Angyal Krónikák 1. - Azrael...

By Ayumi_chan97

118K 5.4K 1K

Az angyalok világában van egy név, akinek csak félve ejtik ki a nevét. Ez a név, Azrael, a Halál angyala. Azr... More

Prológus
1.fejezet: A Mennyország
2.fejezet : Azrael
3. fejezet : Lucifer
4.fejezet: Melegség
5.fejezet: Szerződés
6.fejezet: Ellentét a Mennyben
7.fejezet: Érzések
8.fejezet: Furcsa felfedezés
9.fejezet: A Pokol
10. fejezet: Találkozás újra
11.fejezet: Magány után fény
12. fejezet: Emlékek nélkül
13. fejezet: Arkangyalok gyűlése
14. fejezet: Fegyver
15.fejezet: Michael fénye
16.fejezet: Támadás
17. fejezet: Új otthon
18. fejezet: Születésnap
19. fejezet: Elizabeth
20. fejezet: Összezavarodva
21. fejezet: Angyalok fogságában
22. fejezet: Sárkányok hegye
23. fejezet: Diablo
24. fejezet: Sariel vágya
25. fejezet: Michael és Cassandra
26. fejezet: Hazatérés
27.fejezet: Angyalok
28. fejezet: Közelség
29. fejezet: Édes rabság 🔞
30. fejezet: Őszinteség
32. fejezet: Uriel
33. fejezet: Búcsú Lizzy-től
34. fejezet: Örökké együtt
Epilógus
Köszönet
4 K
10 K??
16 K
40 K?

31. fejezet: Békés napok

1.9K 83 21
By Ayumi_chan97

Lucifer belépett a házba és Azrael-re nézett kíváncsi tekintettel. Az előbb elhangzott dolgokon merengett és azon, hogy honnan olyan ismerős a Sofia név.

Azrael a Pokol urára nézett elgondolkozva, hiszen nemrég az Úr olyan dolgot osztott meg vele, amit még most se tudott felfogni.  A Lucifer szívét lezáró pecsétet egy olyan lány törte fel, akire nem emlékszik. Milyen szomorú ez az egész. Szeret egy lányt, de nem tudja, hogy szereti.

Ő nem tudta, mi történne, ha elfelejtené Lizzyt és soha nem is akarta megtudni.

- Miről beszéltetek az előbb? -kérdezte közelebb lépve hozzájuk Lucifer. - Mintha a Sofia nevet hallottam volna. Ki az a Sofia?

- Nos, Azrael szerint én vagyok Sofia. Ez az igazi nevem - mondta Emily nagyot sóhajtva.

- Sofia? Ez a neved? Azrael, ez biztos? - fordította fejét a barátja felé.

- Igen. Michael mondta el, aki személyesen is ismerte Emilyt, amikor még angyal volt. A Mennyei Sereg harcosa volt - mondta Azrael és Lucifer elgondolkozott. - Nos, én elmondtam amire rájöttünk, úgyhogy ha nem gond elrabolom most Lizzyt.

- Hova viszel? - kérdezte a lány kíváncsian.

Azrael a lány füléhez hajolt, akinek teste rögtön reagált a férfi közelségére. Egyszerűen még mindig nem tudta felfogni, hogy a férfi ennyire vágyik az ő társaságára.

- Oda megyünk ahol kettesben lehetünk, ahol nem zavarhat minket senki és csak egymás közelségét élvezhessük. Így anyád is egyedül maradhat Luciferrel - suttogta a lány fülébe a csábító szavakat Azrael és Lizzy bólintott.

- Menjünk - mondta Lizzy, majd elköszöntek és kilépve a házból Azrael a karjaiba emelte, majd elrepült vele arra a helyre ahol elkezdtek közeledni egymáshoz.

Lucifer eközben a nőt nézte és még mindig nem tudta miért ismerős számára a Sofia név.

- Szóval Sofia a neved és angyal voltál Michael seregében. Azt hiszem most már értem, honnan voltál ismerős számomra. Michael angyalaival sokszor találkoztam és nem mindig épp kellemes ok miatt - mondta kuncogva a férfi, majd Emily elé lépett. - Szóval, most hogy megtudtuk a nevedet és azt hogy ki voltál, már csak az itt a kérdés mi történt veled, hogy végül halandó lett belőled. Kiderítsük együtt, szépségem?

