Το παιχνίδι της μοίρας

By bottledpoetry

202K 8.2K 1K

"Πρέπει να χωρίσουμε"του είπα. "Τι ειναι αυτά που λες" είπε έκπληκτος. "Την αλήθεια" του είπα ξανά. "Δεν μπορ... More

Κεφαλαιο 1
Κεφαλαιο 2
Κεφαλαιο 3
Κεφαλαιο 4
Κεφαλαιο 5
Κεφαλαιο 6
Κεφαλαιο 7
Κεφαλαιο 8
Κεφαλαιο 9
Κεφαλαιο 10
Κεφαλαιο 11
Κεφαλαιο 12
Κεφαλαιο 13
Κεφαλαιο 14
Κεφαλαιο 15
Κεφαλαιο 16
Κεφαλαιο 17
Κεφαλαιο 18
Κεφαλαιο 19
Κεφαλαιο 20
Κεφαλαιο 21
Κεφαλαιο 22
Κεφαλαιο 23
Κεφαλαιο 24
Κεφαλαιο 25
Κεφαλαιο 26
Κεφαλαιο 28
Κεφαλαιο 29
Κεφαλαιο 30
Κεφαλαιο 31
Κεφαλαιο 32
Κεφαλαιο 33
Κεφαλαιο 34
Κεφαλαιο 35
Κεφαλαιο 36
Κεφαλαιο 37
Κεφαλαιο 38
Κεφαλαιο 39
Κεφαλαιο 40
Κεφαλαιο 41
Κεφαλαιο 42
Κεφαλαιο 43
Κεφαλαιο 44
Κεφαλαιο 45
Κεφαλαιο 46
Κεφαλαιο 47
Κεφαλαιο 48
Κεφαλαιο 49
Κεφαλαιο 50

Κεφαλαιο 27

2.5K 127 8
By bottledpoetry

•Βρίσκω συνεχώς αιτίες φυγής,ενώ ψάχνω επίμονα λόγους για να μείνω•

Μέσα στο σπιτι ήταν...

Ένας τύπος που είχε δέσει την μαμα μου.Με το που με είδε γουρλωσε τα μάτια του αλλα μετά από δυο δευτερόλεπτα, το πολυ,στο πρόσωπο του εμφανίστηκε ένα αηδιαστικό χαμόγελο.

Η μαμα μου κι εγω γιυρλωσαμε τα μάτια μας,την ώρα που άρχισε να με πλησιάζει.Η μαμα μου άρχισε να φωνάζει αλλα αυτός το μόνο που έκανε ήταν να την σημαδέψει με το όπλο που κρατούσε στο χέρι του.Της έκανα κι εγω νόημα και σταμάτησε.

Όταν γύρισα για να τον κοιτάξω ήταν ήδη μπροστά μου.Με τράβηξε μέσα στο σπιτι και έκλεισε δυνατά την πόρτα πίσω μας.Εγω παρολο που δεν το έδειχνα φοβήθηκα.Πολυ.

Αλλα δεν ήθελα να του δώσω την χαρά πως μας έχει τρομάξει και τις δυο.Ετσι φόρεσα το σκληρό μου πρόσωπο.Το άγγιγμα του με έκαιγε.

Αλλα για μισό.Εγω αυτόν κάπου τον έχω ξανά δει.Οχι..Δεν μπορεί..Ειναι..Ειναι ο φίλος της μαμάς μου.Μα τι γίνεται τώρα?

Καθώς τα σκεφτόμουν αυτά γουρλωσα λίγο τα μάτια μου αλλα βρήκα ην αυτοκυριαρχία μου γρήγορα.Αυτος-που ακόμα δεν ξέρω το ονομα του-με κατάλαβε και γέλασε.

??:Ναι μαλακισμενο αυτός ειμαι.Αυτος που η ηλίθια η μάνα σου έβαλε μέσα στο σπιτι και στο κρεβάτι της.Αλλα εγω ξέρεις τι θα κάνω τώρα ρωτησε και έγνεψα δειλά αρνητικά.Εκεινος έσφιξε την λαβή του,πράγμα που με έκανε να σφίξω τα δόντια μου.

