The Big Red Number One -Haiky...

De idk_who_am_I

20.9K 1.9K 214

Elhatároztam hogy sosem fogok bemenni Drága testvérem röplabada edzéseire, mert fene se fogja az ő pofáját né... Mai multe

1.rész
2.rész
3.rész
4.rész
5. rész
6.rész
7. rész
8.rész
9.rész
10.rész
11.rész
12.rész
13.rész
14.rész
15.rész
16.rész
17.rész
18.rész
19.rész
20.rész
21.rész
22.rész
24.rész
25.rész
26.rész
27.rész
28.rész
29.rész
30.rész
31.rész
32.rész
33.rész
34.rész
35.rész
Helyzet Jelentés
36.rész
37.rész
38.rész

23.rész

460 47 0
De idk_who_am_I

Újabb péntek délután, a fiúk edzésének is vége, hiába hogy alig két hete találkoztunk a srácokkal, Kuroo egyre jobban hiányzik. Minden délután irogatunk és a hívások sem ritkák. Sajnos nem találkozhatunk minden héten, hiszen mind a kettőnknek rengeteg dolga van.

A hétvégén azonban kicsit mást tervezek, nem otthon fogok dögleni egész nap. Megbeszéltem Yumie-val, hogy szombat délelőtt elmegyek hozzájuk, mivel vele szintén csak ritkán tudok találkozni.

Time skip

A szombati nap hihetelen jól telt barátnőmmel, egész nap náluk voltunk, és mindenféle hülyeséget csináltunk. Most éppen este fél tíz van, és a sötétben battyogok a vonat állomás felé. Sajnos Yumie nem tudott elkísérni, közbe jött neki valami. Hát igazából csodálatos érzés, szombat este egyedül sétálgatni a kisvárosi utcákon. Néhol fiatalok nevetése hallatszik, és a vonat állomáshoz vezető úton, több szórakozóhely világítása is színesre festi a sötét utcát. Ez egy teljesen megszokott szombat, mindenki élvezi az életet...

Roszz előérzetem van...

Lassan lépkedtem a járdán, mikor hangot kezdtem hallani magam mögül. A vállam felett hátra tekintve láttam, tőlem pár méterre egy férfi alakot. Egyenesen haladni már nemigen tudott, az alkohol hatása alatt állt. Kicsit sietősebbre vettem a tempót, de az állomás még jó pár percre volt innen. A csávó egyszer csak mormogni kezdett valamit, és néhány szavat is ki lehetett szűrni a részeg gagyogásból.

-Kislááány...kislány. Állj....m-meg. Szórakozzz velem...egy kicsiii!-kapta el a vállam, de gyorsan lesöpörtem magamról a kezét.

-Hagyjon békén...-szóltam kissé erélyesebben, mire a férfi elkapta a csuklómat.

-Naaa...ha nyugton maradsz...gyors leszeeek.-nyúlt a felsőm széléhez, mire én sikeresen combon rúgtam.

A reakció mindössze egy kissebb nyekkenés volt, és elkapta a lábam amivel megrúgtam, aztán pedig a falhoz lökött, amibe sikeresen beütöttem a tarkóm. Megszédültem, nem is kicsit. Próbálkoztam kapálózni, mire csak újra magához húzott, majd a falnak támasztott, és az egyik kezét a nyakamra vezette, megszorította. Próbáltam szabadulni, de szörnyen pánikoltam.

Mit csináljak? Most mi lesz? Megfognak erőszakolni, kész, vége.

Az oxigén egyre kevesebb volt a tüdőmben, és egyre inkább szédültem, végül pedig feladtam...minden sötét lett...

Külső szemszög

Keiko eszméletlenül hagyta abba a küzdelmet a férfi ellen, aki pár másodpeec erejéig úgy tett, mint eddig, majd kissé megrémült.

-Ne szórakooozz! Tudom hogy csak színészkedsz!-kiabált, de látva hogy Kei nem reagál, elengedte a lány nyakát, majd teljesen eleresztette a lányt, aki ájultan rogyott össze.-Ez nem...én nem öltem meg...-remegett meg, majd már amennyire tudott, elfutott, a lányt a hideg járdaszélen hagyva.

Minden reménytelennek tűnt. Mintha az egész meg sem történt volna. A bulizó emberek továbbra is jól érezték magukat, eszükbe sem juttott, hogy valaki éppen pár méterre a tartózkodási helyüktől fekszik eszméletlenül.

Azonban Keiko szerencséjére, 2 kb vele egyidős fiú, akik még nem voltak ittasak, pont arra járt. Ahogy meglátták hogy valaki a földön fekszik, kissé megijedtek, de amilyen gyorsan csak tudtak, mentőt hívtak az pedig percek múlása alatt meg is érkezett.

Hordágyra fektették Keiko-t, a fiúknak pedig megköszönték, hogy ésszerűen gondolkodtak. A kórházban infúzióra kötötték Keiko-t, aki továbbra is ájult állapotban feküdt.

Az orvosok szerint előfordulhat, hogy a tarkóra mért ütés miatt Tanaka-san napokig maradhat ilyen állapotban, a többi kissebb sérülést viszont egyszerűen tudták kezelni. A légcső hál istennek nem sérült, és lila foltokkal, néhány karcolással megúszta az egészet.

Már csak egy ellenségünk maradt, ami az idő...

Kezd izgalmassá válni a történet...
Vajon mi fog történni a következő részben, és vajon azzal készen leszek egy héten belül?...remélhetőleg igen😂
Bocsánat amiért ritkán voltak a részek, de eléggé elfoglalt voltam az utóbbi időben😅

Remélem tetszett, szép napot😘

Continuă lectura

O să-ți placă și

32.3K 2K 41
Az első benyomás nagyon fontos. Viszont.... ez a mi esetünkben nagyon furcsára sikeredett. Az álmom felé utolsó lépésként szolgáló egyetem kapui mögö...
20.3K 370 14
"olyan puhák az ajkaid" "itt az ülőhelyed - dőlt hátra és a combját megpaskolta" "Madelyn, miért mondod, hogy tegyek meg olyat amit alapvetően is meg...
96.2K 6.4K 200
【❢BEFEJEZETT❢】 Egy kicsi leírás módosítás: Sziasztok! Mint ahogy a címben is benne van, ebben a két fiú csapat beszélgetéseit lehet majd látni. Az el...
360 5 16
Mi lenne, ha Reninek már lenne pasija? És ha tudna deszkázni, meg gitározni? És ha Renire tapadnának a fiúk? Meg, ha menő lenne? És ha Corteznek lenn...