Agreed marriage✔️

By _IamAnett_

275K 8.8K 1.2K

Mackenzie patří do gangu, který vede její otec. Nikdo z jejích kamarádů neví, že je vlastně mafiánka. Občas s... More

0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
Nová story
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
Nový příběh
49
50- bonus❤️
❤️❤️
Mine

21

5.3K 178 33
By _IamAnett_

Mackenzie

Ráno jsem se probudila na svůj budík. Dnes musím jít na gynekologii. Vůbec se mi tam nechce. Je to prej nějaká doktorka, která taky patří do mafie a tak tam k ní chodí všechny ženy a dívky z našeho světa. Jazzy už tam taky byla na kontrole a říkala, že je to docela milá ženská tak snad to bude v pohodě. Já jdu taky na kontrolu a hlavně už si musím říct o antikoncepci. Dneska by mi mělo začít moje období a co jsem tak četla, tak by se měla antikoncepce poprvé vzít hned první den menstruace. Takže začnu už dneska.

Položila jsem mobil zpátky na stolek a podívala se na Justina, který mi ležel na hrudi a spokojeně oddechoval. Nemělo by to být opačně? Proč mi on leží na hrudi? Ale zase celou noc se ke mě pořád tulil. Líbilo se mi to, ne že ne. Bylo to roztomilý. Jsem jenom zvědavá, jaký bude až se probudí.

Pomalu jsem ho od sebe odtáhla a on se zachumlal do peřiny a spal dál. Vstala jsem z postele, vzala si mobil a šla do koupelny. Tam jsem zjistila, že jsem to fakt dostala takže jsem se osprchovala a vzala si tampon. Trochu jsem se namalovala a vydala jsem se do šatny. Vzala jsem si uplé jeansy, triko, pohodlný svetr a přehodila si přes sebe ještě kabát. Vlasy jsem si dala do drdolu a vzala jsem si menší kabelku. Potichu jsem vešla do ložnice a oddechla si, že Justin ještě spí. Teď se mi s ním ještě mluvit nechce. Hodila jsem si do kabelky peněženku a klíče a mohla jsem jít.

Rebecce jsem dneska řekla ať přijde na 11, aby uvařila oběd a aby mohla ráno zůstat s rodinou. Ben ten už seděl na barové židličce. To ne, doufala jsem, že tam pojedu sama.

,,Dobré ráno slečno Mackenzie" usmál se. ,,No dobré" zamumlala jsem. ,,Kam máte namířeno? Kam vás odvezu?" ,,Vy mě nikam odvážet nebudete. Já to zvládnu" ,,To ale nejde. Víte, že vás musím hlídat" ,,Jedu na gynekologii a tam opravdu nepotřebuji hlídat. Beru si auto se sledovacím zařízením tak si zapněte mobil a dívejte se, že fakt jedu tam" řekla jsem a šla jsem rychle do garáže. Odemkla jsem auto a nastoupila jsem. Zadala jsem do navigace adresu té ordinace a jela jsem.

Za takových 15 jsem tam dojela takže jsem hned vystoupila a šla dovnitř. Seděla tam jenom jedna těhotná žena takže jsem si sedla vedle ní. Naštěstí tu nebudu čekat tak dlouho.

Za chvíli vylezla z ordinace další těhotná žena a šla ta druhá. Nebo vlastně ta co vylezla nebyla ani moc žena. Byla tak v mém věku a už byla těhotná. Tak teď bych teda nezvládla být matkou.

Patnáct minut jsem strávila na Instagramu a pak jsem byla na řadě.

,,Dobrý den" pozdravila jsem sestřičku i doktorku. ,,Dobrý den slečno Bieber. Vy jste tu poprvé že ano?" Usmála se. ,,Ano, ano jsem" kývla jsem.

,,Už jste někdy byla na gynekologii?" ,,No vlastně ještě ne. Nějak jsem neměla důvod." ,,A teď jdete na kontrolu že?" ,,Ano a chtěla bych antikoncepci prosím" ,,Samozřejmě, to hned vyřídím až vás zkontroluji. Měla jste už pohlavní styk?" ,,Ne ještě ne" ,,Dobře tak to vás zkontroluji pomocí ultrazvuku. Lehněte si na tohle lehátko" ukázala a já si tam teda lehla. ,,A čím mě budete vyšetřovat až budu mít ten styk za sebou?" ,,No kdyby jste měla podezření na těhotenství tak taky ultrazvukem, ale jinak další kontroly by byly pomocí takového mikroskopu, který zavedu dovnitř. Budu mít lepší možnost zkontrolovat, že jste v pořádku" řekla a já se na ní překvapeně podívala. ,,Dobře" šeptla jsem. ,,Ale nebojte. Nic to není. Až za vámi bude pohlavní styk tak si zavolejte a já vás zkontroluji zevnitř. Jinak normálně se na prohlídky chodí jednou za rok. Ale musím zkontrolovat vás vevnitř hned po pohlavním styku" řekla a já přikývla. Doktorka mě zkontrolovala tím ultrazvukem a pak jsme si sedly k jejímu stolu.

