Agreed marriage✔️

By _IamAnett_

275K 8.8K 1.2K

Mackenzie patří do gangu, který vede její otec. Nikdo z jejích kamarádů neví, že je vlastně mafiánka. Občas s... More

0
1
2
3
4
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
Nová story
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
Nový příběh
49
50- bonus❤️
❤️❤️
Mine

5

5.4K 178 26
By _IamAnett_

O jeden den později

Mackenzie

Dneska je sobota. A to znamená jednu věc. Dnes je nejhorší den mého života. Dnes mám svatbu s tím idiotem. V noci jsem nemohla vůbec spát samozřejmě. Poslední dobou hrozně blbě spím. Ale prostě to je tím, že mám v hlavě pořád nějaké myšlenky a nemůžu usnout.

Včera večer jsem měla mít nějakou oslavu nebo asi rozlučku se svobodou. Měla tam být moje matka, matka Justina a jeho sestra a sestřenice a pak dvě moje sestřenice. Ale já jsem to odmítla. Nechtěla jsem nic slavit. Stejně oba dva naše gangy ví, že je to dohodnuté tak proč proboha něco slavit? Justin ten prý měl nějakou oslavu, ale je mi to jedno. On bude mít pořád svobodu tak nevím s čím se jako loučil. Já už žádnou svobodu mít nebudu. Nikdy.

,,Mackenzie vstávej a jdi se osprchovat. Za chvíli přijdou nějaký holky, co ti udělají vlasy a make-up a pomůžou ti do šatů" vešla mi do pokoje matka s matkou Justina a za nima byla i Jazzy. Moje matka se nějak seznámila s tou jeho a zdá se mi, že si rozumí. To je opravdu skvělý.

,,No jo" protočila jsem očima a pomalu se postavila. ,,Jazzy zůstaneš tady prosím?" Zeptala jsem se jí a ona se na mě překvapeně podívala. ,,No jasně" usmála se a šla ke mě.

,,Můžete jít prosím?" Povzdechla jsem si když ty dvě na mě pořád koukaly. ,,Za půl hodiny přijdeme. Tak se rychle osprchuj" řekla matka a pak konečně odešly.

,,Jsi smutná, že?" Zeptala se. ,,Já to nedám. Tvůj brácha je i docela hrubý. Nebo jakoby prostě je zlej" zašeptala jsem. ,,Je po mém tátovi. On musí být, protože kdyby náhodou teď táta umřel tak musí převzít gang a musí být vůdce pro všechny. A nesmí ukázat nějaké emoce" řekla a já kývla.

,,Mám zkažený život. Chtěla jsem mít nějaký krásný vztah s tím, koho budu milovat a ne tohle" ,,U nás to takhle je. Já už jsem s tím smířená. Já mám narozeniny za dva měsíce a tuším, že mě to bude taky za chvíli čekat" řekla. ,,To tě obdivuju, že jsi s tím smířená" vydechla jsem.

,,Jdu se teda osprchovat" řekla jsem a pomalu jsem se rozešla do koupelny. Vlezla jsem do sprchy a začala se mýt a rovnou i hlavu. Celou sprchu jsem probrečela.

Zabalila jsem se do ručníků a šla jsem zase do pokoje, kde byla Jazzy na mobilu. ,,Ty jsi plakala?" Zeptala se když se na mě podívala. ,,Jsem oteklá?" Povzdechla jsem si. ,,Jo" kývla. ,,Sakra" promnula jsem si obličej. ,,Ale ty holky to zvládnou zamaskovat. Jenom už se snaží nebrečet. Táta mi říkal, že tu je zase hodně lidí, kteří si myslí, že se vy dva milujete. Takže by jste zase měli dělat, že jste šťastní" řekla. ,,To půjde fakt těžce" zašeptala jsem.

Vzala jsem si kalhotky, Jazzy se otočila a já si je v rychlosti oblékla a pak jsem si dala jenom staré tričko. V šatech samozřejmě podprsenku mít nebudu.

Za chviličku sem přišlo pět holek. Jedna se ujala mých vlasů, druhá manikúry, třetí pedikúry, čtvrtá líčení a pátá tak nějak všem pomáhala. Bylo to hustý, jak všech pět o mě pečovalo.

Za takové dvě hodiny jsem byla hotová a teď už jenom šaty. Všechny mi do nich pomohly a pak mi to vzadu upnuly a zapnuly. Šaty měly obrovskou vlečku a i závoj. A pak mi pomohly na jednu nohu ještě nasadit podvazek.

