You Again - 18

2K 89 49
                                    

Hoofdstuk 18

Pov. Louise

Wij wachten in de vergaderzaal op The Moonlight. Een aantal leden van The Moonlight zijn er al. We wachten allemaal geduldig *kuch* op Katelynn af. Lucy word affentoe aangestaard door haar muts.

Het eind resultaat was goud waard of moet ik zilver zeggen?

Laten we zeggen dat Lucy voortaan zichzelf in de toekomst geen conclusies moet trekken dat mensen zwanger zijn. Nu hoef ik tenminste Lucy niet meer terug te pakken van wat ze deed op de bruiloft van Jake en Rose. Dat heeft ze namelijk zelf al gedaan. Hehe.

'Luus het is 28 graden. Een muts is overbodig.' Grijns ik. 'Ik houd het liever op.' Een aantal zilveren plukken zijn niet goed verstopt in haar zwarte muts. 'Bekijk het van de zonnige kant. Ik hoef je niet meer terug te pakken voor de handboeien.' Ik weet dat mijn grijns erg groot is op dit moment, want Lucy ergert zich nu dood aan mij. Hahahaha. Had ze maar geen permanente haarverf moeten halen.

'Hoe wil je Jake, Rose en Nate gaan terugpakken?' 'Iets met 20 kg glitter.' Grinnik ik. Nate maakt je borst maar nat, want dit gaat je namelijk niet verwachten. Mwuahaha.

'Waarom lach je zo eng.' Justin kijkt me aan alsof ik een gestoorde professor ben. 'Ik weet al hoe ik Nate moet terugpakken. Rosella en Jake kunnen het net eng terugkrijgen.' Ik wrijf in mijn handen. 'Voor dat gebeuren met dat handboeien?' 'Ja.' 'Ik zei het toch dat het niet werkte Lucy. Hunter en Louise hebben nog nooit elkaar verliefd aangekeken.' Werpt Justin naar Lucy toe. Terwijl ik met een grote grijns een hapje neemt van mijn tosti. Hmm.. Zou ik het huis van Jake en Rosella verhuren aan een moterbende?

Lucy kijkt verontwaardigd. 'En wie past dan wel bij Louise?' 'Aiden.'

Ik stik in mijn tosti. Lucy slaat op mijn rug. Na een hoestbui draai ik me naar Justin toe. 'Moet je me dood hebben Justin!' Zeg ik verontwaardigd. Voor het effect leg ik mijn hand op mijn hart. 'Ja, hoe kom je daarop? Hunter en Louise hebben veel dingen gemeen. En zij en Aiden niet!' Lucy geeft Justin een klap op zijn achterhoofd. Waardoor ik moet grinniken.

'Tegenpolen trekken elkaar eenmaal aan.' En met deze woorden kijk ik Justin dodelijk aan. Ik zie Justin slikken. Lucy hoor ik lachen. Haar werp ik ook een dodelijke blik toe. Justin haalt onschuldig zijn handen omhoog. Mijn ogen vallen op een geknopen armband om zijn linkerpols. Iets zegt me dat dit niet klopt. 'Wat is dat?' Ik wijs wantrouwens naar zijn armband. 'Een armband.' 'Er staat iets op!' Ik frons met mijn wenkbrauwen.

Justin zwijgt en probeert mijn blik te weigeren. 'Justin? Justin, Justin. Justin!' Hij blijft mij ontwijken. Dan maar zo.. 'Laat het armband nu zien.' Beveel ik met mijn alpha-stem. Hij kan het moeilijk negeren. Justin laat zuchtend het armband zien.

'O my god.' Hoor ik Lucy zeggen. 'Waarom ben ik daar niet eerder opgekomen.' Gaat ze verder. Mijn ogen worden groot. 'Justin als ik jou was zou ik gaan vrezen voor je leven.' Ik knoop het armband los van zijn pols en stop het in mijn broekzak. 'Wat wil je met mijn armband doen?' Justin doelt naar zinn armband die nu verborgen zit in mijn broekzak. 'Verbranden.'

'Why?' 'Omdat er Aidison op staat! Heeft Hunter en Jill ook zulke armbanden?' Vraag ik met een lichte kwade ondertoon. 'Ja.'

Op dat moment loopt Kate heupwiegend het vergaderzaal binnen. 'Wees voortaan optijd.' Reageert Hunter op Kate's late aankomst. 'Toon respect voor je luna.' Ze houd haar hand voor Hunter's gezicht.

'En dat noemt zich een luna?' Hoor ik Lucy naast me zeggen. 'Inderdaad.'

Het vergaderzaal valt stil. Als niemand het woord neemt begin ik. 'Het contact en reisverbod. Hoe zit dat?' Ik richt mijn aandacht op The Moonlight. 'Ja ik dacht dat wij vrienden waren.' Zucht Lucy.

The Missing Wolf [Voltooid]حيث تعيش القصص. اكتشف الآن