Yanık Ünitesi #wattys 2017

De farahzaremma

10.7K 7.4K 2.1K

Doğduğum gün toz bezini vermişler elime çalış pis köle dermiş gibi....Bu hayattan kurtulma yolları 1- Zengin... Mais

1.Bölüm
2.Bölüm
3.Bölüm
4.Bölüm
5.Bölüm
6.Bölüm
7.Bölüm
8.Bölüm
9.Bölüm
10.Bölüm
11.Bölüm
12.Bölüm
13.Bölüm
14.Bölüm
15. Bölüm
16. Bölüm
17. Bölüm
18. bölum
19. Bölüm
Bölüm 20
Bölüm 21
22. Bölüm( Vefasız)
23. Bölüm
24.Bölüm( Kız isteme )
25. Bölüm
26. Bölüm
27. Bölüm
28.Bölüm
30. Bölüm(Güller kırmızı,papatyalar beyaz bense güzellim.)
31. Bölüm (Yaşamak için doğru bir yol yoktur)
32. Bölüm
33. bölüm
34.Bölüm
35.Bölüm (beni benimle )
36

29. bölüm (sana olan sevgim çürüdü)

210 158 26
De farahzaremma

Selam millet*****

Hakikaten nereden öğrendin????

Niye neden soruyorsunuz? Hiç iyi dövüştün ama gelmeseydin daha iyiydi.

 Niye suratın çarşamba pazarına mı dönseydi? Hadi neyse gidip alalım şu bilgisayarı? Bana bak şu Fatoş orada yok değil mi? Yok dedim ya.

 Ben bilmem oyuncu çeviren sizsiniz. Yine bir volum çevirmeyin.

 Aylin ben bu pizzayı da yiyebilir miyim ? Yeme patlayacaksın! Karışma çocuğa ! Dayak bulunca kaç yemek bulunca ye. Öyle mi Burak efendi bu dediklerinizi biraz önce  keşke siz uygulasaydınız. Anlamadım? Diyorum ki dayak bulunca kaç saydınız. Çalı falan dolaş saydınız. Yok yok işim zor hep dır hep dır! Bana bak sana bir şey söylerdim ama çocuğa dua et sen! Aman bir şeyi de eksik söyle! 

Bu arada Garipçe sınırına gelmiştik. Abi buranın adı niye Garipçe? Cevap ver bakalım Burak bey. Şey Yiğit burası İstanbul'a biraz uzak ya garip kalmış o yüzden bu ismi vermişler.İyi salladın. 

Güzelmiş desene o da bizim gibi yetimmiş? Olur mu öyle Yiğitcan bak annen var, kardeşin var,hem ben varım. Gözlerinde bir parıltı oluştu. Sahi Aylin babam gibi gitmezsin değil mi? Gözlerinde parlayan incileri sildim. İzci sözü? Sen izci misin? Yani sayılırım herhalde? Hem arkanda hükümet gibi Prenses Yasemin var? Aaa senin annen prenses mi? Evet biraz öyle. Ee o zamanda sende büyünce prenses olacaksın? Ama sen prenses olamazsın. İşte bunu doğru söyledin Yiğit dedim. Yok yanlış anlama ama prensesler sarı saçlı olur Asel gibi? Haklısın sen Asel'i hangi ara gördün bakayım. Sizin evde bana kapıyı açtı. Sonra kurabiye süt getirdi. Aferin ona? Yanında yaşlıca biri gelince gitti. Ben hoşlanmadım. Bu adamdan. Bende hoşlanmıyorum ama ne yaparsın dedim.

      Burak bana doğru  "istersen bir şeyler ayarlarım" dedi. Allah aşkına yapma kim bilir ne bela açarsın. Seçtiği hayatı yaşayacak o bırak hatalar yaparak öğrensin. Tamam ben sustum dedi. Merkezden bir şey alalım mı? Bilmem bir şeyler alıp geçelim geri eve dönmem lazım. Mızıkçılık etmek yok hem beraber olacağımız bir gece sadece? Ay bu yaşta alzeheimer mı oldun? Yok hafızam gayet iyi....Bu üçüncü gecemiz. Saydın mı?  Yok hepsi bu hafta oldu. Birbirimizi sadece iki haftadır tanıyoruz . 

     Bozulup sesizleşince üzülme Yiğit abi biz Yasemin teyzeden ve annemden çoktan izin aldık. O işgüzar dostum iş başında yalnız annem izin vermedi o yüzden..... Geldik Aylin . Burası mı dedi Yiğit? Evet küçük dostum. Eksik dişlerini göstererek güldü. Hadi süvariler inin bakalım. Ben süvari değilim. Koşan atım . Öyle mi o niye ? Sonuçta onlarda bizim gibi yürüyor.

