Agreed marriage✔️

By _IamAnett_

275K 8.8K 1.2K

Mackenzie patří do gangu, který vede její otec. Nikdo z jejích kamarádů neví, že je vlastně mafiánka. Občas s... More

0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
Nová story
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
Nový příběh
49
50- bonus❤️
❤️❤️
Mine

23

6.3K 174 33
By _IamAnett_

Mackenzie

Ráno jsem se probudila sama od sebe, už se mi moc ani spát nechtělo. Otevřela jsem oči a viděla, že ležím na hrudi Justina. Vytáhla jsem ruku z pod peřiny a začala jsem ho jemně hladit po břiše a prohlížela si jeho tetování. Po chvilce jsem otočila hlavu a podívala se na něj. Pořád spal a tak jsem ho začala pozorovat. Je tak krásný a teď jak spí tak je hrozně roztomilý.

,,Hmm, proč mě pozoruješ?" Zamumlal a já zvedla obočí. ,,Jak to víš?" Uchechtla jsem se a on otevřel oči. ,,Prostě to vím. Jsem hezkej, že? Proto mě pozoruješ" zachraptěl a já se usmála. ,,Pravda" šeptla jsem. ,,Taky jsi hezká. Jsi přímo nádherná" našpulil pusu a já ho políbila.

,,Mám tě ráda Justine, hodně ráda" zašeptala jsem. Úsměv z tváře mu zmizel a já si povzdechla. To jsem neměla říkat.

Pomalu jsem se od něj odtáhla, ale on si mě k sobě přitáhl zpátky. ,,Já tě mám taky rád Mackenzie" ,,Ale jako kamarádku s výhodami že?" Zeptala jsem se trochu smutně a on pomalu přikývl. ,,Nebo prostě, já nevím. Máme dobrý vztah teď si myslím. Já sám nevím jak tě mám rád. Hrozně se mi líbíš, jsi nádherná a hodná. Chci tě chránit a jsem extrémně majetnický. Včera jeden číšník tě na té večeři pozoroval. Snažil jsem se na něj nevyjet" řekl a já se usmála. Tohle půjde, on mě taky začne mít rád a možná i milovat. Věřím v to.

,,Tak už to teď nebudeme probírat. Vidím na tobě, že ti to není moc příjemný" řekla jsem a on mě začal hladit po boku. ,,Já vždy když pomyslím na lásku tak se mi před očima objeví moje mamka. Vždy když on ji mlátil tak ona mu říkala, že ho hrozně miluje a ví, že on ji taky miluje a že nechápe proč ji tak ubližuje. Ona ho milovala víc než mě." Řekl ublíženě. ,,Je mi to tak hrozně líto Justine. Určitě tě milovala nejvíc na světě" pohladila jsem ho po tváři. ,,Ne, nebo aspoň mi to nikdy nijak moc nedokazovala. Jako jo když mi on taky ubližoval tak se mě snažila chránit, ale kdyby mě milovala víc tak se mnou uteče někam pryč. A pak se zabila. Nemyslela na mě. Kdyby na mě myslela, tak by se nezabila" řekl a já ho objala. Nejhorší je, že ona vlastně skočila před kulku, která patřila tomu idiotovi. Tohle se Justin nikdy nesmí dozvědět, to by ho zlomilo ještě víc.

,,No nic, tohle ráno bylo na mě nějak moc citlivý" odtáhl se ode mě a já se zasmála. ,,Chceš udělat tu snídani do postele?" Usmál se. ,,Jako tu o kterou jsem tě prosila v komentářích na Instagramu?" Usmála jsem se. ,,Jo přesně tu" kývl. ,,Ani moc nemám hlad. Můžeš někdy jindy" řekla jsem a on přikývl.

