BORN TO BE YOURS - kygo ✓

By cocotieer

331K 17.6K 2.3K

Yasmin Solberg, a 25 éves fotós nemrég vetett véget a lassan 4 éve tartó kapcsolatának a barátjával, Marcussa... More

Born To Be Yours
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
44
45
46
our birthday boy(s) ❤️
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
im so fuckin grateful - 100K
58
59
60
61
62
63
Golden Hour 🌴⛅️♡

43

5K 250 65
By cocotieer

n e g y v e n h a r m a d i k f e j e z e t

Csak érted aggódtam

- Szerinted csak álmában fordult felé vagy kibékültek? - hallottam meg egy ismerős hangot az ajtóból. suttogva. Szemeim még mindig csukva voltak.

- Istenem, Jesso, hagyd már őket! - adott Justinnak választ Madison. - Amúgy meg nálam volt este, szóval szerintem kibékültek valamikor hajnalban - tette azért hozzá, én pedig nem bírtam ki; kitört belőlem a röhögés, ott, a - látszólag - még mindig alvó Kyrre mellett.

- Látod, baszki, felkeltetted! - folytatta Madison.

- Nyugi, nem baj - ültem fel lassan és szórakozottan néztem rájuk. - Mennyi ideje vagytok itt? - kérdeztem megdörzsölve az egyik szememet.

- Jesso jött előbb, én le akartam küldeni, de baszd meg, olyan akaratos, mint egy kölyökkutya - vágta rá Madison, és természetesen a szóban forgó személy azonnal rákontrázott a legjobb barátnőm szavaira:

- Te mondod? Pff - forgatta a szemét Justin unottan. Madison szóra nyitotta a száját, de ő megelőzte: - Amúgy hogy tud ez még aludni így is? - biccentett Kyrre felé.

- Sehogy, már vagy tíz perce - szólalt meg dünnyögve mellettem a fiú, majd nagyot sóhajtva fúrta a fejét a párnájába, ezzel együtt pedig a derekamnál fogva engem is vissza lehúzott magához.

- Hé, Kyrre, ne már! - nevettem, de őszintén, kicsit zavarban is voltam Madisonék miatt.

- Oké, akkor mi szerintem megyünk. Jesso, indulj meg - tette Mads a kezeit hátulról Justin vállára, és kifelé kezdte tolni, de közben vigyorogva visszanézett rám, mire hitetlenül ingattam a fejem, elfojtva a mosolygásomat.

- Ha a tegnap este elmaradt közösülésre készültök, halkan! - hallottam a folyosóról Justin kiáltását.

- Hülye! - szóltam utána, de aztán a szám elé kaptam a kezem, tudva, hogy Kyrre mellett kiabálok. Láttam, hogy a fiú összeszorítja a szemeit.

- Bocsiiii - bújtam oda hozzá amolyan "hupszi" vigyorral, és egy puszit nyomtam a szája sarkába; Kyrre elfordította a fejét, így egy csókká alakítva azt. Elmosolyodtam, és hagytam, hogy felém hajoljon, karjaival két oldalamon megtámaszkodva. Ez nem tartott sokáig, ugyanis egyik keze lassan a pólóm alá csúszott. Érintése forró volt a bőrömön, amitől minden porcikámban a hideg rázott.

- Kyrre, ne már... a többiek... lent vannak - motyogtam a csókok között.

- Épp azért is lenne jó, ha nem jártatnád annyit a csinos kis szádat - vágta rá pimaszul mosolyogva, a következő pillanatban megéreztem kezét a lábaim közé csúszni, mire akarva-akaratlanul is feljebb emeltem a csípőm és egy nyögés hagyta el a számat. - Naaa, Baba, halkan. Csak nem azt akarod, hogy meghalljanak? - mormogta Kyrre a nyakamra hintett apró csókok közben.

- Menj a fenébe - nevettem hitetlenül, de aztán mégis ajkamba haraptam, és a fejemet enyhén oldalra hajtva adtam át magam gyengéd Kyrre csókjainak.

...

- Kyrre, én komolyan nem megyek le - közöltem idegesen, lehet, kissé túldramatizálva a helyzetet.

