Styles Mania - Our life, our...

By v21koderova

69.5K 5.7K 1K

Pokračovanie Styles Manie. Obaja sú už dostatočne dospelí ,aby si uvedomili svoje priority.Obaja sú zamestnan... More

Chapter 2
Chapter 3
Chapter 4
Chapter 5
Chapter 6
Chapter 7
Chapter 8
Chapter 9
Chapter 10
Chapter 11
Chapter 12
Chapter 13
Chapter 14
Chapter 15
Chapter 16
Chapter 17
Chapter 18
Chapter 19
Chapter 20
Chapter 21
Chapter 22
Chapter 23
Chapter 24
Chapter 25
Chapter 26
Chapter 27
Chapter 28
Chapter 29
Chapter 30
Chapter 31
Chapter 32
Oznam + pauza
Chapter 33
Chapter 34
Chapter 35
Chapter 36
Chapter 37
Chapter 38
Chapter 39
Chapter 40
Chapter 41
Chapter 42
Chapter 43
Chapter 44
Chapter 45
Chapter 46
Chapter 47
Chapter 48
Chapter 49
Chapter 50
Chapter 51
Chapter 52
Chapter 53
Chapter 54
Otázky do charakter asku
Charakter ask - odpovede
Chapter 55
Unforgettable

Our life, our way-Chapter 1

3.1K 151 15
By v21koderova

Svoje krátke hnedé vlasy som si prečesala prstami a pomaly si prechádzala po ich dĺžke.Oči sa mi trblietali a prsty triasli od nervozity.

Cez plece som si prehodila koženú bundu a vykročila von z domu.Mama znovu nebola doma.S otcom sa vybrali na dovolenku na Cubu.Každý večer mi minimálne napíše a pochváli sa peknými fotkami.Mám radosť aj za ňu.Môj úsmev mi zmizol akonáhle sa pri mne objavil Harry a chytil ma okolo ramien.Moju myseľ som mala natoľko zaplnenú myšlienkami, že som si ho ani nestihla všimnúť.Poskočila som na mieste, keďže som sa ho zľakla a v tom ho rýchlo objala.

"Ahoj."Vydýchla som mu do ramena a on sa odo mňa odtiahol hľadúc mi do očí.Musím uznať, že ma vyľakal."Tak čo?Písala ti mama?"Na jeho otázku som len prikývla a nasadla k nemu do auta."Znovu jeseň, ako ja ju len neznášam."Harry sa na mojom frflaní len smial, čož ma donutilo, aby som sa zasmiala tiež.Jeho smiech mi zvonil v ušiach ešte chvíľu.Bolo to príjemné po dlhej dobe ho počuť smiať sa."Tak pochváľ sa,čo New York?"Ihneď som sa na neho otočila,tým som si vyslúžila od neho zamračený pohľad."Pozri, dnes je tvoj deň.Mňa preberieme neskôr."Harry mal pravdu.Konečne som si šla prebrať môj vysnívaný byt.Bojovala som oňho tak dlho!

Samozrejme som mala ešte potyčku s Jackom, keďže ma neustále bombradoval správami a neviem čím všetkým.Bol veľmi otravný a ja som z neho mala len nervy.Celé som to ukončila na základe nefukčnosti našeho vzťahu.Samej mi je lepšie a on to proste musí pochopiť.

Dom v ktorom som s ním bývala ,býva on s nejakou ženskou.Zbytočne sa to snaží hrať na vzorného a nevinného chlapa.Prekukla som ho a nemám s tým najmenší problém.Nechýba mi a nikdy ani nebude.Za to Harryho som nevidela vyše mesiaca.Pracovne bol v New Yorku a dokonca bol tak zlatý, že ma kontaktoval takmer každý deň pred spaním.Mala som z neho radosť.

Je to len krátka doba , čo mu otec predal svoju firmu, ktorá sa rútila k rýchlemu koncu.Možno sa na to Harry nezdá,ale je skrytý talent a nečakane firmu stavia na nohy.Síce si v tom toľko neverí, ale na to som tu ja.Vždy mu budem oporou.Hlavne v jeho snoch.

