Jiný... [ Yaoi]

By Dezzinou

84.1K 8.7K 624

Takže... VAROVÁNÍ PRO HOMOFÓBY!!!! SEX MEZI MUŽI!! YAOI!!! GAY!!!! A MEZI MUŽI SEX!!! X'D ___________________... More

!!! Postavy !!!
Část 1.
Část 2.
Část 3.
Část 4.
Část 6.
Část 7.
Část 8.
Část 9.
Část 10.
Část 11.
Část 12.
Část 13.
Část 14.
Část 15.
Část 16.
Část 17.
Část 18.
Část 19.
Část 20.
Část 21.
Část 22.
Část 23.
Část 24.
Část 25.
Část 26.
Část 27.
Část 28.
Část 29.
Část 30.
Část 31.
Část 32.
Část 33.
Část 34.
Část 35.
Část 36.
Část 37.
Část 38.
Část 39.
Část 40.
Část 41.
Část 42.
Část 43.
Část 44.
Část 45.
Část 46.
Část 47.
Část 48.
Část 49.
Část 50.
Část 51.
Část 52.
Část 53.
Část 54.
Část 55.
Část 56.
Část 57.
Část 58.
Část 59.
Část 60.
Část 61.
Část 62.
Část 63.
Část 64.
Část 65.

Část 5.

2.1K 207 21
By Dezzinou

- Moc se omlouvám že jsem včera kapitolu nepřidal a tak jí tady máte o 500 slov delší. :3
Užijte si to!!!

Musel jsem přivřít jedno oko, když mi olízl tvář. Trochu jsem se k němu také přitulil. Aspoň trochu mi pomáhal, aby mi nebyla zima. Hlavu jsem schoval do jeho hrudi a pokusil se znomu usnout.

Překvapeně jsem na něj koukal ale usmíval se. Že bych získal člena smečky? Ještě trochu jsem se Přitulil a za chvíli usnul.

Pomalu jsem otevřel oči, když jsem uslyšel zvuk budíku. Rychle jsem ho vypl a vstal z postele.

Zabručel jsem a zívl. Co to bylo za strašný zvuk? Málem mi to utrhlo uši. Pomalu jsem se protáhl a Koukl na něj.

Celí jsem se protáhl. Prohrábl jsem si trochu vlasy a šel ke skříni pro nějaké oblečení. Byl jsem hodně rozespalí, takže jsem si ani nevšimnul pohledu Sarra.

Posadil jsem se na té měkké věci a pozoroval ho. Hodně mě zajímal. Byl jsem zvědavý. Celou dobu chodí po dvou ale nebyl agresivní... Byl to pro mě nezvyk ale.. postavil jsem se Teda na dvě a pozoroval, jestli náhodou nebude chtít bojovat. Já bojovat nechci..

Když se postavil chvíli jsem se na něho díval a pak se jen usmál. Šel jsem do koupelny, kde jsem se vysvlékl a začal si obékat čisté věci.

I když jsem stál na dvou jako on, chodil jinak než já. Stoupal na celé chodidlo zatím co já jen na jeho přední část.. tak jsem pomalu zkoušel chodit tak, jak jsem to viděl u něj.

Převlékl jsem se a šel za mím černým klubkem, které ještě spalo na gauči. Nechal jsem, aby dál spala a šel připravit něco k snídani. Rozhodl jsem se pro míchanná vajíčka.

Proč mi to nešlo...? Pokaždé jsem se převážil dozadu a nakonec jsem i spadl. Zakňučel jsem a raději se posadil. Co budu dělat?

Zrovna jsem dával jídlo na talíř, když jsem uslyšel z pokoje ránu. Rychle jsem přiběhl do pokoje, kde na zemi seděl Sarr. "Jsi v pořádku?" zeptal jsem se ho a klekl si k němu.

Podíval jsem se na něj a pak na jeho nohy. Stejné.. tak proč mi to nejde? "Já ne nohy stejný?" Ukázal jsem na jeho a pak na moje nohy. Ja rozdíl neviděl... Mrzelo mě že mi to nejde...

Moc jsem nepochopil co myslí. "Ty stejné nohy" odpověděl jsem tedy.

Kývl jsem a postavil se aby viděl, co mě trápí. Chodím snad odjakživa špatně? "Jiný..." Ukázal jsem jak chodím.

Došlo mi co myslel. Také jsem se postavil a chytl ho za paže. "Zkus to." pobídl jsem ho.

