THAT MR.BYUNTAE IS MY HUSBAND! (KIM TAEHYUNG [BTS] IMAGINE)

THAT MR.BYUNTAE IS MY HUSBAND! (KIM TAEHYUNG [BTS] IMAGINE)

41K Reads 2.1K Votes 12 Part Story
real_KTHW By KimTaehyungWifeu Updated May 07

Jeon Syirae seorang murid dan juga pengawas yang sangat tegas di sekolahnya.. Dia mempunyai cousin bernama Kim Taehyung a.k.a V.. Syirae memang tak suka kan cousin nya V.. Bagi Syirae mereka just COUSIN tapi ibu bapa mereka telah membuat arranged marrige untuk mereka berdua..

"Kenapa kamu berdua nie asyik nk gaduh jee?! Asal jumpa gaduh! Macam mana lah kawin nanti.."- Puan Kim
"WHAT Kawin?! Tapi kiteorang cousin! Just C.O.U.S.I.N!"- Syirae
"V, ok jee.."- Taehyung

"Kau nie kenapa?! Giler ke apa?! Aku anggap kau cousin aku jee tak lebih dari tu.."- Syirae
"Suka hati aku lah..Aku punya mulut..Lagipon aku tak sabar nak tunggu malam pertama nanti.. Asal kau pon tak sabar ke?"- Taehyung

"M..mana a..ada.. Dah lah! malas nak layan kau!  Aku benci kau Byuntae!!"- Syirae
"Aku Byuntae? Alarh aku jadi macam tu just untuk kau jee.."- Taehyung

MeowChim MeowChim Jan 24
Agagaga....nak ranya...poster page ni..... tu...bukan taehyung kan...my friends cakaplah...diakata tu org thai ke apa yg serupa....
KimTaehyungWifeu KimTaehyungWifeu Sep 24, 2015
Ok thanks guys.. I will update ASAP..hahaha.. and thanks  for comment..  I appriceate that..