Δεν θα του δείξω άμεσα την επιρροή που έχει πάνω μου.Δεν πρέπει να ξέρει πως οντως με πονάει πολυ ή ότι έχω τρομάξει όσο δεν πάει.

??:Θα παμε πάνω και μετά από λίγη ώρα θα μπορώ να πω ποια από τις δυο σας ειναι η καλύτερη είπε με ένα στραβό χαμόγελο και έδειξε εμένα και την μαμα.

Μαμα:ΤΙ ΛΕΣ?ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ.ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΩΣΤΑ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΝΑ ΦΥΓΕΙ φώναζε η μαμα μου.Ειναι δεμένη σε μια καρέκλα και δεν μπορεί να κανει τίποτα.

Κώστας:Αν δεν το βουλώσεις τώρα θα αναγκάσω να βλέπεις  είπε στην μαμα μου δυνατά ο Κώστας από ότι κατάλαβα.Εγω ξεροκατάπια.Αρα δεν θα την γλυτωσω.Ωραια.Τωρα πρέπει να συνετίσω την μαμα.Δεν θέλω να πάθει κακο προσπαθώντας να με σώσει.

Εγω:Μαμα ηρέμησε,όλα καλά της είπα όσο πιο ήρεμα μπορούσα.Ενα αχνό χαμόγελο εμφανίστηκε στα χείλη μου.Εκεινη έγνεψε γρήγορα αρνητικά και είδα πολλά δάκρυα να φεύγουν από τα μάτια της.

Εγω προσπαθώ εδώ και ώρα να συγκρατήσω τα δικά μου.Πρεπει να φανώ δυνατή.Τωρα χρειαζόμαστε η μια την άλλη περισσότερο από ποτέ.

Κώστας:Ωραία λοιπόν.Την άκουσες την κορούλα σου είπε και κοιταξε την μαμα.Εσυ ανέβα πάνω είπε και με έσπρωξε.Απο την δύναμη που έβαλε παραλίγο να πέσω κάτω.

Καθώς ανέβαινα τις σκάλες άκουσα μερικά χτυπήματα.Μετα ξεκίνησαν οι λυγμοί της μαμάς μου.Σφιγγεται η καρδιά μου όσο την ακούω.Αυτη την στιγμή κάθομαι στο κρεβάτι μου.Τρεμω από τον φόβο μου.

Ξαφνικά η πόρτα άνοιξε και μπήκε μέσα φουριόζος.Εγω τινάχτηκα και μαζεύτηκα στο κρεβάτι μου.

Κώστας:Δεν είχα σκοπό να ειμαι πολυ άγριος αλλα επειδή η αγαπημένη σου μανούλα με εκνεύρισε δεν σου υπόσχομαι τίποτα είπε και παρολο που το στήθος του ανεβοκατέβαινε από την σύγχυση,το στραβό χαμόγελο δεν έλεγε να φύγει από τα χείλη του.

Ξεροκατάπια τόσο δυνατά που νομίζω το άκουσε.Αρχισε να ξεντυνεται και μετά κλείδωσε την πόρτα.Εβαλε προφυλακτικό και έπεσε πάνω μου.

Μου έσκισε βίαια τα ρούχα και παρολες τις φωνές και τα χτυπήματα δεν σταμάτησε.

Σφίγγει τα χέρια μου τόσο πολυ που δεν τα νιώθω.Εχω μείνει γυμνή μπροστά του.Θελω να φωνάξω τόσο πολυ ώστε να μας ακούσει ολόκληρη η γειτονιά.

{...}

Πονάω.Ποναω παρα πολυ.Αυτος έφυγε πριν από 5' από το δωμάτιο μου.Πηγε κάτω και άκουσα την μαμα μου να του φωνάζει.Κλαιει  ταυτόχρονα.

