Chapter 29: Forgiven

14.3K 846 113
                                    

Capitolul 29: Iertare

Un ciocănit la ușă mă distrage de la emisiunea la care mă uitam la tv. Tresar și fug spre ușă,apăsând pe clanță,fără să mă uit pe vizor.

"Hey,C-"

Mă încrunt să îl văd pe Harry acolo,în loc de băiatul de la room service pe care îl așteptam.Pășesc de-o parte să îl las să intre,strâbând din nas la transpirația de pe el.Scenariul mă face să îmi amintesc moment în care am dat peste el in timp ce făcea exerciții în biroul lui.Lucrurile erau diferite atunci;pare o vecie de atunci.

"Scuze,am uitat cheia" Harry explică,încă sunând un pic enervat.Dar el nu știe că știu că totul a fost un act și că nu este interesat de Jennifer.

"Okay" Spun simplu,stând pe canapea și concentrându-mă pe emisiune.Harry ezită,sprijinindu-se de ușă pe dinăuntrul camerei.

"Mă duc să fac un duș"

"Mă rog"

Când realizează că nu sunt interesată să vorbesc cu el,chiar mai puțin să îmi cer scuze pentru ce i-am zis lui Jen,el într-un final dispare în dormitor și câteva minute mai târziu aud dușul mergând.Și apoi câteva minute după asta,este un alt ciocănit la ușă. Într-un final.

Când deschid ușa de această dată,Collin chiar stă cu o tavă în mâinile sale care ține un ceainic și niște căni.Prea rău că nu prea sunt în modul pentru a bea un cea,am spus doar că ăsta a fost primul lucru care mi-a apărut în minte.

"Intră!" Zâmbesc,pășind înapoi ca să îl las să intre în cameră și să pună tava cu ceai.

"Atât,Domnișoară Evans?" Collin întreabă,stând cu mâinile la spate.

"Te rog,spune-mi Leah" Rânjesc chiar mergând mai departe și clipind des.Niciodată nu am fost bună la flirtat,dar cel puțin pot practica acum.

"Okay,Leah,bucură-te de ceai" Râde,apoi începe să părăsească camera.Mă panichez și îi prind brațul,plasând un zâmbet gigantic pe fața mea.

"Așteaptă!Nu mă vei servi?"

"De obicei noi nu-"

"Îmi spui" Spun cu brațele la piept "Că acest hotel,care este cel mai fițos în care am stat ,nu își servește oaspeții cu ceai?Interesant."

Collin pare mai repede alarmat "Da,desigur că servim ceai!"

Mă așez înapoi pe canapea și gesticulez spre masă "Atunci ai face bine să o faci"

"Desigur,Domnișoară Evans.Vreau să spun Leah" Spune,roșind și împiedicându-se.Pentru un minut mă simt prost că îl folosesc,dar când aud dușul lui Harry oprindu-se sentimentul dispare.

"Collin,grăbește-te" Șuier încercând să nu par prea enervantă.Am nevoie ca acest tip să mă placă până la urmă.

"Scuze,uite aici" Spune dându-mi ceașca cu ceai.Sorb și aproape îl scuip pentru că este atât de desgustător și reușesc să pun ceașca jos pe masă,tușind ușor.

"Asta este tot?"

"Ia loc" Ordon,punând mâna pe locul de lângă mine.Mi se termină timpul,Harry va ieși din camera sa în orice minut și Collin nici nu se uită la mine.

"Ce?"

"Collin,pentru numele a ceea ce iubești,doar stai jos" Mă rățoiesc iar el se spunue,stând lângă mine.

"Ești drogată?"

Îl ignor și încep să îi desfac jacheta care este un pic largă pe umerii lui,făcându-l să pară mai relaxat.Collin se uită la mine cu ochi mari.

Yes, Sir (Română--Tradusă)Where stories live. Discover now