Miután..szóval, miután megtörtént az, aminek meg kellett történnie, még talán egy fél órát, ha lustultunk; én vettem rá magam először, hogy kikászálódjak az ágyból, mivel ha ez Kyrre-en múlna, szerintem még délután háromkor is ott feküdnénk.

- Istenem, te nő! - hallottam a fiú fújtatását a szobából nyíló fürdőből, aminek az ajtaja nyitva volt. Hamarosan Kyrre kisétált, kezében egy törülközővel, csupán egy boxeralsót viselve, ami valljuk be, eléggé megnehezítette a dolgomat. Oké, mondjuk én sem voltam jobb egy melltartóban meg bugyiban, de én legalább magam elé fogtam a felvenni szánt pólómat. - Miért csinálsz ebbőle ekkora ügyet? - jött oda hozzám.

- Justin halálra fog szekálni. Egyértelmű, hogy sejtik, és...

- Miért, Vegasban ő meg Mads mit csináltak aznap éjjel? - vágott a szavamba. Szóra nyitottam a számot, de egy részben igaza volt. - Erről ennyit.

- De akkor én nem tudtam, hogy Mads ott van - érveltem aztán mégis.

- Te mindenre tudsz válaszolni? - sóhajtotta, mire csak kiöltöttem a nyelvem és hátat fordítva azon voltam, hogy felhúzzam a pólómat, de Kyrre enyhén a fenekemre csapott. Tátott szájjal fordultam vissza.

- Hogy te mekkora egy...argh, inkább nem mondok semmit - dünnyögtem. Kyrre ennek ellenére is vigyorogva vont magához, a törülközőt a mögöttünk levő ágyra dobva.

- De-de, mondd csak. Hallani akarom - nézett rám magabiztos mosollyal az arcán.

- Néha annyira gyerekes és utálatos tudsz lenni! - közöltem, de nem bírtam - nem haragudtam rá, így vele együtt nevettem el magam, a mellkasának döntve a fejemet. - Olyan bolond vagy - kuncogtam.

- Te teszel azzá - jött a válasz, mire mosolyogva néztem fel rá, és lábujjhegyre állva megcsókoltam őt.

...

- Hali! - intettem a többieknek, ahogy a konyhába értem. Kyrre még készülődött, én meg nem szándékoztam megvárni. Igazából mindenki otthon érezte magát, még Mads is, aki fogalmam sincs honnan, de a kávéjához előszedett egy csomag Oreot. - Myles hol van? - érdeklődtem, mikor feltűnt, a menedzser nincs itt.

- Telefonál, de már vagy fél órája - felelte Mads.

- Ahaaam - mondtam, majd a konyhapulthoz mentem, hogy egy karamellás kávékapszulát betegyek a gépbe.

- Akkor most megint okék vagytok, ugye? - kérdezte meg Sandro, és nem kellett név; egyértelmű volt, hogy Kyrre-re gondol.

- Szerinted miért voltak fent idáig? - vágta rá Justin, a szemöldökét vonogatva, szélesen vigyorogva.

- Olyan barom vagy te is, komolyan mondom! - mondtam, majd megfogtam az első dolgot, amit megpillantottam, és az asztalnál ülő Justinhoz dobtam. Jelen esetben ez egy zsepisdoboz volt a pultról - a fiú röhögve kapta el.

- Ki gyilkolja Jessot? - jelent meg Kyrre a lépcsők felől igyekezve. Egy térdnél szaggatott fekete farmert viselt egy világosszürke kapucnis pulcsival, és szokás szerint zokniban mászkált.

- Haver, a csajod egy igazi vadmacska - röhögött Justin továbbra is.

- Ó, tudok róla - válaszolta vigyorogva Kyrre, majd rámkacsintott. Ő, Sandro meg Justin egyszerre röhögtek fel.

- Én ezt nem hiszem el! - emeltem a plafon felé a tekintetem, és már kínomban nevettem el magam. - Borzalmasak vagytok - néztem rájuk a fejemet ingatva, és fájdalmasan néztem össze Madssel, mikor leültem mellé. - Jesszus, Myles, mondd kérlek, hogy te normális maradtál - pillantottam a lépcsőfordulónál meglátott személyre.

- Miért? Ki a balfasz már megint? - kérdezte halál nyugodtan. Na, igen, szerintem megszokta.

