Το παιχνίδι της μοίρας

By bottledpoetry

202K 8.2K 1K

"Πρέπει να χωρίσουμε"του είπα. "Τι ειναι αυτά που λες" είπε έκπληκτος. "Την αλήθεια" του είπα ξανά. "Δεν μπορ... More

Κεφαλαιο 1
Κεφαλαιο 2
Κεφαλαιο 3
Κεφαλαιο 4
Κεφαλαιο 5
Κεφαλαιο 6
Κεφαλαιο 7
Κεφαλαιο 8
Κεφαλαιο 9
Κεφαλαιο 10
Κεφαλαιο 11
Κεφαλαιο 12
Κεφαλαιο 13
Κεφαλαιο 14
Κεφαλαιο 15
Κεφαλαιο 16
Κεφαλαιο 17
Κεφαλαιο 18
Κεφαλαιο 19
Κεφαλαιο 20
Κεφαλαιο 21
Κεφαλαιο 22
Κεφαλαιο 23
Κεφαλαιο 24
Κεφαλαιο 25
Κεφαλαιο 26
Κεφαλαιο 27
Κεφαλαιο 28
Κεφαλαιο 30
Κεφαλαιο 31
Κεφαλαιο 32
Κεφαλαιο 33
Κεφαλαιο 34
Κεφαλαιο 35
Κεφαλαιο 36
Κεφαλαιο 37
Κεφαλαιο 38
Κεφαλαιο 39
Κεφαλαιο 40
Κεφαλαιο 41
Κεφαλαιο 42
Κεφαλαιο 43
Κεφαλαιο 44
Κεφαλαιο 45
Κεφαλαιο 46
Κεφαλαιο 47
Κεφαλαιο 48
Κεφαλαιο 49
Κεφαλαιο 50

Κεφαλαιο 29

2.7K 119 34
By bottledpoetry

•Μέχρι οι σκιές μας να γίνουν ένα•

Είμασταν αγκαλιά για πολυ ώρα.Καποια στιγμή ένιωσα τον Αχιλλέα να παίρνει μια βαθιά ανάσα.Σταματησε να χαϊδεύει τα μαλλιά μου και με το χέρι του γύρισε το κεφάλι μου προς το μέρος του.

Αχιλλέας:Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να νιώσεις καλύτερα με ρωτησε και μπόρεσα να διακρίνω  λύπη στα μάτια μου.Για μια στιγμή σκέφτηκα και μετά συνειδητοποίησα πως το μόνο που θα ήθελα ειναι να πάρει αυτή την απαίσια αίσθηση από πάνω.Απο την Δευτέρα νιώθω απαίσια.Καποιος με άγγιξε χωρίς να το θέλω.

Εγω:Θέλω να με κανεις να μην νιώθω έτσι.

Αχιλλέας:Πως ρωτησε μπερδεμένος.

Εγω:Νιώθω βρώμικη.Καποιος με άγγιξε χωρίς την θέληση μου.Θελω να το αλλάξεις αυτό του είπα σοβαρά και σταθερά.

Αχιλλέας:Είσαι σίγουρη πως αυτό ειναι που θες ρωτησε επιφυλακτικά.Εγνεψα θετικά.

Εγω:Το θέλω εδώ και καιρο απλα φοβόμουν.Τωρα όμως ξέρω τον χειρότερο τρόπο όποτε δεν έχω να φοβάμαι κάτι.Επισης όχι μόνο το θέλω αλλα το χρειάζομαι αυτή την στιγμη.Αχιλλεα σ'αγαπω πολυ.Δεν θα σου ζητούσα κάτι εάν δεν ήμουν σίγουρη εξαρχής.

Ο Αχιλλέας απλα έγνεψε θετικά.Σηκωθηκα σιγά σιγά από το κρεβάτι και έσβησε τα φώτα.Πλησιασε αργά το κρεβάτι και ανέβηκε πάνω μου.Με φίλησε απαλά στο στόμα και έβαλε το χέρι του στο μάγουλο μου.

Αχιλλέας:Εάν άλλαξες γνώμη ή δεν σου αρέσει κάτι να μου το πεις κατευθείαν ψυθίρισε και εγω έγνεψα θετικά.

Μου έβγαλε με αργές κινήσεις την μπλούζα και την πέταξε στο πάτωμα.Εβγαλε μετά την δίκη του και την πέταξε με τον ίδιο τρόπο.Με φίλησε ξανά μόνο που αυτή την φορά μετά τα χείλη μου κατευθύνθηκε στον λαιμό μου.

