Kidnapped

Od CarmenLivia

197K 3.3K 819

Dit verhaal gaat over een meisje die ontvoerd wordt. Ze word opgesloten in een huis vol met mannen. Wat wille... Více

Voorstellen
Deel 1.
Deel 2.
Deel 3.
Deel 4.
Deel 5.
Deel 6.
Deel 7.
Deel 8.
Deel 9.
Deel 10.
Deel 11.
Deel 12.
Deel 13.
Deel 14.
Deel 15.
Deel 16.
Deel 17.
Deel 18.
Deel 19.
Deel 20.
Deel 21.
Deel 22.
Deel 23.
Deel 24.
Deel 25.
Deel 26.
Mededeling!
Deel. 27
Deel 28.
Deel 29.
Deel 30.
Deel 31.
Vragen
!!!Q&A!!!
Deel 32.
Deel 33.
Deel 34.
mededeling
deel 35.
Deel 36.
deel 37.
deel 38.
Deel 39.
Deel 40!
Deel 41.
Deel. 43
deel 44.
deel 45.
deel 46.
Deel 47.
Deel 48.

Deel 42.

3K 71 13
Od CarmenLivia

"Let me do the talking. Everything clear!..... alright lets get going!

~
Oke hoi hier een extra EXTRA lang hoofdstuk speciaal voor jullie. mensen ik wilde ff benoemen dat de meeste gesprekken in het Spaans hier zijn en ik dacht dat niet veel mensen kunnen dat dus ik heb het in het Engels gedaan. Geniet er van💚💚

Ik wordt hardhandig mee gesleurd door door die gozer en ik strompel mee.
Wat in vredes naam gaan we doen!!!

Micheal komt naast me lopen. "Weet je. Na de Laatste tijd met jou gewoond te hebben ben ik ergens achter gekomen. Andere vind je belangrijker dan je zelf. Dus jij mag toekijken vandaag." Zegt hij grijnzend

"Wat bedoel je daar mee.?" Maar hij loopt al weer weg. "Uhg klootzak."

We lopen nog een stuk en we komen uit bij een huis. Het ligt afgelegen en is niet echt meer in goeie staat.

Twee mannen lopen de naar de deur en kloppen aan. Na geen reactie klopt de ander harder en roept "Abre la puerta!" Wat open de deur betekent. Toch nog wat opgestoken van Spaanse les.
Geen reactie en man de man trapt de deur in wat er best wel makkelijk huur zag want het hout is helemaal verrot. Wanneer hun binnen zin hoor
Ik gegil van een vrouw. Ik schok er van. "Clear!!" Roepen ze en we lopen naar het huis toe. En wanneer we in het huis zijn zie ik ze de twee mannen die een man en een vrouw vast houden. De ene man houdt een mes tegen de vrouw haar keel.

"Keep your hands of off my wife!!" Roept de man. Micheal stapt naar voren. "We will leave your wife alone if you give us the money it's easy, really." "I told you, it got stolen all the stuff and the money. I just need more time."

"We gave you more time and I think we have waited long enough it's time to pay."
Micheal knikt naar de man die de vrouw vast heeft.
De man pakt hardhandig bij haar haar en trekt haar mee vervolgens duwt hij haar op de grond en geeft een harde schop. De vrouw schreeuwt het uit van de pijn.
Ik kijk weg. Ik voel me vreselijk ik wil ze stoppen maar wat kan ik doen..
De man probeert zich uit de grip van de man te komen tranen gaan over zijn wangen. "Please leave her alone please I will do anything." Hij komt los uit de greep en rent naar de man toe die zijn vrouw pijn doet.

Ik hoor ineens een harde knal. De man was geschoten.
De vrouw begint te huilen als de man met pijn op de grond valt. Michael loopt op de vrouw af neemt het van die andere man over.

"Stop!" Roep ik met tranen in mijn ogen. "Stop alsjeblieft Micheal!"
Hij draait zich om en kijkt me woest aan. "Alsjeblieft Micheal dit verandert niks! Dit brengt je geld niet terug!"
"Ik doe alles wat je zegt maar alsjeblieft laat ze met rust."

