BORN TO BE YOURS - kygo ✓

By cocotieer

331K 17.6K 2.3K

Yasmin Solberg, a 25 éves fotós nemrég vetett véget a lassan 4 éve tartó kapcsolatának a barátjával, Marcussa... More

Born To Be Yours
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
our birthday boy(s) ❤️
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
im so fuckin grateful - 100K
58
59
60
61
62
63
Golden Hour 🌴⛅️♡

36

5.4K 298 70
By cocotieer

h a r m i n c h a t o d i k f e j e z e t

Ígérd meg

Marcus láttán a szívem hevesebben kezdett verni. Hirtelen minden porcikámon ijedtség és idegesség keveréke száguldott végig, és akarva-akaratlanul is annyira szorítani kezdtem a mellettem álló Kyrre kezét, hogy szerintem az ujjaim is elfehéredtek.

Ő is pontosan tudta, ki van előttünk.

- Marcus.. - nyögtem ki nagynehezen. Nem sokat változott amióta utoljára láttam; talán a haja nőtt meg egy kicsit. Szürkés íriszeit a mellettem álló fiúra vezette, amelyekben megcsillant valami, amitől kirázott a hideg. - Szia..

Miért van az, hogy csak egy estét akartam nyugodtan eltölteni, erre mégis történik valami?

- Rég láttalak - kezdett cseverészni úgy, mintha mi olyan jóban lennénk. Hangjában azonban felfedeztem valamit, amit már nem egyszer hallottam. Enyhe zavartság, és a titokzatosság a szemeiben, amivel engem is totálisan magába bolondított már az első találkozásunkkor.

Kár, hogy mára már rájöttem, mekkora patkány is ő valójában.

- Öhm, igen..asszem, mi most megyünk - mondtam halkan, és alsó ajkamat harapdálva pillantottam Kyrre-re. Láttam rajta hogy legszívesebben ott helyben lecsapná őt.

- Ő a barátod? - kérdezte Marcus hirtelen, mikor már azon voltam, hogy beszállok Kyrre kocsijába. Megtorpantam. A hangjából üvöltött a nagyképűség, amitől eléggé felment bennem a pumpa.

- Szállj be, jó? Nem akarom, hogy bajod legyen - suttogta Kyrre, tekintetét az enyémbe. Őszintén aggódott.

Úgy tettem, mintha nem hallottam volna, amit mond - nem törődve azzal, hogy Kyrre fogta nekem a kocsiajtót, várva hogy beüljek, kikerülve őt ismét Marcus elé mentem, és a szürke szemekbe néztem.

- Mi van, ha igen? - kérdeztem vissza felvont szemöldökkel. Oké, ezért még tuti beégek Kyrre előtt. - De amúgy meg..Mikor is tartozott rád, hogy mi van velem? Vagy várj..mikor is érdekelt igazán, hogy mit csinálok? - pontosítottam.

Marcus a szemeit forgatta.

- Yas, ne kezd már e..

- Ne hívj Yasnak - vágtam a szavába ellentmondást nem tűrő hangon. - Tönkretettél, érted? Ezek után miért is várod, hogy egyáltalán szóba is álljak veled? - nevettem fel hitetlenül, majd újra elkomolyodtam. - Tűnj el az életemből, Marcus.

- Annyira aranyos, hogy elhiszed, ezzel most a lelkembe gázoltál - mosolygott lenézően. Vigyorogva kezdett bele újra: - Pedig pont azt akartam kérdezni, lenne-e kedved találkozni valamikor...

Szóra nyitottam a számat, de a jelen levő harmadik személy megakadályozott ebben.

- Idefigyelj, azt mondta, nem akar veled beszélni. Ebből mit nem értesz, hm? - lépett mellém hirtelen Kyrre, és a velem szemben álló srácot jeges tekintettel figyelte.

