Sinnful Sunday [ BOY X BOY ]

By QweenOfRock

28.1K 2K 104

ATENTIE ! CONTINUTUL E YAOI [ BOY X BOY ] Thomas Vergara , un ateu , care locuiește în Spania este obliga... More

Chapter 1 - Little Brat
Chapter 2 - The Atheist
Chapter 3 - Bleeding
Chapter 4 - Just a simple kiss
Chapter 5 - Friends
Chapter 6 - Thank you
Chapter 7 - The Revelation
Chapter 8 - Emerald Eyes
Chapter 10 - Solitude
Chapter 11 - Let Them Talk
Chapter 12 - Liar
Chapter 13 - Beautiful Tragedy
Chapter 14 - Forevermore
Chapter 15 - Snow
Chapter 16 - Lust for love
Chapter 17 - A Sinnful sunday
Epilog

Chapter 9 - Love and Sex

2K 124 11
By QweenOfRock

 ⊰⊹ ☪✞ CHAPTER 9 - LOVE AND SEX ✞☪ ⊹⊱

De obicei , biserica Sfantul Petru, era plin de oameni care intrau sa il asculte pe Papa sau sa admire bunurile antice dinauntrul bisericii . Vatican era frumos in splendoarea lui . Oamenii veneau chiar daca nu erau crestini ; totusi e un obiectiv turistic . Cu toate acestea era gol. Gol in adevaratul sens al cuvantului . Preotii se deplasasera prin Roma ca sa aduca cadouri si cateva dulciuri la casele de orfani . Papa fusese desemnat sa tina un discurs alaturi de presedinte , iar dascalii se pusesera in postul de a organiza ei anul acesta carnavalul din statul mic numit Vatican . Stefano , insa , alesese cu parere de rau sa ramana la el in camera si sa studieze din greu . Se pregatea din ce in ce mai mult pentru bac , cu toate ca era inceput de semestru' intai .Vroia sa fie pregatit pentru orice . Chiar vroia sa devina preot ; acesta este visul lui.

Deci , biserica Sfantul Pentru e goala , pana - sa spunem - a doua zi de dimineata .

Dupa cateva ore de truda , Stefano se hotara insfarsit sa i-a o pauza , simtind cum creierul ii lua deja foc . Statea in patul lui inconjurat de carti si hartii mototolite , aruncate pe unde vedeai cu ochii . Avea draperiile trase cu toate ca soarele senin de dupa-amiaza nu era chiar atat de arzator . Se gandea ca ar fi frumos sa iasa si sa petreaca ceva timp impreuna cu Thomas . Numai daca se gandea la numele lui , isi imagina cum Thomas ii dadea un zambet larg si dulce , care l-ar fi putut face sa il stranga in brate din inima . Asa ca fara sa se mai gandeasca lua telefonul si il apela pe Thomas .

***************************************************************************************

- Buna mama , spuse Thomas incet tragandu-si un scaun si asezandu-se in fata ei cu un zambet trist pe buze .

Mama lui statea pe pat , in capul oaselor , uitandu-se in gol spre peretele din fata ei . Avea spasme din fiecare 5 in 5 secunde , iar pe barbie i se scurgea saliva . Era de inteles ca Ramona Vergara nu o ducea prea bine , chiar daca era supravegheata 24 / 24 pe zi . Sub ochi avea pungi vinetii - aproape negre - care aratau noptile nedormite . Pielea ei era palida si foarte aspra la atingere . Mainile si picioarele i se ingalbenira , aratand faptul ca nu prea mai are mult timp de trait . Thomas se dadu cu scaunul mai aproape de ea zambind necontrolabil. Il lasasera sa isi vada mama insfarsit . Dar acum ca o vazuse , regreta . Era intr-o situatie atat de groaznica , incat parea moarta . Dra o parte din Thomas era fericit ca o vazuse ; din cauza aceasta se datora zambetul cald pe care nu il putea opri nici daca vroia .

Chiar daca mama lui nu putea vorbi si ramanea in aceiasi pozitie ore intregi ,Thomas avea sa o iubeasca orice avea sa fie . Fusese alaturi de el inainte sa ajunga la stadiul acesta , iar acum era vremea ca el sa fie alaturi de ea in acest moment greu . Se ridica incet dupa scaun , indreptandu-si spatele precum un batran , apoi o privea pe Ramona . Se gandea - pentru prima oara de cand ajunsese aici - ca a fost o idee foarte buna sa o aduca la doctorii din Vatican . O ingrijisera in tot acest timp cat el fusese la scoala , si chiar se vedeau rezultatele medicamenteleor date . Inainte nici nu putea sa respire singura , acum macar putea sta fara sprijin in sezut .

