He waits✔️

Por BieberovaGirl

271K 5.9K 431

Jason McCann alias Bizzle. Všemocný mafián, který se probojoval až na samotný vrchol všech padouchů. Bizzle... Más

Prologue
End Holiday.
Calm
First day in school.
Why have I just been asking questions lately?
I'm going to report it
Daniel's temporary house
Jason McCann
Trailer:
It's not that easy Caitlin
I'm not a good man
Fear of him
Soon they will be Christmas
alcohol, people, music, hate, killer, love, passion, sex with god
Sharp headache
He came
Get out
Nightmares
Apology from God
Someone goes for me and I do not know who it is
Everything goes
Everything goes 2.
Dry run
I try to understand
Left
Christmas
Exams at school
About 180 degrees
Everything will be alright
Go or Not
Effort
Useless alarm
Agreement
Unknown number
You can choose a weapon
Helpless
Prompter, lead, connection?
All that bad is good for something
Everything will heal
Is back
Pain
X
Help
For me love
Dangerous
Cold call
Unbalanced man
You and I?
What
Love?
Good luck
Nausea
You want?
That's All ok
Another month
Three month
Three month 2.
Fourth month
Fourth month 2.
Fifth month
Fifth month
End life

The girl in the cellar is called Rose

4.4K 96 2
Por BieberovaGirl

Jason:

Ráno jsem se probudil ve své posteli a to ani nevím jak jsem se sem dostal. Žaluzie byly zatáhnuty, takže v pokoji byla perfektní tma. Na nočním stolku stála sklenice s vodou. Napil jsem se A hned zbrkle sáhl po telefonu, abych zjistil kolik je hodin: 8:15. To si děláte srandu ne? Konečně den, kdy jsem mohl spát až do čtvrt na devět a nikdo mě nevzbudil, nejspíše ještě spí. Také bych rád ještě spal, ale jaksi to nejde.

Vylezl jsem z postele a zjistil, že mám na sobě stále mikinu a rifle. Všechno jsem to ze sebe vysvlékl a šel do své soukromé koupelny. Pustil jsem na sebe proud teplé vody a užíval si tu pohodu.

Ryan:

Bylo pět minut po sedmé hodině ranní a já už stojím v kuchyni se šálkem kávy. Rozhodl jsem se, že půjdu vyspovídat tu dívku ve sklepě, nechápu na co jí tu Jason chce držet, ale možná vím o co mu šlo.

Poupravil jsem si své šedé tričko a popadl modrý tác, kam jsem položil ovocný čaj a šunkovou bagetu. Rozešel jsem se na místo, kde ta holka nejspíše mrzne a cestou ještě vzal deku. 

Rozsvítil jsem a sešel kamenné schodiště, do nosu mě udeřil ten nepříjemný pach plísně. Konečně jsem došel k té dívce, která měla ruce na ramenou ve snaze se ohřát, ovšem hned jak mě spatřila si přichytila odhalená prsa a sklonila hlavu k zemi až jí pramínky kaštanových vlasů spadaly do tváře. Byla krásná a jemná, nevypadala by na děvku.

,,Ahoj." Promluvil jsem zřetelně a hluboce ve snaze si udržet kamennou tvář: ,,A-ahoj." Vykoktala ze sebe. Okamžitě jsem položil tác s jídlem pro ní a obmotal jí okolo ramen teplou deku do, které se zavrtala: ,,Tady máš. Přinesl jsem si něco málo k jídlu a pití. " pousmál jsem se A tác přesunul k ní. Pouze zavrtěla nesouhlasně hlavou: ,,Jen si dej, není to otrávené." Zasmál jsem se. Po chvilce se napila čaje a ukousla bagety s čímž se jí na tváři vytvářel malý a jemný úsměv.