Hij snuift boos en laat haar los.
"Search the house take everything that could have value. Ik krijg jou later nog wel" sist hij naar mij.

Ik wordt losgelaten door de man en hij loopt weg.
Ik ren naar de vrouw haar man toe en ga op mijn knieën zitten. De schot wond zit in zijn rechter boven been. "Sir? Sir? Do you hear me?" I'm krijg een grom terug. "Sir, i need you to keep breathing alright. Deep breaths."
Zeg ik terwijl ik mijn hand op de wond druk

Zijn vrouw strompelt hier heen. "Oh Diego. Is het gonna be oke?" Vraagt ze met tranen in haar ogen. "I can't tell yet. I need your help. Do you have an first aid kit?" "No" "alright uum get me  towels and ...and something with alcohol in it. And needle and thread. Quick!" Ze staat op en gaat het spul halen.

Oke war moet ik doen.. ik hou druk op de wond maar het lijkt niet te helpen. Oke denk.... Heeft het een uitgangspunt. Ik til zijn been op en zie een gat aan de andere kant. Ik trek mijn shirt uit en bind het om het been heen. "Damn she looks hot!" Hoor ik lachend achter mij. "Shut up just shut up!" Schreeuw ik terug.

Om het bloeden te stoppen moet ik de veen afknellen. Hij heeft een riem om. Ik pak het en doe het een stuk boven de wond zo strak mogelijk zodat er zo min mogelijk bloed door het been gaat. "I have the stuff." Zegt de vrouw. "I couldn't find any pure alcohol but this is pure whiskey."
"Good enough." Zeg ik. "You need to keep talking to him, keep him conscious if passes out tell me immediately." Ze knikt en begint te praten tegen hem. "Can you call an ambulance?" Vraag ik terwijl ik een handdoek onder mijn been leg en de shirt los knoop. "No! No we can't. He did some bad stuff, we can't call, he will go to jail." Ik knik.

Ik maak de whisky fles open. Ik geef het aan die vrouw "laat hem drinken het zal wel op de pijn wat verminderen." Als hij een paar slikken heeft genomen neem ik de fles terug. Ik ga op zijn been zitten en klem het tussen mijn benen zodat hij zo min mogelijk kan bewegen. "Alright this is gonna hurt a lot but I got to disinfect the wound." Ik giet het over de wond heen hij schreeuwt het uit. Ik kan de pijn op een of andere manier voelen. Ik probeer zelf ook klam te blijven wat met moeite lukt.

Ik doe vervolgens wat op een handdoek en maak de buitenkant van de wond ook schoon. Ik pak het naald en draad. Ik wil dit niet doen wat nou als ik het verkeerd doe. Ik kan niet nu opgeven, ik kan hem niet dood laten gaan niet zoals die andere man die Josh had geschoten. Met trillende handen zit ik klaar om het te doen."stop, I'll do it." Zegt de man achter mij die me net nog belachelijk stond te maken. Hij komt op zijn knieën zitten en pakt het naald en draad van me over. "I worked in a hospital for a while." Zegt hij. "You work in a hospital?"

"No I... I watched a lot of hospital series with my mum." Hij begint te lachen. En hij maakt de wond dicht. Ik pak een handdoek en maak me handen een soort van schoon. Ik sta op en loop richting de deur. "Hé you stay here!" Ik negeer het en strompel naar buiten en ik geef over.

Trillend sta ik op mijn benen. Ik voel me zo vies met al dat bloed overal. "You com inside right now!" Ik voelde me te slecht om zoizo een move te maken dus ik ga naar binnen. Hij pakt me hardhandig bij mijn arm en duwt me vervolgens in een hoekje. "You stay het in till we done! Understand! Ik knik en trek mijn knieën op en leun mijn hoofd er op. "Micheal is zo pist. En Josh waarschijnlijk ook als hij hoort wat ik had gedaan. Ook al wilde ik alleen iets goeds doen.

