Chapter 19: Dance

15.5K 968 234
                                    

Capitolul 19: Dans

Harry este în întârziere.Stau la bar,decizând să cer o băutură sau nu.Sunt gratis,fiind un lucru foarte motivant.Dar decid împotrivă.În cele din urmă,am așteptat timp de o jumătate de oră.

Edward a mers în continuare și m-a condus pe mine și Rose la sala magnifică,localizată într-un hotel care este atât de pompos încât nici numele nu i l-am auzit.Mă uit la ei încă o dată,dansând grațios pe ringul de dans.Edward șoptește ceva în urechea bunicii mele și ea chicotește.Niciodată nu mi-am imaginat posibilitatea de a o mai vedea fericită,după moartea lui Henry,dar când mă uit la ea acum,fericită și râzând cu Edward,nu am nici un sentiment rău în legătură cu asta.Sunt cam perfecți unul pentru celălalt.

Cineva mă atinge pe umăr și mă întorc să văd un Louis care zâmbește "Wow,Leah,arăți minunat" Complimentează.

"Mersi" Roșesc,nefiind obijnuită cu toată această atenție.Sunt surprinsă că m-a recunoscut.După cumpăratul de rochie,Edwar a insitat să ne ducă pe mine și Rose să ne facem părul și machiajul la un profesinist.Coafeza a mers atât de departe încât mi-a revopsit părul și chiar adăugând niște exensii,apoi încrețind totul.Arăt ca Rapunzel.

"Nu mă așteptam să te văd aici" Louis spune ușor bătând din palme la barban și comandându-și ceva ușor.

"Da,Harry m-a întrebat" Admit "A fost ceva de ultim moment"

Louis se uită la mine,colțurile ochilor săi luminându-se ușor iar el rânjește "Ei bine,nu pot spune că sunt surprins"

"Taci" Murmur iar barbamul îi dă băutura.Louis o ia și bea din aceasta.

"Louis!" Vocea lui Harry țipă din urma mea făcându-mă să tresar.Evident că nu mă recunoaște și îmi arunc părul în spate.Inima mea acelerează și nu pot nega faptul că sunt emoționată să îi văd reacția la machiajul meu.Puțin din emoțiile mele sunt estompate,oricum,din nervii mei față de el că a venit târiu după ce el s-a rugat de mine să o fac pentru el.

Respir adânc și mă întorc cu fața la șeful meu "Hei,Harry"

Harry deschide gura să răspundă,apoi se uită la mine mai bine.Ochii lui se măresc la mărimea unei farfurii și maxilarul lui cade iar el scanează părul meu blond și rochia mea scurtă și strâmtă.

"Leah?"

"Bună" Spun cumva timid.Îl aud pe Louis chicotind din spatele meu,vreau să îl pălmuiesc pentru ruinarea momentului.Slavă domnului că își ia băutura și pleacă.

"Cum ai fost întâlnirile" Întreb politicos,mai mult ca să zis ceva.

Harry nu pare să mă audă.Expresia lui împietrită care stă pe fața lui și dacă nu închide gura în curând o să înceapă să saliveze.Ochii lui revin pe mine,de această dată uitându-se la zona mai jos de fața mea.La naiba cu rochia și sutienul ei cu push up.Îmi dreg glasul "Harry?"

"T-Teribil" Răspunde într-un final,ochii lui revenind pe fața mea "Lucru sâmbăta este mereu teribil"

Face o pauză pentru o secundă apoi ușor își ridică mâna și o trece pe obrazul meu,pielea arzând la atingerea lui.El duce o buclă după urechea mea și oftează "Ce dracului ți-a făcut Edward?"

"Nu îți place cum arăt?" (A/N:Cum să nu îi placă) Mă încrunt la el.Nu pot spune dacă glumește cu mine sau nu.Vreau să spun că arăt diferit,dar îmi asum că este un diferit bun,nu unul rău.

Harry își trece o mână prin păr ,așa cum face mereu când este stresat.El se uită prin cameră o priire grea în ochii săi verzi și se apropie de mine.Când vorbește îi pot simți respirația pe fața mea.

Yes, Sir (Română--Tradusă)Where stories live. Discover now