Άφησε μια σειρά από φιλια κατα μήκος του κορμού μου και μετά ξανά ανέβηκε στα χείλη μου.Ολη αυτή την ώρα είχε βγάλει την φόρμα μου και το παντελόνι του.Ειμασταν με τα εσώρουχα.Κατα έναν περίεργο τρόπο δεν ντρέπομαι.

{...}

Κοιμάται.Ειμαστε ξαπλωμένοι στο κρεβάτι μου και με έχει μέσα στην αγκαλιά του.Εγω δεν μπορώ να κοιμηθώ με τίποτα.Ηταν πολυ όμορφα.

Ο Αχιλλέας έκανε αργές κινήσεις.Δεν βιαζόταν και προσπάθησε να με κανει να νιώσω όμορφα.Και το κατάφερε.

Αυτή την στιγμή το μόνο πράγμα που μου θυμίζει αυτό το κάθαρμα ειναι οι μελανιές στο σώμα μου.Το μόνο που άφησε ειναι παροδικός πόνος.Προσπαθησε να με καταστρέψει,να με συντρίψει αλλα δεν θα του περάσει.

Αυτό που έγινε σήμερα ήταν κάτι που το ήθελα καιρο απλα φοβόμουν πως θα πονέσω.Αλλα μετά από ότι έγινε δεν νομίζω πως ο Αχιλλέας θα μπορούσε να με πονέσει περισσότερο.Αντιθετως.Ο Αχιλλέας δεν με πόνεσε καθόλου.Αυτο που ένιωσα ήταν ευχαρίστηση.

Αχιλλέας:Ξέρω ότι ειμαι όμορφος αλλα μπορείς να σταματήσεις να με κοιτάζεις επίμονα?Θα κοκκινησω είπε ο Αχιλλέας και με έκανε να γουρλωσε τα μάτια μου.Οση ώρα σκεφτόμουν δεν είχα καταλάβει πως τον χάζευα.Ουτε πως είχε ξυπνήσει.

Εγω:Σκάσε βλακα του είπα και έδωσα μια τόσο δα μπουνιτσα στον ωμο του.

Αχιλλέας:Πως είσαι με ρωτησε ανήσυχος.

Εγω:Ειμαι καλύτερα απ'οσο περίμενα του είπα.Ενα αληθινό χαμόγελο απλώθηκε στα χείλη μου.Σηκωσε το κεφάλι μου και τον φίλησα.

Αχιλλέας:Σαγαπω τόσο πολυ μου είπε και με έσφιξε στην αγκαλιά του.

Εγω:Αχιλλέα είπα σιγανά.Αυτος με κοιταξε και μου έκανε νόημα να συνεχίσω.

Εγω:Ειμαι ευτυχισμενη του είπα.

Αχιλλέας POV

Ουαου.Αυτο ειναι το τελευταίο πράγμα που περίμενα να ακούσω από την Βικτόρια.Ειναι πολυ δυνατή τελικά.Περασε ότι πέρασε-που δεν θέλω καν να το σκέφτομαι.Αν τον είχα μπροστά μου τον μπάσταρδο θα του έσπαγα τα μούτρα.

Αλλα το θέμα ειναι πως ειναι ευχαριστημένη με ότι έχει.Τον άφησε να κανει ότι έκανε για να μπορέσει βα σώσεις την μαμα της και μετά την ίδια.Ηξερε πως αν του έδινε ότι της ζητούσε θα τελείωνε γρήγορα.

Ανιδιοτέλεια.Σκεφτηκε πρώτα την μαμα της.Δεν την ένοιαξε το τι θα νιώσει.Ή τουλάχιστον δεν το μέτρησε.Επραξε χωρίς να υπολογίσει τον εαυτό της.

Όταν μου είπε τι θα την έκανε να νιώσει καλύτερα πάγωσα.Απο την μια ήμουν παρα πολυ χαρουμενος,γιατί το θέλω εδώ και καιρο.Ομως από την άλλη δεν μου άρεσαν οι συνθήκες στις οποίες έγινε.

Δεν φαντάστηκα ούτε στιγμή πως αναγκάστηκε να το ζητήσει.Ξερω πως το ήθελε.

Βικτόρια:Γη καλεί Αχιλλέα άκουσα την Βικτόρια να λέει.Κουνησα δεξιά αριστερά το κεφάλι μου και την κοίταξα.

Γελούσε.