"Uhum." Hoor ik na een paar minuten. Ik kijk op en daar staat Micheal. "Jij weet ook nooit een s van je bek houden hé." "En dat was je nog niet opgevallen na al die tijd samen gewoond te hebben."
Hij kijkt boos en trekt me aan me arm omhoog. "Kom we gaan." Hij duwt me een stukje vooruit. En ik loop door. Wanneer we bijna bij de auto zijn gaat hij voor me staan en stopt me en kijkt me grijnzend aan. "Wat?" Vraag ik. "Ik vindt deze stijl wel heel mooi hoor." Ik herinnerde me dat ik geen shirt aan had en doe mijn armen om mijn buik en draai me om. Beschaamd sta ik daar. "Hier." Zegt hij.

Ik kijk over mijn schouder en zie zijn arm uithouden en hij houdt een trui vast. Ik pak het aan en trek hem gelijk aan. "Kunnen we gaan.. alsjeblieft." Vraag ik. Hij komt heel dichtbij me staan. Ik huiver van angst. Hij streelt met zijn hand over me wang. Hij kijkt naar mijn lippen en dan in mijn ogen. "You give me a kiss, and then we can go."

"Wat? nee." Zeg ik. zet een stap naar achter en kijk naar de grond.  Hij pakt mijn kin vast en laat me naar hem kijken. "Ik weet niet of je je het kan herinneren maar 20 minuten geleden zei je dat je alles zou doen als ik maar stopte."
"Ja, maar..."
"Geen maar."
Er valt een stilte.
"Weetje, ik kan zo terug gaan en ze beide neerschieten. Is dat wat je wilt."

"N...nee."
"Nou dan. En je hoeft er helemaal niet veel voor te doen. Just give me a kiss." Zegt hij grijnzend.
Ik twijfel maar ik leun naar voren en kus hem. Hij kust me terug. Ik trek me  terug. Ik kijk naar de grond. Hij veegt een traan van me wang af en stopt een pluk haar achter mijn oor. "Good girl" fluistert hij.

Hij gaat achter me staan en pakt me armen vast en doet ze achter mijn rug. "Hé wat doe je!?" Hij pakt een stuk touw en bind het stevig vast rond mijn polsen. "Auw.." wanneer die vast zitten doet hij een doek voor me ogen en bind die vast. Hij sleurt me mee. Ik struikel 2 bijna want ik zie niet waar ik loop. Ik hoor een deur van de auto open gaan. Hij duwt me een beetje naar beneden en vervolgens de auto in. "Ga liggen" ik doe wat hij zegt hij pakt mijn benen vast en trekt me meer naar achter. Ik schrik en geef een gil. Vervolgens bind hij mijn enkels ook aan elkaar vast. Hij doet de deur dicht.
Ik hoor een andere deur open en dicht gaan. En hij zet de auto aan. "Waar gaan we heen?" Vraag ik met een lichte trilling in mijn stem. "Naar huis. Ik wil dat je niet zie waar we heen gaan." "We zitten in fucking Spanje. Weet ik veel waar we heen gaan." Hij zucht.

Ik ben zo moe. Ik val na een paar minuten in slaap.

...

Beste lezers

Ik hoop dat jullie hebben genoten van dit hoofdstuk. Ik wilde even benoemen dat een vriendin van mij ook een boek aan het schrijven en ik zou het graag waarderen als jullie een kijkje wilden nemen. Het boek heet evrything has a reason (short storys) het wordt geschreven door @melissaleroux444.

Fijne corona dagen.

VOTE

COMMENT

FOLLOW!!!!!

BYEEEE 💚⚡🌈

Pokračovat ve čtení

Mohlo by se ti líbit

119K 5.5K 67
Emma's leven was helemaal voor haar uitgestippeld. Binnen een aantal weken was haar huwelijk, met één of andere sergeant. Zelf had ze geen idee wie...
112K 6.7K 45
Hier sta ik dan na 5jaar kon ik eindelijk ontsnappen uit die hel! Zij zullen boeten zij zullen hun leven haten! 5jaar lang zat ik daar opgelsoten! 5j...
1.9K 53 33
Wat gebeurt er als 2 mensen in het leger op elkaar verliefd worden? Kunnen ze het aan om samen te zijn of niet? Je leest het hier. Alexis Smith woont...
6.9K 376 62
Dangerous 1: Kim werkt al een hele tijd samen met Finn en Daphne op een pensionstal. Ineens komt Kim erachter dat er een 'geheim' paard in de hooisch...