,,Dokud nás smrt nerozdělí" zašeptala jsem s pohledem na ten závoj. Na závoji bylo tohle vyšité a já nějak nechápala proč to tam vůbec je. (Pro ty, kdo neví jaké šaty Hailey měla na svatbě, tak na závoji měla nápis Till death do us part)

,,Koho to napadlo?" Zeptala jsem se Jazzy. ,,Myslím, že mojí mamku. Ale tohle heslo je v manželství úplně normální. Když to není na šatech tak je to určitě na svatební pozvánce. U nás nejsou povolený rozvody. Ty s tím manželem jsi fakt až do tý doby dokud vás smrt nerozdělí" řekla a já se snažila zase nebrečet.

,,Mackenzie jsi fakt neskutečně nádherná" vydechla a já se pousmála. ,,Jsou to krásné šaty. Tvoje mamka hezky vybrala" řekla jsem a pak jsem se zhluboka nadechla. ,,A úplně se k tobě hodí" usmála se.

Za chvíli někdo zaklepal takže jsem řekla dále a dovnitř vešla Maria.

,,Oh mio dio! Ty jsi tak bellissimo!" Vyhrkla hned a já jsem se zasmála. ,,Grazie" řekla jsem potichu. ,,Nebuď smutná" chytila mě za ruku. ,,To nejde nebýt smutná Mario. Já ztratím i tebe. Budu se stěhovat k Justinovi a on tam má určitě vlastní hospodyni" ,,Ano, já musím zůstat u tvé matky a otce" povzdechla si.

,,Ale budu za tebou jezdit. Due volte al giorno" ,,Dvakrát za den?" Zasmála jsem se když jsem slyšela co řekla. ,,No vidíš už se směješ. Budu za tebou jezdit často principessa" řekla a já jsem přikývla.

,,Už jenom čtvrt hodiny ano?" Řekla a já si povzdechla.

,,Bojím se, že tam omdlím" zašeptala jsem. ,,Jedla jsi něco od rána?" Zeptala se. ,,Nic nejedla. Snažila jsem se do ní něco dostat, ale nic nechtěla" řekla za mě Jazzy. ,,Mackenzie musíš něco sníst" ,,Něco sním na hostině. Teď to do sebe prostě nedám" řekla jsem.

Za chvíli sem přišla matka a ta si tady trošku pobrečela dojetím a já jsem spíš byla naštvaná, protože ona brečí dojetím jako kdyby to byla svatba z lásky. Tohle je z donucení sakra.

Zbývala už asi jenom minuta a já jsem stála před zrcadlem a snažila se uklidnit. Najednou sem vešel otec.

,,Jsi nádherná princezno" usmál se. ,,Neříkej mi princezno" zašeptala jsem. ,,Promiň. Ale jsi fakt nádherná. Půjdeme ano?" Usmál se a nabídl mi rámě a já se zhluboka nadechla. Zachytila jsem se za něj a rozešli jsme se pryč z pokoje.

Byli jsme v takovém areálu, na zahradě je obřad a pak hostina a pak tu jsou budovy, kde pak budeme večer, protože večery už tu je zima.

Začala hrát hudba a my jsme vstoupili na zahradu. Ty holky, co mi dělaly vlasy a to všechno ostatní tak ty mi pomáhaly se závojem, protože byl fakt obrovský.

Bylo tu neskutečně moc lidí. Až úplně ve předu byli tváře, které jsem poznávala.

Podívala jsem se k oltáři a viděla tam stát Justina s neutrálním pohledem. ,,Neklepej se Mackenzie" zašeptal ke mě otec a já se snažila zhluboka dýchat, abych se nezhroutila.

Otec mě dovedl k Justinovi a ten mě chytil za obě ruce. Díval se mi do očí a já se z nich snažila něco vyčíst, ale nic.

Oddávající měl tu svojí řeč, ale já ho neposlouchala. Až když jsem zaslechla tu obvyklou větu, kdy se musí říct ano, tak jsem se na něj podívala.

,,Táži se vás, pane ženichu Justine Biebere, zda vstupujete dobrovolně do manželství se zde přítomnou slečnou Mackenzie Bianchi, budete jí oporou v dobrém i zlém, ve zdraví i nemoci?" Zeptal se. ,,Ano" řekl hned Justin a zmáčkl mi ruce.

,,Táži se vás, slečno nevěsto Mackenzie Bianchi, zda vstupujete dobrovolně do manželství se zde přítomným panem Justinem Bieberem, budete mu oporou v dobrém i zlém, ve zdraví i nemoci?"

Dobrovolně? To určitě. Oporou v dobrém i zlém? Ani náhodou. Ve zdraví a i nemoci? Každý den si budu přát, aby umřel.

