Angyal Krónikák 1. - Azrael...

By Ayumi_chan97

118K 5.4K 1K

Az angyalok világában van egy név, akinek csak félve ejtik ki a nevét. Ez a név, Azrael, a Halál angyala. Azr... More

Prológus
1.fejezet: A Mennyország
2.fejezet : Azrael
3. fejezet : Lucifer
4.fejezet: Melegség
5.fejezet: Szerződés
6.fejezet: Ellentét a Mennyben
7.fejezet: Érzések
8.fejezet: Furcsa felfedezés
9.fejezet: A Pokol
10. fejezet: Találkozás újra
11.fejezet: Magány után fény
12. fejezet: Emlékek nélkül
13. fejezet: Arkangyalok gyűlése
14. fejezet: Fegyver
15.fejezet: Michael fénye
16.fejezet: Támadás
17. fejezet: Új otthon
18. fejezet: Születésnap
19. fejezet: Elizabeth
20. fejezet: Összezavarodva
21. fejezet: Angyalok fogságában
22. fejezet: Sárkányok hegye
23. fejezet: Diablo
24. fejezet: Sariel vágya
25. fejezet: Michael és Cassandra
26. fejezet: Hazatérés
27.fejezet: Angyalok
28. fejezet: Közelség
30. fejezet: Őszinteség
31. fejezet: Békés napok
32. fejezet: Uriel
33. fejezet: Búcsú Lizzy-től
34. fejezet: Örökké együtt
Epilógus
Köszönet
4 K
10 K??
16 K
40 K?

29. fejezet: Édes rabság 🔞

3.4K 89 11
By Ayumi_chan97

Figyelem! A rész olvasása csak saját felelősségre ajánlott.🔞 Jó olvasást hozzá 😊

Azrael viharos szenvedéllyel csókolta az alatta fekvő Lizzyt és egyszerűen nem tudta rávenni magát, hogy abbahagyja. Kezével gyöngéden simogatni kezdte bársonyosan sima bőrét a karján, majd lejjebb csúsztatva kezét Lizzy derekát cirógatta könnyedén érintve azt.

A férfi szinte már nem is tudta mit művel, csak simogatta és csókolta a lányt, aki végre kiszabadítva kezeit átfonta Azrael nyakát a karjaival, a lábát pedig a derekára csavarta. Felemelte csípőjét, hogy még közelebb kerüljön a férfihoz, aki erre férfias nyögést adott ki.

Azrael kissé felemelte a fejét félbehagyva ezzel a csókot és lihegve tekintett le a pihegő lányra, majd újra lehajolt nem bírva visszafogni vágyát, és megint megcsókolta őt. Lizzy boldogan simult közelebb hozzá, egyre többre vágyva szintén simogatni kezdte Azrael testét.

A férfi keze lágyan felkúszott Lizzy pólója alatt a hasán át a puha melleire, amiket először óvatosan, majd egyre bátrabban kezdett masszírozni. Lizzy teste forrón izzott és bizsergett az érintés hatására,  kifejezve ezen örömét belenyögött a csókba.

Azrael abbahagyta a csókot, de az ajka továbbra sem hagyta abba a kényeztetést, ahogy a keze sem. A férfi Lizzy állát csókolta, ami aztán átsiklott a nyakára és lágyan simogatta azt az ajkaival. Keze eközben a lány telt melleivel játszadozott, ami egyre hangosabb nyögésekre ösztönözte Lizzyt.

- Lizzy, mondd mit művelünk? - kérdezte Azrael a lányra emelve fejét. - Nem tehetjük ezt, hiszen ezzel megszegem az angyalok törvényeit. Engem nem erre teremtettek.

- Ahhoz képest, elég jól csinálod - emlékeztette a lány Azraelt az imént átéltekre. - Fogd fel úgy, mintha én csábítottalak volna el, és akkor nem szeged meg a törvényeket.

- Az még rosszabb. A kísértésbe esés is bűn - ingatta a fejét a férfi.