Po dlhej ceste plnej ticha Harry zaparkoval v podzemnej garáži a obaja sme vystúpili.Výťah nás odviezol na predposledné piate poschodie tejto bytovky.

Pred dverami už môjho bytu sme zastali už len vďaka tomu, že sme si všimla makléra, ktorý nás privítal hrejivým úsmevom a do dlane mi položil kľúče od bytu."Prajem vám, aby ste si z tohto bytu urobili domov a nech sa vám tu žije dobre."S nadšením v tvári som mu len prikyvovala a náhlila sa dnu.

Dvere som otvorila rýchlosťou svetla.Hneď som vzhliadla do menšieho bytu s krásnym výhľadom.Nechcela som nič luxusné, práve som si to chcela spríjemniť úplne sama.Teda nie úplne sama, ale s Harryho pomocou, on sám sa mi ponúkol.

Byt som si poobzerala niekoľko krát.Od dverí bolo vidno do obývačky spojenej s kuchyňou a samozrejme na terasku.Kúpeľňa bola taktiež priestranná a to isté môžem povedať o spálni.Okná od stropu až dole vo mne vyvolávali pozitívny pocit.Najmä menší šatník v spálni ma potešil.Už som videla , ako si to tu vyzdobím a vymaľujem.

"Tak?"Harry ku mne podišiel a zo zadu ma objal."Myslím, že sa zajtra môžme do toho pustiť."Usmiala som sa a Harry so mnou tiež."Čím skôr tým lepšie."Zašepkal a mňa striaslo.Harry, ktorý mi tak chýbal.Harry , ktorý si prešiel neskutočnou zmenou za niekoľko rokov.Je neuveriteľné, že tak rýchlo starneme.Za chvíľu mi budú tykať biologické hodiny.Dvadsaťštyri je predsa riadny vek.Tak akurát na osamostatnenie a na poriadnu prácu."Nebude ti tu samej smutno?"Znovu ma vyrušil zo zamyslenia.Možno mal pravdu, ale myslím, že v práci budem väčšinu času."Veď ma budeš chodiť navštevovať."On sa len hrdelne zasmial a svoje ruky stiahol.

"Tak kam zájdeme na večeru?"Spýtal sa ma popri tom ako si vybaloval veci."Neviem, čo tak na čínu?Alebo pizzu?"Pohodlne som sa usadila na Harryho posteľ uprostred jeho spálne.Ano, aj Harry si našiel vlastný byť, ktorý bol síce o niečo väčší, ale stál za to."No mne to je jedno.Len na čo máš chuť."Jeho hlas a ladné pohyby ma stále vzrušovali.Za to sme sa na chvíľu odcudzili, ale je späť a to je hlavné.Náš kamarátsky vzťah stále pretrvával bez rôznych následkov.Jedine mi chýbali jeho hrejivé dotyky a bozky, inak som vcelku v pohode.

"Čo tak zostať tu a objednať si jedlo sem?"Ukázal prstom tesne pred seba a ja som sa postavila s nadvihnutým obočím."Hmm, a čo tak sa prejsť a povedať mi o New Yorku?"Potiahla som ho za límec načo zaťal sánku a svoj zrak zbystril."Ak sa na mňa budeš takto pozerať, tak nebudeme len pri slovách."Znovu zašepkal jeho chraplavým hlasom."Veď sa s tebou iba hrám."Nakoniec som však pretočila očami.

Na Harrym bola zajvná jeho nervozita.Radšej som to nechala tak a znovu si sadla."Tušil som.Ale prechádzka nieje zlý nápad.Čo tak si zabehať?"Iba som mu prikývla.Nenapadalo mi nič iné, takže toto bola jediná normálna možnosť."Fajn objednám jedlo a ty seď tu."Poslušne som sa pomrvila a pozrela sa na môj telefón.Správy od mami som nenachádzala ,nevadilo mi to.Bolo mi jasné, že si užívajú.