,,Jdeš dneska do práce nebo takhle někam?" Zeptala jsem se. ,,Ne, ale musím odpoledne být v pracovně a něco tam vyřešit" řekl a já přikývla. ,,Takže teď se můžeme ještě válet?" ,,Jo to můžeme" zasmál se a já se zachumlala do peřiny a hned jsem pustila televizi. ,,Hmm, myslel jsem, že budeme dělat něco jiného než koukat na televizi" zabručel a zachumlal se ke mě. ,,Takový dva dny nic dělat nebudeme. Docela mě to bolí" řekla jsem se smíchem. ,,Chápu" kývl a začal mě hladit po stehně. Cítila jsem se opravdu nádherně.

*********

Odpoledne chvilku po obědě si Justin zalezl do pracovny a já jsem šla zase do bazénu. Miluju to. Ten bazén je fakt obrovskej a když je tady doma tak proč toho nevyužít. Justin sem skoro vůbec nechodí, což fakt nechápu.

Plavala jsem si v bazénu a najednou se tu objevil Ben. ,,Co tu děláte?" Překvapeně jsem se na něj podívala.

,,Jdu si zaplavat" pokrčil rameny. ,,Cože? Vždyť to nemůžete! Vy tu pracujete sakra!" Zařvala jsem a hned vylezla z bazénu. Chtěla jsem si obmotat kolem sebe ručník, ale on mi to nedovolil.

,,Co děláš doprdele?!" Zařvala jsem když mě přitiskl ke zdi. ,,Když jsem tě viděl na svatbě tak panebože, ty jsi byla tak nádherná. Celou dobu ses mi hrozně líbila. Snažil jsem se chovat profesionálně, ale pak už jsem to nevydržel. Ukázala si mi prsa a prostě jsem z tebe hrozně nadrženej" řekl. ,,Já jsem ti prsa nikdy neukázala! Ty jsi do mě narazil. A nikdy jsem ti nedovolila mi tykat!" Vykřikla jsem. ,,Tak když spolu budeme šukat tak si přece nebudeme vykat ne?" Ušklíbl se a já mu dala facku. ,,Co si to vůbec dovoluješ ty idiote? Vypadni ode mě. Justin tě zabije, je ti to jasný?!" ,,Prosímtě zas tak skvělý vztah nemáte a on by ti určitě neuvěřil. Já pro něj pracuju už přes pět let. Když mu řeknu, že jsi po mě ty vyjela tak si myslím, že uvěří mě" zasmál se. ,,To jsi jen myslíš" zavrčela jsem.

,,Pusť mě sakra!" Zařvala jsem hystericky. ,,Řvi si jak chceš. Šéf je až v horním patře v kanceláři. Neuslyší tvůj řev." Zasmál se a sundal mi horní část plavek. Začala jsem brečet a už jsem se nedokázala bránit. Byl na mě moc silný.

,,Justine! Pomoc! Justine prosím!" Řvala jsem úplně nejvíc. ,,To ti fakt nepomůže zlatíčko. Teď neřvi ať máš pak sílu vzdychat moje jméno" řekl se smíchem. ,,Justine!" Zařvala jsem a zavzlykala jsem. ,,Ne prosím" zašeptala jsem když si sundal kalhoty s boxerkama. ,,Podívej se" chytil mi hlavu do rukou a sklonil mi ji dolů takže jsem se musela podívat na jeho penis. ,,Justine!!" Znova jsem zařvala. ,,Řvi si jak chceš" protočil očima a začal mě osahávat.



Justin

,,Bože" zamumlal jsem a pořádně se protáhl. Hrozně mě bolely záda, sedím tu zatím chvíli, ale už mě to teda fakt nebaví.

Postavil jsem se a rozešel se dolů do kuchyně. ,,Nevíte, kde je Mackenzie, Rebecco?" Zeptal jsem se a nalil si do skleničky vodu. ,,Je v bazénu" ,,Ta si ten bazén hodně užívá" zasmál jsem se a ona se smíchem přikývla.

Najednou jsem slyšel divný zvuky, něco spíš jako křik. ,,Slyšela jste to?" ,,Ne, co?" Znova se ozval křik. Znělo to jako křik Mackenzie.

