Iar pleaca

9.8K 381 18
                                    

     Am coborat din masina, luptandu-ma cu geanta, sacoul si dosarele pe care le prezentasem. Eram atat de fericita ca obtinusem o slujba, ca nici nu ma plansesem de durerea de picioare provocata de acei pantofi incomozi. Eram nerabdatoare sa o sun pe Julia, sa-i povestesc cum a fost ziua mea si sa-i multumesc pentru ajutorul oferit.

     Am aruncat o privire prin jur. Era liber. Nicio urma de vreun vecin nesuferit.

     M-am impleticit in propiile picioare, luptandu-ma sa-mi mentin echilibru. Dosarele imi cazura iar eu am lasat o injuratura sa-mi scape.

- Alexis Harrison!

     M-am intors imbufnata. Avea o sincronizare perfecta. Tocmai isi parcase masina langa fordul meu, iar acum venea spre mine. Purta o pereche de pantaloni negri, un tricou cu un imprimeu albastru  si nelipsita geaca de piele.

- Dylan Collins! am zis la randul meu pe un ton asemanator lui.

- Ne e nevoie sa fi asa formala domnisoara secretara, spuse aplecandu-se sa ma sarute.

- Nu sunt o secretara ticalosule, am spus lovindu-l incet cu geanta, sunt scenarista.

- Mda, esti foarte priceputa cu scenele, spuse facandu-mi cu ochiul.

     I-am intors spatele dramatic, mimand supararea si am pornit spre scara blocului cu el in urma mea. Am auzit zgomotul produs de bricheta lui. Inca mai aveam nevoie de acea scrumiera. Dar poate nu ar trebui sa ma straduiesc atat. I-as da mult prea multa importanta si exact asta evitam sa fac. Un barbat trebuie dresat, nu rasfatat.

     I-am aruncat o privire furisa peste umar. Nu a observat. Era mult prea adancit in propriile ganduri. Oare la ce se gandea? Avea si el probleme sau era domnul „eu sunt perfect”. Pe fata i se citeau sentimente precum ingrijorare, oboseala si confuzie. Ce ascundea acel chip frumos?

     Am intrat amandoi in lift, atingandu-ne usor coturile. Rece. Simteam un val de anexietate si tulburare.

- E totul bine? am intrebat uitandu-ma urat la el cand scruma in lift.

- Da, spuse zambind. Iti faci griji pentru mine, domnisoara Harrison?

     O intrebare directa. Am iesit repede din lift cand usile acestuia s-au deschis larg. In graba mea aproape ca am daramat-o pe doamna Jackson. Voiam sa evit acea intrebare la care nu stiam daca pot sa raspund sincer sau nu.

     Femeia mi-a zambit politicos cand mi-am cerut scuze, dar era mult prea ocupata de strainul cel chipes din lift care tragea cu nepasare dintr-o tigare pe jumatate arsa.

- Oh! excalama plina de incatare. Draga Alexis in sfarsit ti-ai gasit un prieten si inca unul destul de chipes, spuse chicotind. Este actor? ma intreba nedezlipindu-si ochii de la el. Trebuie sa-ti fi fost foarte greu sa o cuceresti pe Alexis, i se adresa ea lui, e o fata cu o personalitate foarte puternica. O femeie adevarata.

- Stiu, spuse Dylan ranjind. Inca mai incerc sa-o cuceresc.

     Doamna Jackson izbucni in ras, iar vena mea micuta plusa nebuneste. Intr-o zi avea sa se sparga. Voiam sa o imping in acel lift si s-o trimit la celalalt capat al lumii, dar pentru ca nu puteam face asta am stat acolo zambind prosteste, fandu-i semn sa se retraga.

     Am deschis usa de la aparatament cu indemanare si am trantit dosarele pe un scaun. Intra in bucatarie si stinse chistocul in farfurioara pe care i-o dadusem. Isi aprinde cu nerusinare inca o tigare.

- Si i-a spune, ce cauti aici? l-am intrebat descatusandu-mi picioarele din stransoarea pantofilor.

