Yes, Sir (Română--Tradusă)

By Cupcakeee4

814K 41.6K 4.3K

Leah Evans este deifiniția unei femei de afaceri:puternică,deșteaptă și în drumul ei spre a deveni șefa celei... More

Citat
Chapter 1:Reality
Chapter 2:Interview
Chapter 3 :Opportunity
Chapter 4:Challenge
Chapter 6 :Epipahny
Chapter 7 :Truce
Chapter 8 :Friends
Chapter 9 :Offer
Chapter 10: Accusation
Chaper 11:Stay
Capitolul 12 :Risk
Chapter 13: Relevation.
Chapter 14: Overthinking
Chapter 15 :Annoying
Chapter 16: Regret.
Chapter 17: Invitation
Chapter 18: Opinions
Chapter 19: Dance
Chapter 20: Tease
Chapter 21: Ride
Chapter 22: Judgement
Chapter 23: Reminder
Chapter 24: Question
Chapter 25:Closer
Chapter 26: Tired
Chapter 27: Meeting
Chapter 28: Revenge
Chapter 29: Forgiven
Chapter 30: Answer
Chapter 31: Sad
Chapter 32: Suspicious
Chapter 33 : Rebound
Chapter 34: Breathe
Chapter 35: Afraid
Chapter 36: Visitor
Chapter 37:Broken
Chapter 38: Expose
Chapter 39: Conversation
Chapter 40: Wild
Epilog
Rețeta de praline
Cuvânt de final

Chapter 5:Mistake

27.1K 1.1K 93
By Cupcakeee4

Capitolul 5 :Greşală.

Cred că Harry este cea mai dezorganizată persoană pe care am cunoscut-o.Pentru următoarele două săptămâni mă ţine atât de ocupată încât abia am timp să respir.Între completările constante şi răspunsul de telefoanele şi multele proiecte pe care mă pune să le fac,sunt mai ocupată decât am fost la Miller,şi acolo eram VP.

Începând următoarea mea sarcină.tastând diferite modele de la câteva companii,am auzit râsete venind din biroul lui Harry.Biroul meu este atât de bine poziţionat încât pot vedea prin geamul biroul lui.Nu e ca şi cum l-aş spiona sau ceva,dar mereu este bine să ţi un ochi pe duşman.

Persoana care râde este Louis Tomlinson,capul producţiei de vânzare şi probabil singurul prieten al lui Harry din companie.Nu ştiu ce calităţi  poate vedea Louis în el.Nu pot să trec peste generalizarea de nesimţit.

Spre deosebire de Harry,Louis este voarte drăguţ şi poţi vorbi uşor cu el.Am vorbit de câteva ori înainte când eram în acelaşi timp în lift şi lucruri asemănătoare.Louis este cu câţiva centimentrii mai mic decât prietenul său, părul lui maro ciufulit şi ochii lui albaştrii strălucitori îl face să aibă lipici la angajate.

Aşa este,toate femeile înafară de mine.După tot incidentul cu Ryan nu sunt pregătită de o altă relaţie,şi sigur nu o să mai ies cu un coleg din nou.

Harry spune ceva şi Louis râde din nou şi mă încrunt.Este o reacţie în lanţ.Este foarte greu să te concentrezi la o companie de modele când doi dintre  cei mai buni angajaţi se prostesc în camera de lângă.

Din fericire,pe moment Renee Baker intră în biroul meu,prânzul şi un telefon în mână.

„Haide Leah” Spune „E pauza de prânz”

Am zâmbit fericită la femeia cu pielea destul de bronzată şi slabă din faţa mea.Poate am fost cam rea cu Harry că are doar un prieten la birou,dar asta de asemenea,mi se aplică.Renee este singura femeie care este destul de drăguţă cu mine încât să mănânce prânzul cu mine din prima săptămână şi suntem de atunci împreună.De fapt,ea este secretara lui Louis,aşa că actualmente avem mai multe în comun.

„Aşteaptă,lasă-mă să îi dau lui Harry sandwich-ul lui” I-am spus.

„Tu chiar îi iei prânzul în fiecare zi?Îl răsfeţi” îşi dă ochii peste cap.