 Dizlerim üstüne çöktüm. Bak dostum kendine bu kadar yüklenme az çocuk ol. Şimdiden umudunu kaybetmen beni üzdü. Elimle yanağımı okşadı. Sen istersen süvari olurum. Bakıyorum da hemen kızıl derilileri sattın. Öyle oldu biraz değil mi Yiğit? O süvari olsun deyip Burağı gösterdi.

Hadi çene çalmayı bırakın inin arabadan. Kulübenin kapısını açıp içeri girdiğimde her şey bıraktığımız gibiydi. Yalnız buz gibiydi? Ben sobayı yakayım dedi Burak? Tamam deyip bende üst kata çıktım. Odaları kontrol ettim. 

Merdivenler aşağı indim. Burak'a bakarak" Burada her şey yerli yerinde? Sen ne bekliyordun? Bilmem toplamam bile olduğu gibi duruyor? Normaldir çünkü burayı satın aldım. Niye neden böyle bir şey yaptın? Canım öyle istedi diyelim . Öyle mi? Öyle şimdide pizza istiyor. Yukarı çıkabilir miyim dedi Yiğit? Çık bakalım ama dikkatli ol. O merdivenleri çıktıktan sonra "a-Anlat bakalım Burak efendi? " Gözüme doğru bakarak "Neyi anlatayım?" Sende haklısın hangi birini anlatacaksın değil mi? Sen şu havalı olma sebebini söyle ? Ha o mu ? Evet o. Şey ben yani sen ilk defa benden bir şey istedin? Eeee. Bende bizim için bir umut ışığı gördüm. Sende nasıl olsa cebimde diye ? Yok yani öyle der miyim sonuçta cebime sığamayacak kadar seni seviyorum. Ha beni sevdiğin için zorla pizza yaptıracaksın? Yok yani... Neyse sen yeni bir yalan bulmadan biz şöyle yapalım iskambil kağıdından papazı ilk bulan pizzayı yapmaz. Önce bir düşündü. Ben bulursam ne olacak ben hiç pizza yapmadım ki? Merak etme sana o konuda biraz destek vereceğim. Pekala ben şansıma güvenirim. Öyle mi ben yukarıdan kartları getireceğim. Kartları ben karacağım. Tamam hadi sen kar? 

      Gidip hem Yiğit'e baktım. Hemde bilgisayar çantasından kartları aldım. Yiğit hadi gel de düellomuzu izle. Düello mu bayılırım? Seni sıpa hani çok fazla kovboy filmi izlemişsin. Aylin sende ne inanıyorsun hemen. Doğru hadi bakalım pinokyo bundan sonra yanımdan ayrılma? Pizza yapacak mısın? Yuh yeni yedin ya boyun kadar pizzayı? Ooo onlar çoktan hallettim. Öyle mi hadi o zaman pizzayı kimin yapacağını kart düellosu belirleyecek bizde hakem olarak seni seçtik? Yaşasın deyip merdivenlere zıplamaya başladı. Dur yiğit düşeceksin biraz yavaş dememe kalmadan merdivenlerden yuvarlandı. Yiğit deyip peşinden koştum. Başı kanlar içinde yerde yatıyordu. Yine tüm sinirlerim boşaldı.

Ne oldu diye Burak geldi. Merdivenlerden düştü. Tamam sakin ol. Bir şey olmaz sen git arabanın anahtarlarını ve montları al. Dikkat et boynu kırılmış olabilir. Bende kapıdaki montları aldım. Hava kararmak üzereydi . Hızlıca arabaya yerleştik. Nedir bu üstümüzdeki uğursuzluk yakında kurşun döktüreceğim o olacak? Efendim dedi Burak. Yok bir şey önüne bak sen. İyicene hilkat garibesine döndüm vallaha? Ne konuşuyorsun yine? Diyorum ki bir kaza daha çıkmada kapa çeneni sür en yakın hastaneye...  O da direksiyonu sıkarak tepki verdi? Ne oldu der gibi baktım? Bana emir vermenden hoşlanmıyorum. Öyle mi canım? Öyle ayrıca sen bana biraz önce canım mı dedin? Yok canım. Evet bak yine dedin. Hay lanet kapa şu çeneni sür. 

