Yanık Ünitesi #wattys 2017

Galing kay farahzaremma

10.7K 7.4K 2.1K

Doğduğum gün toz bezini vermişler elime çalış pis köle dermiş gibi....Bu hayattan kurtulma yolları 1- Zengin... Higit pa

1.Bölüm
3.Bölüm
4.Bölüm
5.Bölüm
6.Bölüm
7.Bölüm
8.Bölüm
9.Bölüm
10.Bölüm
11.Bölüm
12.Bölüm
13.Bölüm
14.Bölüm
15. Bölüm
16. Bölüm
17. Bölüm
18. bölum
19. Bölüm
Bölüm 20
Bölüm 21
22. Bölüm( Vefasız)
23. Bölüm
24.Bölüm( Kız isteme )
25. Bölüm
26. Bölüm
27. Bölüm
28.Bölüm
29. bölüm (sana olan sevgim çürüdü)
30. Bölüm(Güller kırmızı,papatyalar beyaz bense güzellim.)
31. Bölüm (Yaşamak için doğru bir yol yoktur)
32. Bölüm
33. bölüm
34.Bölüm
35.Bölüm (beni benimle )
36

2.Bölüm

424 299 74
Galing kay farahzaremma

Bizim kuzu kurt olmuş beni çarpıyordu. Anne çekil yoksa idrar kesem patlayacak. Tuvalette maden arayacağını sanıyorsan hiç sanma baban tuvaletin kapısının kolunu çıkardı. Gel kızım biz şu Nutella'ya banalım? Madem yorgunsun ver parasını dışarıdan söyleyelim ne sen yorul nede biz. Çenemiz demek istedin herhalde. Hani senin çişin vardı . Vazgeçtim duşa girmem gerek vanilya kokuyorum. Ne güze bir giderin var böylelikle millet seni yer. Sizde ömrümü bir kaybolun yoksa babama söylerim ne haltlar karıştırdığınızı. Ne yapıyoruz be ya? Oyunculuk ajansına başvurmuşsunuz? Hande söyledi. Ben sana o lastik ağızlı ya söyleme demedim mi? Anne kurana el bastı.Başında çöp kırdı.Ayrıca Nutella benim. Sen kardeşinin başarısını mı kıskanıyorsun?Başarı dediğin ne hangi dizide başrol oldu acaba? Kıskanıyorsun işte anne Neslihan'a bağladın

iyice ! "İşim gücüm var benim" deyip odama yollandım . Hızlı bir duş alıp koltuğa geçtim . Ve bilin bakalım aklıma ne geldi .Para tabi ki dediğinizi duydum. Ha ha ama değil hani şu madde üçüncü madde zombi olan. Bugün tek taşımı gördüm ama cıs sakın düşünme sonuçta bu müesese yanık ünitesi değil.

Abla diye haykırdı. Ulan ne ablası sadece üç dakika senden önce doğdum angut musun? Anne bana an.... Ağzını kapadım. Tamam tamam taht kavgası çıkarma kraliçenin başını kesmek zorunda bırakma beni. Abla demin taş gibi bir çocuk geldi biliyor musun tam senlik? Niye ben yoksul doyuran reçeli miyim? Hayır tabi ki biliyorsun ben sarışın seviyorum? Çocuk esmer senlik anlayacağın. Allasen niye gelmiş? Annemden temizlik yardımı almak için; sevgilisi sinir krizi geçirmiş. Etrafı dağıtmış bugün tatil birilerini bulamamış. Oda bizim konduya yollanmış ha birde akşam parti varmış! Ona göre giyin garsonluk yapacağız. Yapacağız derken? Yani sen ve ben bu fırsat kaçamaz. O niyeymiş ? Lafı değiştirmek için. Sen pek şaşırmadın? Şimdiye dibin düşerdi. Şey ben çarpıldım. Tövbe estağfurullah . Yani biz kapıda çarpıştık. Demek o yüzden peri kızı diye sayıklıyordu. Dökül bakalım deyip yanıma yanaştı. Eeeee

Ee si o cıs be ya kızım ben ev babası istiyorum. Oysa Yürüyen dangers.

Annem içeriye daldı. Bende siz doğunca adaklar kestim kızlar omuzlarımdaki yükü hafifletirler ama nerede? Tamam iki dakika ajite etme anne. O yakışıklıdan bahsediyorduk ablam da görmüş. Yok devenin bale papucu! Senden etkilendi mi ? Hemen evlenme teklif etti. Dalga geçme anneyle. Onu elde edersen parayı bulursun.

Neyse ki"Başarı için endişelenmek içi çok fakirim". Olmaz deme olacak bu elleriniz ipeklere layık. Yeminle iki dakikada "adımı Feriha koydun Zehra ana". Şimdi zevzek zevzek konuşma yemekler benden siz aklanın paklanın akşam partiye gidiyorsunuz? Allasen kafana gökten elma mı düştü? Hadi şebekliği bırak. Kızım kim o biliyor musun? Yok bilmiyorum? Bilmekte istemiyorum. Ben yinede söyleyeyim. Hani şu ünlü yapımcı Burak Yiğit.