,,Takže všechno je v pořádku. Já vám vystavím tu antikoncepci" řekla a začala něco psát do počítače.

,,Tak tady máte. Já vás poprosím o zaplacení téhle částky. Za kontrolu se nic neplatí, ale bohužel ty prášky ano. Tohle máte na tři měsíce. Týden před tím než vám dojdou prášky tak si zavolejte a přijdete si pro nové. Když si berete ty prášky tak to znamená, že už možná za chvíli dojde k prvnímu styku že?" ,,Možná" ,,Dobře, tak hned až k tomu dojde tak co nejdříve se objednejte ano?" ,,Ano" ,,A prášky berte opravdu každý den, ve stejný čas" řekla a já přikývla.

Za chvíli jsme se rozloučily a mohla jsem jít.

Hned doma jsem si vzala jeden prášek a šla jsem do ložnice. Justin ještě spal, což jsem se fakt divila.

Sundala jsem si kabát a rozpustila si vlasy a rozčesala si je. ,,Doprdele mě je blbě" ozvalo se z postele a já se hned otočila. Justin se tam kroutil a kňučel. Zasmála jsem se a dívala se na něj.

Pomalu otevřel oči a podíval se na mě. ,,Kde jsi byla?" Zeptal se potichu. ,,Na gynekologii" ,,Máš prášky?" Vyhrkl šťastně, posadil se a hned na to zakňučel bolestí takže se zase svalil do postele. ,,To snad ne. Ty fakt jenom řešíš ty prášky, aby si se se mnou mohl hned vyspat." Protočila jsem očima. ,,Tak bez kondomu je to lepší Mackenzie. Ta guma při tom prvním sexu je nepříjemná si myslím" řekl.

,,Hele tak když máš ty prášky, tak bychom to mohli zkusit ne? Budu se snažit být jemný" ,,Ne, teď týden nemůžu. Dostala jsem to" řekla jsem a on si povzdechl.

,,Hrozně mě bolí hlava a je mi na zvracení" vydechl. ,,No tak hlavně až budeš chtít zvracet tak jdi na záchod. Včera jsem po tobě musela uklízet chodbu když ses tam dvakrát vyzvracel" ,,Jako fakt? Promiň" zasmál se. ,,Jdu ti pro prášek" řekla jsem a šla jsem do kuchyně. Vzala jsem tam sklenku s vodou a aspirin a šla jsem zase do ložnice.

,,Na" podala jsem mu to. ,,Děkuji" řekl a hned prášek zapil.

,,Proč jsi se tak ožral?" Zvedla jsem obočí. ,,Sám nevím" zamumlal. ,,Aha, to by jsi asi měl vědět, proč jsi se ožral" zasmála jsem se. ,,Nebavme se o tom, Mackenzie. Chtěl jsem se nějak uvolnit a tak jsem se ožral no" protočil očima a já kývla.

,,Jdu do obýváku. Ty se jdi osprchovat a hlavně si vyčisti zuby" řekla jsem. ,,Ano mami" řekl a já na něj vyplázla jazyk a odešla jsem. Převlékla jsem se do domácího oblečení a šla jsem do obýváku.

Sedla jsem si na gauč a tentokrát si projela Twitter. Za chvíli přišel Justin a svalil se vedle mě.

,,Tak co? Kdy koupíme stromeček?" ,,Klidně dneska. Mě je to jedno" ,,Fakt?" Usmála jsem se šťastně. ,,Když o to tak stojíš tak klidně. Ale řídíš ty. Já bych to asi neuřídil" ,,Super. Hele a jak si se sem vlastně včera dostal?" ,,Myslím, že Fredo mě tady vyhodil" řekl a já kývla.

,,Viděl jsi výzdobu?" ,,Jo je to tady pěkný" zamumlal. ,,A venku jsi to asi neviděl že?" Zasmála jsem se. ,,Ne" ,,Tak pojď" rychle jsem se zvedla. ,,Jsi na mě moc rychlá" povzdechl si a já ho za ruku vytáhla na nohy. Ruku mi nepustil a šel se mnou ven. ,,Ježíš tady je zima" řekla jsem hned. Tak mám jenom tričko takže. ,,Pojď sem" řekl a objal mě, usmála jsem se a opřela si hlavu o jeho hruď. Jo tohle naše chování kdy se fakt chováme jako pár je nejlepší a chybělo mi to.

