Chapter 36: Visitor

13.8K 810 67
                                    

Capitolul 36: Vizitator

Cu tot ceea ce s-a întâmplat în această săptămână,am uitat să merg la cumpărături,așa că sunt blocată în apartamentul meu cu doar câteva cutii de supă,o cutie de Chef Boyardee și niște șuncă care miroase un pic ciudat. Am studiat cele câteva oferte în timp ce îmi pun părul într-un coc în vârful capului. Apoi iau cutia Chef Boyardee și caut desfăcătorul de conserve.

În timp ce aștept liniștită ca ravioli să mi se încălzească în cuptor telefonul meu bâzâie puternic din poziția sa de pe masa din bucătărie. L-am luat și am răspuns fără să mă uit la cine sună.

"Alo?"

"Leah" Harry spune.

I-am închis.

Câteva secunde mai târziu,telefonul meu sună din nou,de această dată îl ignor. În schimb,îmi scot cina din cuptorul cu micounde și mă pun la masă.

Dar el nu mă sună doar o dată. Telefonul meu bâzâie din nou și din nou în timp ce încerc să îmi mănânc ravioli. Doar ignoră-l, îmi spun ferm. Nu merită timpul tău.

Oricum,când zece minute trec și telefonul meu încă nu s-a oprit din vibrat mi-a ajuns. Mergând spre masă ca o nebună,iau relefonul și îl presez la urechea mea.

"Ce dracului vei?"

"Nu închide" Harry cere "Trebuie să îți spun ceva important."

"Atunci,spune" Mă rățoiesc.

Oftează "Am aflat cine a trimis acea scrisoare ca să anuleze rezervarea noastră. Știu cine ți-a făcut înscenarea"

Stomacul meu se strânge. Am o idee destul de bună cine a trimis acea scrisoare,și nu sunt sigură dacă vreau să mi se confirme.

"Cine?" Întreb după o pauză.

"A fost Hank" Harry spune "Paznicul care ne-a prins sărutându-ne în mașina ta"

"Ce?" Spun. Acesta nu era răspunsul la care mă așteptam. Desigur că m-am gândit rațional,acum are sens-Hank m-a urât mereu. Falsând o scrisoare pentru mine era în beneficiul său.

"Da" Harry continuă,evident spre șocul meu "M-am uitat la toate formularele pe care le avem de la fiecare angajat,pe care l-asemnat înaint de a lucat aici și scrisul lui de mână se potrivește perfect cu cel de pe scrisoare"

"Wow"

"Desigur că va fi concediat imediat" Adaugă.

"El-ce?"

Harry râde "Leah,Hank a comis o crimă făcându-ți asta. Nu vreau o așa persoană să lucreze pentru mine"

Mintea mea se învârtește rapid și îmi presez degetele la tâmplă.Dacă Hank este concediat asta înseamnă că Domnul Malik nu va auzi niciodată înregistrarea vocală.Asta înseamnă că probabil nu îmi voi pierde curând locul de muncă. Asta înseamnă că nu mai am de ce să mă îngrijorez.

Numai dacă,desigur,Hank nu a trimis deja înregistrarea.

Respir încet din moment ce inima mea bate tare și încerc să procesez noua informație. Harry stă liniștit la capătul liniei și îmi derg glasul.

"Și,asta este ceea ce aveai să îmi spui?" Întreb "Probabil m-ai sunat de sute de ori"

"Eu-ei bine,este doar o parte din motivul pentru care te-am sunat" Admite.

"Oh?"

"De asemenea,vroiam să spun" Se chinuie să scoată cuvintele. Aproape sună ca și cum se îneacă "Trebuie să îți spun că te iubesc. Te iubesc,Leah Evans. Și cred că și tu"

Yes, Sir (Română--Tradusă)Where stories live. Discover now