,,Do háje" zavrčel jsem, vyndal si z pod opasku pistol a rozeběhl se k bazénu. Buď se Mackenzie něco stalo a nebo se sem někdo dostal.

Doběhl jsem k bazénu a hned viděl něco, co mě nehorázně nasralo a chtěl jsem zabíjet.

Střelil jsem Bena do nohy a ten se hned svalil na zem a Mackenzie taky spadla, protože ji držel přitisknutou ke zdi. ,,Ty sráči!" Zařval jsem naštvaně a střelil ho i do druhé nohy. Takhle by mohl ještě utéct, teď mu to jen tak nepůjde.

,,Mackenzie, zlato pojď sem" hned jsem si ji k sobě přitisknul. ,,Justine on mě málem znásilnil" zavzlykala. ,,Pššš. Neboj se zlato. Už ho nikdy neuvidíš" zašeptal jsem ji do ucha, sundal jsem si triko a hned ji ho oblékl.

,,Rebecco prosím, vezmete ji pryč?" Podíval jsem se na Rebeccu, která předtím běžela hned za mnou. ,,Určitě pane Bieber. Pojďte slečno, všechno bude v pořádku" chytila ji kolem ramen. ,,Justine p-počkej" zašeptala. ,,Pššš, už se neboj" ,,Co když ti něco udělá?" ,,On? To určitě" zasmál jsem se a pak jsem ji políbil. ,,Všechno bude v pořádku" šeptl jsem ji u rtů a pak jsem ji popostrčil k Rebecce.

Za chvíli odešly takže jsem vzal Bena a hned ho přitiskl ke zdi. ,,Co jsi to chtěl kurva udělat?! Chtěl si znásilnit moji manželku? Co? Ty jsi chtěl znásilnit moji manželku?!" Zařval jsem a on začal kroutit hlavou. ,,Není to tak jak to vypadá" zašeptal a já jsem se nasral ještě víc.

Chytil jsem ho více za krk a šel jsem s ním pryč od bazénu. Tady dole je taková místnost s úklidovými potřebami takže jsem ho odtáhnul sem. Posadil jsem ho na židli a sobě jsem si přitáhnul taky židli. Byl tu nějaký provaz a to se mi fakt moc hodilo. Přivázal jsem ho za ruce k tý židli kdyby mi náhodou chtěl dát ránu.

Sedl jsem si naproti němu a díval jsem se na něj jak se kroutí bolestí. ,,Ona se na mě vrhla, opravdu!" Vyhrkl najednou. ,,Co to kurva meleš?!" Vykřikl jsem a vytáhl jsem si z pouzdra nůž. Vždy na opasku nosím pouzdro s nožem a pak za opaskem zbraň.

,,Přísahám! Šel jsem se jenom podívat k bazénu jestli je Mackenzie v pořádku. Ona vylezla z toho bazénu a vrhla se na mě. Začala mě líbat a pak mi řekla, že už ji nebaví být pannou, že chce odpanit a pak že už bude vědět co a jak až se budeme chystat vy dva spolu vyspat. Opravdu přísahám, že to takhle bylo. Nechápu, co to tam předvedla. Je to jenom herečka!" Vyhrkl a já jsem to nevydržel a bodl ho dolů do břicha. Začal řvát bolestí a já si tu jeho bolest a ten křik tak užíval.

,,Takže za prvé Bene. Ty nemáš vůbec přístup k bazénu ani k posilovně. To už dávno víš. Jenom kdyby jsi slyšel podezdřelé zvuky tak se tam půjdeš podívat. Ale do toho bazénu se nikdo neznámý ani dostat nemůže takže pokud Mackenzie umí plavat tak se ji tam nic stát nemůže. Ty tam prostě nesmíš. Za druhé. Nechápu, co tady vůbec děláš. Dneska jsem celý doma, Mackenzie chtěla být taky doma, tak proč jsi přišel?" ,,Protože jsem myslel, že mě budete potřebovat" řekl s bolestí v hlase a já mu ten nůž tam zabodl ještě víc a pak rychle vyndal. Zase ten obrovský křik.