Emily a férfira nézett, aki kedvességével már megint elérte azt, hogy meg akart bízni benne és boldogan omlott volna a karjaiba oltalmáért. Mindig ez történt és nem tudott ellene semmit tenni.

A férfi, mióta csak megjelent az életében teljesen felforgatta addigi nyugodt életét. Évekig el volt azzal a tudattal, hogy soha nem fognak visszatérni az emlékei a múltjáról. Azonban Lucifer megjelenésével már akarta tudni kicsoda ő. Akarta az emlékeit, hogy boldog lehessen.

Lucifert nézve tudta hiba lenne ennél is közelebb engedni magához, de egyszerűen nem tudta távol tartani magát tőle. Felállt a kanapéról, ahol eddig ült és Luciferhez lépett.

- Rendben, derítsük ki, mert tényleg tudni akarom végre ki voltam és mi történt velem - mondta Emily és Lucifer megfogta kezét és megcsókolta azt.

- Ígérem, szépségem, kiderítjük mi történt veled, hiszen ez az én érdekem is. Mivel azt mondtad nem akarsz velem lenni addig, amíg vissza nem térnek az emlékeid, így jobb ha gyorsan a végére járunk, hogy utána az elmerülhessek veled az élvezetekben - mondta vigyorogva Lucifer és a nőnek már ettől melege lett pedig csak megemlítette a élvezetet.

- Milyen piszkos a fantáziád - forgatta meg a szemét a nő. - Ha csak ezért segítesz, ne fáraszd magad, mert soha nem fogom teljesen átadni magam neked, te perverz ördög, úgyhogy mehetsz is ha csak azért jöttél - mondta Emily mérgesen, majd sarkon fordult volna, de Lucifer elkapta a karját és szorosan magához vonta. - Nem hiszem el, neked ez a mániád, hogy folyton ezt csinálod? Eressz el!

- Nekem soha senki nem mondhassa meg, hogy mit csináljak, szépségem. Én mindig megszerzem, amit akarok, ahogy téged is megkaplak, amikor csak akarom. Nem fogsz tudni sokáig ellenállni nekem, mert te is ugyanúgy akarsz engem - mondta a férfi, majd gyöngéden megharapta a nő fülét és csókokkal hintette be a nyakát.

- Mennyire beképzelt vagy. Én egyáltalán nem akarlak - mondta a nő, de ahogy a férfi forrón megszívta a nyakát Emily felnyögött.

- Mit is mondtál, szépségem? - kérdezte kuncogva a férfi.

Ezután forrón megcsókolta ajkait, aminek a nő nem tudott ellenállni és viszonozta. A férfi csókjától felpezsdült a vére és egyre többet akart tőle.

Lucifer a kezeivel végigsimított a nő testén, majd a combjai belső felét megsimogatta, amitől Emily felnyögött és félbehagyta a csókot.

- Te tényleg egy csábító ördög vagy, Lucifer - mondta Emily kissé lihegve.

- Igen, ez igaz, de ez nálad nem mindig válik be, kivéve ha megérintelek, mert attól ahogy látom beindulsz - vigyorgott a férfi.

- Perverz! Én nem is...

Nem tudta befejezni elkezdett szitok áradatát, mert Lucifer újra megcsókolta, majd a nő combjait megragadva a saját dereka köré fonta. Emily átfonta karjaival a férfi nyakát, és forrón viszonozta a csókot.

A férfi lassan araszolni kezdett édes terhével, majd a falhoz érve a hátát  nekidöntötte. Emily felnyögött ahogy megérezte a hideg falat, de nem foglalkoztatta különösebben, egyedül csak Lucifer iránti vágya érdekelte.

A nő keze Lucifer nyakából a mellkasára csúszott és elkezdte kigombolni az ingét, de nem nagyon boldogult vele az izgatottságtól, ezért szétrántotta azt a gombok pedig szinte leszakadtak róla. Lucifer félbehagyta a csókot és elvigyorodott.

- Szerettem ezt az inget, szépségem - harapta meg a nő fülét pajkosan.

- Olyan, mint az összes többi.

- Nem olyan, mert ezt a lányodtól kaptam, de nem baj, majd megcsináltatom az egyik szolgálóval.