Se duse langa ea si ii atinse mana simtind cat de rece e si facandu-i-se din ce in ce mai mila . O saruta dulce pe frunte , lovindu-se putin din cauza spasmelor ei , apoi isi lua geanta de langa usa si pleca . Iesi din cladire si simtea aerul cum ii batea prin pletele sale aurii . Acum ca se schimba vremea , parul lui Thomas avea sa se intunece putin , devenindu-i o nuanta nisipie .Incet-incet venea toamna si cu cat se facea mai frig cu atat de mult vroia sa ninga . In Spania nu prea avusese parte de zapada . Decat de rare ori ; si chiar si atunci cannd ningea , era o zapada foarte usoara si subtire care devenea apa dupa ce o calcai .

Brusc , Thomas se incrunta auzindu-si tonul de apel de la telefonul mobil . Melodia Hall of Freedom ii aducea mereu adrenalina in sange . Týr fusese prima lui trupa rock pe care o asculta cu drag , printre care si altele . Il atrageau trupele nordice precum : Finntroll , Children of Bodom , Amon Amarth , Arkona ( Rusi ) , Kalmah si multe altele . Incepuse sa ii placa atat de atat de mult de partile , peisajele , cultura si vikingii , muzica si traditiile , incat vroia ca in viitorul apropiat sa straga bani si sa plece in una din tarile nordice . Cel mai mult i-ar fi placut sa plece in Norvegia ...

Raspunse la telefon imediat cand vazu ca e Stefano .

*************************************************************************************

Stefano ii deschise usa si practic il trase inauntru . Se imbratisasera pentru cateva minute , apoi se indepartara , uitandu-se unul in ochii celuilalt . Se priveau cu caldura si dragoste , ochii lor sclipind de bucuria revederii . Daca ar fi fost dupa ei doi ar fi petrecut 24 din 24 de ore impreuna facand banalitati . Thomas fusese luat de mana de catre iubitul sau si strabatura camera pana la geamul larg deschis unde batea vantul in draperii . Isi puse mainile pe pervazul din lemn si inspira linistit aerul proaspat de afara . Se vedea pe chipul lui luminat de catre razele soarelui ca era fericit . Avea pe cineva care tinea la el atat de mult cum tinea si el la Stefano . Corpul lui se simtea moale  in mireasma dulce pe care o inspira de afara . Ar fi vrut sa usu scoata si sa isi aprinda o tigara , dar stia ca va strica toata arminia . Nu avea nevoie de ele acum , putea sa se relaxeze si fara obiectele ucigatoare .

Stefano se apropia de el  , imbratisandu-l pe la spate si punandu-si barbia pe umarul lui . Pentru ca Thomas era mai scund la inaltime trebuia sa se ccoseze putin ca sa poata veni la nivelul lui . Il privi prin ochelarii sa-i sai asezati pe nas . Ii mangaia incet abdomenul pe deasupra camasii de scoala si ii sufla incet aer cald pe gat , facandu-l pe Thomas sa tremure si sa stranga din ochii . Stefano adora reactia imediata a partenerului sau . Il facea sa isi doreasca din ce in ce mai mult sa il guste bucatica cu bucatica , pana incepea sa se topeasca in mainile lui . Incepu sa ii sarute repetata dar lent ceafa infierbantandu-l si mai tare pe Thomas si facandu-i pielea de gaina .

- Nu ... Nu mai face asta , il ruga Thomas deschizand ochii incet si privind cerul .

Stefano chicoti scurt apoi il musca incet de gat lasandu-i o urma destul de frumusica . Mainile lui continuara sa umble pe abdomenul lui Thomas . Era ca si cum nu se putea controla sa nu il atinga.

- Eu cred ca iti ascunzi placerea in spatele negarii ,spuse el in soapta lingandu-si pervers buza de sus . Esti atat de dulce , Thomas .