,,Mlč, neřvi! Mluvím s tebou!" Vykřikl jsem. ,,Takže za třetí. Mackenzie ti takovou sračku, co jsi mi teď řekl ti nemohla říct. Už nechce být pannou?" Zasmál jsem se. ,,Opravdu! Musíte mi věřit!" ,,Zrovna včera jsme se spolu vyspali Bene. Už pár hodin pannou fakt není." Řekl jsem a on se na mě překvapeně podíval. ,,A máš to. Tímhle jsi se hezky prozradil, že lžeš" Uchechtl jsem se. ,,A-ale ona ona to ř-říkala" zakoktal.

,,Mlč" zavrčel jsem. ,,Za čtvrté. I kdyby se na tebe vrhla a chtěla po tobě sex tak ty by jsi s ní neměl spolupracovat. Já věřím Mackenzie, ona se na tebe nevrhla, ona by to nikdy neudělala. Je do mě zamilovaná. Miluje mě, víš? Takže kdyby se to třeba stalo před měsícem kdy jsme se ještě fakt nenáviděli a ona by se na tebe třeba vrhla tak ty by jsi správně ji měl od sebe odtrhnout, protože jsi podepsal smlouvu. Víš jakou? Hned po svatbě jsem ti dal smlouvu s tím, že budeš její bodyguard a tučně zvýrazněný bod tam byl jaký? Určitě si to pamatuješ Bene. Tak mluv!" Znova jsem ho bodl, ale na jiné místo.

,,Aaaaaaaaaaa já nevím!" Řval jak blázen. ,,Víš to kurva! Ještě jsme se o tom bavili!" Zařval jsem a čepelí nože jsem začal v jeho břiše otáčet.

,,Nikdy se vaší manželky nedotknu i kdyby to ona sama chtěla!" Zařval a pak začal už i brečet bolestí. Vydržel to docela dlouho nebrečet. Docela cením.

,,Přesně tak. I kdyby se ona na tebe vrhla tak se ji nikdy nedotkneš" zašeptal jsem mu do ucha. ,,A ty jsi tu smlouvu podepsal. Slíbil si mi, že se na ní nikdy ani s chtíčem v očích nepodíváš. A co ty jsi udělal? Málem si ji znásilnil" řekl jsem chladně.

,,Já už to nikdy neudělám! Opravdu! Už nikdy se na ní ani nepodívám! Vyhoďte mě odtud klidně, ale nezabíjejte mě prosím!" Zařval a já se začal smát. ,,Ty jsi myslíš, že bych tě teď jen tak pustil? Copak mě neznáš? Pracuješ pro mě už pět let. Vždy svou práci dokončím a ty už jsi hezky načatej. Vždy když někoho takhle mučím, tak ho vždy zabiju. Nedělej, že to nevíš" zasmál jsem se. ,,Tak udělejte výjimku prosím. Klidně mě pošlete pryč z Ameriky nebo takhle. Slibuju, že už se sem nikdy nevrátím" zavzlykal a já ho znovu bodnul a teď už i výš. A pak znova a znova. Z pusy mu začala téct krev.

,,Budeš tady teď takových deset minut umírat bolestí. Nechci tě postřelit třeba do hlavy. To by byla pro tebe moc nádherná a rychlá smrt. Teď tady budeš trpět za to co jsi udělal." Zavrčel jsem. ,,Prosím ne" zasípal. Znova jsem ho bodl, ale ne úplně hluboko a pak jsem odešel pryč.

Hned když jsem vyšel z té místnosti tak začal řvát jak magor. Protočil jsem očima a šel do sprchy u bazénu a tam jsem si umyl ruce a i hruď, protože jsem na ní měl jeho krev.