- Akkor most mi lesz? Abbahagyjuk, mikor ennyire feltüzelted a vágyam? Mert, ha igen akkor most szólj, hogy elmenjek Rodven-hez, aki talán nem ijed meg az ostoba törvények miatt.

Azrael tekintete erre felizzott, ahogy meghallotta Rodven nevét. Tudta, hogy a lány nem menne hozzá, de egy szomorú és visszautasított lány bármire képes. Nem akart a törvények ellen szegülni, viszont a lányt pedig nem akarta elveszíteni. Ő akarta megadni a lánynak, amit akart és amire ő is vágyott.

- Mondtam, hogy barátkozhatsz vele, de semmi több nem lehet köztetek. Te az enyém vagy - mondta a férfi és lehajolva újra megcsókolta a lányt, de olyan szenvedéllyel, mint még talán eddig soha.

Lizzy boldogan viszonozta az édes csókot és nem tudta elhinni, hogy az, ami most vele történik tényleg a valóság. Azrael csókolja és simogassa őt, arra készült, hogy elvegye azt, amit ő önként ajánlott fel, és remélhette csak, hogy valóban el is veszi. 

Azrael kissé felemelkedett a csókból, majd a lány pólóját felhúzta és a hasára hajolva csókolni kezdte azt ajkaival. Lizzy lehunyta a szemét és felsóhajtott attól a kellemes érzéstől, ami lassan elindult a testében és egyenesen a lába közéig vonult. A férfi látta, hogy a lány élvezi azt, amit a testével tesz, ezért ajkát feljebb csúsztatta a mellei közé. 

Mivel a ruhadarab útban volt, Azrael lassan lehúzta a lányról a pólót és Lizzy kissé elpirulva takarta el magát, elvégre férfi őt így még nem látta. A férfi elmosolyodott ezen a tettén, ám ez nem állította meg őt és gyöngéden lefejtette a lány kezeit a melléről.

- Gyönyörű vagy, angyalkám, nincs mit szégyellned - suttogta a férfi mosolyogva.

- Nem te vagy meztelen, így nem tudod milyen érzés mutogatnod magad - pirult el újra Lizzy.

- Ha csak ez a baj, ezen könnyen segíthetünk - mondta a férfi feltérdelve az ágyon, majd  lassan kigombolta az ingét, amit aztán lerántotta magáról és ledobta azt a földre. - Tessék, most már én is félig meztelen vagyok.

Lizzy szinte tátott szájjal bámulta a férfi tökéletesnek számító testét. Bőre kissé bronz barna volt és mellkasán egy szőrszál se volt, ami csak még jobban feltüzelte már így is egekig felforrósított vágyát. A férfi mellkasán egy kasza volt látható, amin egy fekete holló tátott szájjal épp repülni vágyott. Lizzy ezután a férfi felkarjára pillantott, ahol egy döbbenetes motívumokkal díszített jelölés volt látható. A lány végigsimított a jelen, amitől Azrael halkan felnyögött az élvezettől. 

- Miféle jel ez? - kérdezte a lány.

- A rangom jelzései. Ezek a jelek azt mutatják, hogy arkangyal vagyok és fő angyal is. Az Úr tette ránk ezt a jelet, amikor megalkotott. A fő angyali motívum, csak Lucifer bukása után került rám - mondta Azrael magyarázóan a lánynak.

- Fájt?

- Nem éreztem fájdalmat, amikor alkotásom után megjelölt az Úr, de a második jelölés pokolian fájt, bár nem mutathattam. Napokig csak feküdtem és próbáltam regenerálódni - sóhajtott fel Azrael az emlékekre gondolva.

Lizzy odahajolt a jelre és lágyan végigcsókolta a kacifántos motívumokat, mintha csak úgy akarta volna eltörölni a fájdalmat, amit egykor érzett a jelölés során. Azrael teste kellemesen bizseregni kezdett, majd ahogy vére felforrósodott lelökte a lányt az ágyra és föléje támaszkodott.

