Misafir Ruh -2- Muamma

tgceymn द्वारा

3.5M 330K 54K

Serinin ilk kitabı Misafir Ruh-Değişim'dir. ******************** Zengin ve sorunlu gençlerin kabul edildiği... अधिक

Bölüm 0.1: Ve Asel Sahneye Girer
Bölüm 0.2: Meleklerde Hata Yapar Ama Sonuçları Ölümcül Olur
Bölüm 1: Ölüm Mahkumlarının Bile Son İsteği Yerine Getirilir
Bölüm 2: Kendinle Yüzleşmek
Bölüm 3: Kader Her Ne Planlıyorsa Ondan Nefret Edeceğim Biliyorum!
Bölüm 4:"Okulun İlk Günü! Yumruk Hızında Arkadaşlık
Bölüm 5: Eğer Benden Hoşlanıyorsan Kalbini Sökerim!
Bölüm 6: Ben ve Futbol! Şaka Yapıyor Olmalısın!
Bölüm 7: Sen Kuralları, Tabuları Yıkmak için Doğmuşsun
Bölüm 8: 1,2,3 Başla!
Bölüm 9: Hatamı Telafi Etmek İçin
Bölüm 10: Çok Geç Olmadan
Bölüm 11: Beyazın Ölümün Rengi Olduğunu Biliyor musun?
Bölüm 12: Bazen Başkasına Ait Yaralarda Acı Çekmene Neden Olabilir
Bölüm 13: Gecenin En Karanlık Anı Gün Doğumundan Önceki Zamandır
Bölüm 14: Kahraman mı? Figüran mı?
Bölüm 15: Yanlış Zaman Yanlış İnsan
Bölüm 16: Nerede Kalmıştık?
Bölüm 17: Aşkın Körlüğü Çaresizliği Görmeyi Engeller
Bölüm 18: Bilinmeyen Gerçek
Bölüm 19: Büyük Bir Sır
Bölüm 20: Can Yakan Yalanlar
Bölüm 21: Beklenmeyen Duygular
Bölüm 22: Kördüğüm
Bölüm 23: Farklı Bedenin Yan Etkileri
Bölüm 24: Karanlığa Gömülen Sırlar
Bölüm 25: Bir Ben Var Benden İçeri
Bölüm 26:Karanlıkta Uzanan Ölümün Eli
Bölüm 27: Küçük Bir Kaçamak
Bölüm 28: Kaçış Yok
Bölüm 29: Şeytanın Planı
Bölüm 30: Umut Kırıntıları
Bölüm 31: Çıkmaz Sokak
Bölüm 32: Güneş İyiki Balçıkla Sıvanmıyor
Bölüm 33: Bazen Kelimeler Can Yakar
Bölüm 34: Geçmişteki Kötü Adam
Bölüm 35: Bir Başkasının Hayatı
Bölüm 36: Bir Anlık Hata
Bölüm 37: Her Şeyden Habersiz
Bölüm 38: Ben O Değilim!
Bölüm 39: Hiç Olmadığı Kadar
Bölüm 40: Kaderinde Yazanı Yaşarsın
Bölüm 41: Uyan Deli Kız Uyan
Bölüm 42: Arkadaş Olmak...
Bölüm 43: Tüm Gerçekler
Bölüm 44: Bir Kişi Eksik
Bölüm 45: Kurtar Onu
Bölüm 46: Senin Yerine...
Bölüm 47: İnanmak İçin Güç Gerekir
Bölüm 48: Öpücük
Bölüm 49: İki Hayatın Çarpışması
Bölüm 50: Girilemeyen Depresyon
Bölüm 51: Aynı Ruh Farklı Beden
Bölüm 52: Değişmeyen Duygular
Bölüm 53: Çifte Randevu
Bölüm 54: Bu Bir Son Olmalı
Bölüm 55: Eski Hayata Yeni Bir Başlangıç
Bölüm 56: Pişmanlıklar
Bölüm 57: Bahar, Gün batımı ve İkilemler
Bölüm 58: Küçük Bir Buluşma
Bölüm 59: Seren:1-Kutlu:0
Bölüm 61: İttifak!
Bölüm 62: Hiç Ummadığın Kişi Tarafından
Bölüm 63: Sıfırdan Başlamak
Bölüm 64: Başka Bir Hayatın Varlığı
Bölüm 65: Kabus Gerçekleşirse
Bölüm 66: Yüzleşmeye Adım Adım
Bölüm 67: Yeniden
Bölüm 68: Gün Batımına Doğru
Bölüm 69: Yetişkinliğin Verdiği Korkular
Bölüm 70: Çok Önceden Verilen Söz
Bölüm 71 Final: Özel Bir Gün, Eski Bir Dost
Son Duyuru
- Özel Bölüm-
-Özel Bölüm 2-
Merhaba
Soru ve Cevaplar