Ne yapayım?"Bebek yap"dedi Asel .Höst ulan aile var. Ama anne sende gördün çocuğu benim Kıvancım olmasaydı. "Bir gideri var"dedi annem. Abla yiğidi öldür hakkını yeme! Sarışın mavi gözlü kardeşi var mıdır ? Dur bir beynime ettin vız vız vızırdayıp durdun . Söz varsa bizzat ben istemeye gideceğim. Esah mı? Gerçekten pikaççu artık kız kurusu olma ömrü yeme diye sevabına yani. Anne ablama bir şey söyle? Hadi zevzekler sofraya birazdan babanız gelecek. Bakalım o ne diyecek bu garsonluk işine? Ayrıca temizlik işi var ya ilaç gibi gelecek geçen de canım çeyrek çektiydi. Hayırdır anne bir imalat hatası daha mı geliyor. O nereden çıktı şimdi Alin (küçükken Pikaççu bana Aylin yerine Alin derdi.) Ne bileyim yine aşeriyorsun bir kerede normal hamileler gibi erik, turşu aşer dişi mi kırayım? Sende nenenin beşi bir yerdelerini aşerdim. Vermedi çıka çıka sen çıktın. Ama bak Asel'ime onda tek taş aşerdim. Baban aldı. Şimdi anneye mırın kırın yok. Duyanda ikiz değiliz sanacak? O senden sonra doğdu. Sen doğunca ben beşi bir yerde o doğunca ben tek taş aşerdim. Kapı çalınca bırak vır vırı git bak bakalım baban mı gelmiş? Bu saate babacandan başka kim gelir?

Kapıya koşarak gittim. Hoş geldin babacan. Hoş bulduk kızım tut bakalım şu çilekleri. Yaşasın be çilek mi aldın? Gereksiz masraf yapma Celal daha ev taksidi var. Ne yani borcumuz var diye ölelim mi? Öl Celal öl şu ağzını anca o zaman kaparsın. Bak beni yanına getirme hazırla şu sofrayı. Kurt gibi acıktım. Git bir duş al leş gibi boya kokuyorsun? O alın teridir. Günün nasıl geçti babacığım? İyi kızım. Şu rezidans işi iyi oldu işler açıldı. Böyle giderse yaza borçları hafifletiriz. Taşınmaya başlamışlar. Sen nereden biliyorsun. Bakkal Hasan amca söyledi.

Hatta bugün bizde demem kalmadı . Asel ağzımı kapattı. Aman canım zenginin malı züğürdün çenesini yorar. Sofraya geçelim. Yemeklerde ne var . Dana rosto yanına fırında balık onun yanında közlenmiş tavuk dedi annem. Anlaşıldı sen kavga istiyorsun? Ben duş alıp kahveye yollanayım gayri deyip odaya gitti.

Ne yaptın anne ya babam senin hırsların yüzünden bu yaşında boyacılık yapıyor? Sen ona bir kap yemeği çok görüyorsun? Ne yapalım hem bugün şu rezidans işi var. Baban hayatta izin vermez ki gidesiniz. Ben gitmeyi düşünmüyorum. Aferin hep böyle angut ol ve bende okula gitmene mani olayım. Ne manisi ya o benim hayatım. Bu da bizim hayatımız deyip toz bezini gösterdi. Şimdi uslu bir kız ol yemeğini ye ve hazırlanmaya başla . Ben babama biraz çorba ve pilav koyayım garibim senin laflarından farklı bir şey geçsin boğazından. Bıdı bıdı ömrümü yedin. Ne vardı o dilli düdük baba anneye çekecek sanki? Sana çekmekten iyidir? Hiç değilse gerçekçiyiz. Bir gün zengin olacağım hayaliyle yaşamıyorum? Kızı da sırf zengin koca bulsun diye öğretmenlikten alıp sekreter yaptın. Fena mı şimdiden bir öğretmenden fazla alıyor? Yarın işten ayrılırsa ne olacak nerede garanti? Onun garantisi güzelliği sen kendi paçozluğuna bak. Senden nefret ediyorum. Etmiyorsun edemezsin. Rahat bırak beni yoksa babama her şeyi anlatırım? Seni küçük paçoz o yılan dilini koparırım. O benim dualarımın cevabı o kurtulursa hepimiz yırtarız. Bunu sekreterlik yaparak mı başaracak? Hayır zengin bir koca bulana kadar ve sen de ona yardım edeceksin. Tamam ya zaten beni çöpte buldun Asel hanım tüm maaşı kıyafetlere yatırsın. Sende bizim üç kuruşa göz dik? Onlar geleceğe yatırım. Zaten zengin kocalar kırmızı kapılarda sizi bekliyordu? Size yardım ederim fakat bu sefer ki maaşımla bilgisayar alacağım . Senin bilgisayarın var onla idare et. Kendisi artık beni taşıyamıyor bende ruhuna fatiha okuyacağım . O yüzden 4 ay boyunca maaşım rezerve. Tamam Allah'ın cezası yeter ki sus geliyor senin ki . Ben dışarı çıkıyorum ne alayım kızıma? Aaaa babişko kıskanıyorum ama? Tamam sen ne istersin kızım? limonlu dondurma.

