Clubul

10.5K 365 4
                                    

     Mi-am strecurat telefonul sub masa si i-am dat un mesaj Juliei. Eram la una din intalnirile pe care ea mi le recomandase, iar lucrurile nu mergeau prea bine. Nu stiu care era problema. Tipul era dragut, dar pur si simplu nu ma puteam concentra la cea ce spunea. Ma uitam la ceas din minut in minut, iar el parea ca nu observa acest gest lipsit de subtilitate.

     Intr-un final am plecat din bar, iar el s-a oferit sa ma conduca acasa. Am acceptat, desi ma temeam de posibilitatea de a ma intalni cu Dylan. Un lucru amuzant, din moment ce nu stiam ce fel de relatie aveam.

     Cand am ajuns in parcarea din fata blocului a facut o incercare stupida de a ma saruta. L-am respins cat de politicos am putu, tinand cont de faptul ca era o cunostinta de a Juliei. Am intrat in bloc si am urcat cu liftul, jurand in sinea mea ca nu voi mai merge niciodata la o intalnira aranjata de altcineva.

     Apartamentul meu era cufundat in intuneric, intampinandu-ma cu un aer proaspat, rece si pustiu, in care eu nu puteam sa simt aroma lui de tigara si parfum. Am facut un dus si am iesit infasurata in prosopul meu preferat. Am cautat in frigider ceva de mancare si am luat telefonul sa o sun pe Julia.

- Cum a mers? ma intreba ea nerabdatore.

- Nu asa bine. A fost ...

- Plictisitor? intreba ea trista.

- Da.

- Imi pare rau Alexis. Niciodata nu am ales barbatii prea bine.

- Nu fi asa dura cu tine. Cred ca este si vina mea. Cred ca m-am lasat distrasa de ... vizita surpriza pe care Dylan mi-a facut-o aseara. Nu m-am putu gandit decat la el.

- Alexis?! Credeam ca vrei sa-l uiti.

- Asa era, pana ...

- Pana cand a venit la tine, si-a dat pantalonii jos si te-a fermecat?

- Nu! am spus revoltata. Doar am vorbit si mi-am dat seama ca am sentimente pentru el.

- Alexis, spune ea oftand, stiu ca incepe sa-ti placa de el, dar te rog sa ai grija. Nu vreau sa te raneasca.

- Ar trebui sa nu te mai ingrijorezi, incerc sa-i spun pe o voce mult mai vesela, mai trebuie sa ne asumam riscuri din cand in cand. Ar fi asa plictisitor daca am incerca sa ducem cate o viata asa prudenta.

- Uneori prudenta e totul, spune ea cu intelepciune.

     Am inceput sa rad. Prietena mea nu era de multe ori serioasa, dar atunci cand o facea vorbele ei erau pline de adevaruri si bunatate.

     Am terminat convorbirea si nu am putu sa nu observ noul mesaj pe care-l primisem. L-am deschis cu sufletul la gura.

“Te astept in parcare intr-o jumatate de ora.”

     Jumatate de ora? De ce nu putea sa urce pur si simplu asa cum o facea mereu? Am strans tot curajul pe care-l depozitasem de-a lungul vietii mele, intr-un colt al inimi si l-am sunat. Era prima data cand faceam asta si eram destul de tulburata si nelinisita. Mi-a raspuns dupa ce telefonul a sunat de doua ori, avand acea voce sexy.

- Nupotfigataintr-ojumatatedeora! am spus fara sa respir.

- Poftim? intreab amuzat.

- Nu pot sa fiu gata intr-o jumatate de ora, am repetat mult mai rar, am parul ud.

- Bine, atunci ai la dispozitie douazeci si cinci de minute.

- Dylan! am strigat exasperate. In orice caz, de ce nu poti sa urci pur si simplu? Ai devenit brusc timid?

- Cu tine niciodata iubito! Haide, garabeste-te si imbraca-te! Nu ma face sa astept prea mult.

     Imi inchide telefonul lasandu-ma buimacita si nauca. Arunc prosopul de pe mine si incep sa rascolesc prin dulap. Imi pun o lenjerie neagra cu jartiere pe care o pastram pentru cele mai perverse fantezi ale mele. Nu crezuzem ca le voi putea purta vreodata, tinand cont ca nu puteam gasi un barbat capabil care sa trezeasca vreo dorinta ascunsa. Am ales o rochie neagra mulata, cu un decolteu generos, deoarece credeam ca era cea mai buna obtiune pentru o intalnire despre care nu stiam nimic. Mi-am uscat parul cu feonul, iar cand am terminat, am incercat sa-l aranjez, dandu-i o forma. L-am indreptat cu placa si am inceput sa-mi caut pantofii prin camera, lovindu-ma de toate lucruiile care-mi apareau in cale. Mi-am ales o geanta plic in care am inghesuit telefonul, portofelul si cateva maruntisuri pe care orice fata trebuie sa le aiba cu ea.

Jocuri Murdare - Volumul IWhere stories live. Discover now