Δεν μπορώ να δω γύρω μου.Τα μάτια μου τσούζουν και ειναι πρισμενα.Η όραση μου θολή από τα δάκρυα.Τρεμω σαν το ψάρι.Εχω γίνει ένα ανθρώπινο κουβάρι στην γωνία του κρεβατιού μου.

Υπάρχει αίμα πάνω στα σεντόνια και τα ρούχα μου ειναι κομματιασμένα σε όλο το δωμάτιο.

Ξαφνικά άνοιξε η πόρτα.Τρομαξα και μαζεύτηκα περισσότερο.Αλλα όταν είδα πως ειναι η μαμα μου ανακουφίστηκα.Τοση ώρα απλα έκλαιγα βουβά.Οταν όμως με έβαλε στην αγκαλιά της άρχισα να κλαίω με λυγμούς.

Τρανταζομουν και πολλές φορές δεν μπορούσα να αναπνεύσω.Η μαμα μου μου χάιδευε τα μαλλιά και μου έλεγε να ηρεμήσω.

Μετά από λίγη ώρα σταμάτησα να κλαίω και πήγα να κάνω μπάνιο.Χρειαζομαι απίστευτα ένα κρύο μπάνιο αυτή την στιγμή.

Μετά το μπάνιο έβαλα καθαρές μπιτζαμες και η μαμα μου είχε ήδη αλλάξει τα σεντόνια.

Εγω:Μαμα σήμερα θέλω να κοιμηθούμε μαζί της είπα και εκείνη έγνεψε αμέσως θετικά.

Μαμα:Φυσικά μωρό μου έλα είπα και με έπιασε από το χέρι.Ξαπλωσαμε στο κρεβάτι και με έβαλε στην αγκαλιά της.Αρχισα να κλαίω αθόρυβα.Καποια στιγμή σαν να με χτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα,τινάχτηκα και κάθισα οκλαδόν μπροστά στην μαμα μου.

Λάθος κίνηση γιατί η περιοχή μου πονάει απίστευτα.Εκανα έναν μορφασμό πόνου αλλα κατάφερα να μιλήσω.

Εγω:Μαμα θέλω να σε ρωτήσω δυο πράγματα.1ον σε χτύπησε αυτό το κάθαρμα ρώτησα έντονα.Η μαμα μου έγνεψε θετικά και χαμήλωσε το κεφάλι της.Εγω ασυναίσθητα έσφιξα τις γροθιές μου.Ο μαλακας.Τολμησε και σήκωσε το χέρι του.

Μαμα:Ποιο ειναι το 2ο ρωτησε ψυθιριστα.

Εγω:Τι ήθελε αυτός την ρώτησα και εκείνη σήκωσε το κεφάλι της απότομα.

Μαμα:Ήθελε να μάθει ποιος ειναι ο πραγματικός μου γιος.Εγω του είπα την αλήθεια πως δεν έχω ιδέα.Δεν του έδειξα τις φωτογραφίες και αυτός με έδεσε.Αν ήξερα ότι θα σου κανει τι έκανε θα του έδινα και τις φωτογραφίες και ότι ήθελε.Συγγνωμη μωρό μου που δεν μπόρεσα να σε προστατεύσω.Αν και νομίζω πως μια συγγνώμη δεν θα μπορέσει να διαγράψει από την ψυχή σου οτι έγινε σήμερα.

Εγω:Μαμα δεν μπορούσες να κανεις τίποτα.Αυτος ο άνθρωπος ειναι άρρωστος.Επρεπε να τον αφήσουμε να κανει ότι ήθελε να κανει.Αν κάναμε κάτι διαφορετικά δεν ξέρω αν θα είμαστε εδώ αυτή την στιγμή.Σαγαπω πολυ και ειμαι ευγνώμων που μπορώ να σε έχω δίπλα αυτή την στιγμή.

Μαμα:Αύριο όμως θα με αφήσεις να σε πάω στο νοσοκομείο.Πρεπει να κάνουμε κάποιες εξετάσεις είπε και της έγνεψα θετικά.