Bölüm 60: Tek Bir Tercih ve Kalp Kırıklıkları

44.2K 4.1K 1.5K
tgceymn द्वारा

Genç kız üşüyen ellerini montunun cebine koydu. Hava bahar ayı olmasına rağmen oldukça soğuktu. Sokak lambasının altında durmadan ileri geri yürürken genç adamın gelip gelmeyeceğinden emin değildi. Bu akşam aklında ki düşünceler ile evde tıkılı kalmak istememişti ama ona haber vererek iyi bir şey yapmıştı emin değildi. Kaçıp gitme isteği yüzünden her an koşarak bulunduğu yerden uzaklaşabilirdi. Ama artık yaşadıkları karmaşanın sonunu getirmeliydi. Yaşadığı sorunlar onu sanki ikiye bölüyormuş gibi hissediyordu. Bu kararı vermeden önce çok düşünmüş ve sonunda yapması gerekeni anlamıştı. 

Başını montunun şapkası içinde çevirdiğinde bomboş olan sokağın girişinde insan silueti görünce onun geldiğini anladı. Sislerin içinden ona doğru yürüyordu. Genç adam yakınlaşınca kıza eliyle selam verdi.

"Seni bu saatte buraya çağırdığım için özür dilerim." dedi genç kız gerçekten kendini mahcup hissediyordu. Ama kararını verdikten sonra bir saniye bile beklemek istememişti. Kalbi sanki gittikçe durduğu yerde şişiyordu ve vicdanı nefes almasına bile izin vermiyordu. 

Orkun kocaman gülümseyerek önemli değil dercesine başını salladı. Sarı saçları havada ki nemden dolayı ıslanmış ve alnına yapışmıştı. Kıza doğru bir adım attı ve gülümsedi.  "İlk defa beni bir yere çağırıyorsun."

Kız başını sallayarak yürümeye başladı. Orkun da ona eşlik etti. Seren konuya nasıl gireceğini bir türlü bilemiyordu. Belki de hayatını tamamen değiştirecek bir karar vermek üzereydi.  Evet hala ona gıcıktı ama ondan başka dertleşeceği herkes ona yardım etmek adına bir şeyler karıştıracaktı. Bundan emindi. En azından Orkun'un yanında rahat olabiliyordu.

"Evet, ben bile seni çağırdığıma şaşırdım." Gülerek bakışlarını gökyüzüne çevirdi. "Biriyle konuşmak istediğimde tuhaf bir şekilde aklıma ilk sen geldin. Fazla bencilim öyle değil mi? Daha birkaç önce senden nefret ettiğimi dile getirmiştim oysa. " Kendi haline alayla gülüp başını ayaklarına çevirdi. Bazen kendinden gerçekten nefret ediyordu. Özellikle biraz sonra yapacağı konuşmadan sonra olacaklara neden olduğu için. 

Orkun bir süre konuşmadı. Kızın ne düşündüğünü ne hissettiğini az çok tahmin ediyordu. Ayrıca kim derdi ki ona bir kız çağırdığında koşarak yanına gideceğini? Seren onu ne hale çevirmişti. Orkun istemese de değiştiğini hissediyordu. Üstelik Asel'den sonra Seren'e ısınması daha kolay olmuştu. Ona gerçekten aşık mıydı? Bilmiyordu ama genç kız onun için değerliydi. 

"Sadece anlatacaklarını yorum yapmadan dinleyecek ve seni alaylarıyla gıcık edip, acıklı durumundan uzaklaştıracak birini yanında istedin. "

Seren başını ağır ağır salladı. Kutlu'yu düşünmekten kafayı yiyecekti. Kendinden, olanlardan biraz olsun uzaklaşmaya ihtiyacı vardı. "Hep haklı olmak yorucu değil mi?" Seren gülümserken gözlerinden akan yaşlar ona ihanet etmişti. Neden ağlamasını durduramıyordu. Kalbi artık patlayacakmış gibiydi. Özlemle yanıp tutuşurken ondan uzak durmaya çalışmak aklını kaçırmasına neden olacaktı. "Ben üzgünüm." Titreyen sesini duyduğunda hıçkırıkları daha kolay çıktı dudaklarından. Orkun hemen kızın omuzlarından kendine çekip Seren'i göğsüne yasladı. Genç kız öyle çok hıçkırıklarla sarsılıyordu ki onun ne yaptığının farkında değildi.