- Lizzy, ugye tudod, hogy amire készülünk az hatalmas bolondság? - kérdezte a férfi és Lizzy bólintott. - Isten legyen irgalmas hozzánk, mert tényleg elkövetem ezt a bolondságot - motyogta Azrael, majd újra megcsókolta a lányt és miközben szinte a fulladásig csókolta,  alulról levetkőztette őt, így Lizzy már teljesen meztelen volt.

Azrael keze bejárta a lány egész felsőtestét, majd észrevétlenül lentebb csúsztatta a combjaira és lágyan simogatta azt. Lizzy belenyögött a csókba, ahogy a férfi keze a combjait kényeztette, amit aztán otthagyva a legérzékenyebb testrészén simított végig.  A lány teste azonnal megrándult és Azrael abbahagyva a csókot kíváncsian nézett arra a helyre. Újra megismételte és döbbenten látta, hogy a lány teste újra megrándult és lihegve lökte csípőjét a férfi kezéhez újra és újra. 

Azrael halványan elvigyorodott, ahogy rájött a lány gyenge pontjára. 

- Azra..ne csináld... - nyögött fel a lány és érezte, hogy testében egy kellemes hullám indult el a férfi kezének hatására, majd egy halk sikollyal adta át magát az érzésnek.

Lizzy sűrűn pihegve dőlt hátra az ágyon és ekkor tudatosult benne, hogy életében először élt át egy ilyen felemelő érzést. Azrael a lányt nézte és boldog volt, hogy ő érte el a lánynál ezt az állapotot. Angyalként soha nem értette mit szeretnek az emberek ebben az egészben, de ahogy a lány arcát nézte büszke volt saját magára. Tudta, hogy most már nem tud megállni és végig akarja csinálni azt, amit elkezdtek.

A férfi ezután levette fekete nadrágját, majd Lizzy combjai közzé feküdt, és a lány vágya újra feltámadt a férfi ágaskodó férfiasságát megérezve. Azonban nem csak az ő vágya támadt fel, hanem a férfié is. Nem gondolta volna, hogy egyszer ilyen érzései lesznek egy lány iránt, de Lizzy ölétől egész egyszerűen elvesztette a fejét.

- Lizzy, attól tartok, nem bírom tovább - nyögött fel a férfi a lány közelségétől feltüzelt testtel. - Ha nem lehetsz most az enyém, akkor a testem felrobban a visszafojtott vágytól.

- Én is akarlak téged, Azra, a tiéd vagyok - suttogta Lizzy és a férfi csak erre várt.

Megcsókolta a lányt és Lizzy boldogan viszonozta azt, majd ahogy forrón csókolták egymást a férfi óvatosan a lány testébe lökte magát. Mindketten felnyögtek a kellemes érzésre, majd mikor a lánynak sikerült megszoknia a méretét és Azrael is kissé összeszedte magát, a férfi lassan megmozdult.

Lizzy lihegve követte mozdulatait és a férfi szemébe nézve elmerült az édes együttlétben. Átfonta a férfi nyakát és Azrael vállába fúrva fejét nyöszörgött az egyre gyorsabbá váló mozdulatok hatására.

Azrael nem tudott betelni a lánnyal és egészen elmerült a vele való szenvedélyes együttlétben. Tudta, hogy hiba és bűn, amit tett, de egyszerűen már nem tudott tovább ellenállni. A lányt ölelni és csókolni maga volt a mennyország és úgy érezte magát a karjaiban, mintha hazaérkezett volna.

Azrael megragadta a lány combjait és szélesebbre tárva lábait mélyebbre ásta magát Lizzy testében, mintha így akarna még közelebb kerülni hozzá. A lány háta ívbe hajlott a mély behatolásra és hangosan nyögött az élvezettől. Azrael férfiasan morgott és felgyorsítva iramát a felhők fölé vitte Lizzyt.

- Azra... Azra... én...mindjárt... - nyöszörögte Lizzy akadozó hangon, és ahogy ezt kimondta egy jóleső hullám vonult az alhasába és a férfit magához szorítva nagyot sikoltva a beteljesüléshez ért.

Azrael boldogan látta, hogy kedvesének örömet okozott, majd ezután ő maga is egy nagyot nyögve egy testét szinte szétrobbantó érzéstől a lány testére omlott. Lihegve, verejtéktől csatakosan és boldog érzésekkel a szívében nézett a lányra.