Zkusil jsem to a zas začal padat dozadu. Toho jsem se lekl a tak jsem se přisunul k němu. "Špatný?"

"Vůbec ne." pousmál jsem se. "Pojď do kuchyně. Je tam připravené jídlo" Bylo sedm za chvíli bych měl jít do školy. Doufám, že tu nic neprovede...

Šel jsem s ním. Ale po svém. Bál jsem se že bych zas spadl.

Šli jsme do kuchyně, kde jsem se k němu otočil čelem. "No, víš. Budu muset jít do školy. Zvládneš tu být sám?"

Zamrkal jsem a naklonil smutně hlavu. "Sám?" On mě opustí? Já ale.. nechci. Začal jsem tiše kňučet.

Bylo mi ho líto, ale do školy jsem musel. "Neboj, za pár hodin se vrátím."

"ty vrátit?" Usmál jsem se. To už znělo líp. Šťastně jsem k němu přiskočil a otřel se čelem o jeho rameno.

Pohladil jsem ho po hlavě a pak se odtáhl. "Tak pojď už konečně jíst určitě máš hlad." Sedl jsem si ke stolu a čekal na něho.

Šel jsem za ním a sedl si na tu věc. Budu ho napodobovat! Určitě se spoustu věcí naučím.

Vzal jsem si vidličku a začal jíst. Dofám, že mu to aspoň trochu půjde. Vážně jsi připadám, jak kdybych učil malé dítě základní věci.

Pozoroval jsem ho a snažil se ty věci používat jako on... Bylo to strašný ale nakonec jsem to asi nějak zvládl. On ty věci totiž držel v prstech ale já v dlaních.

Ohlédl jsem na něj. Vidličku držel tak nějak krkolomě, ale dalo se to. Po jídle jsem vše umyl a s batohem jsem mířil do chodby.

Trochu nervózně jsem šel za ním. Uvědomil jsem si, že tady budu s tou černou koulí sám.. a já se jí bojím.

Nazul jsem si boty a bundu. Podíval jsem se na něj. "Zatím odpočívej, aby se ti ta noha uzdravila." Přišel jsem před něj a pohladil ho po vlasech.

Přivřel jsem spokojeně oči a pak naklonil hlavu na stranu. "Noha zdravá." Pochlubil jsem se.

Byl jsem překvapený, že se mu to tak rychle uzdravilo. Asi to nebylo tak hrozné, jak jsem si myslel. "Ale i tak. Ještě si lehni." Odtáhl jsem se, vzal batoh a zamířil ven.

Odešel a já ještě seděl před tím vchodem. Pak jsem po čtyřech šel na tu měkkou věc kde jsme spali.

Cesta mi trvala okolo deseti minut. Přišel jsem do třídy, kde mě někteří ingorovali nebo se divně dívali. Sedl jsem si do lavice a připravil si věci na matiku.

Vyskočil jsem tam a chtěl se uvelebit ale to tam zrovna skočila ta koule, zaprskala a ohnala se po mě packou když jsem se přiblížil. Škrábka mě do nosu. Lekl jsem se s proměnil do své přirozené podoby. Ty věci co byli na mě se roztrhali a já na tu kouli hlasitě zavrčel. Pro mé štěstí utekla a tak jsem se proměnil zpět a lehl si.

Začala hodina, která jako vždy byla strašně nudná. Záčal jsem si kreslit do sešitu.

Byla mi trošku zima a tak jsem se zavrtal pod tu věc co tak hřála.

Po skončení velmi "záživné" hodiny jsem si sbalil a jako poslední se vydal na druhou hodinu. V tom mě ale přerušil hlas. "Kdes včera byl?"
Potichu jsem zavrčel a otočil se k němu čelem. Rinji...

Díky teplu jsem tvrdě usnul a díky tomu jsem viděl takové různé obrázky.

"Co chceš?" zeptal jsem se narovinu. Nehodlám se tu zdržovat ani o minutu déle. Ten hajzl se jen ušklíbl a mířil si to přímo ke mě...

Později mě vzbudila potřeba si ulevit a tak jsem šel najít tu podivnou věc kterou lidí používali.

"Jak dlouho jsme si už nezahráli? " zeptal se mě nechutně. Jen jsem ucouvl a podíval se na něj nenávistným pohledem.

Ulevil jsem si a posadil se před tu podivnou díru a koukal ven. Pořád se mi na noze houpal kousek z té věci.. tak jsem ho chytil do zubů a začal trhat. Vadil mi tam.