Uzun bir süre ağladı. Burnu akmıştı, gözleri normalinin iki katı haline gelmişti ama rahatladığını hissediyordu. O an Orkun'un kollarının bedeninde sımsıkı sarılı olduğunu fark etti. Genç adamı göğsünden iterek uzaklaştırmaya çalıştı ama yapamadı. Hala onu sımsıkı tutuyordu.

"Orkun..." Ne diyecekti? Adamı buraya kadar çağırmış, yanında hıçkırarak ağlamıştı. Çok utanıyordu. Ona bu kadar zayıf halini göstermemeliydi. Seren ne zaman böyle güçsüz birine dönüşmüştü ki?

Genç adam bir kolunu gevşetip Seren'in yanağını okşadı. Dokunuşları yumuşaktı ama genç kız bundan hoşlanmamıştı. Yine de kendisini iyi hissettirmişti. Adamın eli yavaşça çenesine kaymış ve kızın başını hafifçe yukarı kaldırmıştı. Gözleri tuhaf bir şekilde parlıyordu. Yerinde durmayan bu pırıltı genç adamın göz bebeklerinde zıplayarak hareket ediyordu.

"Seren neden bana bir şans vermiyorsun? Seni öyle çok seviyorum ki ağladığında kalbimi söküp sana sunmak, mutluluktan ağlayana kadar seni güldürmek istiyorum. Bana, bize şans ver."

Seren, genç adamın itirafı karşısında taş kesildi. Onun alaycı konuşmalarına alışkındı ama bu hali tamamen ona yabancıydı. Söyledikleri gerçek olabilir miydi? Ona evet dese kalbi aradığı huzuru sonunda bulabilir miydi?

Genç adamın dudakları dudaklarına yaklaşırken kendini bırakmayı düşündü. En azından ona veda öpücüğü veremez miydi? 

Tam o sırada telefonu onu yerinden sıçratacak kadar yüksek sesle çalmaya başladı. Seren hemen kendine gelerek geri çekildi. Ne yapıyordu? Bunu düşündüğü için gerçektende acınacak durumda olmalıydı. Onu her kim arıyorsa genç kızı büyük bir hatadan kurtarmıştı. Seren cebinden telefonu çıkarıp kimin aradığına baktığında az daha telefonu düşürüyordu.

Ekranda Kutlu'nun ismi vardı.

Orkun' da onun o şaşkın haline bakarak yanına yaklaştı. Omzunun üzerinden telefona baktığında Kutlu'nun ismini gördü. Bu isim kanını beynine sıçratmıştı. Genç kız ise onun tam arkasında olduğunun farkında değildi. Orkun hızla kızın elinden telefonu kaptı.

"Hey sen ne yapıyorsun?"

Orkun kıza öfkeyle baktı. "Bu işi kökünden hallediyorum." Telefonu açıp, kulağına dayadı.

"Alo."

***********************************

Kutlu elinde ki telefonu kulağından uzaklaştırıp ekrana baktı. Doğru kişiyi aradığından emin olmak istiyordu. Ekranda Seren'in adını görünce oturduğu yerden öfkeyle kalktı. Gecenin bir vaktinde Seren'in telefonunu açan bu adam kim olabilirdi?

"Sende kimsin?" Kutlu'nun sesi boğuk ve oldukça tehditkar çıkmıştı. Kulağında tuttuğu telefonu var gücüyle sıkıyordu. Seren neredeydi? ve ne yapıyordu? Aklına gelen düşünceler kanının beynine sıçramasına neden olmuştu. Eğer biri ona dokunduysa onu paramparça etmekten kendini alıkoymayacaktı.

Telefonun diğer ucunda ki adam kulak tırmalayan kahkahasını atınca onun kim olduğunu anladı. Lanet olasıca ses Orkun'a aitti. Bu pislikte Seren'in telefonun ne işi vardı? Tam o anda Ulaş'ın söylediği cümle bir zehir misali kanına karıştı.

"Unutma, kalbi kırılan bir genç kızın yapamayacağı şey yoktur."

