Chapter 18: Opinions

17.5K 927 47
                                    

Capitolul 18: Opinii.

Rose ne-a făcut micul dejun "Este indecent ca un bărbat de vârsta sa să te urmărească" murmură iar ea pune pe masa doua farfurii mari cu omletă și pâine prăjită.

"Bunico,niciodată nu am mâncat atât de mult la micul dejun" îi spun punând jumătate din ouă înapoi în tigaie. Sub nici o forma nu o voi lăsa să îmi strice obiceiurile sănătoase de a mânca și să nu mai menționez că Liam m-ar ucide "Și Edward nu mă urmărește"

Rose se pune pe unul dintre cele doua scaune din bucătăria mea cea mică și pufnește "Te duce în inima New York-ului să mergi la cumpărături"

Îmi dau ochii peste cap la comentariul ei. Bunica mea face ca totul să pară de zece ori mai dramatic decât este deja. Prin urmare acesta este motivul pentru care nu vreau să îi spun de mine si Harry. Îmi torn un pahar de suc de portocale înainte să răspund.

"Este doar un bătrânel care îi face nepotului un favor"

"Mai mult ca un pervers bătrân" Rose corectează "Nu el este cel care a vorbit cu Harry ca să te angajeze?Hmm?"

Instant regret că i-am spus niște detalii despre noul neu job,unele care includ cum am fost angajată de prima dată "Pe bune că ești supărată de asta? Dacă nu era pentru el probabil că eram boschetară acum!"

"Doar spun" își unește buzele și soarbe din cafeaua ei de dimineață "Edward Styles vrea ceva de la tine. Bărbații nu fac ceva fară să se aștepte la ceva în schimb"

Dacă crede ca Edward se ține după mine este un lucru bun că nu am menționat pe Harry. Ea ne-ar fi avut deja logodiți si cu primul copil pe drum,totul înainte să își termine ouăle.

"Poate că nu as fi suspicioasă dacă nu era mama ta" Rose replică încet. Furculița mea se oprește în aer și mă uit la bunica mea șocată.De obicei,este o regulă nespusă că nu vorbim despre mama mea,dar ea o aduce la ouăle de dimineață.

Niciodată nu am cunoscut-o pe mama mea,ea a murit la scurt timp după ce am fost născută.Rose și soțul ei,bunicul meu,Henry,m-au cerscut întreaga mea viață.Când eram în jurul vârstei de șaisprezece ani Rose mi-a spus într-un final tragica poveste a părinților mei.Actualmente ,nulă,pentru că este o poveste scurtă și tragică.După ce am auzit-o sunt cam fericită pentru că niciodată nu am cunoscut-o pe mama ea.Ea a fost o prostituată,imediat ce a terminat liceul s-a alăturat afacerii și aparent doar ca să îi supere pe Rose și Henry.După o lună cu unul dintre...clienții ei a rămas însărcinată,cu mine.Nimeni nu știe cine este tatăl meu și după câteva luni după ce m-a născut,mama mea a fost împușcată.Totul s-a întâmpat foarte repede și nimeni nu știe detaliile.

Având în vedere că nu am știut nicunul dintre părinții mei,nimic din astea nu mi-a afectat creștereacu advărat.Nu pot spune același lucru despre Rose.În special după ce Henry a murit acum câteva luni,a dat vina pe greșelile pe care mama le-a făcut în viața ei scurtă.

"Dacă nu era pentru mama,nu m-a fi avut ca să te iubesc" Îmi înfășor brațele în jurul gâtului ei și îi sărut obrazul. "Oprește-te să te mai gândești că este vina ta" Adaug în șoaptă.

Rose nu răspunde.Mă întorc pe locul meu și îmi termin restul ouălelor.Doar îmi pun furculița și ea vorbește din nou.

"Ști,aș putea avea o părere greșită despre Edward,dar cred că lui Harry îi cam place de tine" Bunica mea îmi face cu ochiul.

"Pentru ultima dată,nu este o întâlnire reală.Eu doar umplu locul pe care cineva l-a anulat în ultima secundă.

Rose dică sprâncenele,evident necrezând un cuvânt pe care îl spun.Slavă domnului,ea deschide gura să vorbească din nou,dar se aude soneria,anunțând venirea lui Edward.

Yes, Sir (Română--Tradusă)Where stories live. Discover now