    Emanet çocuk iki saatte elimizde ziyan oldu. Annesini ara? Aramadığımı nereden çıkardın? Bilmem . Eee ne dedi? Tabi ki birkaç saat önce gibi açmadı. Bir terslik var ama ne? O da bana bilmem der gibi baktı. Bu sırada Balta limanı hastanesine gelmiştik. Yakında Türkiye'deki tüm hastaneler bizden sorulacak valla? Öyle gibi görünüyor. 

    Arabadan inip sedye istedi? Acilden gelen sedye koyup içeri girdik. Çocuk olduğunu görünce hemen başına toplandı doktorlar. Müdahale odasına alınan Yiğit'in ardında bizde girmeye çalışınca hain güvenlik bize engel oldu. Bir saniye o daha çocuk bizi görmezse korkar? Giremezsiniz şuanda? Biraz yaklaşınca ...Giremezsiniz dedim. Zaten baygın şu an şimdi sizde hastane işlemlerini yaptırın. 

    Kendimi birden külte gibi yere bıraktım. Burak sağ olsun düşmeden yetişti. Beni biraz ileride ki koltuğa oturtup eğilerek "merak etme iyi olacak? "Olacak mı gerçekten? Evet tüm kalbimle buna inanıyorum. O güçlü bir çocuk. Tamam deyip kalktım sonra "yüzümü yıkamalıyım" dedim. Oda başını sallayıp beni koridorun soluna doğru bir yere yönlendirdi. "Tamam ben giderim sen Yiğit'in yanına dön. Belki bir şey lazım olur" dedim. Başını salladı bende tuvalletten içeri girdim.

Biraz oturmam gerekti klozetin üstüne oturdum. Derin derin nefes almaya çalıştım. Sonra ben burada otururken belki onun bana ihtiyacı vardır diye düşündüm. Sonra yine o gamsız annesi aklıma geldi. Aradım açmadı.

Sonra kendi annemi aradım. Hemen açtı. Gamlı baykuş. Kız neredesin etlerini yolmadan eve gel? O dedikoducu adını çıkaracak . Anne diye haykırdım. Anne Yiğit yaralandı hastanedeyiz. Tamam ben geliyorum. Anne gelmene gerek yok. Kız gamsız sen ne bilirsin. İhtiyaç var mı yok mu? Biraz önce gamlıydım . Hangi ara gamsız oldum? Sus laf yetiştirmede adresi ver. Anne buraya gelmeden önce Yiğitlere uğrasana kıl oldum . Kadın telefonu açmadı. Anam kız bu çocuğu başından defetmiş olmasın? Bilmiyorum ama umarım böyle bir şey yapmamıştır. Anne şey Burak yanımda babam gelmesin. Aylin hani sen bu çocuğu sevmiyordun? Halen sevmiyorum. Sağ olsun kendisi hayatıma zamk gibi yapıştı. Neyse hadi babamı peşine takma inan bir daha kalbim ailemden ayrılma acısını kaldırmaz. Tamam ben Asel'i alıp geliyorum. Anne bir kerede ikiletme sen yarın gel diyorsam yarın gel değil mi? Tamam kız iyice çemkirci oldun başıma kapat hadi bende şu hain anneyi ziyarete gideyim. Kız yoksa kocaya mı kaçtı bu yarım akıllı? İnşallah yapmamıştır öyle şey? Yiğit'in ona ihtiyacı var. Görüyon mu gamlı baykuş ne anneler var? Anne sende iki dakikada kendin uydurdun kendin inandın? Kapatıyorum hadi gidince ara bende Yiğit'e bakayım. "Tamam dikkat et" dedi. Gözlerimi devirdim. Her zaman deyip kapattım.

Acil servis ameliyat hanesine gittim. Burak ayakta bekliyordu. Yanına gidinceye kadar geldiği fark etmedi. Haber var mı? Başını olumsuz anlamda salladı? Sanırım onuda kendimize benzettik? Hastane de yaşamaya başlayacağız yakında. ... Gözleri parladı? Annesini aradın mı diye sordu? Olumlu anlamda başımı salladım? Ee ne dedi ? Malesef açmadı. Düşünceli hale büründü? Annesi inşaallah annemin düşündüğü şeyi yapmamıştır. "Nasıl yani? "deyip kaşını kaldırdı. Annem annesinin onu bırakıp gittiğinden şüpheleniyor? İstersen arkadaşım hemen bulur? Yok önce annem bir evine baksın bunları sonra düşünürüz. Tamam deyip ikimizde sesizlik içinde beklemeye basladık.