"Senin onun yanında ne işin var? Ne yapıyorsunuz?" Kutlu konuşurken bir yandan ayakkabılarını giyiyordu. Soru sormasına rağmen onların cevabını almaktan korktuğunu hissetti. Bir şeyleri düzeltmek için geç kalmış olmak istemiyordu. Her nerede iseler bir an önce onların yanına gitmeliydi. Bu herifin kızın yanında olduğu sürece Seren'in güvende olduğunu düşünemezdi. Onu kazanmak için savaşacaksa gözünü kırpmadan gerektiğini yapacaktı.

Orkun tekrar kahkaha attı.

"Nerede olduğumuzu söylemeyeceğim. Fakat ne yaptığımız konusunu tamamen senin hayal gücüne bırakıyorum." Telefonun kapanma sesini duyan Kutlu olduğu yerde kalakaldı. Öfkeyle odanın ortasında duran sehpayı tekmeledi. Nerede olabilirlerdi? Ya yeniden kızı öpmeye kalktıysa? Ya da daha fazlasını? Kutlu duvarı yumrukladığında Ulaş yatağından aşağıya baktı.

"Kutlu neler oluyor?" Uyku mahmurluğu, arkadaşının öfkeden kızarmış yüzünü gördüğünde tamamen ortadan kayboldu. Onu böyle sinirden köpürmüş halde uzun zamandır görmemişti. Kesin kötü bir şey olmuştu. Hemen yataktan kalkarak merdivenlere yöneldi.

"Hey sana diyorum ne oluyor söyler misin?" Kutlu hırsla montunu giyerken onu duymazdan geldi. Konuşacak vakti yoktu. Eğer o piç, kızın bir saç teline zarar verdiyse bunun bedelini ağır ödeyecekti.

Ulaş, kapıya doğru ilerleyen arkadaşının omzundan tuttu. "Nereye gittiğini sanıyorsun?"

Kutlu kızarmış gözleriyle arkadaşına baktı. "Seren ve Orkun'un yanına. Bu saatte beraberler ve nerede olduklarını bile bilmiyorum. Vakit kaybettirme bana." Kapıyı açmak için uzandığı sırada Ulaş, kapı ile arkadaşı arasına girdi.

"Sen duyguların hakkında düşündün mü? Şuan yaptığın şeyin sonuçlarını kaldırabilecek misin?" Genç adam arkadaşıyla kavga etmeyi bile göze almıştı. Onun saf kıskançlık ile hareket etmesini istemiyordu. Eğer duygularından emin değilse ilerleyen dönemde daha büyük sorunlar yaşanabilirdi.

Kutlu öfkesine zorla hakim olarak arkadaşına baktı. Yumrukları bir yere vurmadığı için zonklamaya başlamıştı. O sahada hatta daha öncesinde o kızın sevdiği insan olduğunu anlamıştı. Tamam, saçmalamış hatta onun kalbini paramparça etmişti ama Seren onun nefes almasını sağlayan tek insandı. O olmazsa yaşayamazdı. "Seren benim anlıyor musun? O benim aşık olduğum kadın ve ona asla benden başkası dokunamaz." Genç adam Ulaş'ı sertçe iterek kapıyı açıp gözden kayboldu. Ulaş arkadaşının arkasından bakarken gülümsedi. Kutlu sonunda doğru yolu bulmuştu.

******************************

"Sen ne yaptığını sanıyorsun?" Seren, sinirle Orkun'un elindeki telefonu aldı ama çoktan kapanmıştı. Elleri titrerken, adama tokat atmamak için kendini zor tutuyordu. Nasıl Kutlu'ya öyle şeyler diyebilmişti?

Orkun kızın sorusu karşısında omzunu silkmekle yetindi. Zaten Kutlu'dan hiçbir şekilde haz etmiyordu. Yaşadığı en önemli anda da arayarak onu engellediği için ayrı öfkelenmişti. Eğer o aramasaydı belki de şuan daha farklı şeyler yaşayacaklardı.

"Kutlu seni önemsemiyor Seren sen neden bunu anlamakta direniyorsun?" Orkun kızın bileklerinden yakalayarak kendine doğru çekti. "Neden hala imkansızın peşinden sürükleniyorsun? Kendine acı çektirmene dayanamıyorum."