Vyšel jsem nahoru a Mackenzie na mě hned skočila a začala brečet. ,,Pojď sem, zlato. Neplakej" zašeptal jsem a vysadil si ji na sebe. Sedl jsem si na gauč a pořád jsem ji držel u sebe. Nevím proč ji říkám zlato. Je to takový automatický asi.

,,Ty jsi ho nezabil? Ty ho ještě pustíš?" Překvapeně se na mě podívala když se ozval jeho pronikavý křik. ,,Ne, on umírá. Ale takhle s tím křikem to bude mít rychlejší. Víc se vyčerpá" řekl jsem. ,,Cože?" Nechápala a já ji pohladil po tváři a rovnou ji utřel slzy.

,,Prostě jsem ho nechtěl jen tak střelit do hlavy nebo do srdce. To by měl moc lehký. Pobodal jsem ho na místa, kde zase hned tak neumře a teď tam pomalu, bolestivě umírá. Tohle si víc zaslouží za to, co udělal" řekl jsem. ,,Nebojíš se, že ten křik uslyší sousedé?" Zeptala se. ,,Ne, dům nemáme zase hned tak vedle ostatních. To nemůžou slyšet" řekl jsem a Mackenzie silně zavřela oči když sem dolehl zase jeho křik. ,,Co je?" Pohladil jsem ji po zádech. ,,To už je druhá osoba, která je nebo bude kvůli mě mrtvá." Řekla. ,,Mackenzie, ale to není kvůli tobě. Ten hajzl si to zasloužil. Jo přiznávám ten tvůj Lucas to bylo kvůli tobě. I přes můj zákaz si za ním lezla, ale Ben? Ten hajzl tě chtěl znásilnit. On si tu smrt fakt zaslouží a ty za jeho smrt nemůžeš" řekl jsem a ona přikývla.

,,Mackenzie už někdy něco takového Ben udělal? Třeba když jsem nebyl doma? Jestli jo a ty jsi mi to neřekla, tak budu naštvanej" řekl jsem. ,,Já jsem nevěděla jestli ti to mám říct" zašeptala a já se zamračil. ,,Takže jo? On ti už něco udělal?!" Vyhrkl jsem. ,,Ne! Nic mi neudělal. Stalo se to asi před týdnem a něco." ,,A co? Řekni mi to" řekl jsem naštvaně.

,,Vylezla jsem z koupelny a narazila jsem do Bena. Nevím co tam dělal u koupelny a tak jsem ho tam právě nečekala a narazili jsme do sebe. No a jak jsem to nečekala tak mi sjel ručník dolů a on viděl moje prsa" řekla a já stiskl ruce do pěstí. ,, Fakt to bylo omylem. Nemysli si, že jsem mu je ukázala" ,,To si ani nemyslím, neboj" řekl jsem a pohladil ji po boku.

,,On měl hroznej chtíč v očích, ale říkala jsem si, že to bylo omylem a tak jsem neviděla důvod ti to říct. Potom ten stejný den jsem ho hledala, protože jsem chtěla aby mě odvezl do obchodu. No a on byl nahoře v koupelně a tam si dělal dobře. Slyšela jsem ho jak vzdychá" ,,Ten sráč. On si určitě představoval jak s tebou šuká" zavrčel jsem. ,,No a dál?" Zvedl jsem obočí.

,,No vlastně už skoro nic moc. Říkala jsem mu pak v autě, že je to dost neslušný a ať si to dělá doma. On zastavil na kraji silnice a začal mě prosit ať ti to neříkám. Řekla jsem to jenom Jazzy a ta mi řekla, že je to na mě jestli ti to řeknu nebo ne. On mi nic neudělal jenom na mě hodně koukal jakože i nadrženě a tak. A teď poslední dny jsem si u něj už ničeho nevšimla takže jsem to nějak vypustila z hlavy." ,,Měla jsi mi hned říct, že si honil v ptáka v naší koupelně a hned bych si to s ním vyřídil. Nechápu to, fakt ne. Věřil jsem mu. Dělal pro mě pět let. Já si pamatuju jak jednou mi Jazzy řekla, že je nějakej divnej a já jsem se jí za to vysmál. On určitě nějak hnusně přemýšlel i nad Jazzy. Jsem fakt debil" ,,Jo říkala mi, že z něj měla opravdu blbej pocit a že ji taky očumoval pořád" ,,Měl jsem ji věřit a nikdy jsem toho debila k tobě neměl pustit" povzdechl jsem si.