" Ale ale.. kočko." přirazil mě ke zdi a zašeptal do ucha. "Takhle si ke mě dovolovat nebudeš." Já jen zavrčel. "Pusť mě ty parchante..."

Utrhnul jsem to a pustil na zem. Nevěděl jsem, co bych měl dělat. Co můžu a co ne.

Nasraně se na mě podíval a vlepil mi facku až jsem spadl na zem. Začalo zvonit. "Ještě si to s tebou vyřídím puso." uchechtl se a mířil z prázdné třidy pryč.

Nakonec jsem koukal na ten podivný vstup... A přemýšlel..

Dotkl jsem se tváře. Sykl jsem bolestí a postavil se. Rychle jsem utíkal na další hodinu. Naštěstí učitelka ještě nepřišla, takže jsem si sedl a začal znovu čmárat do sešitu. Přišel učitel s kterým jsme se pozdravili a pak začala hodina. Začal jsem si opisovat věci z tabule, ale učitele jsem absolutně nevnímal.

Zkusil jsem zatáhnout za tu ohnutou vec. Vstup se otevřel. vykoukl jsem ven a rozkoukával jsem se.

Celý zbytek školy byl nudný. Už obutý jsem se vydal před školu, kde mě najednou někdo zatáhl za roh školy kam nikdo nechodil. A kdo to asi byl? Správně...Rinji. Byl jsem k němu natlačený zády a rukou mi zakrýval pusu. Zkusil jsem se vyprostit nebo aspoň křičet. "Ššš kotě stejnak tě nikdo neuslyší" řekl a levou rukou mi sjel pod obleční, kde mi zašal hladit břicho.

Neviděl jsem žádné lidí a stroje taky ne... Vylezl jsem pomalu ven. Najednou za mnou něco prásklo a tak jsem uskočil a otočil se. Vchod byl zavřený. Zkusil jsem otevřít ale tady byla jen divná kulička.

Víčka jsem tiskl k sobě a začal se třást. Nikdy to nezašlo sice dál než.. ehm... že jsem mu "pomohl", ale i přesto jak bloudil svýma nechutnýma rukama po mém těle taky nebylo nejpříjemější. "Co kdybych si tě dneska vzal?" v jeho hlase šlo slyšet pobavení. Najednou ve mě hrklo. Srdce mi začalo neuvěřitelně tlouct a já se zkoušel dostat z jeho sevření. Jsem ještě panic a aby si mě měla vzít nějaká osoba kterou nenávidím se mi vůbec nezamlouvá.

Byla mi tu zima... Tak jsem se proměnil a odběhl do těch hnusných zapadlích uliček. Smrdělo to tam všelijak a v téhle formě jsem to cítil mnooooohem lépe. Tak jsem putoval dál jestli to někde nebude lepší.

Usoudil jsem, že se z toho nijak nevyvlíknu a tak jsem přestal protestovat a jen k sobě silně tiskl oči. "Hodný kluk" uslyšel jsem až moc blízko u svého ucha do kterého mě pak kousl. Obě dvě ruce přemístil na mou horní čast. "Nech.. toho" zašeptal jsem.

Šel jsem těmi uličkami dost dlouho. Sice vím kudy jsem přišel ale už jsem se neorientoval v tom, kam až jsem se dostal. Pak jsem ale za vzdáleným rohem něco zaslechl.

++++++++++++++++++++++++++++

-A další až ve Čtvrtek!! :3 ahoooj!!

Continue Reading

You'll Also Like

148K 8.3K 32
Její Alfa ji prodal jinému, jen aby se jí zbavil. Pro ostatní byl její život bezcenný. Byla jen loutkou v jejich předem naplánované hře. Na svůj ž...
138K 4.2K 29
Ve vzduchu se mi promítla ta nejkrásnější vůně na světě která patří mé spřízněné duši mé a jen mé Luny. Dokončeno ✔️🐺💖 1.Díl 🐺🌑 V korekci : @me...
289K 20.6K 91
Zaslechla jsem, jak ke mě někdo přichází. Něčí kroky se pomalu blížily k mému ležícímu tělu. Napnula jsem všechny své svaly. Nedostanou mě bez boje...
90.1K 3.4K 63
Útržek z knihy: Vlk se stále přibližuje, až je úplně u mě. ,,Prosím neubližuj mi." Vlk zakňučí, beru to tak, že mi asi nemá v plánu ublížit, protože...