NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
The Missing Wolf [LOPEND]

The Missing Wolf [LOPEND]

52.5K Reads 4K Votes 89 Part Story
anonymous By wolflovexx Updated 2 days ago

Winnaar People's Choice Award, Netties 2017:D

'Ze zien er best schattig samen uit.' 'Ja dat moet ik wel toegeven, alleen liefde vind ik niks.' Zegt Lucy. 'Ja dat is het zeker.' Zucht ik. Lucy gaat verder de bosjes in en pak een tak met bladeren om zichzelf te camoufleren. Kan dit nog genãnter? 'Dat gaat niet werken Lucy.' 'Jawel heb je een verrekijker?' 'Sorry een watte?' 'Een verrekijker.' Mompelt Lucy alsof het de normaalste zaal ter wereld is om mensen te bespioneren. Ik rol demostrief met mijn ogen. 'Are you kidding me! Mensen kijken al raar naar ons. Dit is een beetje heel erg opvallend.' 
  
  'Je heb gelijk dit gaat niet werken. We moeten de restaurant binnenkomen.' Grijnst ze. 'Wat nee.' 'Jawel en dan kunnen we gelijk eten.' 'Je bedoelt stalken.' 'Ja en nee. Ik heb best wel zin in eten.' 'Okay goed, maar als we betrapt worden is het jouw schuld.' 'Jaja let's go.' 
  

DEEL 1 VOLTOOID, DEEL 2 LOPEND!!!
~
'Daarom heb ik maatregelen genomen.' Mijn ogen worden groot als ik een handboei zie om mijn rechterpols. Ik zie dat Jake Hunter ook vast boeit. 'Ja jullie zien het. Deze zijn extra sterk. Hebben we speciaal laten maken. En het leuke ervan is dat alleen ik de sleutels heb.' Rosella zwaait pesterig het sleuteltje voor onze neus. 

Ik staar met open mond naar haar. 'Nou veel plezier samen.' Jake en Rosella lopen grijnzend weg. Ik bekijk de handboeien goed. Er zit een halve meter ketting aan tussen onze boeien. 'Louise?' Hoor ik Hunter vragen. 'Ja?' Met mijn aandacht vooral gericht op de stalen handboeien.

'Ik moet maar de wc.'


(Deze 2 stukjes zijn geen prologen.)
•
The Missing Wolf- Voltooid
You Again-  LOPEND
(Apart book, maar hoort soort van bij deze serie): The Heaven.

Hoofdstuklengte (You Again) : meestal meer dan 2000 woorden.


Copyright © 2016-2017 @Wolflovexx
Hoogste rank ooit #1 in weerwolf (16-02-2017)
#1 in beta, gamma, mate, pack, war

Cover: @wolflovexx

Neem deze verhaal niet serieus.

Ik houd van de mensen die dit soort dingen zeggen. Hoef ik me nooit te vervelen en kan ik lekker met slechte karma gooien.