,,Ano" vydechla jsem a já jsem slyšela úlevný výdech od mého otce. Určitě se bál, že řeknu ne. Stejně bych si tím nepomohla. Svatba by byla znova a Justin by ke mě byl zlej ještě víc.

,,Můžete si vyměnit prstýnky" řekl dodávající a Justin si vzal z tácku prstýnek a dal mi ho na prst a pak jsem já udělala to stejný.

,,A teď si můžete dát první novomanželský polibek" řekl a já se podívala na jeho rty. Justin mě chytil za pas a přitáhl blíž k sobě. ,,Teď už jsi jenom moje" zašeptal a políbil mě. Udělal jeden pohyb a já jsem to po něm zopakovala a pak jsem se odtáhla.

Všichni začali tleskat a já se snažila usmívat. Otec na mě totiž ukazoval ať se směju. Nějaký fotograf si nás totiž fotil.

Všichni nám začali chodit gratulovat a pak se přesunuli ke stolům, kde byla hostina a my s Justinem jsme ruka v ruce šli za fotografem.

,,Musí ty fotky být?" Zeptala jsem se s povzdechem Justina. ,,Jasně že musí" falešně se usmál, protože pořád hodně lidí na nás koukalo.

,,Dneska mě tady prosím nerozčiluj. Na to budeme mít celý zbytek života. Dneska předstírej, že jsi šťastná" řekl mi a já pomalu kývla.

,,Prosím postavte se mi tady na ty schody" řekl fotograf a my jsme si tam stoupli. ,,Slečno nevěsto nahoďte aspoň malý úsměv" zasmál se fotograf a já se trochu usmála.

Potom jsme šli na trávu, ostatní mi narovanli závoj a zase jsme normálně chtěli fotku, kde jenom vedle sebe stojíme, ale fotograf měl jinou představu. Hrozně mě sral.

,,Prosím aspoň jeden polibek. Bude to nádherná fotka když tam bude vidět i ten nápis" usmál se fotograf.

,,To nemusí být" mávla jsem rukou. ,,Nekecej a polib mě" zasmál se Justin a pak mě jemně políbil.

Pak jsme udělali ještě hodně fotek a jedna se mi popravdě hodně líbila. Byli tam naše ruce a vlastně naše prstýnky. Ten prstýnek, co mi Justin dal jako zásnubní tak je fakt nádherný a ta fotka byla fakt pěkná. Fakt asi jako jediná se mi líbila.

Po focení jsme se šli přidat k ostatním na hostinu. Všichni se smáli a jedli. Justin si povídal s lidmi u našeho stolu a já jenom seděla a koukala do talíře.

Najednou mi Justin položil ruku na stehno a já začala dávat pozor. ,,Teď přichází čas na první tanec novomanželů" řekl DJ nebo, kdo to byl a Justin se postavil a mě za ruku vytáhl za ním.

Stoupli jsme si doprostřed parketu, Justin mě pevně chytil za pas a přitáhl, co nejblíže k sobě. Začala nějaká pomalá písnička a my jsme začali tancovat.

,,Neklepej se" zašeptal mi do ucha. ,,Klepu se, protože se tě bojím" ,,A proč?" Usmál se a podíval se mi do očí. ,,Proč? Ty se ptáš proč?" Vyhrkla jsem. ,,V klidu, všichni na nás koukají" zavrčel a dal mi jemný polibek na rty. Fajn, musím uznat, že rty má skvělý. Ale jinak je to idiot a kretén a debil.

,,Postřelil si mého kamaráda. On mi volal a já mu nemohla pomoct" ,,Volal ti? Tak to je ale skvělý, že jsi mu nešla pomoct." ,,Nešla jsem jenom proto, že by jsi ho jinak zabil" ,,To je pravda" usmál se.

,,Teď mi přiznej jednu věc. Líbala jsi se s ním jenom a nebo jste spolu někdy měli něco víc? A nelži mi" řekl mi s pohledem do očí. ,,Udělal mi dobře" zašeptala jsem. ,,Nejradši bych ti teď namlátil na prdel. Sere mě to a hrozně moc. Máš být pro svého manžela úplně nevinná. Jako každá žena z našeho gangu. Vždy na své svatbě je panna a nikdy nic nedělala. Převážně se ani nikdy nelíbala a ty už máš tohle za sebou. Hrozně mě to vytáčí" ,,Proč? Stejně s tebou nebudu nikdy dobrovolně spát" ,,Tak když ne dobrovolně tak mě nedělá problém tě k tomu donutit. Ale ty to budeš milovat, to si piš" usmál se a v tu chvíli skončila písnička a lidi začali tleskat a pak se taky přidali a začali tancovat.