 Hulusi Kentmen bıyıklı bir doktor "yaralı çocuğun yakınları siz misiniz? Evet ne oldu? Kötü bir şey yok değil mi? Burak'da "sus istersen" dedi? Ona dil çıkarıp doktora döndüm. Eee nesi var bizim yakışıklının? Başına dikiş attık şuan iyi ama bu gün burada kalsın? Görebilir miyiz? Evet ama yormayın. Tamam deyip Açılan kapıyla beraber çıkan Yiğit'e baktım. Neden uyuyor? Dikiş atabilmek için hafif narkoz vermemiz gerekti. Ama merak etmeyin birazdan uyanır dedi. Ardından üst katta ki beyin cerahisi servisine yatışı yapıldı. 

    Aslında Burak orada olması bütün kapıları açıyordu? Burak döndüm. "Üstü kirlenmiş senin hastane kantininden pijama neyin rahat bir şeyler al" dedim . Tamam deyip odadan çıktı? Bende gidip Yiğit'in başında saçlarını okşadım. Nasılsın dostum. Kafanda fiyonk var bu senin gibi bir delikanlıya hiç yakışıyor mu? Neeee dedi inlercesine? Uyandın  bakıyorum da?" Tabi uyanacağım" deyip yüzünü buruşturdu. Ne oldu ağrın mı var? Şey gülünce biraz acıdı. Alnını öptüm. Korkuttun bizi seni kerata... 

     Annem annem geldi mi? Hayır galiba vardiyası var ona ulaşamadım. Gözleri buğulandı. O merak etme bak ben varım. Sonra Burak abin var .Asel teyzen var? Asel teyze deyince kızıyor? Tamam öyleyse sen ona teyze de tamam mı? Tamam ama niye? Çünkü ondan birkaç dakika büyüğüm diye kendisi bana abla diyor? Tamam anlaştık. 

      Kapı açılınca Burak elinde poşetlerle içeri girdi? Nasılmış bizim yakışıklı? "İyidir" deyip. Çekilmiş ön dişleriyle gülümsedi. Bak bunları sana aldım. Yaşasın hemde Batmanli. Tabi ki . Sen nereden biliyorsun onun Batmani sevdiğini? Aramızdaki sır değil mi yakışıklı? Evet deyip iki dişi arasından tıslayarak kıkırdadı. O hemen satış bakıyorum? "Küstün mü?" deyip baktı. Bilmem küseyim mi? Annem kardeşimden sonra en çok seni seviyorum. Sonra yasemin teyzeyi sonra Burak abiyi? O Yiğitcan bakıyorum çabuk sattın beni? Of deyip elini yatağa vurdu. Ne yapayım ikiniz hemen küsüyorsunuz? Tamam tamam dedim.

        Hemşire girdi? Burak uzun uzun baktı? Gözleriyle (yedi)muayene etti? Hemşire hanım hasta o değil? Bu yakışıklı? Bana işimi öğretmeyin ve derhal odadan çıkın hasta yoruldu? Olmaz burada bekleyeceğiz. İkiletmeyin isterseniz güvenliği çağırır sizi attırırım. Hop hop yavaş gel de tosbağa desinler. Kadın tam üzerime geliyordu ki. Burak hanımlar hanımlar beni paylaşamıyorsunuz farkındayım ama şuan konu ben değilim. Sakinleşmek için dışarı çıkmaya yeltendim. Aylin elimi tutsun dedi Yiğit? Sesizce ona doğru yürüyüp yanına oturup elini tuttum. 

    Hemşire malzemeleri yığmaya başlayınca? Burak " kan mı alacaksınız?" Evet dedi hemşire hevesli bir şekilde? Bu arada Burak bey filmlerinizin büyük hayranıyım. Burak alaycı bir şekilde kaşını kaldırdı. Bu sefer hemşireye üzüldüm vallah. Ona bakarak "Aylin sen çık ben Yiğit'in yanında dururum." Yok burada kalayım hem bakmam. Hadi şimdi birde seninle uğraşmayalım deyince dudaklarımı büzdüm. Üzgünüm Yiğitcan beni kan tutuyor canın acırsa Burak abinin elini tut? Hadi ya bebek misin sen sus bakayım. Seni gidi batman kıyafetli Mickmouse. Hiçte bile sensin Mickmouse ben Batmanim. Burak "ne yapıyorsun?" der gibi bana baktı? Tamam tamam deyip dışarı çıktım. ,

