A rosszcsaj élete /BEFEJEZETT/

Bởi Natalie_Palmer

113K 4.1K 213

Mivan akkor, ha most fordul a kocka, és egy rosszcsaj szeret bele egy jófiúba? Victoria White egy nem épp átl... Xem Thêm

1.rész
2.rész
3.rész
4.rész
5.rész
6.rész
7.rész
8.rész
9.rész
10.rész
11.rész
12.rész
13.rész
14.rész
15.rész
16.rész
17.rész
18.rész
19.rész
20.rész
21.rész
22.rész
23.rész
24.rész
25.rész
26.rész
27.rész
28.rész
29.rész
30.rész
31.rész
32.rész
33.rész
34.rész
35.rész
36.rész
37.rész
38.rész
39.rész
40.rész
41.rész
42.rész
43.rész
44.rész
45.rész
46.rész
47.rész
48.rész
49.rész
50.rész
51.rész
52.rész
53.rész
55.rész
56.rész
57.rész
58.rész
59.rész
60.rész
61.rész
62.rész
63.rész
64.rész
65.rész
66.rész
67.rész
Olvassátok El (FONTOS)
68.rész
69.rész
Bolondok Napi Különkiadás
70.rész
71.rész
72.rész
73.rész
74.rész
75.rész
76. rész
77.rész
78.rész
79.rész
80.rész
81.rész
82.rész
83.rész
84.rész
85.rész
86.rész
87.rész
88.rész
89.rész
90.rész
91.rész
92.rész
93.rész
94.rész
95.rész
96.rész
Fóka
97.rész
Egy Kis Infó
98.rész
99.rész
100.rész
101.rész
102.rész
103.rész
104.rész
105.rész
106.rész
107.rész
108.rész
109.rész
110.rész
Epilógus
Köszönetnyilvánitás
Érdekességek I.
Interjú Velem
Új Könyv :D
Ismét Új Könyv

54.rész

880 33 0
Bởi Natalie_Palmer

Újabb játszmák...

-Nyertünk!!!!-ordította teli torokból Chris, mikor megszerezte a 10. gólt. Örömében szorosan megölelte Camyt, majd egyszerűen felkapva a lányt megpörgette. Barátnőm nevetve nézte őrjöngő csapattársát. -Heheee, ennyi vagy haver!-hadonászot össze-vissza gyerekesen kigúnyolva Markot. -És te is húgi!-nézett rám. Én csak zavartan lestem rá, és néha elmosolyodtam. Megvoltam zavarodva. MEGINT!!! Basszus az előbbi jelenet is mi volt! Teljesen összezavart. A gyomrom pedig összeugrott.
Chrsék simán legyőztek minket, amit nem is csodálok. A kis érintkezés után, teljesen zavarodottan, kábán, és gondolatokba szövődve próbáltam védeni a kaput, mondhatni elég bénán. De ha jól láttam Mark se volt formában. Ő se nagyon tepert azokért a gólokért. Így mikor Chrisék nyertek, csak mosolyogva nézte, ahogy  barátja mindjárt felrepül a Marsra, Camyt is magával rántva.

Az eddig tv-t néző Dave, és Ethan odajött gratulálni a nyertes csapatnak, és elismerően kezet ráztak.

Miután Chris lenyugodott, a társaság minden tagja újra lekuporodott a tv elé, és azt bámultuk. Éppen valami film ment, mikor hirtelen felpattantam és a konyhába indultam. Otthonosan kutakodni kezdtem a szekrényekben, míg meg nem talàltam, amit kerestem. Kivettem egy üveg, átlátszó poharat, majd egy szénsavas vízet a kezembe véve, töltöttem magamnak. A kezembe emelve a poharat nézelődtem, mikor a szemem megakadt az ablakon át látszodó Turner kerten. Közelebb léptem az ablakhoz, és a konyhapultnak támaszkodva néztem a tájat.

Az ablak üvegen keresztül egy komor kertet lehet látni , ahol pár fa álldogált csupaszon, mellete pedig egy szép szikla kert díszelgett, ami annak ellenére, hogy nem voltak benne most virágok, szép volt. A fák között pedig egy hintaágy is megtalálható volt, ami kissé rozsdásan állt ott. Nem messze tőle pedig egy örökzöld fenyő tűndökölt. A kertnek ez a fa volt a legszebb része, míg minden kopaszan, és fagyosan nézett ki a téli hónapokban a fenyőfa színesen magaslott az ég felé.

-Tavasszal a legszebb!-zökkentet ki egy hang a hátam mögött. Zavartan fordultam a hang írányába.

