Isolation

By tasoskaridis

3K 710 379

Τέσσερις φίλοι επιλέγουν ένα απομακρυσμένο εξωτικό προορισμό για να περάσουν τις διακοπές τους. Τα πράγματα ό... More

Η αναχώρηση (part 1)
Η αναχώρηση (part 2)
Στάση πρώτη: Μεξικο
Στάση δεύτερη: Σαν Χοσέ
Όλα είχαν τελειώσει
Ζωντανοί από θαύμα
Isla Isabela
Φάντασμα του παρελθόντος
Στην παγίδα του λύκου
Στα δεσμά του έρωτα
Ταξίδι στα βόρεια
Κυνηγώντας τις σκιές
Συνάρτηση του θανάτου
Αγάπη για τρεις
Πρόσωπο με πρόσωπο
Με δάκρυα πυρωμένα
Στο όνομα της αγάπης
Η Διχόνοια φυτρώνει
Αντιμέτωπος με το πεπρωμένο
Όλο και πιό κοντά
Μοναδικός δικαιούχος
Το περιδέραιο της Ισαβέλλας
Πρόσωπο με πρόσωπο
Από συμφέρον
Όρκος αίματος
Ιστορικές αναδρομές
Διπλή όψη
Η συμβολή της Ισαβέλλας
Albermarle
Μέγαρο Ισαβέλλα
Σκοτεινό μονοπάτι
Στα βήματα της Ισαβέλλας
Στο επίκεντρο

Ασυγχώρητη πράξη

60 18 6
By tasoskaridis

Ή Amanda έφτιαξε καφέ και έπειτα κάθισε μαζί με τους υπόλοιπους στην τραπεζαρία για να συζητήσουν για όσα είχαν συμβεί. Ή ανησυχία ήταν εμφανής για τους πέντε φίλους και δίκαια μάλιστα, μιας και αυτή τη φορά δεν υπήρχε μία απλή υπόνοια, ο κίνδυνος τους χτυπούσε την πόρτα και τους πίεζε να πάρουν μία απόφαση.

- Εγώ προτείνω πάντως να κάτσουμε λίγες ακόμα ημέρες στο σπίτι. Ίσως δεν είναι και η καλύτερη ιδέα να φύγουμε αμέσως.

Είπε η Emily διακόπτοντας την ησυχία που είχε απλωθεί στο δωμάτιο.

- Λίγες μέρες; Εmily το σημείωμα ήταν ξεκάθαρο: "θα πεθάνετε", δεν νομίζω να υπάρχει πιο παραστατική προειδοποίηση για τα σχέδια αυτών των ανθρώπων!

Αποκρίθηκε ο Noah με ένταση, φανερά συγχυσμένος.

- Ώστε εσύ Noah πιστεύεις ότι με το να απομακρυνθούμε θα λύσουμε το πρόβλημα έτσι;

Φώναξε η Emily και κάρφωσε τον Noah με ένα άγριο βλέμμα.

- Δεν χρειάζεται να τσακωνόμαστε, προσπαθούμε να βρούμε μία άκρη σε αυτή την κατάσταση που να μας βρίσκει όλους σύμφωνους.

Παρεμβλήθηκε ο Liam προσπαθώντας να ελέγξει την ένταση που φούντωνε και ετοιμαζόταν να ξεσπάσει από στιγμή σε στιγμή.

- Εγώ θα συμφωνήσω με τον Noah πάντως, πιστεύω πως αν φύγουμε από εδώ χωρίς να γίνουμε αντιληπτοί, τότε ίσως να μπορούμε να έχουμε ελπίδες.

Είπε η Amanda και κατέβασε μία μεγάλη γουλιά από τον καφέ φίλτρου που απολάμβανε.

- Δεν χρειάζεται πανικός φίλοι μου, εγώ προτείνω να μείνουμε εδώ και είμαι σίγουρος ότι δεν θα υπάρξει κανένα απολύτως πρόβλημα.

Αναφώνησε ο Jacob. Τον λόγο πήρε ο Noah ο οποίος επιτέθηκε λεκτικά στον αδελφό του.

- Δεν μπορώ να σε καταλάβω μερικές φορές Jacob και απορώ με τις ιδέες σου! Δηλαδή θες να μου πεις ότι θα κάτσεις εδώ να περιμένεις μέχρι αυτά τα καθάρματα μια μέρα να σου χτυπήσουν το κουδούνι και να σε καθαρίσουν! Εγώ θα φύγω πάντως και η Amanda θα έρθει μαζί μου!

- Noah αν φύγεις θα ακολουθήσουμε. Δεν θα σε αφήσουμε μόνο σε καμία περίπτωση και νομίζω ότι ο Jacob και η Emily θα συμφωνήσουν τελικά και θα έρθουν μαζί μας.

Είπε ο Liam, προσπαθώντας να καθησυχάσει τον φίλο του.