- Az összes - vágta rá Madison a felhúzva egyik lábát a székre, hogy a térdén megtámaszkodva a fejét fogja.

- Nem újdonság - forgatta a szemét. - De ennyire borzalmas? - nézett ránk szórakozottan.

- Hagyjuk - dünnyögtem.

- Szeretlek, te kis manó, ne durcizz már - hajolt hátulról hozzám Kyrre, és belepuszilt a nyakamba, mire ajkamba haraptam, elfojtva a mosolygásomat.

Mások előtt még egyszer sem mondta, hogy "szeretlek".

Madison az asztal alatt megpöckölte a térdemet. Félszemmel láttam tekintetéből, hogy most visongatásban törne ki, de amolyan "nehogy" fejet vágtam, aztán, hogy terelődjön a téma, Mylesra néztem és megkérdeztem:

- Amúgy kivel beszéltél?

- Aspenből hívtak - kezdett bele Myles. - A PTC-s pop-up store két nap helyett három lesz, tehát január huszonnégytől huszonhétig. Ééés, neked még beszerveztek a koncert elé egy kisebb fellépést - fordult Kyrre felé.

- És erről engem kérdeztek? - vágta rá enyhén kiakadva.

- Nekem is csak most mondták, ne engem hibáztass - tette fel a kezét védekezően a menedzser.

- Nem is, de...francba már - sóhajtotta a jobb oldalamon ülő Kyrre a hajába túrva. - De várj, pont azon a napon? Közvetlen a koncert előtt?

- Nem, ez huszonötödike este.

- És hol?

- Valami ottani szórakozóhely. A nevet ne kérdezzétek, mert elfelejtettem, de majd ott úgyis mondják - legyintett Myles.

- Jó, az úgy még oké - gondolta át Kyrre a dolgot. A következő pillanatban a zsebében rezgett egyet a telefonja. Előszedte, de ahelyett, hogy visszaírt volna, csak felkelt az asztaltól. - Mindjárt jövök - közölte egyszerűen, majd ránk sem nézve az előszobába igyekezett.

- Na jó, ez mi a franc? - kérdeztem azonnal, ahogy meghallottam, becsukódott az ajtó. A rajtam kívül itt levő négy személy csak vállat vont, jelezve, ők aztán nem tudják. Hogyne. - Ne már! Miért hazudtok? - döbbentem le.

- Komolyan nem tudjuk, Yasmin - nézett rám Sandro, arcára pedig egy halvány mosoly ült ki.

Összehúzott szemekkel figyeltem őt, és azon voltam, hogy Madssel folytatom, de az ajtó ismét nyílódott, így inkább befogtam.

- Valami baj van? - néztem Kyrre-ra, ahogy visszajött.

- Nem, nyugi. Csak Sondre írt, és..családi dolog, nem akartam itt beszélni vele - felelte, és tekintetem összetalálkozott Justinéval, aki azzal a tipikus "megmondtuk" fejjel nézett rám. Oké, így átgondolva tényleg hihető volt.

- Amúgy ti még nem is tisztáztátok, hogy akkor együtt vagytok-e vagy sem - váltott hirtelen témát Madison.

Na igen, umm...az elmúlt hónapban nem egyszer nézett vissza rám egy lesifotó rólam meg Kyrre-ről a közösségiken, például mikor, mit tudom én, egy kávézóban, boltban vagy csak simán az utcán voltunk. Már a turné alatt is javában folytak a találgatások, de akkor..mondjuk ki, kicsit még bizonytalan volt a dolog, így őszintén, nekem akkor eszembe sem jutott ez. A legutóbbi megjelöléseimnél megnéztem néhány kommentet - ugyan Kyrre meg én nem egymás nyakán lógva, kézenfogva járkáltunk mindenhova, de a legtöbben így is azt mondják, tuti együtt vagyunk, mások pedig annyival tudják le, hogy biztos csak barátság van köztünk, mondván, nem gondolják, Kyrre ilyen hamar túllépne Marenen.

Őszintén, a Marcussal való kapcsolatom teljesen magánügy volt. Tudta mindenki, hogy van barátom, de nem tulajdonítottak neki nagy figyelmet. Így viszont, hogy Kyrre egy világszerte ismert személy...