- Istenem, de édes.. - jegyezte meg meghatódottságot tettetve Marcus. Tekintetébe felismerés költözött. - Várj, te vagy az az itteni DJ, nem? - kérdezte. - Te kérted meg Yasmint, hogy legyen a fotósod.

- Marcus, fejezd m.. - kértem volna, de ő hamarabb folytatta.

- Mióta is vagytok együtt? - Úgy tett, mintha gondolkodna. - Amióta szakítottunk, nem sok idő telt el..meg vagyok lepve, Yasmin - biggyesztette le ajkait, szavait már nekem intézve. - De átlátok rajtad - mondta, arcára pedig egy győztes mosoly ült ki. - Még mindig hatással vagyok rád, a szavaim, minden, amit teszek. Ha elmegyek innen, fogadok, hogy abban a pillanatban elsírnád magad. Most hogy jobban belegondolok..Mindig is ilyen voltál. Egy hiszékeny, hisztis, hülye ribanc - közölte, egyenesen a szemembe nézve.

A következő pillanatban Kyrre hirtelen ellépett tőlem, pontosan Marcus elé, hogy aztán egy hatalmasat behúzzon neki. Egy halk sikoly hagyta el a számat, ahogy láttam, a két fiú egymásnak esett - közben a földre kerültek, Marcus pedig egy durva mozdulattal teperte maga alá Kyrret.

- Hagyjátok már abba! - léptem oda azonnal, és a szőke srácot a vállánál fogva próbáltam lehúzni Kyrre-ről, de már az ötlet is lehetetlennek bizonyult.

- Hé, mi a sza...Marc! - lettem figyelmes egy ismerős hangra, mire felkaptam a fejem.

Theo volt az - Marcus egyik haverja.

Nem kérdezősködött, azt hiszem, rögtön vette mi a helyzet, ugyanis a még mindig nyugtathatatlan két fiúhoz lépett, és velem ellentétben egy egyszerű, mégis határozott mozdulttal felhúzta Marcust Kyrre-ről, ki így fel tudott kelni.

- Te jó ég, jól vagy? - siettem oda hozzá azonnal. Az arcán éktelenkedett egy nagyobb seb, egy-két kisebb zúzódással, és az orra is vérzett. - Jesszus, az o...

- Nyugodj meg, nem vészes - lehelte kimerülten, közben pedig egyik karjával átkarolta a derekamat. A másik kezével egy zsepit nyomott az orrához.

Hátrapillantottam, tekintetem pedig pár másodpercre összetalálkozott Theojéval, aki épp Marcust akarta a saját kocsijukhoz vezetni. Mindig is jóban voltunk, viszont a szakítás óta vele sem beszéltem.

- Köszönöm - tátogtam. Nem mondott semmit, csak megkönnyebbülten kifújta a levegőt, amiből azt tudtam kikövetkeztetni, hogy ő is örül, amiért nem történt nagyobb baj.

- Add a kulcsot. Így nem engedem, hogy vezess - mondtam Kyrre-nek, miután újra kettesben maradtunk a parkolóban.

- Yasmin, semmi ba..

- Nem mondom még egyszer! - jelentettem ki. A fiú egy másodpercre sóhajtva lehunyta a szemeit, majd kivette a kabátzsebéből a kocsikulcsot, és felém nyújtotta.

Ahelyett, hogy a belváros felé vettem volna az irányt az autóval, Kyrre otthonához igyekeztem.

Az, hogy egyikünk sem szólt a másikhoz és a rádió sem szólt, egyre inkább arra hajazott, hogy folyamatosan bevillanjanak előttem a történtek. Ujjaim ismét elfehéredtek, ahogy a kormányt szorítottam, torkomban pedig iszonyatos szorítást éreztem a sírás visszatartásától.

- Nem hiszem el, hogy ezt tetted - suttogtam elsőként, hitetlen mosollyal ingatva a fejemet. Ránézni azonban képtelen voltam; tekintetemet szigorúan az útra szegeztem.