     Imi face semn sa vin spre el. Ma apropii schiopatand usor. Ma trage de mana ca sa ma asez pe genunchi lui. Isi strecoara mana pe sub camasa mea. Corpul imi tremura iar inima se agita nebuneste. Imi sufla fumul in fata. Toata tensiunea sexula acumulta in trupul meu se evapora fiind inlocuita de o stare de nevroza.

- Ticalos arogant!

     M-am ridicat, ducandu-ma spre chiuveta facandu-mi de lucru cu niste pahare murdare.

- Arati ca o sotie, spuse amuzat.

- Dar nu a ta!

- Nu-i nimic. Eu pot fi si amant, oricum nu mi-ar placea sa ma leg doar de o singura femeie.

     L-am auzit ridicandu-se. Se lipi de mine, plimbandu-si buzele pe gatul meu. Excitant. Se lupta cu camasa mea, iar intr-o secunda ma lasa in sutien. Imi trase fusta deasupra fundului, jucandu-se cu elasticul chilotilor. Aveam pielea de gaina, iar coprul meu se unduia supus atingerilor lui. Imi prinse parul intr-o coada si-mi saruta delicios de dulce ceafa. Ma intors spre el si-mi explora gura. Avea acea aroma de tigare inconfundabila, care incepea sa-mi placa atat de mult. Ma ridica si ma pune pe masa. Imi deface sutienul si-mi saruta sani. Incerc sa-i dau tricoul joc, dar impinge cu tandrete mainile mele tremuratoare.

     Continua sa se joace cu limba mea cu o pricepere ametitoare. Am oftat de placere cand a intrat in mine cu blandete.

     A inceput sa se miste cu maiestrie. Simteam orgasmul cum se apropie si mi-am inabusit un geamat de placere. A incetinit ritmul ca sa poate sa-mi acopere gura cu sarutatile lui delirice, iar apoi a continuat.

     Dupa ce am terminat, mi-am tras fusta si am luat camasa pe mine, facandu-ma doar la unul dintre nasturi. El se aseaza pe locul lui aprinzand obisnuita tigare de dupa sex. Ma privea admirativ, holbandu-se in zona bustului meu.

     Voiam sa-i spun ceva simitindu-ma stanjenita de tacerea care se lasase.

- Data viitoare tine minte ca imi place in pat.

     El incepu sa rada.

- Tine minte ca imi place sa incerc lucruri noi.

- Refuz sa cred ca nu ai mai facut sex pe masa de la bucatarie.

- Nu am mai facut sex pe masa de la bucatarie cu tine. Si mi-a placut. Hai sa incercam la mine, data viitoare.

     Am rosit, iar inima mea a explodat de fericire raspandind fluturi in tot trupul meu. Aveam nevoie de naftalina, mi-am spus zambind in sinea mea.

- Imi pare rau sa te dezamagesc, domnule Collins, dar nu am de gand sa te las sa-ti indeplinesti fanteziile tale bolnave.

- Nu incerca sa pari inocenta, Alexis. E o imagine care nu ti se potriveste.

- Ce sti tu? Nu ma cunosti. Ma vrei doar pentru sex, i-am reprosat simtindu-ma brus frustrata si neglijata.

     I-am vazut uimirea si enervarea de pe fata, pe care se straduia s-o domoleasca.

- Daca te-ai asteptat ca ne vom aseza la masa si vom incepe amandoi sa vorbim de cat de fericita si frumoasa a fost copilaria noastra sau alte rahaturi de genul te-ai inselat.

- Daca te-ai asteptat sa-ti spun cat de mult imi pasa, te-ai inselat si tu. Nu am de gand sa o fac pe prietena cu tine, sunt sigura ca-ti permiti sa inchiriezi una.

     Am plecat fara sa-i mai arunca o privire, izolandu-ma in camera mea stiind ca este inca acolo. Dar de ce eram eu cea care se retrasese? Eram in casa mea, el trebuia sa plece.

     M-am schimbat in haine mult mai confortabile si m-am asezat in fata laptopului incercand sa scriu un nou scenariu. Din cand in cand il auzeam vorbind la telefon, iar apoi se facea liniste din nou.

     Nu aveam nicio idee, asa ca am renuntat si m-am trantit in pat. Am atipit, iar cand m-am trezit eram din nou singura. Plecase.

Jocuri Murdare - Volumul IUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum