Pengawas King Dihatiku

Pengawas King Dihatiku

65.5K Reads 2.5K Votes 21 Part Story
Atiqah By CikSidekick Updated Sep 25

Tengku Addrian Mukriz Aryyan
Adriana Ameera
Tengku Ardell Mya Aryana
Syafiq Redza
Syafiera Raz
Zahra Amira
Ammar Danish
Nazrin Hadi
Erdania Sofia
Mia Aireen

Pengenalan antara Addrian dan Meera berlaku apabila Meera mula menjejakkan kakinya ke sekolah yg sama dengan Addrian. Mereka mula mengenali antara satu sama lain disebabkan satu peristiwa. Para junior juga terkejut apabila Senior Add bercakap dengan junior baru yg bernama Adriana Ameera. Semua pelajar di sekolah itu tahu Senior Ad hanya bercakap dengan rakan yg sebaya dengannya dan pelajar lelaki sahaja. Bagi Addrian junior hanyalah akan menyusahkannya.

"Walau apa pun terjadi dia tetap akan jadi isteri aku buat selamanya," Tengku Addrian Mukriz Aryyan

"Aku sayang kau lebih dari seorang kawan and now aku nak kau bahagia dengan aku. No more excuses," Syafiq Redza

"Aku nak jadikan kau sebagai cinta terakhir tapi sayang ianya hanya satu ungkapan yang aku boleh luahkan sebab hati kau dah dimiliki oleh si dia," Ammar Danish

"Saya nak jadikan awak sebagai isteri saya walau dengan apa cara sekali pun," Nazrin Hadi

"Aku cintakan kau sejak pertama kali kau tumbuk muka handsome aku ni," Muhammad Fikri

Siapakah pilihan hati Adriana Ameera? Kalau nak tahu kenalah baca cerita dia dulu....ok chaw luhhh

Rasanya perkataan memaling tu lagi sesuai kalau ditukar kepada berpaling 😄