Buli Stories

Refine by tag:

39 Stories

UNBREAKABLE NAYLA by zaffadnil
#1
UNBREAKABLE NAYLAby zaffadnil
LOVE TILL THE END
Pujaan hati tengku by aina_nadi
#2
Pujaan hati tengkuby Aina Nadirah
Mengisahkan tentang seorang gadis yang selalu dibuli dan dihina oleh orang sekeliling dan seorang putera diraja yang disanjung dan dihormati oleh semua orang si gadis se...
Perubahan Super Ejen [Ejen Ali FF] by EnderWigin73
#3
Perubahan Super Ejen [Ejen Ali FF]by EnderWigin
Cerita ini mengambil tempat selepas Ejen Ali The Movie. Selepas kejadian pemberontakan pinggiran, Ali tidak dibenarkan lagi memakai I.R.I.S, gadjet ciptaan ibunya. Walau...
My Chubby Princess {OG} by Author_Runi-chan
#4
My Chubby Princess {OG}by ᴋʜᴀɪʀᴜɴɴɪꜱᴀ
Malay Fanfic! "Isk..Kenapa...kenapa hanya aku berbadan besar, aku dibuli sampai macam ni?Isk.." Gempa, seorang gadis malang berbadan besar sering dibuli dan...
Blind Girl  by nurlins
#5
Blind Girl by N U R ❤
Highest Rank #1 in Chicklit #1 in Aulia Aulia Mardhiah, gadis berusia 16 tahun dan mula menjejaki ke sekolah baru setelah usianya sudah makin me...
Aku Cinta Dia by harryfred98
#6
Aku Cinta Diaby Harry Freddie
Mengisahkan tentang seorang pelajar lelaki yang telah mengalami pelbagai masalah berat yang menyebabkan dia kemurungan.Juga merupakan mangsa buli yang tabah menghadapi c...
+4 more
Musuh ku, Husband ku by nvrvlsyxfiqxh
#7
Musuh ku, Husband kuby Nurul Syafiqah
Tengku Adriana Syafwina atau dikenali sebagai Rian berpindah ke Kuala Lumpur kerana syarikat ayahnya di sana mengalami masalah.Adriana terpaksa meninggalkan sahabat baik...
BULI  [ Boboiboy Halilintar Fanfiction] by scantaro
#8
BULI [ Boboiboy Halilintar Fanfic...by warna-warni
Pembulian paling sadis yang pernah menimpa kehidupan Hali. Halilintar, seorang pelajar sekolah Pulau Rintis berasa nasibnya terlalu malang kerana kawan-kawannya sanggup...
AMIRA by NisyaRosmie07
#9
AMIRAby Nisαwoo
Amira Riana seorang gadis berusia 17 tahun . Dia sesorang gadis yang comel dan pelajar yang cemerlang . Disebabkan itu ramai pelajar yang iri dan dengki terhadapnya . Se...
Oi Budak Nerd!! by Trudacosta
#10
Oi Budak Nerd!!by Trudacosta
Saya tak tahu sangat nak buat description ni so korang baca je lah ye THANK YOU
Színvak (Marics Peti ff.) 18+ by Bianka441
#11
Színvak (Marics Peti ff.) 18+by BiankaxO19
Egy részes hosszú novella Marics Petiről. Nem spoilerezek olvasd el és megtudod...🤍
masa aku darjah 4 by AfiqZaquan4
#14
masa aku darjah 4by Afiq Zaquan
aku seorang mangsa buli
my favourite classmate by missfrhnnhnbella
#15
my favourite classmateby missfrhnnhnbella
Alyssa Nadhirah merupakan sebatang kara setelah kedua ibubapanya meninggal disebabkan terlibat dengan kemalangan sewaktu dia berumur 16 tahun.walaupun begitu,dia tetap b...
Kisah Klasik Untuk Masa Depan by Zandaya_Dynas
#16
Kisah Klasik Untuk Masa Depanby Zandaya
Aditian Warith Bin Kamarul Ariffin aka AWKA, pelukis komik yang terkenal di persada antarabangsa namun identitinya menjadi rahsia. Tiada siapa tahu identiti sebenarnya m...
Kau bukan Ameerah ! [Low update] by thesecretpandawriter
#17
Kau bukan Ameerah ! [Low update]by newwieee
Aneerah Arsyah adalah korban buli di sekolahnya. Sekuat mana pun dirinya bertahan, namun dia tetap gagal berdiri. Sampai suatu hari, Aneerah berhasrat bunuh diri. Apa ya...
Masquerade Master by mafiamott
#18
Masquerade Masterby
Tak reti nak wat sinopsis yuh.. baca jela konfem sengih sorang ii AHAHAHAHA #LauRiq #sweetsecretly #mylovetowardsyouispermanent #mafia
Kénköves mennyország by KrisztinDeli
#19
Kénköves mennyországby Krisztián Deli
Valós események alapján íródott kisregény, szürreálisnak tűnő szereplőkkel és történésekkel.