Το παιχνίδι της μοίρας

By bottledpoetry

202K 8.2K 1K

"Πρέπει να χωρίσουμε"του είπα. "Τι ειναι αυτά που λες" είπε έκπληκτος. "Την αλήθεια" του είπα ξανά. "Δεν μπορ... More

Κεφαλαιο 1
Κεφαλαιο 2
Κεφαλαιο 3
Κεφαλαιο 4
Κεφαλαιο 5
Κεφαλαιο 6
Κεφαλαιο 7
Κεφαλαιο 8
Κεφαλαιο 9
Κεφαλαιο 10
Κεφαλαιο 11
Κεφαλαιο 12
Κεφαλαιο 13
Κεφαλαιο 14
Κεφαλαιο 15
Κεφαλαιο 16
Κεφαλαιο 17
Κεφαλαιο 18
Κεφαλαιο 19
Κεφαλαιο 20
Κεφαλαιο 21
Κεφαλαιο 22
Κεφαλαιο 23
Κεφαλαιο 24
Κεφαλαιο 26
Κεφαλαιο 27
Κεφαλαιο 28
Κεφαλαιο 29
Κεφαλαιο 30
Κεφαλαιο 31
Κεφαλαιο 32
Κεφαλαιο 33
Κεφαλαιο 34
Κεφαλαιο 35
Κεφαλαιο 36
Κεφαλαιο 37
Κεφαλαιο 38
Κεφαλαιο 39
Κεφαλαιο 40
Κεφαλαιο 41
Κεφαλαιο 42
Κεφαλαιο 43
Κεφαλαιο 44
Κεφαλαιο 45
Κεφαλαιο 46
Κεφαλαιο 47
Κεφαλαιο 48
Κεφαλαιο 49
Κεφαλαιο 50

Κεφαλαιο 25

2.9K 132 5
By bottledpoetry

•Τόσο μεγάλη ειναι η ανάγκη μου για σένα.Τοσο αναπάντεχη και απόλυτη.Πως να κρυφτεί και τι να νιώσω?•

Καθόμαστε εδώ και αρκετή ώρα αγκαλιά.Το μόνο που ακούγεται ειναι οι ανάσες μας.Η Βικτόρια έκανε στο στήθος μου κύκλους με τον δείκτη της.

Εγω έχω  το χέρι μου γύρω από τους ώμους της και την έχω σφίξει πάνω μου.

Εγω:Βικτόρια θέλω να σε ρωτήσω κάτι της είπα στα ξαφνικά.Ετσι όπως καθόμουν θυμήθηκα το σκηνικό στο σπιτι του Άρη.Η συμπεριφορά της ήταν πολυ αλλόκοτη.

Βικτόρια:Τι έγινε με ρωτησε και ανακαθησε στο κρεβάτι.Τωρα βρισκόμασταν πρόσωπο με πρόσωπο και καθόταν οκλαδόν.

Την κοίταξα μέσα στα μάτια.Διεκρινα κάποια ανυσηχια.Η Βικτόρια έσφιξε το χέρι μου εννοώντας να συνεχίσω.Πηρα μια βαθιά ανάσα.

Εγω:Γιατί δεν έφαγες στο σπιτι του Άρη την ρώτησα και εκείνη ξαφνιάστηκε.Ειμαι σχεδόν σίγουρος πως ξέρω γιατί δεν άγγιξε την πίτσα στου Άρη.

Δεν ειμαι ηλίθιος.Ξερω πως η Βικτόρια έχει κάποια ανασφάλεια για τα κιλά της και το σώμα της.Αυτο που προσπαθώ να πετύχω ειναι να την κάνω να αγαπήσει το σώμα της.

Αλλα υποπτεύομαι πως η Βικτόρια δεν τρέφεται σωστά τον τελευταίο καιρο.Φαινεται πως έχει αδυνατίσει αλλα αυτή η αλλαγή φάνηκε σε 3-4 μέρες.