- Akkor hol itt a gond? - kérdezte a nő félmosollyal az arcán, majd bátran simogatni kezdte a férfi mellkasát, aki erre halkan felmordult. - Azt hiszem igazad van, nem tudok ellenállni neked mikor megérintesz. Remélem nem használsz valami bűbájt, ami miatt így érzek?

- Veled soha. Azt akarom, hogy önként légy az enyém, nem varázslat által. Te vagy az első nő, aki ilyen érzéseket hozott felszínre bennem.

Emily elmosolyodott és megcsókolta a férfit, aki boldogan viszonozta azt. A férfi a nő ruhájához nyúlt, és mivel csak egy szoknya volt rajta könnyedén hozzá tudott érni. A nő felnyögött az érintésre, majd mielőtt Lucifer bűnösebb dolgokat tehetett volna kopogtak az ajtón.

Mindketten csalódottan néztek az ajtó felé, és mivel azt folyamatosan döngették, Lucifer lassan leengedte Emilyt a lábára.

- Emily néni, mi vagyunk azok, Eli barátai - szólt be ekkor Jenny és a nő Luciferre nézett.

- Öltözz fel gyorsan! - mondta a nő.

- Miért? Nem hiszem, hogy olyat látnának, amire titkon nem kíváncsiak, akárcsak te - kacsintott a férfi és Emily megforgatta a szemét. - Egyébként is, ha nem rémlene, leszakítottad a gombjaimat.

- Azt ne mondd, hogy angyal létedre nem tudod azt visszavarázsolni - mondta a nő csípőre tett kézzel.

- Bukott angyal, ha kérhetlek. Na, és vissza tudnám, ha akarnám, de nincs kedvem hozzá - vigyorgott a férfi.

Emily csak durcásan az ajtóhoz ment, de még a férfihoz fordult.

- Akkor tűnj el!

- Tűnjek el? Azért, mert nem akarok varázsolni? - kérdezte a férfi döbbenten.

- Nem azért, tudod miért. Nem akarom, hogy félre értsék a lányok. Na, és egyébként is jobb, ha elmész.

- Félre értsék? Szerintem nagyon is jól tudják, hogy mi folyik egy nő és egy férfi között, de mindegy ha ennyire akarod elmegyek. Majd jelentkezek, szépségem - mondta a férfi intve a kezével, majd nagy tűzcsóvákkal körülvéve elment.

Emily kissé megnyugodva nyitotta ki az ajtót, ahol lánya három barátnője állt.

- Sziasztok, ha a lányomat keresitek nincs itthon - mondta Emily.

- Nincs? Akkor hol van? - kérdezte Jenny. - Tegnap azt mondta eljön velünk meglátogatni Rodvent.

- Megváltozott a program, lányok. Azraellel ment el valahova - mosolygott Emily.

- Azrael-el? Hát akkor, azt hiszem egész nap nem kerül elő, ugyanis azaz angyal mindig jó messzire viszi őt - vigyorgott Sandra.

A lányok ezután elköszöntek, majd Emily bezárta az ajtót. Lucifer jutott rögtön eszébe, akinek már megint majdnem odaadta magát. Nem értette miért veszíti el a fejét mindig, ha a férfi megcsókolta és megérintette. Mindig többet akart tőle és nem tudta mégis mikor lett ennyire a vágy rabja. Egy valamit tudott csak, nem engedheti túl közel magához Lucifert, mert a szíve azt talán nem úszná meg sérülés nélkül.

Eközben Azrael és Lizzy kedvenc helyükre, a vízeséshez érkeztek. A lány boldogan futott a vízhez és Azrael mosolyogva nézte kedvesét. Olyan boldog volt, mint még soha és ezt a lánynak köszönhette, aki feltörte az ő kemény szívét. Lizzy mosolyogva nézett az angyalára, majd pajkosan elmosolyodva odafutott hozzá és átfonta a férfi nyakát, majd megcsókolta.

Azrael azonnal reagált a csókra és szorosan magához vonva a lány testét szenvedélyesen viszonozta a csókot. Az egyik kezét a lány hátán felcsúsztatva a nyakára tette, majd félredöntve Lizzy fejét elmélyítette az édes csókot. Lizzy boldogan simult a férfi karjaiba, és csak a csókot élvezték. 