,,Pojď" vzal mě za ruku a vedl mě do toho domu, kde jsme se připravovali. ,,Kam jdeme?" ,,Ty se převlíkni do šatů, které máš teď na večer a popovídáme si spolu" řekl a sedl si na postel.

,,Nebudu se před tebou převlíkat" ,,Dělej, neodporuj mi" řekl přísně a rozepl mi svatební šaty.

Povzdechla jsem si a šaty si pomalu sundala a otočila se mu zády, aby neviděl moje prsa. ,,Chtěl bych tě vidět" řekl těsně za mnou a položil si ruce na moje ruce, které jsem měla na prsou.

,,Jdi ode mě" zavrčela jsem. ,,Uvědom si princezno, že jsi teď moje a já si s tebou můžu dělat, cokoliv se mi zachce. Takže kdybych chtěl tak tě klidně povalím na tu postel a odpaním tě rovnou teď a je mi jedno, že budeš křičet bolestí. Já bych byl radši kdyby jsi si to užívala, ale když mě budeš takhle srát tak já se jednou neudržím a udělám to" řekl nasraně a sundal mi ruce z prsou a kousl se do rtu.

,,Stejně mi neodoláš Mackenzie. Budeme spolu spát každou noc v jedné posteli. Budeš po mě chtít, abych tě šukal" řekl a pak s bouchnutím dveří odešel pryč.

Nevydržela jsem to a rozbrečela se.

Byla jsem tady asi půl hodiny, ale pak jsem se už musela vrátit. Vzala jsem si bílé šaty, které mám teď na večer a znova se nějak namalovala a snažila se zakrýt to, že jsem brečela. A pak jsem šla zase na hostinu.

Sedla jsem si vedle Justina a on se na mě usmál. ,,Pobrečela sis?" Zasmál se a položil si ruku na moje odhalené stehno.

,,My spolu budeme v jedné ložnici?" ,,A ty jsi čekala něco jiného? Že tě nechám spát v jiném pokoji? Ani náhodou. Jsme manželé a ty spolu spí v jedné posteli" řekl se smíchem a já si povzdechla.

,,Je čas na sundání podvazku!" Zakřičel někdo a já sebou cukla. Znova jsem se postavila a Justin taky a šli jsme někam do předu, kde na nás každý dobře viděl.

Justin mě posadil do nějakého křesla a chytil mě za jednu nohu a přejel mi po ní až k tomu podvazku. Nevím proč, ale bylo mi to sakra příjemný a myslím, že on si toho všiml a proto se na mě ušklíbl.

Oblízl si rty a chytil podvazek do zubů a začal mi ho stahovat dolů. Všichni tleskali a hlavně chlapi řvali. Když jsem cítila na noze jeho jazyk tak jsem sebou cukla a on se usmál. Vzpomněla jsem si na jeho slova.

,,Stejně mi neodoláš Mackenzie. Budeme spolu spát každou noc v jedné posteli. Budeš po mě chtít, abych tě šukal"

Ne nikdy to chtít nebudu. I kdyby to moje tělo chtělo tak já se nenechám. Nepodlehnu mu. Klidně ať si jde šukat nějaký děvky, ale mě se prostě nedotkne. Hnusí se mi svým chováním a já ho prostě nenávidím. Nebudu pro něj hodná manželka. Se mnou si zažije fakt hodně těžké chvilky.


Tak je tu další část❤️ sakra nějak mě to chytlo a zase mě to baví psát. Takže možná části teď budou vycházet každý den. Ale zase nic neslibuju ano?

Jsem hrozně ráda za vaše názory a komentáře. Fakt mi to pomáhá psát dál a dál.

Snad teď budou zase nějaké krásné komentáře. Děkuji vám❤️

Continue Reading

You'll Also Like

15.1K 665 71
Příběh se odehrává roku 2016 v Bratislavě, ale pokračuje až do součastnosti. Netuším co napsat, jestli chceš, tak čti🎀 {ff Stein27}
4.3K 249 20
Láska - slovo, které jsem nikdy nedokázala pochopit. Je to emoce, kterou ve vás vybudí člověk, k němuž něco cítíte. Byla to tedy ta láska, kterou jsm...
157K 7K 44
On byl mou největší chybou, ale asi tou nejlepší, protože mi dal mého syna, který mě dělá každý den šťastnou. Story by _IamAnett_ 2021
2.5K 62 16
„Slibuješ?" „Ano..."