Můj svět-Taekook/Vkook

By Renfris

11.9K 884 802

[ZRUŠENO] ,,Už to nezvládnu." Seděl jsem na kožené pohovce a sledoval ho svým zarudlým okem. ,,Já vím, od toh... More

Prolog
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
38
39

37

205 12 51
By Renfris

37.

Otevřel jsem oči a ležel na své posteli. Moje máma seděla vedle mě a mile se na mě usmívala. Ne, to nemůže být pravda. „Mami?" Ona se na mě mile usmála. „Copak se ti zdálo, Kookie? Jsi v pořádku?" Zeptala se a začala mě hladit po vlasech.

„J-já jsem. Jsi v pořádku ty?" Zeptal jsem se, jelikož se mi stále nechtělo uvěřit tomu, že je moje máma naživu. Zaraženě jsem se na ni díval. Takže to znamená, že ona...je živá? Nebo je to jen přelud? Co se tu děje?

„miláčku, copak se děje? Chceš obejmout?" tohle bylo zvláštní. Moje máma by mě nikdy nechtěla obejmout. „N-nech mě na pokoji! Nejsi moje pravá máma! Moje máma je mrtvá!" rozkřikl jsem se a trhl sebou do kouta postele. Máma, teda pokud se jí tak dá říkat, se na mě smutně usmála.

Jungkookie~"

usmála se a pokusila se ke mně přiblížit. Ucukl jsem, jelikož tuhle zdrobnělinu mého jména z celého srdce nenávidím. „N-nech mě na pokoji. N-nejsi reálná!" „Uklidni se! Proč bych neměla být reálná?! Pomátl ses?" vyjekla a ublíženě se na mě podívala. Tohle už znělo jako ona. Což mě uklidnilo a já se k ní mohl přiblížit.

„J-já se omlouvám. Myslel jsem-"

„Tak příště nemysli, když tě napadají takové blbosti." Řekla naoko naštvaně a obejmula mě. Nebyl jsem schopný jí objetí oplatit, přece jen se musím smířit s tím, že to vše byl jen špatný sen. Asi žádný Kim Taehyung neexistuje.

„Mami chodím k psychologovi?" zeptal jsem se ve snaze zjistit, zda je Kim Taehyung reálný. „Ano, proč bys nechodil? Má tě na starosti teď jeho syn, myslím, že se jmenuje Taehyung." Jen, co jeho jméno vyslovila, jsem se usmál.

Možná, že žádný Jimin není, možná to byl jen chabý výplod mé fantazie a všechno je teď v pořádku. Možná, že teď můžu být vážně šťastný.

„Měl bys jít spát, Jungkooku. Zítra nejdeš na první dvě hodiny, vím, že sezení u Kima mladšího ti prospívá, takže bych byla ráda, kdybys radši šel za ním." Usmál jsem se a lehl si zpět do postele, přikryl se peřinou a spokojeně usnul.

Cítil jsem, jak mi máma dává pusu na tvář a jak následně odchází z mého pokoje. Jsem šťastný. Díky ti bože za druhou šanci.



























































„Mami, proč?! Slíbil jsi to!"

„já vím, Kookie. Moc mě to mrzí, měl by ses uklidnit."

„Uklidnit?! Vážně Taehyungu?! Vždyť je moje máma mrtvá!"

„Já vím, Kookie..."































































































„Nějaké věci se prostě nemění, co Jungkooku?"

***

Helou mí Taekookerští soudruzi!

Haha, jste zmatení?

co si o tom myslíte?

So doufám, že jste happy.

takže nezapomeňte myslet pozitivně!

Iℓơvє Чơυ

Continue Reading

You'll Also Like

1.1M 34.4K 193
„Chyběl jsem ti?" „..." „Ty mě ignoruješ?" „Ano, správně. Snažím se o to, ale ty na mě pořád mluvíš. A kam si mi to právě dal ruku?" „Na steh...
85.6K 3.2K 35
Mladá, nevinná a vždy vzorná Hailie Monet se za smutných okolností dozvídá, o existenci jejích pěti starších, nechutně bohatých, majetnických a rozma...
273K 5.9K 63
Jason McCann alias Bizzle. Všemocný mafián, který se probojoval až na samotný vrchol všech padouchů. Bizzle jehož jméno zná každá živá osoba v tomto...
3.3M 191K 80
Ve škole tichá, nepopulární, je hodně chytrá, ale jakmile dojde na ústní zkoušení, či hlasitou odpověď, zavrtí hlavou a domluví se s vyučujícím na zk...