A férfi végül a hátára gördült és Lizzyt a mellkasára húzva feküdtek szótlanul jó darabig. Lizzy a férfi testét ölelve elmosolyodott és ekkor tudatosult végképp benne, hogy tényleg nem álmodik. A testét a férfinak adta.

- Köszönöm, ez hihetetlen volt és még csak nem is fájt, pedig ez volt az első nekem - mondta Lizzy.

- Persze, hogy nem fájt, hiszen angyalként tudod a saját tested ingereit szabályozni - mondta Azrael behunyt szemmel.

Lizzy felkapta a fejét a férfi szavaira, hiszen nem nagyon értette miről beszélt az előbb.

- Tessék? Miről beszélsz te? - kérdezte Lizzy érdeklődve.

- Az igazságról, angyalkám - nyitotta ki a szemét a férfi. - Te és az anyád angyalok vagytok, de ezt szó szerint kell érteni.

- Anya és én angyalok vagyunk? De hát nincs is szárnyunk - lepődött meg a lány.

- Anyádnak valószínűleg kitépték a szárnyát, neked pedig azért nincs mert már akkor ember volt mikor téged szült. Úgy gondolom, hogy előbb vagy utóbb kinő a szárnyad és a képességed is felszínre tör - nézett a lányra Azrael.

- Milyen képesség?

- Az angyali képességed. Minden angyalnak különböző feladatai és képességei vannak, amik csak az angyallá válás után száz évvel kezdenek jelentkezni - mondta Azrael elgondolkozva és kezével simogatni kezdte a lány derekát nyugtatólag. - Te egy különleges angyal vagy, ugyanis te eleve angyalnak születtél tehát te  képességgel együtt láttad meg a napvilágot. Lehet, hogy még nem tudod felszínre hozni, de azt hiszem már mutatkoznak jelei az erődnek.

- Tényleg? Na és mik azok a jelek?

- Nézz ránk. Arkangyal vagyok, épp ezért távol állt tőlem az érzelmek kifejezése. Most azonban nézz csak ránk. Itt fekszünk meztelenül miután egymás ölében fedeztük fel az élet örömeit és ez angyal lévén lehetetlennek kéne lennie - támaszkodott fel a karjára a férfi. - Azt hiszem a képességedet rajtam használtad először.

- Rajtad? Mit csináltam?

- Évekkel ezelőtt, mikor találkoztunk és kiszabadítottalak az autóból, akkor használtad az erődet. Lucifer szerint mindig voltak érzéseim, Haniel szerint pedig minden arkangyalnak van érzése, amit csak valakinek felszínre kell hoznia. Te aznap megérintettél és azt hiszem akkor feltörtek bennem az érzések. Ez a te erőd. Képes vagy az angyalokat megváltoztatni és emiatt a képességed miatt akar téged megöletni Uriel.

- Ez hihetetlen. Angyal vagyok - ült fel döbbenten a lány, majd a férfira nézett. - Ki azaz Uriel egyébként? Hogy néz ki? - kérdezte Lizzy mikor eszébe jutott az a nagyúr, aki elraboltatta ahelyett hogy megölette volna.

- Uriel, szintén arkangyal. Ő a barátom volt egészen addig, amíg Lucifer helyett én kaptam meg a fő angyali rangot, amiért ő nagyon megbántódott. Egyébként ezüst haja és ezüst ruhája van. Miért kérded?

- Azért, mert így nézett ki az, aki megparancsolta az angyaloknak, hogy raboljanak el.

- Pont ahogy sejtettem. Most már kétség sincs hozzá, hogy Uriel áll minden baj mögött. Kezdve a lázadással, amit pár éve te magad tapasztaltál mikor az angyalok lelöktek téged és anyádat a szakadékba.

- Na, de ha a képességem miatt eddig meg akart öletni, akkor most miért raboltatott el? - kérdezte a lány és Azrael nagyot sóhajtott erre. - Miattad, ugye? Rajtad akart bosszút állni rajtam keresztül.