„Da,asta este ideea.Trebuie să îl pup în cur aşa nu o să mă concedieze după ce cele 30 de zile se termină” Explic luând prânzul lui Harry din răcitorul pe care l-am adus în biroul meu.În comparaţie cu el,nu îmi pot permite un mini frigider.

Renee aşteaptă afară iar eu intru în biroul lui Harry,prânzul lui în mâna mea.El şi cu Louis vorbesc din nou,dar nu pot înţelege ce spun iar ei se opresc când intru în cameră.

„Prânzul dumneavoastră Dl.Syles” I-am dat punga.

„Mulţumesc Leah” Spune încet.Pe cât urăşte să  o spună,ştiu că uşor devine din ce în ce mai dependent de mine.

„Bună Leah,cum te simţi azi?” Louis spune fericit spre mine.

„Bine Dle.Tomlinson,mulţumesc” Am spus.

Harry se mişcă pe scaunul lui uitându-se la Louis.Îmi dau totul să nu îmi dau ochii peste cap.El nu poate concepe faptul că mare majoritate a oamenilor, normali ,actualmente sunt drăguţi cu mine.

Am ieşit repede din birou evitând mai mult din comportamentul răutăcios al lui Harry şi să mă întâlnesc cu Renee în hol.Fiind o prietenă bună ce este,ea mă ascultă bombănind despre Harry tot drumul spre sala de mese.

„Este un nesimţit complet.Louis  literalmente m-a întrebat cu ma fost ziua mea,dar modul în care Harry s-a uitat la el ai fi crezut că Louis a întrebat dacă l-ar înlocui cu managerul.În fiecare zi  devine din ce în ce mai greu să nu îi înfig pumnul exact în-„

Renee mă întrerupe exact la timp „Leah,ştiu  bârfele pe care le auzi despre el,sincer  nu cred că este aşa de rău”

I-am dat pritenei mele o privire de neîncredere.

„Desigur,cu Louis şi Harry fiind atât de apropiaţi,am trecut prin biroul lui în jur de trei ori săptămâna asta” Răspunde.

Am oftat enervată. „Nu înţeleg..Ai interacţionat cu el şi nu îl urăşti?”

„Multor oameni le place Harry” Ridică din umeri „Sigur,câteodată poate fi un pic încăpăţânat,dar toţi avem momentele noastre,corect?”

„Hmm” I-am rumegat cuvintele  „Poate că el e rău cu mine exppre”

„Sau poate” Renee spune „Eşti atât de setată să îl urăşti încât nu poţi vedea marea parte.”

„Şi ce ar fi asta?”

„O dată ce treci peste exteriorul rău,Harry actualmente este un tip drăguţ şi foarte amuzant” Spune cald.

Găsesc  foarte greu de crezut dar oricum am fotat „Bine,bine.O să fiu mai drăguţă cu el.”

„Fi pe bune de data asta Leah,cea drăgălăşenie falsă pe care o faci pe lângă el e aiurea şi mă sperie”

Am lovit-o în umăr „Taci.E greu să fi drăguţ pe bune cu un tiă care te urăşte”

Ea mă loveşte înapoi „Harry nu îşi urăşte nici un angajat,în special tu.Eşti cea mai bună secretară pe care a avut-o vreo dată.

„Nu ştiu ala mai bună.Aş spune că ai acel lucru pentru el” Am luat-o peste picior uşor.

Ea îşi dă peste cap ochii negri şi noi stăm la masa noastră obijnuită ,în sala de mese „Este un lucru bun că şti mai bine.Nu mi-a plăcut de nimeni altcineva decât Louis de când m-a angajat”

„Apropo,vreo noutate?” Am întrebat-o strâmbându-mă.

Începe o poveste despre ceva pe care  Louis  i-a spus şi pare să fie semi flirt,m-am jucat cu salata mea şi am încercat să ascult,dar mintea mea era în altă parte.Vroiam să cred că în aroganţa lui Harry este ceva mai mult,dar simt că este un perete care blochează partea sa drăguţă.Un perete foarte puternic.

Cred că mai bine îmi aduc ciocanul.

+++++++++

Harry face exercitii fizice în jurul orei 4:00.Pot auzi de din biroul meu clănțănitul greutăților și muzica lui puterică.Îmi dă dureri de cap.