- Jobb lett volna, ha hagyom, hogy tovább aláz téged? - kérdezte Kyrre meglepett, ideges hanggal.

- Nem, de akkor sem kellett volna ezt csinálnod! - emeltem fel a hangom, és egy pillanatra, de felé fordultam. A jégkék íriszekben megcsillant valami, amitől még inkább sírhatnékom támadt.

Kyrre erre már nem válaszolt, ebből adódóan pedig az út további részében sem beszéltünk.

...

- Miért ide jöttél? - kérdezte halkan, mikor leállítottam a Rovert a háza melletti kocsibeállón.

- Csak lefertőtlenítem a sebeidet. Utána vigyél haza, kérlek - mondtam, és meg sem várva a válaszát szálltam ki a kocsiból.

Nem akartam látni, ahogy elmosolyodik, amiért mindenezek ellenére is törődöm vele.

Az mozgásérzékelős lámpák azonnal felkapcsolódtak, ahogy közeledtünk a házhoz - valamivel világosabb lett, ugyanis az eget és a Hold fényét nagy, szürke felhők homályosították.

Az előszobában gyorsan lekaptam magamról a kabátomat, és a bakancsomból is kiléptem, aztán Kyrre-hez fordultam, aki nem éppen siette el a dolgokat.

- Van valahol betadine vagy ilyesmi? - kérdeztem.

- A fürdőben. Mosdó melletti szekrény, második fiók - felelte. Már-már otthonosan vettem az irányt az említett helyiség felé, ahol hamar meg is találtam a kicsi, zöld dobozos tárgyat, mellőle pedig pár vattakorongot is elvettem.

Kyrre a nappaliban volt - az orra már nem vérzett, de mikor odaértem, még láttam, hogy idegesen sóhajtva a hajába túr.

- Magadnak köszönheted - motyogtam, és szerencsémre nem is hallotta, de az érkezésemre felkapta a fejét.

- Nagyon fájnak? - kérdeztem, de közben képtelen voltam ránézni, úgyhogy letekertem a fertőtlenítő kupakját, és óvatosan megdöntöttem, hogy a barnás folyadék a másik kezemben tartott vattára csepegjen.

- Tűrhető - jött a válasz, én pedig erőt véve magamon felnéztem, így Kyrre jégkék szemei azonnal megtalálták az enyémeket. Ujjaimat az arcára simítottam, leginkább annak érdekében, hogy ne fordítsa el hirtelen a fejét.

- Öhm..ez most lehet kicsit csípni fog - mondtam, majd a vattakorong elszíneződött részét óvatosan a szeme alatt kicsivel elhelyezkedő sebhez érintettem. Láttam, hogy egy pillanatra összeszorítja íriszeit, majd Kyrre volt az, aki elsőként megtörte a köztünk beállt csendet.

- Haragszol?

Úgy tettem, mintha nem hallottam volna.

- Yasmin, kérlek - sóhajtotta gondterhelten, félve, majd Kyrre egy egyszerű mozdulattal kivette a kezemből a vattát, és letette a dohányzóasztalra. Ujjaival elsimította az arcomból az odalógó rakoncátlan hajtincseket, mire minden porcikámon végigfutott a hideg. Tekintetét látva sírhatnékom támadt.

- Mégis mit vársz, mit mondjak? - nevettem fel erőltetetten. - Igen, képzeld, haragszom. Annyira gyerekes volt ez az egész, amit műveltetek, Kyrre. Neked lehetett volna több eszed és hagyni a francba. Szerinted még soha nem mondtak rám még ilyet? Ha annyira érdekel, kezd a képeid alatti hozzászólásokkal - közöltem, arcomon egy keserű mosollyal. Csupán kíváncsiságból, de akkor, aznap délelőtt, mikor beteg volt és itt voltam nála megnéztem a turnés képek alatti kommenteket, a fanoldalas megjelöléseit, és igaz, a legtöbben tényleg azt mondták, örülnének, ha együtt lennénk, de akadtak olyanok is, akik egyszerűen kijelentették, hogy csak egy agyatlan ribi vagyok, aki csak a pénzre megy, és a célom tuti az, hogy átvegyem Maren helyét.