,,No až na toho soba to je dobrý. Hezčí to bude až bude tma a já uvidím jak to svítí. Včera jsem si toho nevšiml v tom mém stavu" řekl se smíchem. ,,Co se ti na tom sobovi nelíbí? Vždyť je to tak roztomilý sobík" ,,Je to už moc přehnaný" ,,Baráky v téhle ulici toho mají mnohem víc než jednoho soba" zasmála jsem se. ,,My jsme jedinečný. Ještě, že jsi sem nedala Santu. To bych nedal. To tady má asi pět domů. Toho soba nějak zvládnu" řekl a já se zasmála a pak jsme šli zase dovnitř.

,,Až budeme mít děti tak Santa určitě na zahradě bude stát" řekla jsem a on se na mě překvapeně podíval. ,,Až budeme mít děti? Zlato, to se ale musíme spolu vyspat" řekl s úsměvem. ,,To je mi jasný blbče" uchechtla jsem se a on se ke mě naklonil. ,,Vyčistil sis zuby že?" ,,Samozřejmě" kývl a hned mě políbil.

Takže Mackenzie Rhode Bieber všechno Justinovi zase odpustila. Jeho chování v Itálii a v letadle na to už asi zapomněla. Zatleskejte jí, prosím pěkně.

Někdy bych ten svůj hlas v hlavě chtěla zabít. Připadám si někdy jak blázen, který má na jednom rameni andílka a na druhém ďábla a ty rozhodujou co udělám.

**********
Asi dvě hodiny jsme strávili v obchodě s vánočními stromy. Nemohli jsme si vybrat. Justin chtěl jednou hrozně obrovský strom a já jsem mu to vymluvila tím, že se nám to tam nevejde. Potom jsem já chtěla nějaký menší a on na to, že radši žádný strom než takhle malý. Potom jsem zase chtěla hodně velkej, ale ten byl podle Justina hnusnej takže jsme se tam docela dost často hádali.

Nakonec jsme vybrali trochu větší a byl fakt nádherný.

,,Příští rok pošlu třeba Bena vybrat strom. Tohle už nikdy." Protočil očima Justin když jsem zastavila před domem. ,,Byla to zábava ne?" Zasmála jsem se. ,,Ne to teda nebyla zábava" řekl a vystoupil. Justin zavolal Bena ať nám jde pomoct. Ten si stoupl za mě a když jsme šli s tím stromem dovnitř tak jsem cítila jak je docela na mě přimáčklej.

V obýváku nám Rebecca dala podstavec a my jsme ho tam dali. Ben se na mě pousmál a já se na něj zamračila. Rebecca i Ben někam odešli a my s Justinem jsme tu zůstali. Myslela jsem na toho Bena. Nemám z něj dobrý pocit.

,,Děje se něco?" Zeptal se mě Justin. ,,Uhm ne. Všechno je v pohodě" řekla jsem. ,,Přinesu ty ozdoby, co jsem včera koupila" řekla jsem a on přikývl.

Vzala jsem všechno, co jsem koupila a šla jsem zase do obýváku.

,,Jenom bílá?" ,,Ještě tam přidáme trochu zlatých ozdob a mám tady krásný řetězy" řekla jsem a on kývl.

Nejdříve jsme tam dali světýlka a pak jsme tam začali dávat ty ozdoby a nakonec ty řetězy. Byl nádherný. ,,Teď ještě špičku ozdobit" řekla jsem a přitáhla si židli. Stoupla jsem si na židli a Justin mě hned chytil za zadek. ,,Co děláš?" ,,Mám nádherný výhled a musím tě radši přidržovat" řekl a já se zasmála a dala na špičku ozdobu.

,,Tak pojď" řekl a sundal mě. ,,Já bych to zvládla" zasmála jsem se. ,,Nemyslím si" usmál se a já se postavila vedle něj. ,,Je nádherný" usmála jsem se. ,,Jo povedl se ti" ,,Povedl se nám" ještě víc jsem se usmála a on přikývl a taky se usmál.

Dali jsme si pozdní oběd a pak si šel Justin lehnout, protože mu pořád bylo blbě. A já jsem chodila po domě a snažila se vyfotit nějakou novou fotku na Instagram.

Večer Justin chvíli pracoval ve své kanceláři a já jsem šla do domácího kina se dívat na Grinche. Miluju ten film. A když už jsme dneska zdobili ten strom tak se musím přece podívat na Grinche.