Blondul rosea din ce in ce mai tare. Nu stia ce se intampla cu Stefano de devenise atat de pasional dintr-o data . Credea ca el va fi primul care va avea curajul sa faca acest pas in reletie . Se gandea putin la consecinte . Zonele in care il atinge Stefano incepueau sa arda si sa respire din ce in ce mai greu . Tresarii  brusc apoi se uita in jos la pantalonii sai si descoperi cu rusine ca era excitat . Daca era cea ce credea Thomas , atunci Stefano il intreba doar prin semne daca este pregatit pentru ce va vrea sa faca in urmatoarele minute . Trebuiau sa fie pregatiti amandoi , iar Stefano era , astepta doar raspunsul de la iubitul sau .

Thomas se intoase rapid in bratele lui Stefano si se uita il ochii lui . Isi ridica mainile in sus si ii lua ochelarii care credea ca avea sa il incurce mai tarziu si ii arunca incet pe jos . Il urmatoarea secunda buzele lui Thomas parca dansau pe cele ale roscatului . Isi incolacii mainile in jurul gatului sau si continuara cu sarutari mult mai pasionale si umede . Stefano chicoti si deschise incet ochii apoi il impinse incet pe Thomas in patul sau . Si el se excitase doar vazandul pe Thomas in starea in care era . Era greu sa isi acunda ce simte cand persoana respectiva e tot sentimentul in sine .

- Te rog , spuse Thomas acoperindu-si ochii cu mana apoi dand-o laoparte si uitandu-se implorator la Stefano , respirand inca greu . Trage draperiile , si vino inapoi la mine .

Stefano il privi derutat . Fata lui Thomas fusese atat de dulce incat parca nu mai era el insusi . Se observa ca atunci cand un om este indragostit se poate schimba in ceva ce putini oameni au apucat sa vada . Stefano isi musca buza apoi isi dadu tricoul jos si il arunca undeva prin camera apoi se puse peste Thomas . Continua sa ii sarute gatul si umerii . Ii desfacea incet camasa si i-o dadu jos .Ii atingea corpul delicat si se uita la el . Pielea ii era fina si moale la atingere asa ca nu putea sa isi desprinda buzele prea mult timp dupa ea . Ii ataca direct sfarcurile , incepanad sa se joace cu ele printre degete . Erau roze si foarte sensibile la atingere . Incepu sa traga incet de ele , facandu-l pe Thomas sa suspine puternic .Mainile lui se avantara mai jos pana ce ii desfacura cureaua si fermoarul de la pantaloni . Thomas tresari si se uita in directia lui Stefano . Era oarecum rusinat de ce avea sa urmeze . Isi lasa din nou capul pe perna si strangea cearsaful in pumn .

Stefano se uita la el si ii putea vedea emotia din obraji . Ii dadu pantalonii jos si il lasa doar in boxeri . Cu degetul aratator trase de banda elastica de la boxeri in sus apoi se uita la Thomas zambind . Ii mangaia un obrazul si se apropia lipindu-si fruntea de a lui Thomas .

- Daca vrei sa ma opresc , tot ce trebuie sa face este sa imi zici , sopti cu un aer de romantism Stefano . Nu trebuie sa o faci daca nu vrei .

- Vreau ... Adica sunt pregatit . Si .. te vreau . Te vreau acum , explica Thomas incercand sa nu se balbaie .

Stefano rase scurta apoi incepu sa ii maseze sexul prin boxeri . La un moment dat ii dadu si boxeri jos lasandu-l de-a dreptul gol pe Thomas . Se apleca si ii lua penisul incepand sa il frece . Era deja dur cand pusese mana pe el . Cu o alta mana incepu sa se joace cu testiculele lui fara sa fie prea violent . Ii cuprinse penisul cu gura si incepu sa faca miscari de sus in jos, presandu-i in acelasi timp testiculele . Thomas incepu sa geama incet . Nici nu putea sa se uite ; mai intai trebuie sa se asigure ca nu este un vis din acela de zi . Nu putea sa creda ca Stefano ii facea un oral , si era si atat de placut .