Tamam hadi benim güzel kızım beni geçir bakalım.Tamam deyip babamla beraber dış kapıya yürüdüm. Anlat annen neden kıvranıyor bu kadar? Zengin koca avına çıkmış strateji belirliyor. Onun kocası var zevzek zevzek konuşma! Yanlış anladın babacığım kendisi için değil bizim için. Bir küçük rezistans meselesi. Tamam hadi ben gittim. Beni cebinde taşıma ihtimalin var mı? Gülümseyip kapıyı kapattı.

Asel geldi.Hadi şu senin formaları giyelim çünkü forma giymemizi istedi. Tamam be bu kadar hizmetçi olma meraklı mısın? Kızım burada bir filmde rol alsak yedi ceddimiz geçinir sırtımızdan. Hem seni silikon vadisine gönderirim. Bakarsın sende benim gibi oyuncu olursun ha ne dersin? Hiç bir yeteneğim yok. O yüzden pastacıda çalışıyorum. Tamam hadi gidelim bak orada yılışık biri sana yaklaşmaya kalkarsa söyle kafasını patlatayım.Tamam Feyzullah amca.

Tamam hadi gidelim. Gülmemek için kendi mi zor tuttum pardon bacım acaba Nurtişin gününe mi gittiğini sanıyorsun? Yakışmamış mı? Boynunda inci var inci. Gezmeye değil sarhoş eylemeye gidiyoruz . Zaten bu saflıkla bu işe uygun olduğunu sanmıyorum? Yola çıktık tam rezidansın önüne gelince kaçıncı katta oturuyor o sırnaşık yapımcı? 22. katta abla. Bana abla demeyi kesmezsen geri dönerim. Tamam tamam Aylin kızma. Şimdi kardeşim bunlar kendince herkesi kendi malı sanır . Kimseye hakkettiğinden fazla konum verme. Bir anda kendini onun altında bulursun . Bak ne diyor unlu filozof Aylin "Ne kadar ite köpeğe çekersen, o kadar değerli olursun" . Bu gün sende benim düşüncelerin üzerinden git.

Kime baktınız abla. Yuh be birde sosyetikler abla ne arkadaş? Şey pardon hanımefendi oldu mu? Oldu da sana ne oldu bir yükseldin? Çattık be kime baktınız? Çatmadın, buldun . Neyi anlamadın? Belanı bak dır dır etme neydi su adamın ismi Asel ? Burak beydi galiba evinde parti varmış. Abla sende üzerindeki üniformaya bakmıyorsun hesap soruyorsun insanlardan? Ne var emeğimizle kazanıyoruz diye önünde eğilip büküldüğün süslü kokonalardan değiliz diye biz abla onlar hanım mı oluyor? Ben sana hişt güvenlik dedim mi? Demedin abla. Bak hala abla diyor? Abla gel ya Allah'ın abazası. Siz de fazla uzatmayın haber verin Burak beye. Tamam abla.

Güvenlikçi alo Burak bey burada iki tane kadın ( boğazımı temizledim), kız sizi soruyor? Niçin soruyorlar eski sevgili olmasınlar mı? Yok efendim temizlik için gelmişler. Tamam yukarı gönder. Yok ya eğitimle alakası yok. Abla sende temizlikçi kıyafetiyle gelmişsin saygı bekliyorsun? Önce abla demeyi kes? Sonra senin kendine saygın olacak ki millette sana saygılı olsun. Ayrıca üstümdeki temizlikçi kıyafeti değil garson üniformam dedim. Asansöre geldi. 22 katta bastık. Tam açıldı. İçeride yakışıklı biri daha vardı. Asel içindeki sapığı konuşturarak hemen mesaj attı.

Abla yanlışlıkla taş madeni mi bulduk?

Teşekkürler arkadaşlar desteklerinizi bekliyorum.................

Ipagpatuloy ang Pagbabasa

Magugustuhan mo rin

3.9M 189K 56
Tek davası okumak olan Avin Mirşad. Bin derdin dermanı olan Maran Mirşad. "Mardin şahidim Maran yüreğimin güneşisin. Dışımı aydınlatırken yüreğimi...
483K 25K 35
İstenmeyen çocuktu Gece. Ne anne bilirdi ne de baba. Ne de bir kardeş. Kendini bildi bileli tek başına olan bu kız hayatına aniden giren babası ile a...
116K 831 45
Bengi ile Cem Can ile Nalan İki evli çift. Bengi ile Can iş arkadaşıdır, zamanla aralarında yakınlaşma başlar ama ikisi de evlidir. Hem aşklarını y...
105K 5K 81
Kwon Taekjoo, Rusya'ya git ve 'Anastasia'yı bul. Milli İstihbarat Teşkilatı'nın yıldızı 'Kwon Taekjoo', Rusya ile Kuzey Kore (namı diğer DPRK) arasın...