,,Nedávej si to za vinu. Věřil si mu. No tak, zachránil jsi mě před ním a to je to nejdůležitější" řekla a já ji jemně políbil. ,,Kdyby tě fakt znásilnil nevím co bych udělal. Vždyť on už měl ptáka venku a ty jsi byla taky nahá" řekl jsem naštvaně. ,,Tak asi by jsi ho zabil tak i tak ne?" ,,Jo, ale byl bych tak nasranej, že bych si to určitě potřeboval vybít ještě na někom" ,,Jakože, že by jsi zabil někoho jen tak?" ,,Asi jo. No to je jedno, nebudeme to řešit." Řekl jsem a ona přikývla.

,,Už nekřičí" zašeptala. ,,Že by už?" Ušklíbl jsem se. Mackenzie ze mě vstala a tak jsem taky vstal a podíval se na hodinky. ,,Je to deset minut. Jdu se na něj podívat" ,,Můžu jít taky?" ,,Mackenzie to asi není dobrý nápad. Ty ho chceš vidět celého od krve a pobodanýho?" ,,Máš pravdu, to asi ne" řekla potichu. ,,Jdi si lehnout do postele, já přijdu" řekla jsem a pak jsem se rozešel dolů.

Otevřel jsem dveře a usmál se nad Benem. Už byl mrtvej. Měl otevřené oči a krev mu z pusy pořád tekla.

,,To máš za to ty svině" zavrčel jsem. Přišel jsem k němu a položil si prsty na jeho krk. Tep jsem necítil, ale i tak projistotu jsem ho střelil do srdce. Už jednou se mi stalo, že jsem takhle někoho mučil a ten člověk pak vypadal fakt, že je mrtvej, tep jsem necítil a pak na mě najednou skočil a taky mě bodnul.

Vytáhl jsem si mobil z kapsy a napsal Fredovi  zprávu.

To Fredo: Potřebuji se zbavit těla u mě doma. Pak ti to vysvětlím. Napiš klukům.

From Fredo: Ok

Bena jsem tady nechal sedět na židli a rozešel jsem se zase nahoru. Vešel jsem do ložnice a Mackenzie ležela zachumlaná v peřině a vzlykala. ,,Mackenzie" šeptl jsem a lehl si k ní. Nadzvedl jsem peřinu a přitulil se k ní. ,,Hrozně jsem se ho bála. Už jsem myslela, že mě fakt znásilní" vydechla. ,,Je mi to líto Kenzie. Slibuju, že už se ti nikdy nic nestane" řekl jsem a hladil ji po vlasech. Podívala se na mě uplakanýma očima a pousmála se. ,,Ty jsi mi řekl Kenzie. Snad poprvé" usmála se. ,,Je to lehčí než Mackenzie" řekl jsem s úsměvem a hladil ji palcem po tváři.

Sedla si na mě a já ji chytil za boky. ,,Copak?" Usmál jsem se. ,,Myslím si, že mě máš rád víc než říkáš. Proč se to bojíš říct?" ,,Říkal jsem ti ráno, že vždy když pomyslím na lásku tak si vzpomenu na mamku. Láska k někomu je hrozná věc. Úplně tě to zaslepí a uděláš pro toho druhého cokoliv a vlastně ani moc nemyslíš na sebe, jenom na toho druhého. A já tohle nechci cítit" zakroutil jsem hlavou a ona si povzdechla a slezla ze mě.