Δεν με αφορά το τι θα κανει με το σώμα της.Αν και εμένα μου αρέσει ακριβώς όπως ειναι.Αλλα δεν μπορώ να την αφήσω να κανει κακο στον εαυτό της.

Βικτόρια:Δεν είχα λόγο,απλα δεν πεινουσα είπε και με κοιταξε στα μάτια.Το βλέμμα της μου προκάλεσε ρίγος.Δεν μπορώ να προσδιορίσω τι ακριβώς ένιωσε αλλα κατάλαβα πως δεν έχει σκοπό να το συζητήσει παραπάνω.

Βικτόριας POV

Εγω:Θέλω κι εγω να σε ρωτήσω κάτι του είπα προσπαθώντας να αλλάξω θέμα για δυο λόγους.1ον δεν πρεπει να μάθει πως δεν πολυ τρώω τελευταία γιατί θέλω να αδυνατίσω.Θα αρχίσει παλι να μου λέει για την αυτοπεποίθηση και δεν έχω καμία όρεξη να τα ακούσω.Και 2ον έχω περιέργεια να μάθω τι έγινε και ήταν τόσο χαρουμενος.

Ο Αχιλλέας έσμιξε τα φρύδια του και έγειρε το κεφάλι του στο πλάι.Ειναι τόσο γλυκούλης όταν το κανει αυτό.

Εγω:Όταν ήρθες στον Άρη ήσουν ΠΟΟΟΛΥ χαρουμενος.Ελαμπες.Τι έγινε τον ρώτησα και Εκεινος άρχισε να σκέφτεται.

Αχιλλέας:Απλα χάρηκα πολυ που σε είδα μου είπε σαν να ήταν το πιο απλό πράγμα στον κόσμο.Εγω γουρλωσα λίγο τα μάτια μου από την έκπληξη.

Εγω:Ουαου δεν το περίμενα αυτό είπα αυθόρμητα.Εκεινος έδειξε να μην καταλαβαινει.

Εγω:Δεν έχω δει κάποιον να ειναι τόσο χαρουμενος που με βλέπει μετά από δυο μέρες είπα και ο Αχιλλέας σήκωσε το ένα του φρύδι.Πρεπει κάποια στιγμή να μάθω να το κάνω αυτό.

Τότε ο Αχιλλέας με έχωσε στην αγκαλιά του και με έσφιξε πολυ.Παρα πολυ.

Εγω:Τι ήταν αυτό τον ρώτησα όταν πια με είχε βγάλει από την αγκαλιά του.Εκεινος ανασηκώσει τους ώμους του και μετά μου χαμογέλασε.

Αχιλλέας:Περίμενε εδώ μου είπε και βγήκε σαν σίφουνας από το δωμάτιο.Επεστρεψε μετά από 10' με το λαπτοπ στο ένα χέρι και με δυο σακουλάκια ποπ κορν που είχαμε στο ντουλάπι στο αλλο.

Χωρίς να μου πει τίποτα κάθισε στο κρεβάτι.Εγω είχα σηκωθεί την ώρα που έφυγε από το δωμάτιο.Τον κοιτούσα περίεργα και αυτός σαν να το κατάλαβε σήκωσε το βλέμμα του από τον υπολογιστή και με κοιταξε με ένα στραβό χαμόγελο.

Αχιλλέας:Χαμστερακι δεν θα έρθεις να κάτσεις μαζί μου?Δεν δαγκώνω μου είπε και τότε άρχισα να περπατάω προς το μέρος του.Καθισα στο κρεβάτι και έριξα μια μάτια την οθόνη του υπολογιστή.

Έψαχνε μια ταινία αλλα δεν είχε τελειώσει την αναζήτησή.

Εγω:Νομίζα πως το είχες ξεχάσει αυτό το παρατσούκλι του είπα χωρίς να τον κοιτάξω.

Αχιλλέας:Κακώς.Σου είπα πως αυτό θα σε συνοδεύει για πολυ καιρο είπε και με φίλησε στην κορυφή του κεφαλιού μου.