Za chvíli Justin přišel do kina a sedl si vedle mě. ,,No to ne. Grinch? To je blbost" zasmál se. ,,Viděl jsi to někdy?" ,,Jenom vždycky kousek" ,,Tak se podívej na celý film. No tak" řekla jsem. ,,Fajn" povzdechl si. Natáhla jsem si přes něj nohy a on zvedl obočí. ,,Jako fakt?" Uchechtl se. ,,No já se vždy tady takhle natáhnu. Teď tu sedíš ty tak kam si mám dát nohy?" ,,No dobře no" protočil očima a potom mi začal nohy hladit.

Skoro celý film se Justin smál, byl fakt roztomilej.

,,Byla to blbost" řekl když to skončilo. ,,No jasně a proto jsi se celou dobu smál" zasmála jsem se a on se ke mě natáhl. ,,Jenom nechápu proč vypadají tak otřesně. Ty jejich nosy, vypadají jako nějaké myši. Nejhezčí z nich byla ta Cindy. Ta vypadala normálně" ,,No jo no. Tak ono se to odehrává na vločce takže vypadají jinak" pokrčila jsem rameny.

,,Co děláš?" Usmála jsem se když si lehl nademně. ,,Teď ta lepší věc." Usmál se a políbil mě. Začali jsme se líbat a Justin mě hladil po těle. Najednou mi zajel rukou do kalhot a já jsem ho od sebe rychle odtáhla.

,,Tak co se děje tentokrát?" Zeptal se otráveně. ,,Ráno jsem ti říkala, že jsem to dostala. Jsi zase nepříjemný, to je hrozný" povzdechla jsem si. ,,Ne promiň, já jsem na to zapomněl." Řekl a zase mě políbil.

,,Nepůjdeme radši do ložnice?" Zeptal se a já přikývla. Vypnula jsem to plátno a šli jsme do ložnice.

,,Já se půjdu osprchovat jo? Potom můžeme s líbáním pokračovat" řekl a já přikývla. Justin vyšel z ložnice a zrovna mu začal zvonit mobil. Volala mu nějaká Gabrielle.

,,Kdo to je?" Vrátil se zpátky do ložnice. ,,Nějaká Gabrielle" zamumlala jsem. ,,Aha" kývl a típl to. ,,Tvoje děvka?" Zeptala jsem se. ,,Jo, ale neboj se. Nikam nejdu" řekl a já se pousmála. Znova mu začal zvonit mobil. ,,Klidně to zvedni a odpálkuj ji. Už mě stejně v posteli nebaví" zasmál se. Vzala jsem hned ten mobil a zvedla ji to.

,,Justine, potřebovala bych tě. Jsem neskutečně nadržená. Nechceš přijet?" ,,Ahoj Gabrielle. Tady manželka Justina. Už o tebe nemá zájem takže mu nevolej a nesnaž se" ,,To určitě" zasmála se.

,,Dej mi jí" řekl a já mu podala mobil. ,,Moje manželka má pravdu. Takže už mi nevolej. Už jsi nudná v posteli, nebavíš mě. Měj se" řekl a típl to.

,,A víš co by bylo teď nejlepší? Kdyby jsi už tenhle týden nešel za žádnou" ,,Proč týden?" ,,Protože potom bychom to mohli zkusit. Ale musíš mi slíbit, že se budeš snažit být jemný" ,,Slibuji Mackenzie. Udělám ti to hezký" šeptl a políbil mě.


Tak co myslíte? Udělá ji to hezký a nebo to nemyslí vážně? Budu ráda za vaše názory❤️❤️

Mackenzie je jasná zamilovaná holka, odpustí mu všechno no😂😂

Moc vám děkuji za vaše komentáře. Jste fakt úžasný❤️❤️

Věnování vždy dávám popořadě tak jak si to napíšete. Na každého dojde.
Dnes část věnuji vera_krupova ❤️❤️❤️

Tak snad se ti líbila. 💗💗

Další část bude určitě v úterý❤️❤️

Continue Reading

You'll Also Like

534K 14.8K 84
„...a tím to taky dneska skončí. Nebudu proto na tebe milej" řekl. „takže před nimi si hraješ na to, že jsi na mě milý, hodný a nevím co, a když jsme...
538K 16K 50
Už jako malá chodila se svým tátou hrát hokej. Tátovi spoluhráči o ní mluvili jako o 'Malé hokejové princezně'. Co když se Suzen seznámí s hokejisty...
15.1K 979 41
Rozálie. Svět plnej drog, chlapů na jednu noc a snahy vydělat si trochu peněz na rohlíky. Zato Lukáš, ten má srdce plný lásky, našlápnutou kariéru a...
11.3K 738 28
Pribeh je o 16lete divce jmenem Tracy Bell. Zije pouze s otcem, se kterym ovsem nema vubec hezky vztah. • • Kdyz byla mladsi jeji matka zemrela, takz...