-Mi?-bámultam rá értetlenül, visszatérve a valóságba.

-Chrisék kertje.-bicentett az ablak felé, majd ő is odasétált, és mellém támaszkodva nézett ki.-Tavaszal egyszerűen csodálatosan néz ki. Tele van virágokkal, és ezer színben pompázik az egész kert. Chris anyja, Annie minden évben kitesz magáért, és rengeteget dolgozik rajta.-mesélte Mark, teljesen elkalandozva.

-Biztos szép!-mosolyodtam el.

-Az! Majd megnézed.-nézett továbbra is ki. Egy darabig gondolatainkba merűlve bámultuk a kertet. Épp azon agyaltam, hogy most kettesben vagyunk. Megemlítsem, mi volt ma az a szituáció a fánál, vagy a csocsó asztalnál?! Ha olyan egyszerű lenne rákérdeznék. De nem tehetem. Abból megint egy kínos beszélgetés lenne, és ahj... Azok olyan gázok! Meg hát nem is merrem. Plusz most tök jól elvagyunk. Csak basszus, nehogy megint valami történjen! Ha kettesben vagyunk, abból ritkán sül ki jó...

-Nézd ott azt a fát,-zökkentett ki a bambulásból -ott a sarokban.-mutatta, mire érdeklődve szemléltem a még fiatal, de már viszonylag magas fát.-Azt a fát még 2.-ban ültettük Chrissel. Játszottunk az udvaron egy délután, míg ki nem találtuk, hogy elültetünk valamit. A legalkalmasabbnak erre a célra a gesztenyét találtuk. Még magam sem tudom miért.-nevetett fel-De mi azt akartuk minden áron elvetni. Így meg is tettük. A szülei mosolyogva néztek minket, de nem hittek benne, hogy lesz valaha is valami abból a gesztenyéből. De mi hittünk benne , hogy egy szép nagy fa lesz belőle. Chris minden nap locsólta, és itt a végeredmény. A kis gesztenyéből egy szép fa lett.-mosolyodott el visszaemlékezve.

-Ez aranyos.-mosolyodtam el-De ti már olyan régóta barátok vagytok?!-néztem rá meglepetten-8 éve?-számoltam ki gyorsan fejben.

-Igen.-mosolyodott el, majd levette tekintetét a fáról, és rám pillantott. Mosolyogva fürkészet.

-Hű!-mondtam bőszavúan-Nekem a legtovább tartó barátságom 2-3 év.-sütöttem le szemeimet. Csak ideiglenes barátaim voltak. Általánosban is csak haverjaim voltak, nem voltak igaz barátaim , és hát Taráék se voltak igazán azok...

-Hé!-nyúlt állam alá, és felemelte a fejem-Nem baj, ha eddig nem találtál olyan barátot az életedben, aki tényleg örökre szólna. Ezt ne szégyeld! Majd találsz! És Mark mindig itt lesz, hogy táncleckéket adjon a béna lábaidnak.-mondta szórakozottan, mire meglöktem a mellkasàt, és elnevettem magam.

-Ne már! Nem is vagyok olyan béna!-kértem ki magamnak, mire elhúzta a száját, így még egyet löktem rajta. -Szemét!-nevettem, mire elvigyorodott. Újra kinézett az ablakon, de utána hirtelen a derekam után nyúlt, magához rántott, és átölelt. Döbbenten öleltem vissza. Gyomrom megint görcsbe ugrott. Isteni illata volt. Imádtam a kölnije illatát!

-Ne húzd fel magad!-éreztem hogy mosolyog-Neked van a legjobb partnered! A bénázásod nem tűnik fel annyira melletem.-fényezte magát, mire nevetve ellöktem magamtól.

-Ego király!-nyújtottam ki rá a nyelvemet, mire csak ártatlanul vigyorgott. Ahj...ez az arc. Hogy lehet valaki ilyen helyes?! Mielőtt elolvadtam volna, letettem a poharamat a pultra, és visszaindultam a többiekhez.

Épp a csocsó asztal mellet haladtam el. Hirtelen felemeltem jobb karomat, és ujjaimmal végig simítottam az asztal szélén. Mark a csocsó asztal másik oldalán megállt, velem szemben.

-Játszunk egy kört?-kérdezte hirtelen, mire összevont szemöldökkel meredtem rá.

-Mi ketten?-néztem rá értetlenül.

-Ne nézz így rám!-nevetett fel halkan-Igen, én meg te. Vagy talán félsz, hogy úgy megverlek, hogy napokig szégyenben kell élned a veszteségeden rágodva?-mondta egy pimasz mosollyal az arcán.