- Pontosan. Odacsalt engem a barlangba ahol az a csapda várt, ami kis híján végzett velem. Uriel el akart törölni engem véglegesen.

- Ezt az aljas angyalt! Találkozzak újra vele, biztos hogy megmondom neki a magamét - háborodott fel a lány és Azrael mellkasára fektette fejét. - Miatta majdnem elveszítettelek és azt nem bírtam volna elviselni.

- Semmi baj, angyalkám, hála Diablónak nincs bajom - csókolta meg a lány haját.

- Igen, hála neki. Eszembe jutott még valami - emelte fejét Lizzy. - Ki az apám?

- Gyanításom szerint, csak olyan lény lehet, aki tud gyermeket nemzeni. Azaz lehet ember, bármilyen varázslény vagy akár egy démon is az apád. Egyedül csak anyád tudná megmondani, de a szárnyai elvesztésével az emlékeit is elvesztette - mondta a férfi miközben önkéntelenül keze a lány testét simogatta.

Lizzy észrevette és mosolyogva nézett a férfira.

- Mondd, mit csinálsz, Azra?

A férfi észrevette mit csinál és egy félmosollyal válaszolt a lány kérdésére:

- Nem tehetek róla, egyszerűen a rabod lettem - csókolta meg a lány nyakát, majd egyre lentebb csúszott az ajka és Lizzy melleit vette kezelésbe. - Igen. Határozottan a rabod lettem, de ez egy édes rabság, amit minél többször szeretnék bebizonyítani mennyire örülök is ennek a rabságnak - csókolta meg Lizzy egyik mellét.

- Oh, igen, nekem is kifejezetten tetszik ez a bizonyítás - nyögött fel a férfi csókjaira Lizzy és hátát begörbítette, hogy Azrael jobban hozzá férjen a melleihez.

Azrael elmosolyodott, majd megragadva a lány csípőjét határozottan magára emelte Lizzyt, aki felnyögve az érzéstől megkapaszkodott a férfi vállában hogy megtartsa magát.  Az arkangyal a lány derekát fogva mozogni kezdett és közben a melleit csókolgatta.

Viharos szenvedéllyel adták át magukat az örömöknek és úgy érezték a világgal is szembe szállnának azért, hogy együtt maradhassanak.

Lizzy felhúzta a férfi fejét és megcsókolta őt, a csók következtében pedig mindketten átlendültek a beteljesülés fölött. A lány Azrael testére omlott és boldogan fektette fejét a férfi vállára.

Azrael a lány csatakos hátát simogatta és úgy érezte képes lenne örökre Lizzy-vel összeolvadva maradni. Azonban nem tehette hiszen még sok minden áll előttük, hogy örökre együtt legyenek. Előttük áll még egy harc Uriel ellen, aki ellen együttes erővel képesek lesznek győzelmet aratni.

Sziasztok, itt a folytatás. A részről inkább nem mondanék semmit, csak annyit hogy soha nem írtam még ilyen jeleneteket, de remélem eléggé olvasható lett.
A kövi rész nem tudom mikor érkezik, addig is sziasztok.
By animechan89


Continue Reading

You'll Also Like

69.3K 4.1K 17
A japánok nem csak az animékről,a j-rock bandákról és a finom pockykról híresek.A vidám,beteg,megható,nyálas animék miatt nem is sejtenénk,hogy ennek...
1.1K 168 14
A csodálatos borító @ILovesWriteStories érdeme! Hali! Ez egy borító versenyes könyv lesz, amit @ILovesWiteStories-al közösen rendezünk. Szeretettel v...
3.3K 275 19
Egy kisvárosban egyre jobban elszaporodnak természetfölötti jelenségek. Egy diáklány, Dália véletlenül rájön, hogy tulajdonképpen ki is okozza ezeket...
1.1K 104 23
Nathan Sculpteur feketevérű vízköpő, ami sokszor inkább hátrány, mint előny. A vízköpőklán nem fogadja be, tagjai legszívesebben kinyírnák őt. A feke...