Εγω:Τι θα κάνουμε ρώτησα αν και προφανώς είχα καταλάβει πως θα δούμε ταινία.

Αχιλλέας:Θα δούμε ταινία χαζούλα είπε και χτύπησε με τον δείκτη του την μύτη μου.Τον κοιτούσα την ώρα που έψαχνε σε μερικά σάιτ την ταινία.Βασικα λάθος.Δεν τον κοιτούσα,τον παρατηρούσα.

Ειναι πανέμορφος.Και ειναι δικος μου.Μονο δικος μου.Ηρθε τόσο απρόσμενα στην ζωή μου.Τοτε που χρειαζόμουν κάποιον περισσότερο.

Ξαφνικά ένιωσα ένα απαλό άγγιγμα στα χείλη μου.Ξυπνησα από τον λυθαργο μου και κούνησα δεξιά αριστερά το κεφάλι μου.

Μόλις ήρθα ξανά σε επικοινωνία με το περιβάλλον είδα τον Αχιλλέα να γελάει.Δεν κατάλαβα γιατί αλλα μάλλον με κορόιδευε.Ετσι έκανα κάτι πολυ ώριμο.Ρολαρα τα μάτια μου:)

Αχιλλέας:Νόμιζα πως σε έχασα είπε και μου ανακάτεψε τα μαλλιά με το χέρι του.Πωω.Απλα έκανα ένα zone out δεν ειναι και τόσο τραγικό.

Εγω:Πόση ώρα του είπα χωρίς καθόλου χρωμα στην φωνή μου.Δεν ειναι κάτι απλα τον τελευταίο καιρο το παθαίνω συχνά και θέλω να δω πόση ώρα το παθαίνω.Τωρα η ανεκφραστικότητα οφείλεται στο ότι θέλω να του σπάσω τα νεύρα.

Αχιλλέας:Πόση ώρα τι είπε καο σταμάτησε να γελάει.Χαχαχαχα πιανειιιι:)

Εγω:Πόση ώρα μου μιλούσες τον ρώτησα και προσπάθησα-χωρίς κανένα αποτέλεσμα-να κρατήσω το χαμόγελο μου.Ετσι απλα χαμογελούσα σαν το τζόκερ.

Ο Αχιλλέας είχε μια περίεργη έκφραση και φαινόταν τρομαγμένος.Αχ μακάρι να μπορούσα να βγάλω μια φωτογραφία αυτή την στιγμή.

Έτσι εγω σαν ώριμος άνθρωπος άρχισα να γελάω με την φάτσα του:)Που παρεπιπτόντως ειναι πανέμορφη αλλα αυτά τα έχουμε πει.

Αχιλλέας:Τώρα γιατί γελας είπε και στο τέλος ρολαρε τα μάτια του.Ειναι κολλητικό φαίνεται.Τωρα ήταν η σειρά μου να τον κοροϊδέψω.

Εγω:Χαχαχαχαεπρεπεχαχαχαχναχαχαδεισψαψατηνχαχαφατσαχαχασου είπα μέσα από τα γέλια μου και άρχισα να παίρνω βαθιές ανάσες.Τα μάτια μου δάκρυσαν λίγο αλλα τα σκούπισα διακριτικά γιατί θα γινόταν εξω φρενών.

Αχιλλέας:Ώστε έτσι Ε είπε και με κοιταξε με ένα απροσδιόριστο ύφος.Ξαφνικα πήρε τον υπολογιστή και τον άφησε στο πάτωμα.Εγω τον κοιτούσα σαν χαζη τόση ώρα.

Τότε ανέβηκε από πάνω μου και έβαλε τα πόδια του δεξιά και αριστερά από την μέση μου εγκλωβίζοντας έτσι και τα χέρια.

Εγω:Όχι,μη,σε παρακαλωω φώναξα γιατί συνειδητοποίησα τι ακριβώς ήταν έτοιμος να κανει.Δεν πρέπει να γίνει.Αλλα όση ώρα σκεφτόμουν τρόπους για να ξεφύγω ο Αχιλλέας είχε ήδη βάλει τα χέρια του μέσα από την μπλούζα μου.