"Povedz mi už čo sa dialo v New Yorku."Vyzvala som ho a on sa len usmial a taniere položil na pult.Dlho som nemala čínu, padla naozaj dobre."Pracovné záležitosti.Čo ti mám hovoriť?"Mávol rukami a zaprel sa o pult hľadiac na mňa."No čo sa tam dialo."

"Teraz to nerieš."Poškrabal sa zamyslene na zátylku až nakoniec vzhliadol ku mne.

"Ideme si zabehať."Postavila som sa zo stoličky a pobrala sa do kúpeľne.U Harryho som mala tašku z fitka v ktorej som mala veci.Celá som sa vyzliekla a obliekla sa do športových legín a mikiny.Vyšla z kúpeľne a vrazila do idúceho Harryho."Vidím že už si."Našťastie ma stihol zastaviť a tým sme sa vyhli nárazu.

"Pripravená?"Iba som sa nahlas zasmiala a ponaťahovala sa."Ako vždy."Je pravda, že sme s Harrym chodievali behávať dosť často.Bolo to také spríjemnenie jeho a môjho života."Tak poďme."Popohnal ma plesknutím po zadku a tým som rýchlo vybehla von z dverí a zišla schody.

Znovu sme si dali menšie závody, ako to Harry volá.Obaja sme boli riadne zadychčaní a to som sa ani nečudovala.Vyšli sme z cviku za tie dva mesiace."Poďme si sadnúť."Celý spotený a zadychčaný mi ledva ukázal na lavičku pod veľkým dubom.

Harry sa na lavičku ihneď vyvalil, zatiaľ čo som si ja zaväzovala šnúrky od tenisiek."Stretol som niekoho."Prehovoril prerývavo, napriek tomu som ho počula veľmi dobre.Prekvapilo ma to, ale nemilo.Harry a nejaká ženská?"Čo?To je super nie?"Snažila som sa predstierať šťastie a nie to sklamanie.Síce mi bolo do plaču, ale predsa celý život sa netočí len okolo Harryho."Ano, ale býva ďaleko."Pozrel na mňa a ja som uhla pohľadom."Volať si môžete tak isto."Pousmiala som sa a periférne si všimla ako sa Harry pousmial."To áno."

Chvíľu sme ešte sedeli na lavičke v úplnej tichosti.Občas okolo nás prešli psíčkary a pár mladých ľudí.Harrymu nebolo moc do rečí a mne už vonkoncom nie.Zarazilo ma to, akoby mi pychol nôž do srdca.Chápem, že neskrýva sympatie ku mne, tak ako ja k nemu.Musela som sa cez to preniesť a proste mu to dopriať."Tak myslím, že by sme mohli ísť.Som unavená."Postavila som sa, načo Harry zareagoval a urobil presne to isté.Spoločne sme sa znovu pohli a náhlili sa domov.

Áno presne ako som sľubovala. Je tu prvá časť z druhej série SM. Som strašne nadšená, že v tomto príbehu pokračujem, pretože ma neskutočne baví.

Snáď sa vám začiatok páčil a určite nepohrdnete týmto príbehom. Samozrejme ak niektorí nepochopili, tak toto je o dva roky neskôr od ich posledného stretnutia.

Určite mi zanechajte komentár, aby som vedela ako sa vám časť páčila 💗💗💗😘😘😘

Continue Reading

You'll Also Like

75.8K 2.1K 31
Mas 15 rokov a nenavidis Hokej a Juraja Slafkovskeho nenavidis ho z celeho srdca vsetci ho miluju ale ty nie • Prvom rade sa ospravedlnujem za chyby...
169K 10K 78
Presťahovala sa a začala nový život na novej škole,kde boli dvaja najpopulárnejší chlapci,ktorí sa nenávideli a súperili medzi sebou.Oboch spoznala a...
314K 19.4K 97
〰️Najlepší kamoš môjho brata? No to je jasné, každý deň mu otváram dvere. Len tak pre zaujímavosť: kamarátia sa spolu už od mala...dokonca sa spolu k...
140K 4K 39
"Som najmocnejší muž v tomto meste, Claire. Tak prečo by si mala mať z niečoho strach?" --------- Bolo mi povedané, aby som sa od neho držala ďalej...