Chapter 27: Meeting

15.6K 815 134
                                    

Capitolul 27: Întâlnire

Harry îl face pe bărbatul de la room service să mă trezească.Primul lucru pe care îl văd atunci când clipesc este fața familiară a bărbatului de ieri.Când vede că sunt trează se oprește din a mă mai ciupi de umăr.

"Bărbatul spune că trebuie să fiți gata pentru că aveți o întâlnire într-o ora și jumătate" Îmi spune.

"Ce?Vrea să merg cu el?" Mă încrunt și mă frec la ochi. Bărbatul se uită la mine inconfortabil și scutură din cap.Probabil pentru că acum sunt dată peste cap-nici nu vreau să știu cum îmi arată părul.

"Da,doamnă,asta este ce mi-a spus" Bărbatul spune,mișcându-se inconfortabil de pe un picior pe celălalt.Acum dacă mă uit mai bine la el,acest bărbat nu poate fi mai bătrân decât mine;Arată ca și cum abia ar avea peste douăzeci de ani.I-am citit ecusonul. Collin 

"Okay,mersi Collin" Zâmbesc larg spre el chiar dacă probabil arăt ca un zombie căci abia m-am trezit. Îmi zâmbește înapoi emoționat și se lovește de o masă în drumul său spre ieșire,aproabe căzând,dar este prea devreme pentru mine să găsesc energia să râd.

Oftez și arunc păturile de pe mine,mergând spre baie.Pot auzi apa mergând în baia lui Harry,așa că îmi asum că el deja este în duș.Pășesc în baie și îmi dau jos tricoul,lăsându-l într-un maldăr pe podea. Exact înainte să îmi dau lenjeria și sutienul jos am realizat că mi-am lăsat crema de ras în cameră și nu este nici o modalitate în care am să mă rad pe picioare fără ea.

Deschid ușa cu un oftat și fug spre bagajul meu,aplecându-mă în ideea de a găsi crema de ras.Exact când degetele mele fac contact cu metalul rece al sticlei,aud ușa trântindu-se în spatele meu.

La naiba.

Lucrurile sunt pe cale să devină foarte ciudate.

Mă întorc în momentul în care Harry țipă "Iisuse,unde sunt hainele tale?"

Am încercat să mă acopăr cât mai mult cu tubul de cremă de ras,dar nu prea funcționează.Acesta nu este cum mi-am imaginat ca Harry să mă vadă în lenjerie.

Gesticulez slab spre ușa de la baie "Eram pe cale să fac un duș...cred că mă voi întoarce la asta"

Practic am luat-o la sănătoasa spre ușa de la baie și am trântit-o cu putere în urma mea așa îmi poate acoperi geamătul. Mă uit la reflexia mea din oglinda ușor aburită și oftez.Putea fi mai rău,corect? Cel puțin sutienul și chiloții se asortează azi.

Pășesc în duș,doar simțindu-mă ușor umilită.Apa fierbinte îmi arde jena și mă simt de mult mai multe ori mai bine când într-un final opresc apa,cearta înflăcărată de seara trecută și  incidentul jenant din această dimineață nu mai sunt în mintea mea.Lucru care este bun,pentru că trebuie să fiu total concentrată să trec peste ziua asta.

++++++++++++++++++

Eu și cu Harry luăm un taxi de la hotel până unde întâlnirea se ține.Harry butonează telefonul pe durata întregului drum,ignorându-mă,dar o cam merit. Încep să cred că de fapt,am fost un pic cam dură cu el noaptea trecută,dar de fiecare dată când încerc să îmi cer scuze cuvintele par să nu îmi treacă de buze.

"Harry" Spun într-un final,pentru că sunt destul de enervată că mă ignoră și de asemenea,pentru că drumul este plictisitor.

Yes, Sir (Română--Tradusă)Where stories live. Discover now