Εγω:Θέλω να παμε και στην αστυνομία.Μπορει να μην μπορέσαμε να τον σταματήσουμε από το να πειράξει εμένα αλλα ίσως μπόρεσουμε να σώσουμε πολλά αλλα κοριτσια από τα χέρια αυτού του κτήνους.

Μαμα:Φυσικά μωρό μου.Αν αντέχεις να δώσεις κατάθεση θα παμε αύριο πρωί πρωί.Ειμαι πολυ περήφανη που είσαι κόρη μου.Εισαι δυνατότερη από κάθε άλλη κοπέλα στην ηλικία.Και μιλάω γενικα.Ξερω είπε και την κοίταξα ερωτηματικά.

Μαμα:Ξέρω για το σχολειο.Ξερω πως σε είχαν χτυπήσει κάποια στιγμή.Αυτο που δεν ξέρω ειναι γιατί δεν μου το είπες ποτέ.Θελω να ξέρεις πως μπορείς να μου λες τα πάντα.Και ποτε μα ποτε δεν θα κάνω κάτι χωρίς να το συζητήσουμε.

Εγω:Μαμα..Πως?Συγγνωμη που δεν σου είπα τίποτα τς είπα και έσκυψα το κεφάλι.Δεν ειναι πως δεν την εμπιστεύομαι αλλα δε ήθελα να το συζητήσω με κανέναν.

Μαμα:Δεν πειράζει κοριτσι μου.Δεν είπα κάτι γιατί μετά από λίγο καιρο μπήκε για τα καλά ο Αχιλλέας στην ζωή σου και φαινουσουν πραγματικά ευτυχισμενη.Μετα ήρθε η Αριάδνη και ειμαι πολυ χαρούμενη που βρήκες μια φίλη.Επισης δεν σε ξαναείδα χτυπημένη όποτε κατάλαβα πως σταμάτησαν.

Δεν της είπα κάτι,απλα την αγκάλιασα.Χαιρομαι που δεν μου θύμωσε.Ειμαι ευτυχισμενη που ξέρω πως μπορώ να βασίζομαι πάνω της.

Κοιμηθήκαμε αγκαλιά.Παρολο που φοβόμουν πως θα με στοιχειώνουν εφιάλτες το βράδυ,δεν έγινε έτσι.

Είδα τον μπαμπά.Μου είπε πως όλα θα περάσουν και ότι πρέπει να ειμαι δυνατή.

Και αυτό έχω σκοπό να κάνω.

__________
Γειαααααα

Περίεργη τροπή πήρε η ιστορία μας.Πολλα μπερδέματα θα προκύψουν από αυτή την ιστορία.

Θα τον πιάσουν τον Κώστα?

Η Βικτόρια θα μπορέσει να το ξεπεράσει?

Περισσότερο στο επόμενο κεφάλαιοοοο
Φιλιαααα
-Βάσω🥀

Continue Reading

You'll Also Like

646K 56.1K 32
Κάθε μέρα την έβλεπε να κάθεται μοναχή της στο ίδιο παγκάκι.Αυτός και οι φίλοι του της έκαναν τη ζωή κόλαση με την πρώτη ευκαιρία... Και γιατί;Επειδή...
331K 15.7K 51
"Ασε με να φυγω Αρη..." "Οχι Έμμα δεν θα φυγεις δεν πρόκειται να φυγεις αν δεν με ακούσεις" "Δεν θες να με νευριάσεις περισσοτερο σήκω φυγε γαμωτη σο...
343K 16.3K 41
Η Christina, γίνεται μάρτυρας μπροστά σε έναν καβγά, που θα γίνει έξω από το μπαρ όπου δουλεύει. Εκεί, θα γνωρίσει έναν υπερβολικά επικίνδυνο τύπο, π...
165K 5.8K 37
Η Εύα Αλεξιου, μια κοπέλα που έχει περάσει πολλά στην ζωή της. Είναι 17 και πάει Τρίτη λυκείου. Ζει με τα δυο της αδέρφια και πιάνει δουλειά ως babys...