Áh, ne zavarjon senkit, hogy már a turné előtt szakítottak, amikor még csak nem is ismertem Kyrre-t...

A fiú szóra nyitotta a száját, de megelőztem, ugyanis úgy éreztem, hogy egy kicsit túlzásba estem.

- Én..én csak.. - dadogtam, szemeimet pedig egyre inkább égették a könnyeim. - Én csak annyira megijedtem, hogy nagyobb bajod lesz - csuklott el a hangom, és elsírva magam arcomat a kezeimmel takartam el.

- Hé, ezért nehogy sírj már - hallottam Kyrre-t. - Yasmiiin - folytatta, majd megéreztem ujjait az enyémeken, ahogy óvatosan elhúzza őket a szememtől. - Semmi bajom, oké? - mosolyodott el halványan, a könnyeimet törölgetve, majd a levegő is megakadt bennem, mikor egyik karja a derekam köré fonódott, hogy közelebb tudjon magához. - És..hidd el, hogy sajnálom. Mindent - nézett mélyen a szemembe Kyrre, és egyre inkább közeledett felém az arcával. - Sajnálom azt, ami most történt, és, hogy..kihasználtam a bizalmad. Már kismilliószor mondtam, de..Annyira bánom, tudod? Hogy nem maradtam veled aznap este.. - halkult el. Bőrömön éreztem meleg leheletét, és zavaromban az alsó ajkamat harapdáltam. - Yasmin, te..annyira más vagy. Nem tudom megmondani, miben és miért érzek így, de..napról napra egyre jobban tetszik. - Kezét az egyre jobban piruló arcomra simította, majd egy rövid sóhaj után halkan hozzátette: - Szeretlek.

Kyrre ajkai az enyémeket súrolták, és úgy döntöttem, nem játszom magam tovább; hagytam, hogy megcsókoljon.

Az érzés, ahogy a szája az enyémhez ért, a gyengédsége..Te jó ég, hogy ez mennyire hiányzott!

Nyelvével lassan végigsimított az alsó ajkamon, aminek hatására halkan felnyögtem. Kyrre egy egyszerű mozdulattal húzott az ölébe, hogy aztán a kanapé támlájának dőlve csak közelebb vonjon magához. Egyik kezemmel izmos vállát öleltem, a másikkal pedig beletúrtam világosbarna tincsei közé.

- Ez már kurvára hiányzott -lehelte, mikor levegőhiány miatt elváltunk egymással. Homlokát az enyémnek döntötte, arcomra pedig lágyan simultak az ujjai hogy felforrósodott bőrömet cirógassák.

- Nem csak neked - feleltem, és nem érdekelt, hogy ezzel lehet, sőt biztos halálra szekál majd - ez volt az igazság.

Elmosolyodott, én ölelésébe borultam. Percekig ülhetünk csendben, miközben Kyrre lassan, fel-alá simogatta a hátamat, én pedig a vállára hajtva a fejem lehunytam a szemem.

- Ígérd meg, hogy nem lesz több ilyen - suttogtam.

- Megígérem - válaszolta azonnal, és egy puszit nyomott a fejem búbjára, majd halványan mosolyogva elhúzódtam tőle annyira, hogy rá tudjak nézni.

- Ugye..ugye nem vetted komolyan, amiket Marcus mondott? Mármint..

- Arra a részre gondolsz, mikor arról beszélt, hogy mekkora hatással van rád? - találta ki azonnal. - Az maximum én vagyok - közölte úgy, mintha nem lenne nyilvánvaló.

Hiába idegesít, még egy dolog, amit imádok benne: az idétlen, egoista, mégis aranyos beszólásai.

