Да променя живота ти

By kristen_655

170K 9K 335

Анна-Мари (Ан) се разделя с живота, който е свикнала да води. Заради смъртта на баща си, тя и майка ѝ (Сара)... More

Част 1
Част 2
Част 3
Част 4
Част 5
Част 6
Част 7
Част 8
Част 9
Част 10
Част 11
Част 12
Част 13
Част 14
Част 15
Част 16
Част 17
Част 18
Част 19
Част 20
Част 22
Бележка на автора
Честита Нова Година!
Част 23
Част 24
Част 25
Част 26
Част 27
Част 28
Част 29
Част 30
Част 31
Част 32
Част 33
Част 34
Част 35
Част 36
Част 37
Част 38
Част 39
Част 40
"Преди и сега"

Част 21

3K 198 9
By kristen_655

Тичах по коридорите на болницата и търсех стаята 311. В тази стая трябваше да се намира Алек. Надявах се да видя някого от семейството му. Пред мен се появи Джордан Верлак с тази негова ужасяваща усмивка, която ненавиждах. Погледнах вратата, до която се намирахме. Имаше табелка с надпис "стая 311".

- Какво правиш ти тук? - Попитах Джордан и огледах добре коридора с надеждата да видя някой друг от семейството му.

- Какво толкова чудно има в това? Той ми е племенник. Интересува ме всичко, свързано с Алек и Себастиян. - Мразех, когато говори с присъщата за него надменност. Мразех всичко в него.

- Почти ти повярвах. Виж, не искам да бъда груба, но едва ли Алек ще се радва, че си тук. - Опитах да се въздържа.

- Точно ти не знаеш какво иска Алек. Грижа се за него и брат му от пеленачета, а ти го познаваш от колко? Седмица, две, месец? - Гледах го дълго време, чудейки се какво да кажа. - Ако искаш, може да влезеш да го видиш. Аз ще почакам тук.

Побързах да вляза в стаята, за да не се налага да гледам Джордан повече. Приближих се до вратата и я отворих.

Алек седеше на леглото си и говореше с някого по телефона. Беше облечен с блуза с къс ръкав и джинси.

Когато ме видя, затвори телефона и тръгна към мен.  Зарадвах се да го видя жив и здрав. Прегърна ме силно.

- Добре ли си, идиот такъв? - Засмя се на това, което казах.

-  Как ти изглеждам? -Освободих се от прегръдката му и го огледах от глава до пети.

- Прекалено добре. Казаха, че са те пребили, а нямаш и една синина. Пълен си с енергия. Притеснявала съм се напразно. - Алек ме погледна със свити вежди.

- Ти си се притеснявала за мен? - Очаквах да го каже с подигравателен тон, но той го каза напълно сериозно.

- Много ясно, Алек. На мен ми пука за теб. Защо се учудваш?

- Само дето не го показваш. Не беше до мен, когато Джордан реши, че брат ми е негова собственост. Не беше до мен, когато се скарах с майка си. Ти никога не си била до мен, когато съм имал нужда. Имам много приятели, които с радост биха били до мен в трудните моменти, но исках ти да си до мен. Жалко за мен обаче, че ти винаги беше заета със себе си. - Погледнах го с невярващи очи. Никога не съм очаквала да чуя нещо такова от него.

- Моята най-добра приятелка почина. А, чакай, тя ми беше единствената приятелка. За разлика от теб, аз имах само една приятелка, която загубих. Не можех да знам, че имаш проблеми с вашите. Ти не ми каза, а аз не чета мисли. - Казах това, крещейки.

- Да, тя е мъртва, но аз съм все още жив, а и аз също съм ти приятел. Толкова ли ти е трудно да свикнеш да не мислиш само за себе си? - Той също започна да крещи.

- Ако мислех само за себе си, сега нямаше да съм тук, нямаше да се кача на кола, при положение, че карам много зле и можех да се блъсна някъде, но какво толкова съм направила, нали? Това всеки от твоите приятели щеше да го направи. - Опитах се да говоря спокойно.

- Това е най-малкото, което можеше да направиш. - Усилията на Алек да се овладее, не бяха успешни.

- Уоу. Е, съжалявам, че не знаех какъв неблагодарен кучи син си. - Тръгнах към вратата. - Между другото Джордан е отвън, чака любимия си племенник и нищо чудно, че си му любимия, все пак сте като две капки вода.

Continue Reading

You'll Also Like

473K 22.9K 99
След смъртта на майка си Виктория е съкрушена , но именно това лято в Маями ще промени представите й за живота и любовта. Една не толкова комична но...
11.6K 1K 37
Годината е 1762 и новият крал на Англия е на път да навърши 18. При него няма откази. Няма права. Има правила. Студен и жесток още от детство, той ня...
144K 5K 45
Тя е типичната богаташка дъщеря. Животът ѝ, след проваления брак по сметка, се преобръща - замесва се с Мексиканския картел и се увлича по високите с...