În liniștea pădurii

By ancaramona19

147K 11.3K 1.6K

"Când totul în jurul tău se prăbușește, închide ochii și respiră." Katherine este nevoită să ia viața de l... More

Capitolul 1 - Katherine
Capitolul 2 - Max
Capitolul 3 - Katherine
Capitolul 4 - Max
Capitolul 5 - Katherine
Capitolul 6 - Max
Capitolul 7 - Katherine
Capitolul 8 - Max
Capitolul 9 - Katherine
Capitolul 10 - Max
Capitolul 11 - Katherine
Capitolul 12 - Max
Capitolul 13 - Katherine
Capitolul 14 - Max
Capitolul 15 - Katherine
Capitolul 16 - Max
Capitolul 17 - Katherine
Capitolul 18 - Max
Capitolul 19 - Katherine
Capitolul 20 - Max
Capitolul 21 - Katherine
Capitolul 22 - Max
Capitolul 23 - Katherine
Capitolul 24 - Max
Capitolul 25 - Katherine
Capitolul 26 - Max
Capitolul 27 - Katherine
Capitolul 28 - Max
Capitolul 29 - Katherine
Capitolul 30 - Max
Capitolul 31 - Katherine
Capitolul 32 - Max
Capitolul 34 - Max
Capitolul 35 - Katherine
Capitolul 36 - Max
Capitolul 37 - Katherine
Capitolul 38 - Max
Capitolul 39 - Katherine
Capitolul 40 - Max
Epilog

Capitolul 33 - Katherine

2.9K 223 42
By ancaramona19

          Vizita lui Max de aseară m-a luat total prin surprindere. Sincer, după ce l-am văzut ținând-o pe fata aceea atât de aproape de el, am crezut că a cedat într-un final, că am fost doar o provocare pentru el, și pentru că l-am tot refuzat, a trecut mai departe. M-au trecut mii de stări în acele momente. Am fost furioasă, dezamăgită, m-am simțit trădată, și cred că am fost și geloasă, deși nu sunt sigură, nu am fost niciodată geloasă.

           Pentru tot restul zilei, starea mea a fost dezastruoasă. M-am gândit toată ziua la el, la momentele pe care le-am petrecut împreună, deși nu au fost prea multe. A fost mereu atent cu mine și Cassie, ba mai mult, a continuat să ne fie aproape chiar și atunci când i-am spus să plece. Să fi fost totul doar un joc pentru el? Dacă da, atunci este un actor foarte bun, pentru că l-am crezut mereu sincer.

            Am încercat să adorm, dar în zadar. Am zâmbit ca un copil atunci când am primit mesajul lui, tot corpul mi s-a relaxat, și parcă toate gândurile rele s-au evaporat. Apoi, după ce mi-a spus că nu era iubita lui, am răsuflat ușurată. Așadar, am ales să nu mă mai împotrivesc, și să îmi asum ceea ce simt.

L-am primit în casă, și m-am lăsat pradă sărutului dintre noi, și la fel a făcut și el. Ne-am sărutat de parcă ar fi fost prima și ultima oară când aveam să facem asta, și singurele momente în care m-am despărțit de buzele lui au fost acelea în care a trebuit să respirăm. Nu știu cât timp am stat în bucătărie îmbrățișați, dacă câteva minute sau câteva ore, dar știu că am uitat și de oboseală, și de tot.

           — E târziu, ar trebui să te las să dormi, mi-a spus la un moment dat, fără a se opri din a-mi săruta buzele și obrajii.

           — Este, da, am șoptit având ochii închiși și savurând fiecare atingere primită. Nu m-am simțit de foartă multă vreme atât de dorită, nu am mai fost de mult așa alintată.

           — Ar trebui să plec, a continuat el, iar limba lui  a coborât în jos, pe gâtul meu.

           — Max...am mormăit eu, complet pierdută în senzațiile pe care mi le oferea.