,,Jak se jmenuješ?" Zeptal jsem se A posadil se před ní do tureckého sedu: ,,Rose."  Zašeptala: ,,Já jsem Ryan." Natáhl jsem k ní ruku, kterou přijala což jsem se divil: ,,Kolik ti je let?" Znovu jsem se ptal, otázek není nikdy dost: ,,Dvacet." Nervózně se ošila, bylo jí to určitě nepříjemné: ,,Od kaď jsi znala jeho?" Nemusel jsem ani vyřknout jeho jméno a už věděla. Na tváři se jí vytvořil mírný úsměv a své oči zabodla na své prsty: ,,Byl to pouze mamky kamarád, ale pak jsme spolu začali o něco více komunikovat a přeskočila jiskra." Oči se jí rozzářili a úsměv se roztál ještě víc: ,,Takže ty jsi nebyla jeho kurva a bůh ví co ještě?" Zeptal jsem se nahlas: ,,Ne, nebyla. Byla jsem jeho snoubenka." Ukázala mi prst s diamantovým zásnubním kamennem. Ovšem oči vypadali jako z kříšťálu a začali se plnit slzami, úsměv se stáhl do tenké a rovné linie. Bylo mi jí líto. Je sice mladá, ale žádná kurva to nebyla, měla se vdávat a podle toho jak gestikulovala a vyprávěla, tak byla opravdu šťastná. Což já a Jason nikdy nepochopíme.  Ale kdybychom jí pustili, řekla by něco?
,,Už půjdu." Mrkl jsem na ní a vystoupal schody a opět za sebou zamkl s tím, že jsem jí nechal rozsviceno.

Šel jsem do obýváku kde jsem se svalil na pohovku a rukou si přecházel přes obličej.

Jason:

Nevěděl jsem co mám dělat a tak jsem si trochu zaklikoval

Musím být fit. Dnes bych si mohl zajít do gymu si jít trochu zaboxovat a nebo jít na střelnici. Najednou jsem dostal nápad.

Otevřel jsem černou skříňku, která byla v obsahu mého pokoje a vylovil z ní dva útočné nože a dvě zbraně. Svou zbraň jsem si zastrčil za opasek a druhou taktéž. Oblékl jsem si černé skinny jeans potrhané na kolenou a obyčejné bílé tričko. Na to šedou mikinu přes hlavu pod, kterou jsem si uschoval dva nože.  Obul jsem se do černých vansek a ještě doběhl k zrcadlu, kde jsem si lehoulince prohrábl ten svůj sexy rozcuch.

Popadl jsem mobil a v kontaktech nalezl číslo na jednu báječnou osobu. Píp..Píp.

,,Ahoj Jasone." Ozval se její sametový hlas: ,,Ahoj, máš dnes něco v plánu?" Otázal jsem se šibalsky a pomalu vycházel z pokoje: ,,No nemám, proč se ptáš?"  Zněla nechápavě: ,,Tak se pro tebe za půl hoďky stavím, zatím pa babe." Típl jsem jí hovor a s úšklebkem na rtech jsem se rozešel do garáže a vzal si černou audi. Nastoupil jsem a vyjel si nejdříve pro kafe a pak pro tu mou nádheru.

Čusák lasenky❤ 
Opět je to část nic moc, ale za vaši veškerou podporu do komentů a soukromých zpráv jsem se rozhodla vám něco málo napsat. Momentálně je 0:50 A myslím si, že asi umřu.  Navíc jsem si udělala dnes něco se zápěstím, takže se to psalo dost obtížně, ale co bych pro vás neudělala ❤  zítra jdu k doktorovi tak mi držte palečky. Mám vás ráda a zase u další části, páčkoo❤❤😍

Seguir leyendo

También te gustarán

77.2K 4.6K 38
Jejich touha je zakázaná, špatná, ale nedokážou to zastavit. Chtějí být spolu, užívat si, milovat se. Ale je tu ten největší problém. Ona je jeho stu...
942 68 23
Rozálie vyrůstala v nesmírně bohaté rodině, a vždy měla DOSLOVA všechno, na co si ukázala. Až jí život v přepychu začal nudit. Kromě toho, Rozálie je...
30.3K 971 39
Unesená dcera jednoho z vysoce postavených mafiánů, aby splnila účel odplaty, jenomže ta nedopadne úplně tak jak si McCann's přáli, co se stane?
697K 29.7K 66
Co se stane, když šestnáctiletá dívka začne vnímat nejlepšího kamaráda svého staršího bratra jinak? Jason je pohledný a sympatický vysokoškolák, kte...