Seren hırsla geriye doğru adım attı. Bu sayede bileğini genç adamın elinden kurtarmış oldu. Öfkesinden tüm bedeni titriyordu. "Sen... Sen.." Genç kız derin bir nefes alarak sinirini yatıştırmaya çalıştı. "Seninle daha fazla konuşmak istemiyorum Orkun. Hissettiğin duygulara karşılık veremem." Seren adamın yüzüne daha fazla bakamadı ve arkasını dönerek yürümeye başladı. Onun kalbini kırdığını biliyordu ama başka seçeneği de yoktu. Bu gece sırf kafasını dağıtmak için Orkun'u çağırmakla hata yapmıştı. Anlaşılan Kutlu hiçbir şekilde ondan uzaklaşmasına izin vermeyecekti.

Düşüncelerinin arasında kolundan tutan Orkun onu hızla kendine çevirdi ve vakit kaybetmeden dudaklarını genç kızın dudaklarına bastırdı. Seren anın şokunu atlattıktan sonra çırpınmaya başlasa da Orkun onu bırakmamakta inat ediyordu. Genç adamın dudakları öpmüyor sanki kızın dudaklarını büyük bir güçle eziyordu. Seren'in kollarında ki güç bittiğinde öpücüğün bir an önce sonlanması için dua ederek hareketsiz kaldı. Birkaç saniyenin ardından Orkun geri çekildi.

"Yaptığından gurur duyuyor musun?" Seren adamı göğsünden iterek kendinden uzaklaştırdı. İlk öpücüğünü resmen Orkun çalmıştı. Kutlu bunu duysa neler düşünürdü. Ne yazık ki onun düşündüklerini hala önemsiyordu.

Orkun, saçlarını dibinden koparacak kadar hırsla çekti. Sık nefes alışları Seren'in korkudan birkaç adım gerilemesine neden oldu. Bu haliyle gerçekten korkutucuydu.

"Yaptığımdan gurur duyuyor muyum? Peki ya sen? Yaptığınla gurur duyuyor musun? Sana aşkımı itiraf ediyorum ve senin yaptıklarına bak." Kızın kolundan tutup kendine daha çok yaklaştırdı. "Sende iki yüzlüsün Seren. Kalbinin yaralarını benimle sarabileceğini düşündün ama Kutlu sana yakınlaşınca tavırlarını değiştirdin. "Kızın tuttuğu kolunu sertçe bıraktı. Seren dengesini bulmadığı için bir kaç adım geriye savruldu. Orkun'un söyledikleri doğruydu. Eğer genç adam aramasaydı belki de şuan onunla sevgiliydi.

Fakat bu gerçek olsa bile doğru muydu?

"Ama bunu yapamazdım Orkun. Kalbimde atamadığım duygular varken seninle olamam. Sana bu kötülüğü yapmak istemiyorum." Seren kollarını titreyen bedeninin etrafına sardı. Midesi öyle çok kasılmıştı ki kusmak istiyordu. Bu kadar kötü biri olmaya ne zaman başlamıştı?

Genç adam hırsla saçlarını karıştırıp, buğulu gözlerle Seren'e baktı. "Ne olursa olsun onun önüne geçemeyeceğim değil mi?" Tam gitmek için hareketlendiğinde tekrar kıza baktı. "Seninle az bir zaman geçirsem de her anımız güzeldi. Sanırım bana iyi biri olmak yaramadı Seren. Hoşça kal demeyeceğim. Kötü ol. Canın yansın. Böylece her an benim teklifimi kabul etmediğin için pişman olursun." Orkun son sözlerini söyledikten sonra kızı karanlık sokakta tek başına bırakarak yanından uzaklaştı.

Seren dudakları hafif aralanmış bir halde genç adamın arkasından bakakaldı. 

पढ़ना जारी रखें

आपको ये भी पसंदे आएँगी

145K 17K 54
- Avery serisinin ikinci kitabıdır. °Tamamlandı. Karanlıktan kurtulmak için önce ona teslim olmalısın. & Düzen değişiyor, bilinenler usulca bilinmez...
"KADERİM MİSİN? " Züleyha द्वारा

किशोर उपन्यास

2.7K 1.6K 18
"Gizli bir dedektif iki yıldır peşinde olduğu organ mafyasını yakalayabilmek adına mafyanın kullandığı doktorun peşine düşüyor. O doktora yakın olabi...
4.8K 394 23
*Ilk Türkçe Thanos Kurgusudur* Titan'lı Thanos katlettiği gezegeninde oturmuş ve eski günleri düşlüyor. Ve tekrar bir saldırı planı yapmak aklına gel...
14.6K 11.3K 36
Doğduğu günden beri, ölümcül bir hastalık yüzünden eve mahkum olan Dila, yeni tanışmış olduğu kişi aracılığı ile bir zehir sayesinde, sağlığına kavuş...