,,Já bych pro tebe udělala cokoliv, to máš pravdu. Zachránila bych tě kdyby ti hrozila smrt. Jako to udělala tvoje mamka" zašeptala a pak si rychle přikryla pusu rukou. ,,Co jsi to řekla?" ,,N-nic. Blbost jsem řekla" mávla rukou. ,,Mackenzie, mluv, dělej. Co udělala moje máma?" Zavrčel jsem. ,,Justine to jsi se nikdy neměl dozvědět. Já jsem taková kráva" zavzlykala. ,,Hned mi kurva řekni o co jde!" Zařval jsem.

,,Ten den, co umřela tvoje mamka tak ona se nepodřezala tak jak si to ty myslíš. Tvůj táta mířil na toho jejího přítele a vystřelil. A tvoje mamka skočila před tu kulku, aby ho zachránila." Řekla potichu a já vstal z postele. Cítil jsem v očích slzy. ,,Takže ona skočila před tu kulku. Ona ho tak milovala, že se za něj obětovala? Můj otec zabil mojí mamku?" Zašeptal jsem. ,,Justine, tvůj táta mířil na něj. Tvoji mamku by samozřejmě nikdy nezabil, tak mi to řekla Jazzy" ,,Jazzy? Ona tohle ví? Takže ona ví moje nevlastní sestra jak moje matka umřela a já to nevím?!" Zařval jsem.

,,Justine je to moje chyba, že jsem ti to řekla" ,,Ne je dobře, že jsi mi to řekla. Teď už mi to všechno dochází. Slyšel jsem dva výstřely když jsem seděl v tom autě. Potom přišel táta a řekl mi, že se mamka podřezala v koupelně. Vyběhl jsem z auta a mamku jsem viděl ležet v předsíni. On mi říkal, že ji tam přenesl, bylo mi divný to, že mamka krvácí z břicha a ne z rukou. Proč mi to kurva nedošlo?! Nakecal mi samý sračky a já jsem mu uvěřil!" Zařval jsem a odešel jsem z ložnice. ,,Justine! Kam jdeš?" Běžela za mnou. ,,Jdi ode mě Mackenzie. Nemusí tě zajímat, kam jdu" zavrčel jsem a odešel jsem pryč.

Nastoupil jsem do auta a rozjel jsem se k tátovi domů. Prudce jsem zastavil před domem a rozeběhl se ke dveřím a začal na ně mlátit.

,,Dobrý den pane Bieber." Otevřela mi jejich hospodyně. Odstrčil jsem ji a rozeběhl se do obýváku, kde všichni seděli.

,,Justine, ahoj. Kde je Mackenzie?" Postavil se otec a usmál se. ,,Ty hajzle!" Zařval jsem a dal mu pěstí. Jazzy s Pattie vyděšeně vykřikly a Jaxon se mě snažil od něj odtáhnout.

,,Ty jsi zabil mojí mámu! Zabil jsi ji!" Řval jsem a mlátil do něj. ,,Dost!" Zařval Jaxon přes celý barák a shodil mě na zem.

,,Vy všichni jste to věděli. Ty jsi to řekla Mackenzie a řekla jsi ji ať mi to neříká!" Zařval jsem na Jazzy. ,,Protože vím, že by tě to zlomilo" zavzlykala. ,,Jak jste mi to mohli tajit?" ,,Justine, už tě zlomilo to jak sis myslel, že se podřezala. Tohle by tě víc dodělalo. Já jsem ji nezabil. Nebo nechtěl jsem. Jak jsem sakra měl vědět, že tam skočí?" Povzdechl si otec.

,,Jděte všichni do prdele" zavrčel jsem a rychle jsem odešel pryč.

Mackenzie

V rychlosti jsem se oblékla, vzala si svoje auto a jela jsem k Jeremymu a Pattie. Musím jim říct, že to Justin ví.

Zastavila jsem před domem, šla jsem rychle ke dveřím a zaklepala. Otevřela mi jejich hospodyně a ta mě hned poslala do obýváku.