- Ωραία λοιπόν Liam, θα σας ακολουθήσουμε μιας και συμφωνήσαμε όλοι. Πες μου όμως τι σκοπεύεις να κάνεις για να φύγουμε μια και καλή από αυτό το μέρος.

Είπε ο Jacob με σοβαρό ύφος.

Ο Liam πήρε μία βαθιά ανάσα και μοιράστηκε τις σκέψεις του με τους υπόλοιπους.

- Ακούστε με προσεκτικά. Έχουμε λίγες μόνο ώρες για να ετοιμαστούμε και να φύγουμε από το σπίτι πριν εμφανιστούν οι άνθρωποι του Arrio πάλι. Ο πατέρας σου Amanda ανέφερε κάποιες πληροφορίες σχετικά με τον Arrio που είχε στην κατοχή του. Θα συγκεντρώσουμε λοιπόν οτι έχουμε στη διάθεση μας και θα φύγουμε κρυφά από εδώ με προορισμό το σπίτι του Valerio. Απο εκεί θα βρούμε το κοντινότερο λιμάνι ή αεροδρόμιο και θα προσπαθήσουμε να αποδράσουμε. Πόσο δύσκολο μπορεί να είναι;

- Αρκετά Liam και επίσης δεν νομίζω ότι είναι απαραίτητο να επισκεφτούμε αυτόν τον άνθρωπο. Ο πατέρας μου μπορεί να τον συμπαθεί αλλα προσωπικά πιστεύω ότι δεν θα βοηθήσει σε τίποτα.

Είπε η Amanda αφού παρακολούθησε με προσοχή όσα είχε προαναφέρει ο νεαρός άνδρας.

- Αυτά θα τα σκεφτούμε αργότερα, τώρα πρέπει να κινηθούμε γρήγορα πριν να είναι ήδη αργά!

Αποκρίθηκε ο Liam αποφασιστικά.

Οι πέντε φίλοι συμφώνησαν σε όλα και το μόνο που απέμενε πλεον ήταν να προετοιμαστούν, παίρνοντας μαζί τους ότι έκριναν απαραίτητο για το εγχείρημα που σκόπευαν να πραγματοποιήσουν. Έτσι χωρίστηκαν και ο καθένας ανέλαβε να ψάξει συγκεκριμένο τμήμα του σπιτιού σε αναζήτηση για χρήσιμα αντικείμενα, έτσι ώστε να κερδίσουν χρόνο και να φύγουν από το σπίτι όσο το δυνατόν συντομότερα. Ο Liam με την Emily και ο Noah με την Amanda εργάστηκαν από κοινού ερευνώντας εξονυχιστικά το σπίτι για προμήθειες, ενώ ο Jacob βγήκε από το σπίτι και κατευθύνθηκε προς το ξύλινο δώμα που χρησιμοποιούσε ο Nathan Colton ως γραφείο. Το ξύλινο κτίσμα ήταν ιδιαίτερα μικρό, συγκεκριμένα στο μέγεθος ενός δωματίου και ήταν χτισμένο κοντά στο σπίτι. Ο Jacob το αντίκρισε και αμέσως κατάλαβε το λόγο που ο Nathan είχε επιλέξει αυτό το χώρο για να εργάζεται. Ήταν ένας μικρός παράδεισος για εκείνον. Δέντρα περικύκλωναν την ξύλινη κατασκευή ενώ αναρριχητικά φυτά είχαν καλύψει κάθε επιφάνεια του με αποτέλεσμα το δώμα να έχει αποκτήσει μία φυσική κάλυψη που του έδινε τη δυνατότητα να περνάει απαρατήρητο στο ανθρώπινο μάτι. Εκεί περνούσε το μεγαλύτερο διάστημα της μέρας του ο αμερικανός βιολόγος, ο οποίος συνέχιζε την έρευνα, παρόλο που είχε αποσπαστεί από το πανεπιστήμιο, αφήνοντας πίσω στην πατρίδα όλο το έργο του. Ο Jacob πλησίασε την είσοδο και αφού περιεργάστηκε το χώρο έσπρωξε με δύναμη την ξύλινη πόρτα που οδηγούσε στο εσωτερικό. Ξαφνικά πάγωσε, ένιωσε τους παλμούς του να αυξάνονται ολοένα και περισσότερο προκαλώντας του πόνο στο στήθος, ενώ το στομάχι του δέθηκε κόμπος από το φριχτό θέαμα που μόλις είχε παρακολουθήσει. Ο Nathan Colton βρισκόταν πεσμένος στο έδαφος, ενώ παντού μέσα στο δωμάτιο υπήρχαν διάσπαρτες κηλίδες από αίμα. Ήταν αναμφίβολα νεκρός, δεν χρειαζόταν ιδιαίτερη γνώση για να το αντιληφθεί ο Jacob, εξ άλλου ή ωχρότητα της επιδερμίδας του, σήμαινε ξεκάθαρα ότι η ζωή του άτυχου άνδρα είχε πλέον τελειώσει. Ο Jacob έκλεισε και πάλι την πόρτα του δώματος και προσπάθησε να ηρεμήσει και διώξει τη φριχτή εικόνα που είχε χαραχτεί στη μνήμη του. Δεν υπήρχε μέσα του ίχνος ψυχραιμίας και παρά την ιδιοσυγκρασία του,ο νεαρός άνδρας χρειάστηκε πολύ προσπάθεια και αυτοσυγκέντρωση για να επαναφέρει τον εαυτό του σε φυσιολογικά επίπεδα. Αφού συνήλθε κατευθύνθηκε στο σπίτι αναζητώντας τους υπόλοιπους. Ανέβηκε με ταχύτητα την μεγάλη ξύλινη σκάλα και βρέθηκε στον πάνω όροφο όπου βρήκε τον Liam μαζί με την Emily να συγκεντρώνουν προμήθειες. Κοντοστάθηκε στο κατώφλι και ενώ έτρεμε, σχεδόν ψιθύρισε σιγανά.