Kis idő múlva felemelték fejüket, majd Lizzy a férfi mellkasának döntötte fejét és belélegezte annak finom erdő illatát. Azrael megsimogatta a lány hátát és a tájat kezdte nézni. 

- Van valami amit szeretnék elmondani neked, ne aggódj semmi olyan, ami miatt aggódnod kéne - mondta megnyugtatóan a fejét ijedten felkapó lánynak. - Pont ellenkezőleg. Az Úr áldását adta ránk.

- Micsoda? Ez biztos?

Azrael bólintott, majd elmesélt mindent az Úrral való beszélgetésről, amit Lizzy kitörő örömmel fogadott. A férfi nyakába ugrott, aki a lány váratlan tettére elvesztette egyensúlyát és a földön lyukadtak ki. 

Lizzy bocsánatkérően nézett a férfira, de Azrael csak hangosan felnevetett és csókra húzta a lány arcát. Azonban a lány nem engedte olyan könnyen magát és játékosan elhúzta a száját.

- Ha kell a csókom, szerezd meg - mondta a lány pajkosan mosolyogva és a lány ezzel felpattant, majd elfutott a tóhoz.

Azrael felült és a nevető lány után nézett, majd felpattant a földről és Lizzy után vetette magát. A lány nevetve kitért előle, de végül Azrael nem hiába volt angyal villámgyorsan a lány mögött termett és átfonta hátulról a lány derekát.

- Ez nem ér, használtad az angyali erőd - durcáskodott a lány.

- Egy szóval sem mondtad, hogy nem használhatom - vigyorgott a férfi, majd csókolni kezdte Lizzy nyakát, amit a lány hátradöntött fejjel élvezett. - Most pedig, hol is van a csókom? - kérdezte a lány fülébe suttogva.

Lizzy elmosolyodott, majd átkarolva hátulról a férfi nyakát csókra nyújtotta ajkait. Azrael rögtön lecsapott rá, majd szenvedélyes csókokkal halmozta el a lány ajkait. Végül a keze felfedező útra indult a lány testén és lassanként megszabadította ruháitól, majd a sajátját is levette. Lizzy felnyögött, ahogy a férfi a karjaiba kapva a vízbe ment vele, ahol további csókokkal halmozta el a lányt, majd elrepítette őt a élvezetek tengerére.

Napok teltek el. Azrael és Lizzy boldogsága és kapcsolata már egyértelművé vált mindenki számára. Lizzy barátnői alaposan kifaggatták a férfiról, aki pirulva mesélt el minden apró részletet.

Rodvent meglátogatta, akinek megköszönte, hogy megpróbálta megvédeni, és a kapcsolatát Azrael-el is megosztotta vele. A férfinak fájt ugyan a tudat, de örült, hogy a lány olyan férfi mellett találta meg a boldogságot, aki képes megvédeni őt.

A napok alatt Diablónak is találtak egy helyet, ahol zavartalanul élhetett és nem háborgatta őt senki. Lizzy és Azrael mindennap meglátogatta és a sárkány boldog volt akárhányszor meglátta őket.

Egyik nap a halál angyala elmélyülten figyelte a Mennyország végtelen felhőtengerét az Arkangyal Toronyház tetejéről.  Órák óta csak nézte a tájat és nem mozdult egy centit sem. A szíve telve volt boldogsággal és a legszívesebben megosztotta volna ezt az örömet Lizzy-vel, de a kötelessége itt tartotta.

Az angyalokat figyelte, akik most tették meg első repülő leckéjüket. Nem hagyhatta őket most magukra, hiszen a halál angyalaként az ő feladata felügyelni az új angyalok beilleszkedését a Menny életébe. A repülési lecke pedig az első, amit az angyaloknak meg kell tanulniuk, ha kiváló angyalok akartak lenni.

Azrael így az angyalokat nézte figyelmesen, de azért gondolatai Lizzy-nél jártak, akit már nagyon szeretett volna látni és csókolni. Azonban, mivel ezt még nem tehette meg visszagondolt az eltelt időre.

Lizzy-vel lenni maga volt az élet és nem értette, hogy tudott olyan sokáig a lány közelében lenni és érzéseit visszafojtani.

Ekkor halk kuncogásra figyelt fel és hátrafordulva Haniel-t vette észre, aki halkan odasétálva a férfihoz mosolyogva nézett fel rá.