           — Da, iubito, mi-a șoptit în ureche, prinzându-mi lobul între dinții săi.

           Un val neașteptat de căldură mi-a traversat trupul când am auzit apelativul pe care l-a folosit, și am simțit fiori în tot corpul. În acel moment, ar fi putut face orice cu mine, nu i-aș fi refuzat nimic. Pentru prima oară în viața mea, mă simt mai mult decât atrasă de un alt bărbat în afară de Kyle.

— Nu vreau să pleci, i-am răspuns privindu-l în ochii săi negri, care acum străluceau.

— Am o idee mai bună, mi-a răspuns, mi-a depus un sărut pe frunte, apoi m-a luat de mână și m-a tras după el până la intrare.

— Max, unde mergem? Este aproape ora două dimineața!

— Mergem la mine, mi-a răspuns senin.

— Max, nu pot să plec pur și simplu de acasă în mijlocul nopții.

— Kath, îți promit că te aduc înapoi înainte să se trezească Cassie. Vreau doar să dorm cu tine în brațe, mi-a spus ținându-mă strâns de mână.

           I-am lăsat un bilețel mamei, spunându-i că sunt bine, în cazul în care se va trezi mai devreme să nu se sperie atunci când nu mă va găsi în camera mea. Apoi ne-am urcat în mașina mea și am condus până la apartamentul lui Max. Când am ajuns în dormitorul lui, m-a cuprins panica. Nu am mai dormit niciodată cu un alt bărbat în afară de Kyle, exceptând seara de pe canapeaua părinților mei alături de Max. Acum a fost diferit, pentru că am dormit într-un pat.

         M-am întins în pat înghițind în sec, având tot corpul încordat. Dar după ce Max s-a așezat în spatele meu și și-a trecut un braț peste talia mea, trăgându-mă aproape de el, m-am relaxat complet, și am adormit după câteva minute. Dimineață m-am trezit înainte ca soarele să răsară, dormeam cu capul pe pieptul lui Max, picioarele noastre erau încrucișate, iar brațul lui era înfășurat în jurul taliei mele. Deși abia dacă am dormit patru ore, m-am trezit mai bine decât oricând.

Am zâmbit când am deschis ochii și mi-am ridicat ușor capul pentru a-l privi mai bine. Afară începea să se lumineze, și am putut să îi analizez trăsăturile. Părul îi era ciufulit, câteva șuvițe acoperindu-i fruntea, buzele cărnoase erau ușor întredeschise, parcă așteptând să le sărut. Mi-am atins buzele cu degetul arătător, încă simțindu-i gustul mentolat pe ele. Era îmbrăcat cu un maieu larg care lăsa la vedere brațele și pieptul pline de tatuaje. Mi-am plimbat încet vârfurile degetelor peste cerneala neagră, și chiar atunci colțurile buzelor sale s-au ridicat, luând forma unui zâmbet.

— Hoțule, șoptesc cu vocea răgușită și îmi retrag mâna, însă el mârâi, apoi mă prinse de încheietură și îmi așeză palma înapoi pe pieptul său.

— Îmi plăcea ce făceai, spune cu o voce groasă, răgușită, ținând ochii încă închiși.

Am zâmbit, apoi mi-am așezat capul înapoi pe pieptul lui, și trasam mici cercuri cu degetul arătător pe pielea sa tatuată.

— Oricât aș vrea să mai stau, trebuie să ajung acasă înainte să se trezească Cassie, am spus după câteva minute petrecute în liniște.

— Știu, iubito, mi-a răspuns sărutându-mi creștetul capului.

Restul zilei a decurs normal. Am ajuns acasă înainte să se trezească cineva, așa că nu am avut de dat explicații. M-am schimbat pentru muncă, și după ce am luat micul dejun împreună cu familia mea, am plecat la serviciu. Cele opt ore au trecut repede, gândul meu fiind numai la Max și la seara trecută. Nu am mai dormit de mult atât de bine. Cu Kyle evitam pe cât posibil să dorm în același pat, așteptam să adoarmă, apoi mă strecuram în camera lui Cassie și dormeam cu ea.