Dupa 5 minte ii elibera penisul din cavitatea bucala si se linse satisfacut pe buze . Continua cu abdomeul sa il sarute pana ce reveni la umeri , gat apoi barbie si pana la buze . Incepu sa il sarute mult mai brutal , de data aceasta buzele lor luptandu-se . Pana la urma buzele lui Stefano castigasera , in timp ce ii mangaia spatele lui Thoams . Era atat de bland in mainile lui . Nu ar mai fi vrut ca nimeni sa nu il mai atinga . Sa spuna ca e numai si numai proprietatea lui .Il musca dulce de buza si surase .Thomas nu mai suporta sa nu faca nimic ,asa ca isi ridica mainile si ii prinse cureaua lui Stefano si i-o trase brusc aruncand-o cat colo . Roscatul era putin surprins si isi ridica capul in sus , uitandu-se la Thomas . Blondul in privea motivat inca cu obrajii rosii .

- Te vreau in mine . Acum ! spuspina el tinand mana inclestata in cearsaf .

Stefano nu mai statu pe ganduri si il rasuci pe burta pe Thomas . Blondul se ridica in genunchi si isi sprijini mainile de peretele de langa pat , stand capra , dandu-i lui Stefano o priveliste care il excita si mai tare . Se puse si el in genunchi si isi desfacu nasturii de la pantaloni apoi se opri brusc . Se ridica din pat si merse pentru cateva secunde in baie si adusese cu el o sticla de ulei de corp. O pusese pe noptiera apoi se dezbraca si el complet . Incepu mai intai sa ii sarute fesele lui Thomas , muscandu-le din cand in cand si mai lasandu-i cate un semn . Se ridica si lua sticla de ulei ; isi dadu pe maini apoi incepu sa isi unga penisul cu asesta . Pusese uleiul la loc apoi il apuca brusc de coapse pe Thomas si se apropia de urechea lui :

- O sa fiu cat de bland , pot fi , apoi il saruta dulce pe obraz .

Avea totusi o retinere . Nu vroia ca pe Thomas a il doara , dar nu vroia nici ca sansa asta sa fie ratata si sa il dezamageasca . Il penetra incet pentru a nu-l face sa simta durerea . Blondul stranse din buze simtind cu Stefano intra din ce in ce mai mult in el , pana ce o baga pe toata . De atunci Thomas incepu sa geama mult mai tare . Stefano incepu sa il penetreze mai repede , punandu-si si el o mana pe perete si incepana di el sa geama incet . Nu dupa putin timp ii lua si sexul in mana incepand sa il frece . Thomas isi musca agresiv buza incercand sa nu mai geama atat de tare .Stefano incepu sa ii sarute gatul .

- Da-ti drumul la voce , Thomas . Toti sunt plecati acum de la biserica .Vreau sa te aud cum gemi si cum imi strigi numele .

Gemetele lui Thomas erau ca muzica pentru urechile lui Stefano . Ar fi facut orice numai sa il auda cum geme .In momenut acel amandoi erau ca unul singur . Isi puteau auzi gemetele unul celuilalat lafel ca si bataile inimelor accelerate care le bateau nebuneste in piept . Thomas continua sa geama puternic si sa incerce sa ii spuna lui Stefano ca trebuia ejaculeze . Atat de rau cum trebuia el sa faca acest lucru , lafel si Stefano trebuia sa ejaculeze . Miscarile de sus in jos pe penisul lui Thomas continuara pana la un animit punct in care nu se mai putuse tine si isi dadu brusc drumul , eliminand si un geamat de placere deplina . Stefano ejacula si el numai ca inauntrul lui Thomas . La aceasta scena Thomas gemu si a doua oara numai ca mai incet .

Fusese prima lor partida de dragoste si deja obosisera . Stefano isi lua in brate blondul si il saruta dulce pe buze intorcandu-l . Thomas inca suspina incet , dar il mai saruta putin .

- Dute si fa un dus , apoi ne vom culca .

- Cum doresti , spuse Thomas ridicandu-se si mergand incet spre baie aruncandu-i un zambet pest umar lui Stefano .

Continue Reading

You'll Also Like

1.3M 90.2K 57
Ochii lui trişti, distanţi, atitudinea rece, postura ameninţătoare şi acele cicatrici. Aşa îşi ţine Damien Assante sufletul la adăpost de oameni...
1.1M 35.8K 52
Izabella a fost mereu un mister pentru cei ce au întâlnit-o. Mereu rece, tăcută și singură. Alunga repede pe cei ce nu îi puteau face față personalit...
174K 2.5K 17
"Am nevoie" șoptește ea "Stiu micuț-o" răspunde el " Cum?" întreabă ea " Esti a mea, mereu stiu"