma incarca cu energie, dar cu toate acestea imi simteam toti muschii amortiti. Am inceput sa desenez cercuri imaginare pe pieptul lui, bucurandu-ma de acest moment linistit.

- Mi-a fost dor de tine, am soptit uimita de propria-mi sinceritate.

- Nu suficient de mult incat sa dai un telefon.

     Simteam o nota de repors in glasul sau, fapt care m-a facut sa-mi ridic capul obosit si sa-l privesc. Ochii ii erau intunecati si reci. M-am tarat pe coate mai aproape de el si l-am sarutat scurt, parca incercand sa-i cer iertare.

- Nu credeam ca-ti pasa atat de mult.

- Esti iubita mea, spuse intinzand mana spre noptiera, apucand un pachet de tigari.

- Eu nu stiam asta, am spus stiind cat de penibil putea sa sune.

     Zambi aratandu-si dintii stralucitori si isi aprinse o tigara. Trase din ea, apoi sufla in sus acel fum inecacios. M-am lasat cu capul pe perna.

- Ar trebui sa fi mai vigilenta, domnisoara Harrison.

- E cam greu. Sunteti o persoana foarte dificila, domnule Collins.

- Chiar asa? Eu cred ca la dumneavoastra este problema domnisoara, completa zambindu-mi dulce.

     Se apleca spre mine si ma saruta, impartind cu mine gustul tigariilor lui.

Jocuri Murdare - Volumul IDonde viven las historias. Descúbrelo ahora