Authors POV

Έτσι πέρασε το Σαββατοκύριακο.Ο Αχιλλέας και η Βικτόρια κάθισαν στο σπιτι της.Η μητέρα της κατάλαβε τι είχε γίνει,έτσι αποφάσισε να πάει σε μια φίλη της για καφέ.

Η Βικτόρια ήταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση αλλα όταν το σκεφτόταν δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της.Ετσι απλα απέφευγε να το σκέφτεται.

Ο Αχιλλέας εκτίμησε βαθύτατα την Βικτόρια μετά από ότι έγινε και την αντιμετώπιση της.Ηταν σίγουρος πως δεν θα είχε κανει το ίδιο.Ουτως ή άλλως το ήξερε πως η κοπέλα του ειναι από τους πιο δυνατούς ανθρώπους που έχει συναντήσει ποτέ.

Την Δευτέρα η Βικτόρια αποφάσισε πως θα πάει σχολειο.Δεν γινόταν να χάσει αλλα μαθήματα και ούτως η άλλως ήταν καλά.

Το δύσκολο κομμάτι της ημέρας θα ειναι η Αριάδνη.Δεν την ενημέρωσε και δεν ξέρει πως θα την κρατήσει όλη την μέρα χωρίς να της το πει.Σκεφτηκε να της πει να έρθει στο σπιτι της μετά το σχόλασμα για να μιλήσουν.

Όμως η μοίρα είχε αλλα σχέδια για την Βικτόρια...

Βικτοριας POV

Μόλις έφτασα στο σχολειο.Πηγα από το ντουλαπάκι μου και δεν είδα κάπου την Αριάδνη.

Θα πάω εκεί που κάθονται συνήθως τα αγόρια.Δεν ειδα ακόμα τον Αχιλλέα.

Προχώρησα προς ένα απομονωμένο παγκάκι στο πλάι του σχολείου.Λιγο πριν φτάσω όμως είδα τον Άρη να μιλάει με τον Αχιλλέα.Δεν ξέρω γιατί αλλα θέλω πολυ να μάθω τι λένε.

Άρης:Για πες ρε μαλακα είπε ανυπόμονα.

Αχιλλέας:Το κέρδισα το στοίχημα φιλε!Ολα έγινε το Σάββατο είπε ενθουσιασμένος.

Μα το μόνο που έγινε το Σάββατο ήταν-ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ.Ενιωσα δάκρυα να σχηματίζονται στα μάτια μου.

Ο Αχιλλέας μου είπε πως με αγαπάει.Δεν μπορεί να ήταν όλα ένα στοίχημα.Δεν γίνετε.

Άρης:Πλακα κανεις είπε σοκαρισμένος.Το ήξεραν.Το ήξεραν όλοι.

_________
Γειααα σας:)

Καινούριο κεφάλαιο με πολλές εξελίξεις.

Το περιμένατε αυτό?Τι θα συμβεί στην συνέχεια?

Βτγ ξεκίνησαν τα σχολεία σήμερα και θέλω να χτυπήσω το κεφάλι μου σε κανέναν τοίχο.Καντε το να τελειώσει Πλιζ.Αλλα το θέμα ειναι πως μάλλον δεν θα μπορώ να ανεβάζω συχνά.Οποτε θα ειναι μια ή φορές την εβδομάδα.

Περισσότερα στο επόμενο κεφάλαιοοο
Φιλιαααα
-Βάσω🥀

Continue Reading

You'll Also Like

358K 18.9K 50
"Μπα μπα μπα, και έλεγα πως το μωρό μου δεν θα έρθει στο πάρτυ μου." "Σταμάτα να με λες μωρό σου και κάνε άκρη να γεμίσω το ποτήρι μου." "Ουυυ μας βγ...
627K 52.3K 103
Yeah, I wanted to play tough Thought I could do all just on my own But even Superwoman Sometimes needed Superman's soul Help me out of this hell Your...
571K 27.4K 69
Τι γίνεται όταν η γονείς σου, σου ετοιμάζουν έναν γάμο, πίσω από την πλάτη σου? Τι γίνεται όταν φτάνεις στα σκαλιά της εκκλησιάς και δεν έχεις δει ού...
85.1K 3.1K 60
Όταν η Νόα ερωτεύτηκε τον Νικ ήξερε ότι η σχέση τους δεν θα ήταν εύκολη: είναι αντίθετοι πόλοι , φωτιά και ηλεκτρισμός, και όταν είναι μαζί οι σπίθες...