Dezvaluiri

10.4K 390 15
                                    

- Nu te supara Alexis, dar mie nu imi place situatia ta, imi spune Julia dupa ce i-am relatat toate evenimentele noi petrecute in viata mea, iar acum tragea o concluzie. Nu stii nimic despre el. Doar vine la tine acasa, faceti sex, schimbati un sir de replici in care va atacati orgoliile, iar apoi pleaca cine stie unde. Tie iti place situatia? Nu ai vrut niciodata un astfel de barbabt in viata ta, dar acum se pare ca esti foarte legata de acesta.

     Stateam cuminte pe scaunul meu, savurandu-mi cafeau de dimineata, pe care obisnuiam sa o bem la cafeneaua Sweet Pie. Era locul nostru preferat unde puteam sa petrecem ceva timp impreuna, lucru care devenise foarte greu din cauza slujbelor noastre care ne secau de energie si timp liber. Acum, prietena mea isi intra in rol, dand la o parte toata acea voie buna si prosteala, devenind mult mai calma si mai serioasa, expunandu-mi toate parerile ei sincere, de care aveam nevoie.

- Ce stii mai exact despre el?

     Am stat sa ma gandesc cateva clipe bune, in timp ce ea ma privea insistent.

- Pai, am inceput eu, stiu ca e nepotul lui Adam Collins si are o sora, Susan.

- Nu prea multe din cate vad eu.

- Ii stiu si numele! am spus victorioasa. Asta se pune?

     Imi arunca o privire taioasa.

- Fi serioasa Alexis. Realizezi ca am dreptate, nu e asa?

- Da, am spus plecandu-mi capul. Dar nu stiu ce sa fac. Sunt confuza.

- Spune-mi: te-ai indragostit?

     Am tresarit pentru ca exact acele cuvinte ma temeam ca le voi auzi.

     Bineinteles ca nu ma indragostisem. Tot ce simteam pentru el era doar o atractie fizica, atata tot. Nu ma puteam indragostit de cineva atat de repede, idiferent de cat de frumos era.

     I-am impartasit si Juliei aceasta parere, iar ea cazu pe ganduri. Am profitat de aceasta pauza pentru a schimba subiectul. Deja ma saturasem sa vorbim de mine si problemele mele, aveam nevoie sa stiu cum mai era situatia prietenei mele. In ultimul timp trecuse printr-o despartire. Relatia durase opt luni de zile si ii fusese foarte greu sa treaca peste acest moment dificil. Il iubise cu adevarat pe Daniel, dar el ii daduse papuci pentru o alta fata, mai frumoasa si mai sexy. Dispretuiam toate aceste scenarii in care cineva isi parasea partenerul doar pentru ca aparuse cineva mai bun. Se parea ca oamenii mereu cautau un inlocuitor mai bun al persoanei de langa ei, iar acest lucru se repeat mereu si mereu, idiferent de varsta.

     Daca ar fi sa fiu sincera cu mine, ar trebui sa recunosc ca si mie mi-ar fi teama de acest lucru. Daca m-as atasa prea mult de Dylan sau mai rau, daca m-as indragosti de el as suferi enorm, stiind ca el mereu va fi in cautarea de femei, iar eu nu as fi decat cea la care va veni cand toate celelalte nu sunt prin preajma. Ar fi atat de dureros si oricat de mult as fi vrut sa ma protejez de el si ochii lui caprui, cred ca acum ar fi prea tarziu. Chiar daca nu voiam sa recunosc, cred ca pana la urma m-am dovedit la fel ca si celelalte femei din clubul acela. La fel de frivola, vulnerabila si naiva ca si ele. In seara aceea ma crezusem superioara lor, dar se parea ca ma inselasem. Cel mai mult ma deranja faptul ca prin acest lucru imi calcasem singura pe orgoliu, la care tineam destul de des.

     Dupa cum afirmase si Julia, nu cunosteam prea multe despre acest Dylan Collins care frage inimi, iar eu nu reusisem sa aflu decat ca este nepotul lui Adam Collins si asta printr-o simpla coincidenta. Deasemenea stiam ca ei doi pareau sa nu aiba o relatie prea buna, dar cine il poate invinovatii pe Dylan tind cont de faptul ca bunicul lui era un tiran. Muncisem in firma lui timp de doi ani de zile, aducand profituri care nu puteau fi trecute cu vederea, iar acum ma concediase uitand tot ce facusem. Imi dedicasem acesti ani numai muncii, iar acel batran lipsit de creativitate rasese de creatiile mele. Intr-un fel trebuia sa recunosc ca imi facuse o favoare concediindu-ma. Prea mult stres si munca in firma lui mi-ar fi adus o imbatranire prematura. Acum imi gasisem o slujba noua care nu era atat de bine platita, dar atata timp cat facusem acest pas, urmatorii veneau de la sine.

Jocuri Murdare - Volumul IWhere stories live. Discover now