      Biraz kapı önünde bekledim. O sıra Yiğit bağırışları Aylin diye haykırışlarını duyunca içeri daldım. Ne oluyor burada? Yiğit yatağa çıkmış hemşireye tekme savuruyordu? Bir müddet sesiz kalarak izledim. Sonra hemşirenin ve Burak'ın yalvaran bakışlarını görünce olaya el attım. O Yiğitcan bakıyorum da lakabının hakkını veriyorsun? Gözüme anlamaz gibi baktı? Mickmouse senin gibi korkardı? Hiçte bile ben Mickmouse değil batmanim? Kanıtla öyleyse üstelik adın bile Yiğit'ken yakıştıramadım. Bende sana yakıştıramadım. Ne haber sende korkuyorsun? Yani şey evet ama benim ki kesinlikle doğal yani elimde değil? Bende biraz korkmuş gibiyim. Bende korkuyorum fakat bak her gün hastaneye gelip ayağıma pansuman yaptırıyorum. Tamam ama sen elimi tut. Hemşire ben açamayacağım galiba en iyisi çocuk hemşiresi çağırmak deyip dışarı çıktı? Çak bakayım. Dedim" bu ne için" dedi Burak. Biz hemşireden korkacağıma hemşire bizden korksun. Yiğit tıslayarak kahkaha attı . O sıra annem aradı meşgule attım. Kim aradı? Prenses Yasemin. "Niye açmadın" dedi Burak ? Şey şu işi hal edelim o zaman. Tamam deyip sandalye oturdu? Sonra kapı çaldı içeri Candy kıyafetli çok tatlı bir hemşire içeri daldı? Çok tatlıydı üstelik gamzesi çenesindeydi? Nasılsın bakalım batman? Yaşasın bak beni tanıdı? Hadi ya sakın candy crush ( namı diğer hemşire) o da senin gibi olmasın bak başında fiyonklarla tam mickysin bir kere? "Değilim" deyip kolumu ısırdı? Ay dur ne yapıyorsun. Birde abi olacaksın kardeşin seni görse kurt adam sanır. Sahi annemi aradın mı? Evet "mesaideyim" dedi.

Tamam benimle çok dalga geçtiğin için sen elimden tutacaksın?  Tamam gel bakalım dedim. Burak abi sende bizi tut? Malum her an kaçabiliriz.  Tamam deyip gelip sarıldı. Ne yapıyorsunuz acaba Burak bey? Tövbe estağfirullah! Diğer koldan kan alınacak değil mi hemşire hanım? Hemşire onaylayınca? Bende el mahkum "yemedim bilmiş ol?" Neyse uzun uğraşlar sonucu bizim tuttuğumuz taraftan kan alındı. Hadi yine iyisin nur topu gibi bir kelebeğin daha oldu. Ya Burak abi söyle gitsin. Ya Aylin çocukla bebek oluyorsun. Sana ne espiri mi yaptın sen !  O sıra annem içeri girdi.  Ne oluyor burada nedir bu gürültü ? Hiç ne olsun. Bilmem sesiniz her tarafı inletiyor. Kusura bakma küçük beyimizden kan alınıyor? Ee sen burada ne alaka? Bende ceza diye yanında duruyorum. Bak sen şu sıpaya aferin aferin gözüme girdin? Zaten buradan sonra benim oğlumsun. O ne demek öyle ? Annen Almanya'ya gidecekmiş. Bunu sana söylemiştir herhalde? Kafasını salladı? Bugün kaçakçılardan haber gelmiş bu gün Almanya'ya gidecekmiş? Eee yani bu gün gitti seni sonra yanına alacakmış? Yiğit ağlamaya başladı bende ters ters anneme baktım. Dışarıyı işaret etti. Bende ikiletmeden çıktım. İlerleyen annemin kolundan tuttum neler dönüyor burada? Aylin o kör olmayasıca annesi kendine bursalı bir adam bulmuş. Yani ? Kocaya kaçmış bu sabinin vekaletini sana vermiş?

Continue lendo

Você também vai gostar

773K 45.6K 66
"Hiç bir aile karesinde yerim yokmuş ki benim" Ben Buse. Buse Yalın olarak doğmuştum ve şimdi Buse Gamzeli olarak ölecektim. Bu ruhu ölmüş, bedeni ya...
2.7M 143K 16
Maça Kızı 8 serisinin devam bölümlerini içermektedir.
157K 6.9K 29
siz: askerim biçim biçim siz: ölürüm asker için siz: teröristler bana düşmandır siz: asker sevdiğim için Siz: çevik asker giderken siz: teröristler ç...
106K 5.1K 81
Kwon Taekjoo, Rusya'ya git ve 'Anastasia'yı bul. Milli İstihbarat Teşkilatı'nın yıldızı 'Kwon Taekjoo', Rusya ile Kuzey Kore (namı diğer DPRK) arasın...