- Liam σταμάτα ότι κάνεις και έλα μαζί μου τώρα!

- Jacob εσύ τρέμεις! Συνέβη κάτι;

Είπε ο Liam και τον πλησίασε γεμάτος ανησυχία.

- Ξέρω που βρίσκεται ο Nathan Colton! Αλλά δεν πρέπει να μας ακούσει κανείς, ειδικά η Amanda!

- Jacob, είναι καλά; Μη με τρομάζεις!

- Κάνε οτι σου λέω! Πες στην Emily να απασχολήσει την Amanda, θα βρεθούμε στην είσοδο!

Αποκρίθηκε τραυλίζοντας ο Jacob και κατέβηκε στο ισόγειο του σπιτιού όπου και περίμενε υπομονετικά να κατέβει ο Liam. Τώρα οι δυο φίλοι διέσχιζαν το πέτρινο μονοπάτι που οδηγούσε στο ξύλινο δωμα, με σκοπό να ερευνήσουν τον χώρο και να μάθουν περισσότερα για το ατυχές συμβάν.
Στη διαδρομή ο Jacob βρήκε την ευκαιρία να εξ εξηγήσει στον Liam όσα είχε αντικρίσει κατά την είσοδο του στο μέρος, κάνοντας μία λεπτομερή περιγραφή με σκοπό να προετοιμάσει τον φίλο του για το επικείμενο σοκ. Ή βαριά ξύλινη πόρτα του δώματος άνοιξε για δεύτερη φορά και ο Liam έμεινε άναυδος μπροστά στη θέα του άψυχου σώματος. Ή αρχική αναστάτωση δεν είχε εξαλειφθεί ακομα, εξ άλλου η θέα ενός πτώματος προκαλούσε έντονα συναισθήματα, ωστόσο οι δύο νέοι έπρεπε να ερευνήσουν τα αίτια θανάτου καθώς επίσης οποιοδήποτε άλλο στοιχείο οδηγούσε στον δολοφόνο του βιολόγου. Μπήκαν μέσα και αφού προσπέρασαν το πτώμα περιεργάστηκαν το χώρο, ψάχνοντας για ενδείξεις. Τίποτα δεν φαινόταν να έχει αλλάξει στο εσωτερικό εκτός από τα υπολείμματα αίματος στους τοίχους και τα αντικείμενα, πράγμα που μαρτυρούσε ότι το θύμα όχι μόνο δεν είχε αντισταθεί αλλά επίσης ότι ο δολοφόνος αποτελούσε γνωστό του πρόσωπο.

Γεια σε όλους!!! 🙂😉 Λοιπόν ελπίζω να ήταν ενδιαφέρον και το σημερινό και να το απολαύσατε!!! Συνεχίστε να διαβάζετε και να με υποστηρίζετε όπως πάντα!!! Και φυσικά να ψηφίζετε αν σας άρεσε πολύ!! ☺️😄

Τα λέμε στο επόμενο..... 😉😄😊





Continue Reading

You'll Also Like

102K 4.7K 29
Η ανάσα του καυτή και σταθερή άγγιζε τον λαιμό μου... Ενώ το όπλο του άγγιζε το γυμνο δέρμα στα πλάγια της κοιλιάς μου... Η ανάσα μου κόφτη και τα...
34K 2.9K 70
- Θα με θαυμαζεις για πολυ ακομα; - Αρρωστη αρρωστη αλλα η ειρωνια ακομα εκει ειναι - Τις καλες συνηθειες δεν τις κοβουμε ...
238K 15.1K 30
Τύλιξε τα μακρια της δάχτυλα γύρω από το ύφασμα της γραβάτας του , σίγουρα θα κερδιζε το στοίχημα... Έβλεπε στο μυστηριο βλέμμα του τον πόθο και αυτό...
121K 5.4K 63
-Η Αλέξια είναι ενα 17 χρονο κοριτσι οπου το μεγαλύτερο της όνειρο είναι να ζήσει μια ζωή γεμάτη περιπέτεια και όχι μια μουντή ζωή χωρίς να κάνει τίπ...