,,Justin ví o jeho mamce!" Vyhrkla jsem hned, ale pak jsem viděla Jeremyho od krve a Pattie ho ošetřovala. ,,On už tu byl že jo?" Povzdechla jsem si a začala jsem brečet. ,,Mackenzie, nebreč" přišla ke mě Jazzy a objala mě.

,,Jeremy, já se hrozně omlouvám. Vyletělo to ze mě nechtěně a on to slyšel a pak na mě řval ať mu to řeknu. Měli jsme takovou citlivou chvilku a prostě jsem to nechtěně řekla" zavzlykala jsem. Jeremy se postavil a přešel ke mě.

,,Nedávej si to za vinu. Mě to nevadí. Nakonec je to úleva, že to už ví. Občas jsem nad tím přemýšlel, že mu to řeknu. Fakt jsi z toho nic nedělej Mackenzie ano?" Pohladil mě po rameni a já přikývla.

,,On vás ale zbil. A teď bude na vás hrozně naštvanej" ,,Já to zvládnu. Za pár dní až trochu vychladne si s ním promluvím a zkusím to nějak vyřešit. Spíš bude hodně naštvaný na tebe, že jsi mu to tajila" ,,Já už jsem na jeho hnusný chování zvyklá. Taky to zvládnu" zašeptala jsem.

,,Co když si něco udělá?" Zeptala se potichu Pattie a já se na ní překvapeně podívala. ,,Proč by si měl něco dělat?" Zeptala jsem se. ,,Občas když byl menší a vzpomněl si na to, jak se jeho mamka zabila a že vlastně na něj vůbec nemyslela tak měl takový sklony k sebevraždě. Naposledy to bylo nějak v sedmnácti na její narozeniny. Myslel na to, jak se podřezala a jak byla zoufalá a tak" řekl Jeremy. ,,To už je šest let. Přece si nemyslíte, že by se teď chtěl zabít" řekla jsem nervózně. ,,Snad ne. Ale radši bychom ho měli najít. Třeba se půjde hodně opít a to je taky nebezpečný kdyby jel potom v autě" řekl. ,,Kde ho budeme hledat?" ,,Vůbec nevím"





Ahoooooj❤️❤️ takže musím říct, že jsem ze sebe fakt hodně překvapená😂 část vyšla hned po dni a má skoro 4000 slov. To je můj rekord😂😂

Budu hrozně ráda za vaše názory, které mi fakt hrozně pomáhají psát dál. Nepíšu to jenom pro sebe, ale hlavně pro vás a protože vás to baví. Ale aktivita je poslední dobou fakt velká takže za to jsem mooooc ráda a děkuji vám za to❤️❤️

Takže co říkáte na toho Bena? Zajímavé že?😂😂 a potom to Mackenzie na konci trochu pokazila no.😂😂

Další část bude asi v sobotu tak se těšte. Budu fakt ráda za vaše komentáře a vote❤️❤️❤️

Tuhle část věnuji _viktorkax_ ❤️❤️❤️ snad se ti část líbila❤️

Můžete si dál psát o věnování❤️ ráda ho dám❤️❤️

Continue Reading

You'll Also Like

12K 800 65
1. díl Lexie neměla jednoduché dětství. Její otec ji opustil, její strejda umřel tou nejdivnější smrtí a celá její rodina uhořela při požáru. Sice př...
9.8K 837 56
Mnoho vody v řece uplynulo a oni už nejsou studenty na škole čar a kouzel v Bradavicích. Naopak, osud si přál, aby se stali řediteli kolejí. Hermion...
14.1K 939 39
Rozálie. Svět plnej drog, chlapů na jednu noc a snahy vydělat si trochu peněz na rohlíky. Zato Lukáš, ten má srdce plný lásky, našlápnutou kariéru a...
3.9K 239 19
Láska - slovo, které jsem nikdy nedokázala pochopit. Je to emoce, kterou ve vás vybudí člověk, k němuž něco cítíte. Byla to tedy ta láska, kterou jsm...