Τα ζεστά χέρια του ήρθαν σε επαφή με το κρύο δέρμα μου και με έκαναν να ανατρίχιασω.Και τότε ξεκίνησε.

Εγω:ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑ.ΧΑΧΑΧΑΑΓΑΡΓΑΛΙΕΜΑΙ.ΚΤΗΝΟΣ ΑΣΕ ΜΕΕΕΕΕ άρχισα να φωνάζω,ή μάλλον ουρλιάζω σαν υστερικό.Οσο όμως και κουνουσα τα πόδια όσο και σπαρταρουσα σαν το ψάρι δεν με άφηνε.

Μετά από 3' καθαρού βασανισμού σηκώθηκε από πάνω μου.Εγω ανακαθισα στο κρεβάτι και παρακολουθούσα κάθε του κίνηση.

Αχιλλέας:Για να μάθεις να γελας μαζί μου χαμστερακι είπε με ένα στραβό χαμόγελο.Θελω τόσο πολυ να ρίξω μια ξεγυρισμένη μπουνιά σε αυτό το όμορφο,ελκυστικό,ηλίθιο πρόσωπο.

Το μόνο που έκανα ήταν να του ρίξω μια δολοφονική μάτια και αμέσως μετά προσπάθησα να βρω την ανάσα μου.

Εκεινος ατάραχος ανεβασε το λαπτοπ πάνω στα πόδια του και έβαλε το ένα του χέρι πάνω από τους ώμους μου.Εγω εντωμεταξύ να έχω μείνει μαλακας.Το αγόρι μου ειναι ψυχοπαθής.

Εγω:Τι θα δούμε κύριε διπολικε ρώτησα και γύρισε να με κοιτάξει.

Αχιλλέας:Τον καρχαριομαχο είπε και τα μάτια του έλαμψαν.ΕΝΤΑΞΕΙ.DEAD.ΛΑΤΡΕΥΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ.

Έβαλε την ταινία να παίζει και πήρε το ένα σακουλάκι με τα ποπκόρν και τα άνοιξε.

Έτσι περάσαμε την μέρα μας βλέποντας παιδικά και τρώγοντας:)

_________
Γειαααα σας:)

Καινούριο εξαιρετικά βαρετό κεφαλαιο😒

Δεν έχω ιδιαίτερη έμπνευση όποτε δεν ξέρω αν ειναι και πολυ ωραία τα τελευταία κεφαλαία.

Τέλος πάντων.Ο Αχιλλέας ειναι ο άντρας των ονείρων μου.Αληθεια.

Επόμενο κεφάλαιο σύντομααα

Α και η ιστορία έχει σχεδόν 500 προβολές:)Σας ευχαριστωωωωω

Φιλιααα
-Βάσω🥀

Continue Reading

You'll Also Like

273K 9.3K 50
Η Βικτόρια Μίλερ, στους φίλους Βι ,είναι 18 ετών, μαθήτρια της τελευταίας (12ης) τάξης του high school (λυκείου) και μένει με τους γονείς της και τον...
83.4K 3.6K 18
Περιέχει σκηνές βίας καθώς και υβριστικό περιεχόμενο! Μην αντιγράφετε! Τι θα γίνει όταν ο πατέρας του Αλέξ και η μητέρα της Ναστιας αποφασίσουν να...
68.8K 3.1K 58
Τι θα γίνει όταν η μικρή άβγαλτη απουσιολόγος αναγκαστεί να κάνει μια συμφωνία με το πιο διάσημο παιδί του σχολείου?
20.7K 2.4K 28
- Θα σου αλλάξω την ζωή, πίστεψέ με! είπε με απόλυτη σιγουριά. - Ναι. Κάπου εδώ πρέπει να σε ενημερώσω για το ότι δεν μου αρέσουν οι αλλαγές. Καθόλο...