- Mennyei napot, Azrael - köszöntötte őt a kecses arkangyalnő, majd szokásához híven arcon csókolta a férfit.

- Mennyei napot neked is, Haniel. Mi szél hozott erre téged? - kérdezte a férfi.

- Azt csiripelte egy kis madár, hogy szerelmes lettél.

- Ugyan, Haniel, tudom, hogy te hamarabb tudtad, hogy szerelmes vagyok, mint én saját magam. Nem hiába vagy te a szerelem arkangyala - mosolygott a nőre Azrael.

Haniel felkuncogott, majd mosolyogva félrehajtotta a fejét.

- Ez igaz, de a te szádból akarom hallani az igazat. Szóval? - kérdezte a nő.

- Úgyis tudod a választ, de legyen megmondom. Igaz. Szerelmes vagyok Elizabeth-be - sóhajtott fel a férfi.

Haniel erre megölelte a férfit és mosolyogva nézett fel rá.

- Látod, drága Azrael, megmondtam neked, hogy a te szíved is egyszer megtelik szerelemmel. Na, és csak hogy tudd, nagyon jól áll neked a szerelem - kacsintott a nő. - Bár sose hittem, hogy valóban szerelmes leszel.

- Bagoly mondja verébnek. Te is ugyanúgy szerelmes vagy és rólad se lehetett elképzelni, még ha a szerelem angyala is vagy - mondta Azrael.

- Tudom, de Camael-nek sikerült elérnie, hogy végül a szívemet neki adtam.

- Ha már Camael-ről van szó, hogy van? Felgyógyult már? - kérdezte a férfi.

- Igen, hála Rafael-nek sikerült teljesen meggyógyulnia, de csak tudnám meg ki okolható ezért...

- Uriel az oka. Luciferrel rájöttünk, hogy ő áll a lázadás mögött és aki minden áron el akarja pusztítani Lizzyt. Azonban sajnos nincs bizonyítékunk, ha csak valaki nem próbál nyomokat keresni nála - nézett a nőre jelentőség teljesen.

- Rám célzol, ugye?

- Ez csak egy kérés, Haniel. Mást nem tudunk, akire Uriel nem gyanakodna, de nem muszáj. Kitalálhatunk mást is - mondta Azrael.

- Nem kell. Vállalom. Ha Uriel az oka annak, hogy majdnem elveszítettem Camaelt, akkor nincs más választásom - mondta a nő eltökélten.

- Örülök neki. Azt hiszem ideje beavatnom erről a többieket is és együttes erővel megállíthatjuk Urielt - szorította ökölbe kezét, majd a nőre nézett lenyugodva. - Lenne még valami. Lizzy-nek szüksége lenne a te segítségedre ahhoz, hogy az ereje felszínre törjön és elkezdhesse feladatát, ami miatt megszületett.

- Ez csak természetes, segítek neki. Hozzuk vissza a békét a Mennybe.

Azrael bólintott, majd Urielre gondolt, aki egykor a barátja volt, de azzal hogy elraboltatta a szerelmét elérte azt, hogy többé ne reménykedjen abban, hogy barátját visszakaphassa. Ideje megállítani Urielt, egyszer és mindenkorra.

Sziasztok, elég hamar meghoztam a folytatást. Azt hiszem érezhető már, hogy közeleg a harc Azrael és Uriel között, csak már az a kérdés ki fog győzedelmeskedni. Ez hamarosan kiderül, addig is sziasztok.
By animechan89

Continue Reading

You'll Also Like

3.1K 197 36
Piton-nak van egy lánya és most megy a Roxfort-ba, bár a történet nagy része a 3. Évben játszódik A kitalált szereplőkőn kívül minden érdem J. K. Ro...
79.8K 3.9K 21
Niki Love egy lassan 18 éves lány. 10 éves volt mikor a szülei autóbalesetben meghaltak. Azóta nevelőszülőről, nevelőszülőre adták tovább, mert folyt...
16.2K 2.6K 195
Teljesen véletlenszerű dolgok amiket meg kell osztanom valakivel, ezért felteszem ide :3
1.1K 168 14
A csodálatos borító @ILovesWriteStories érdeme! Hali! Ez egy borító versenyes könyv lesz, amit @ILovesWiteStories-al közösen rendezünk. Szeretettel v...