Chapter 15 :Annoying

18.1K 994 119
                                    

Capitolul 15: Enervant.

Liam mă sună și îmi ia mai puțin de o secundă să îi răspund că am uitat să îi dau mesaj înapoi. Sunt un ami atât de jalnic,mă mustrez și săspund apelului ”Alo?”

”Leah?Ești bine?”

Oftez ”Sunt bine.Scuze că nu am răspuns,am fost foarte distrasă”

”E în regulă” Chicotește ”Dar nu este în regulă că ți-ai pierdut atrenamentul”

Îmi dau ochii peste cap știind că nu mă poate vedea ”Haide,dă-mi o pauză”

”Fără pauze!” Liam exclamă și eu râd,presând telefonul mai aproape de urechea mea și sorb din nou din cafeaua mea ”Poți veni într-o zi după muncă săptămâna asta?Tebuie să facem antrenamente de recuperare”

Mă uit la calendarul meu și întreb ”Merge joi seara?”

”Um” Ezită ”Ce spui de vineri?”

”Ce e așa special vineri?”

”Pentru că dacă exersăm vineri te pot scoate la cină după” Admite.

Îmi simt respirația prinzându-se în gâtul meu.Liam este un prieten atât de bun și  de grijului și evident foarte bun,dar niciodată nu m-am gândit la el ca la mai mult.

Harry.Am văzut nota către Cassie care încă stă la mine pe masă și mă încrunt.Pare să treacă mai departe destul de repede și cred că asta înseamnă că și eu ar trebui să o fac.

”Săptămâna viitoare.Mi-ar place” Îi spun și îl pot simți zâmbind prin telefon.

”Minunat.E o întâlnire”

După ce am terminat apelul mi-am dat părul pe spate încă o dată și m-am uitat la scrisoarea către Cassie.Proasta de Cassie.Deja o urăsc.

Harry își bagă capul în biroul meu ”Leah,ce faci?Întâlnirea este în douăzeci de minute!Coboară în camera de conferințe și aranjaz-o!”

Știu că acum este stresat și supărat și asta cu siguranță nu este o combinaie bună.În schimbul de a îi spune să o aranjeze el doar am așteptat până ce el s-a întors și i-am arătat în liniște degetul.

Când am deschis ușa camerei de conferințe,am găsit familiarul cap de păr grizonar și zâmbet.Pare ca și cum Edward nu ar pierde această întâlnire pentru nimic în lume,

”Ca de obicei totul,arată minunat” Spune dându-mi o îmbrățișare.Îmi dau ochii peste cap și pun niște hârtii pe masă. „Edward eu literalmente doar am intrat” Subliniez iar el scutură din cap.

Merg prin cameră ,făcând mici ajustări la platourile cu brânzeturi,aranjând niște apă,făcând duble verificări la powe point să fie perfect.Edward se uită la mine cu un mic zâmbet.

”Știu că uit ceva” Îmi trec degetele prin păr.

“Relaxează-te.” Edward mă  masat pe umăr. “Niciunul dintre directorii ăştia nu sunt aşa de pretenţioşi.”

Poate are dreptate, dar cu siguranţă toţi îşi aduc aminte de incidentul de dată trecută cu Valerie. Trebuie să fac totul perfect că să uite de Valerie şi  ca Harry să le dovedească că este profesional.

După alte 15 minute în care eu am verificat camera atent în timp ce Edward şi-a dat ochii peste cap, un grup de directori a intrat în camera. Le-am arătat tuturor locurile şi m-am asigurat că fiecare primeşte o ceaşcă de ceai, cafea sau apă.

Yes, Sir (Română--Tradusă)Where stories live. Discover now