-Ma igen csak köcsög kedvedben vagy.-álapítottam meg- Tán segítségre szorulsz?-gúnyolodtam.

-Ezt vegyem egy igennek?-tért a lényegre- Na mit mondasz? Kimersz állni ellenem Rosszkislány?-szólított a becenevemen, amitől mindig megfagytam egy kicsit. Nem tudom azért, mert tükrözi a régi életemet, vagy mert ez a szó Mark hangjából igazán szexin hangzott.

-Döntsd el te, Szteptáncos!-kacsintottam rá, és közelebb léptem az asztalhoz, megragadva a bábukat. Mark csak elvigyorodott, és ő is beállt a helyére.

Ezután kezdetét vette egy újabb kör kemény játék.

Nagy koncentrációval figyeltem a labda és a bábuk minden mozdulatát, igyekezve hogy Mark egy gólt se rúgjon a kapumba. Le akartam győzni!

Már az állás 3-2-re állt, az én javamra. Mark pedig vészesen közelített a kapum felé, így erősen szorítva a bábukat, fordigattam őket. A velem szemben álló fiú, épp elrúgta a labdát. Felkészülten vártam hogy kivédjem, mikor a bábum nem mozdult meg, hiába húzogattam. A labda pedig a lyukba gurult.
Dühösen pillantottam fel.

-Mit csinálsz?! Ez csalàs!-akadtam ki, kérdőre vonva Markot, aki lefogta a másik oldalt a bábumat, ezzel pontot szerezve magának. Csak pimaszul vigyorgott rám.

-Csak az tettem ami helyes.-vont vállat ártatlanul, mire dühösen meredtem rá.

-Majd én megmutatom neked mi a helyes!-indultam meg felé. Mark erre elkezdett futni a lépcső felé, fel az emeletre. Én pedig utána. Észre se vettem, de egy szobában kötöttünk ki, bizonyára Chrissé lehetett.
Az átlagos nagyságú szoba közepén egy nagy francia ágy volt, ami gondosan megágyazva állt ott. Mostanáig. Ugyanis a másik oldalán álló fiúra meredve megfogtam egy díszpárnát, és egy hirtelen mozdulattal Marknak dobtam, aki a csapást nem tudta kivédeni, a hirtelen jött ötletemtől. Döbbenten nézett rám.

-Hé!-háborodott fel-Ez nem volt szép!

-Szegény!-bigyeztettem le az ajkamat, majd megragadva még egy párnát, felé hajítottam. Csak most számított rá, így egy egyszerű mozdulattal megfogta a sötétkék párnát.

-Ezt visszakapod!-indult meg felém a párnával a kezében, így gyorsan én is megfogtam eggyet és pajzsként használva fogtam magam elé. Mark hirtelen oldalba vágott a párnájával. Elképedve néztem rá, mire csak elvigyorodott, így én is visszaütöttem. Nem épp finom módon. Mark az érintett ponthoz nyúlt.- Neked véged, te lány!-mondta tök komolyan, majd kikapta a kezemből a párnám. Nyúltam volna a következőért, de nem volt több, így sikoltva másztam az ágyra, menekülve. De Mark megragadta a bokám, és visszarántott magához. Majd kigondolta volna...de szokásos kinzásába kezdett. A csikizésbe.
Fuldokolva ficánkoltam az ágyon, miközben Mark jól szórakozott.
Lassan kiélvezte magát, majd elengedett.
Kedvességem jeléből, felmutattam neki középső ujjamat, amit nevetve kísért. -Legközelebb ne kös belém!-mondta végül.

-Eszem ágában sincs.-gúnyolodtam.

-Akkor gyere, hadd verjelek meg csocsóban!-indult meg lefelé.

Đọc tiếp

Bạn Cũng Sẽ Thích

500K 10.7K 38
Sziasztok gyerekek! Nem tudom,hogy mennyire lesz jó ez a story, de remélem tetszeni fog majd nektek! Jó olvasgatást!
114K 4.1K 32
Sophie élete korántsem könnyű. Az édesanyja valamien oknál fogva az egész családot elhagyja, ezért édesapja, és bátyja neveli őt. Mindent megtesznek...
158K 11.3K 157
Sokszor azt hisszük, hogy akkor veszi az életünk a legnagyobb fordulatot, amikor elkezdődik egy korszak, de a legnagyobb változás talán mégis az, ami...
44.6K 512 22
Csak saját felelősségre Erotikus tartalmak eros idegzetűeknek🔞