Szóval igen, eléggé bonyolult.

- Jó, hogy mondod - kezdett bele Myles. - Tényleg kellene valamit kezdeni a dologgal, mert az utóbbi időben a megszokottnál több interjúfelkérést kapsz, és van egy gyanúm, hogy a barátnő téma is szóba jönne elég hamar - nézett rám, majd Kyrre-re.

- Baba, mit mondasz? - pillantott rám a fiú.

- Öhm...végülis, ha jobban belegondolok...annyira nem lenne gáz, mert ugye mindkettőnket ismernek, de... - Megakadtam.

- Na jó, nem bírom - szólalt meg hirtelen Justin, mire mindannyian kissé értetlenül néztünk rá. - Az igazság az, hogy amikor felmentem hozzátok, ti még aludtatok, és...lehet, véletlenül csináltam egy képet és a napomban ladolt - vigyorgott amolyan "légyszi, ne nyírjatok ki" stílusban.

- HOGY MI VAN? - kerekedtek el a szemeim azonnal, és felpattanva a pulton hagyott telefonomért siettem.

- Jesso, ez most komoly? - döbbent le Kyrre is.

Időközben én rákerestem Justin Instagramjára, és kissé idegesen vettem tudomásul, a profilképe körül ott volt a szivárványos körvonal.

A fotón tisztán látható volt, hogy Kyrre és én vagyunk rajta - neki az arca látszott, nekem jégszőke tincseim árulkodtak leginkább. Én a mellkasán pihentettem a fejem, Kyrre karja pedig a derekamon pihent.

Justin a következő szövegekkel látta el a képet:

Majdnem a felvétel alján: Mr. & Mrs. Gørvell-Dahll

Fent, a bal sarokban: ezért valószínűleg ki leszek nyírva de megköszönik még nekem heheee 😉😬😂❤️

A tekintetem lejjebb vándorolt; több, mint húszezren látták már.

- Mi a francért kell állandóan...áhh, inkább semmit nem mondok - dőlt hátra Kyrre a székben, és láttam, hogy nem csak ő, hanem már mindenki a szóban forgó fotót nézi a telefonján.

- Nagyon ki vagy akadva? - nézett rám Justin.

- Nem, mert én is gondolkodtam ezen egy ideje, csak...várni akartam még egy kicsit - feleltem őszintén, és láttam a fiún, hogy megkönnyebbül.

- Yasmin, ha zavar, mondd meg, nem kell a... - kezdett bele Kyrre, de a szavába vágtam.

- Tényleg nem, komolyan - mosolyodtam el halványan. - Téged? - kérdeztem meg.

- Én csak érted aggódtam - felelte a szemembe nézve, mire éreztem, hogy elpirulok.

- Awww - hallottam Madisont. Myles és Sandro is mosolyogva figyeltek minket.

- De te! - fordultam Justin felé. - Még tizenegy óra sincs, de te már totálisan kikészítettél, szóval...tartalékold magad mára, ha megkérhetlek - próbáltam komoly maradni.

- Jaj, mit izélsz már, most mondtad, hogy nem zavar. Ha én nem csinálom ezt a...oké, kussolok - mondta végül, látva, hogy nézek rá, mire mindannyian elnevettük magunkat.

_____

hi babies !!
mivel múltkor elmaradt a rész egy nappal, afféle engesztelésként most nem várok estig 🙈 remélem elnyerte a tetszéseteket 💕

all the love, Aida

Continue Reading

You'll Also Like

16.1K 883 24
itt minden csak látszat... az első könyvem, ami 7x #1 ❤️ 19.10.18 20.04.10
5.8K 419 12
A világnak szüksége van hősökre. Ezt bizonyítják a New Yorkban történtek is... Félévvel az intergalaktikus támadás után, a Bosszúállók tagjai ismét ö...
137K 3.8K 30
-Nem én vagyok az apja!-jelentette ki, kevésbé magabiztosan -Most komolyan azt hiszed hazudok?- futott végig az első könnycsepp az arcomon Nem válasz...
61.2K 3K 73
Egy nyár, egy focicsapat, egy örök emlék ⚽️❤️ Ha érdekel Angi és Anett kalandos nyara Norvégiában, akkor kukkants bele!