            Aseară, cu brațele lui Max în jurul meu, m-am simțit în siguranță. M-am îmbătat cu mirosul pielii sale, și m-am relaxat ascultându-i respirația regulată.

La finalul programului brunetul mă aștepta spirjinit de peretele exterior al magazinului, iar fluturii din stomacul meu au pornit un adevărat război atunci când l-am văzut.

— Hei, îl salut zâmbind când ajung lângă el.

— Bună, iubito, șoptește el. Sper că ai avut o zi bună.

— Sincer, chiar da, răspund zâmbind sincer. Tu?

— Păi, eu m-am gândit la tine toată ziua, deci da, am avut o zi bună. Dar abia acum e perfectă, rânjește larg. Haide, te conduc acasă.

Îl aprob și petrecem drumul spre casa alor mei împreună, vorbind despre banalități, cum ar fi mâncarea preferată, culori și melodii. Mă simt ca o adolescentă la prima ei întâlnire. Am emoții, deși nu am crezut că mai este posibil să simt astfel de lucruri.

— Kath, ai vrea să ieși la o întâlnire cu mine? mă suprinde întrebându-mă atunci când ne oprim în fața casei.

Nu am mai fost la o întâlnire adevărată de zece ani, nici nu mai știu cum anume ar trebui să decurgă una. Dar accept printr-o miscare de aprobare a capului, pentru că după cum am mai spus, nu vreau să mă mai împotrivesc.

— Bine, atunci vin să te iau în două ore?

— Sigur. Ne vedem atunci, îi spun, apoi intru în casă.

După ce închid ușa, mă rezem cu spatele de ea, închid ochii zâmbind cu toată fața, și pun pariu că și obrajii îmi sunt roșii acum.

— Kath? Tu ești, scumpo? aud vocea mamei venind din bucătărie.

— Bună, mamă, răspund încercând să-mi ascund entuziasmul. Cassie unde este?

— E cu tatăl tău la fermă, trebuie să apară în curând. Kath, ai primit asta astăzi, spune și îmi întinde un plic maroniu, destul de mare, pe care este scris doar Kathy.

O singură persoană obișnuiește să îmi spună ceva, iar când realizez asta, trupul meu începe să tremure, iar ochii mi se împânzesc cu lacrimi. Iau plicul și urc în viteză în camera mea, încui ușa și mă așez pe covor. Închid ochii și trag aer adânc în piept, apoi, cu mâna tremurândă, deschid plicul și scot din el conținutul.

Însă când deschid ochii și văd ce se află înăuntru, încep să plâng necontrolat. Totul era prea frumos pentru a fi adevărat...

Hei hei! Ce credeți că a găsit Kath în plic, și de la cine credeți că este?

Vă aștept cu drag părerile, și vă mulțumesc pentru cele peste 2.000 de vizualizări. Tot astăzi, „Eu sunt Sam" a atins 4.000 de vizualizări, iar eu nu pot să vă spun cât de fericită sunt. Fiecare vot și comentariu mă încurajează să continui ce am început, așa că după ce voi finaliza această carte, voi începe una nouă.

Xoxo🖤

Continue Reading

You'll Also Like

225K 12.9K 30
"- Nu ai nici un drept. Înțelege naibii o dată că nu ai nici un drept să intri cu bocancii tăi murdari de noroi în sufletul meu, pătând-umi lumea , p...
8.3K 727 13
Hades este conducătorul celei mai puternice mafii din lume. Mafia Siciliană. El este unul dintre cei mai cruzi mafioti. Lipsit de inima, dar cu un a...
7.8K 318 20
O fată pe nume Cassie cu un trecut cutremurător visează să cânte pe scenă la instrumentul său muzical preferat, vioara, vrând totodată să își facă și...