Unghiile mele apasă fără încetare pe tastele laptopului meu.Aproape am terminat ultimul proiect pentru astăzi,un raport despre nivelul scăzut al managerilor.M-am gândit în trecut,la ceea ce mi-a spus Renee la prânz despre Harry.Admit,mereu am cam judecat pe alții cam repede.Poate ar trebui să îi dau o altă șansă.

Capul meu se ridică când sunetul dușului se aude,răspândindu-mi concentrarea.Harry trebuie să fi terminat cu exercițiile fizice.Eu ,pe de altă parte,nu mi-am terminat raportul.

Am mai tastat câteva rânduri iar dușul se oprește.Am verificat raportul de greșeli și când am găsit nicuna am printat documnetul.

L-am văzut pe Harry prin geamul biroului său reîntorcându-se  și am luat toate hârtiile alături de câteva praline.Edward a spus că daca este vreo modalitate să îl câștig pe nepotul lui,este prin stomacul său.

Am intrat în biroul lui și el imediat se uită la mine.Părul lui încă ciufulit de la dușul său și miroase foarte bine,drăguț-proaspăt și curat.Mi-am curățat gâtul jenată.

”Aici sunt toate hârtiile pentru azi” I-am dat micul teanc de hârtii.

”Super” Replică ridicându-se și punând hârtiile pe unul dintre multele lui dulapuri.

Când se întoare realizează că sunt încă acolo se uită surprins și puțin nelămurit.Am zâmbit strălucitor a el.

”Ți-am adus câteva praline pe care le-am făcut.Edward spune că sunt fantastice,așa că m-am gâdnit că ți-ar plăcea câteva” Explic punând cutia pe masa lui.

Harry nu spune nimic,el doar se uită la mine cu acel tip de expresie ciudată.Oftez.

”Știi,Harry,nu ar ucide dacă ai avea niște maniere și să spui mulțumesc din când în când” Spun din senin.

Ochii mei se măresc imediat ce cuvintele ies din gura mea.Doar ca să încerc să fiu drăguță.

”Eu-” Am încercat  să îmi cer scuze,dar Harry mă întrerupe.

”Asta nu este foarte drăguț  să îi spui șefului tău” Spune.

Când într-un final m-am uitat la el rânjește,puzele lui strânse într-un rânjet care mă ia peste picior.Pentru un motiv,asta este chiar mai rău decât să țipe,ceea ce mă așteptam.Mă ia peste picior,știe că am dat peste cap și el găsește amuzant.

Jur,este ca și cum acest bărbat e memorat o listă de lucruri care mă enervează.Am decis că mai bine plec înainte să spun ceva ce am să regret.

”Sper Dle.Styles” Am spus mergând spre el ”Că vă veți bucura de prăjiturele” I-am pus cutia în mâini și m-am uitat la el zâmbind ”Poate pot fi folosite drept scuze pentru comportamentul meu rău”

L-am lăsat stând acolo în mijlocul biroului său cu (,) cutia de praline în mâinile sale.Ieșind pe ușă îi pot simții ochii pe spatele meu.

Doi pot juca acest loc ,Styles.Doi pot juca acest joc.

_________________

In poza e Renee

(Editat)

Continue Reading

You'll Also Like

219K 12.5K 42
Max Reed face o obsesie fata de Sara Moore. O vrea doar pentru el atat de mult incat profita de slabiciunea ei. Fara a avea de ales fata isi sacrific...
2.1K 126 23
Intrigă, pasiune, desfrâu, ambiție și ,,un trup care ar ispiti până și un sfânt" - astea sunt esențele perfecte de care ai nevoie să reziști în secol...
156K 5.6K 39
CARTEA CONTINE GRESELI GRAMATICALE. Dominata De Tine este primul volum din trilogia " The Agony Of Love " (Agonia Dragostei) . Bla . Bla . Bla . Totu...
IMPOSIBIL By Watermark

General Fiction

2.8K 192 18
Aparența unei vieți perfecte, dărămată de realitatea unei atracții periculoase. Doi oameni, care nu au nimic in comun, se întâlnesc într-un mod banal...