- Neked aztán tényleg semmi bajod - dünnyögtem. Kyrre édesen felnevetve újra magához ölelt.

- Naa, Baba, tudod, hogy csak hülyülök - hajolt a nyakamhoz, hogy egy apró puszit nyomjon a fülem alatti részre, amitől kirázott a hideg.

- Hogyne - forgattam a szemem mosolyogva. - Kyrre.

- Hm?

- Szeretlek - mondtam ki őszontén, jégkék tekintetét egy pillanatra sem eresztve. Ajkai széles mosolyra húzódtak. - És ezt úgy jegyezd meg, hogy ha még egyszer hozzányúlsz valami ribanchoz amíg velem vagy, most hallottad tőlem először és utoljára - tettem hozzá határozottan, elrontva az idill pillanatot.

- Féltékenyek vagyunk, hm? - vigyorgott, de meg sem várta, hogy válaszoljak, ugyanis ajkaimra tapadt.

- Én aztán nem..csak tudod.. - motyogtam a csókok között. - Ami az enyém, az az enyém - mosolyodtam el ártatlanul.

- Te nő, megbolondítasz - sóhajtotta, majd újra és újra megcsókolt, amit rögtön viszonoztam.

A helyzet kezdett elfajulni - Kyrre csókjai egyre szenvedélyesebbek, követelőzőbbek lettek, kezei pedig a fenekemre vándoroltak, mire egy nyöszörgés hagyta el a számat. Hirtelen kelt fel a kanapéról, továbbra is az ölében tartva - az ijedtségtől lábaimat automatikusan a dereka köré fontam.

- Hova megyünk? - kuncogtam, átölelve a nyakát.

Jól tudtam, mire készül, és őszintén..eszembe sem jutott ellenkezni.

Akartam őt.

- A szobámba, hogy átéld életed eddigi legjobb éjszakáját - mormogta, miközben mézédes csókjaival a nyakamra tért át, felfelé lépdelve a lépcsőn.

Felsóhajtottam.

- Arról volt szó, hogy hazaviszel nem? - Természetesen nem gondoltam komolyan, de jól esett végre, hogy én lehettem az, aki piszkálja őt.

- Ó, Baba, hidd el, így is elmész majd - nézett rám szélesen vigyorogva, miután már becsukta utánunk a szobaajtót.

- Kyrre, te perverz majom! - tátottam el a számat, mikor leesett, mire is gondol, majd hitetlenül felnevettem.

- Ugyan, ez csak az igazság - súgta magabiztosan mosolyogva, miközben ledöntött az ágyra, karjaival megtámaszkodva a két oldalamnál. Már nem mondtam semmit, csak a szememet forgattam, majd sóhajtva hagytam, hogy Kyrre keze a felsőm alá csússzon.

_____

hi babies!!
2000+ szó, ilyen sem mostanában volt 🙈 ráadásul minden oké, szóval tényleg remélem, hogy tetszik
és..szeretném megköszönni a 27.000 megtekintést, és az (azt hiszem) majdnem 3,7K vote-ot. Elmondhatatlanul szeretlek titeket, és annyira örülök, hogy így szeretitek ezt a könyvet 💕

all the love, Aida

Continue Reading

You'll Also Like

15.6K 786 31
"Az életem versenyútjának minden kanyarjában csak te vagy a cél, és minden pillanatban, amikor mellettem vagy, én vagyok a győztes." Hazel Parker le...
9.8K 684 20
Chelsea Norton szinte mindennél jobban szereti a baráti társaságát, azonban van egyetlen egy személy, akivel valamiért sohasem találta meg a közös ha...
17K 797 46
De ez egy tiltott szerelem🥀🥀
16.1K 1.6K 25
🥈#2 bts - 2024 február Jimin profi táncos szeretne lenni, de ahhoz, hogy a Táncművészeti Akadémián tanulhasson, pénzre van szüksége. Sztiptíztáncosk...