Αγάπη για τρεις

92 20 7
                                    

Ο Noah άνοιξε τα μάτια του και αντίκρισε έναν άγγελο να τον κοιτάζει με νοσταλγία. "Βρίσκομαι στον παράδεισο" σκέφτηκε και συνέχισε να κοιτάζει τα έντονα γαλάζια μάτια. Ξαφνικά μία λεπτή φωνή τον επανέφερε πίσω στην πραγματικότητα.

- Noah εγώ είμαι ή Amanda, δεν με θυμάσαι;

- Ώστε δεν είμαι στον παράδεισο λοιπόν.

Αποκρίθηκε ο Noah, νιώθοντας ελάχιστα τον πόνο από το τραύμα στα πλευρά του. Ή σφαίρα είχε διαπεράσει τα εξωτερικά τμήματα του σώματος του, με αποτέλεσμα να μην έχει προκληθεί ζημιά στα ζωτικής σημασίας όργανα.

- Νoah, η Amanda σε έσωσε! Ήταν γιατρός πριν βρεθεί στο νησί και οι γνώσεις της πάνω στην ιατρική αποδείχθηκαν πολύ χρήσιμες. Σου έσωσε τη ζωή Noah!

Είπε ο Jacob που βρισκόταν στην άλλη άκρη του δωματίου και παρακολουθούσε, βλέποντας ότι ο αδερφός του είχε αρχίσει να συνέρχεται.

- Μα που βρίσκομαι;

Αναφώνησε γεμάτος απορία ο Noah, προσπαθώντας να σηκωθεί με όση δύναμη του είχε απομείνει.

- Είμαστε στο σπίτι του κυρίου Colton, Noah.

Απάντησε ο Liam που είχε μόλις μπεί στο δωμάτιο με την Emily. Τα γεγονότα της προηγούμενης ημέρας είχαν συνταράξει το ζευγάρι, ωστόσο ο Jacob είχε φροντίσει να τους ενημερώσει για όλα όσα είχαν προηγηθεί κατά την απουσία του αλλά και για το συμβάν στο μαγαζί που δούλευε η Amanda.

- Πρέπει να τον αφήσουμε να ξεκουραστεί, σίγουρα θα είναι ταλαιπωρημένος από το τραύμα. Είμαι σίγουρη ότι η Amanda θα τον περιποιηθεί όσο το δυνατόν καλύτερα.

Είπε ή Emily και έπειτα όλοι μαζί βγήκαν από το δωμάτιο, αφήνοντας την κοπέλα μόνη με τον Noah.

- Ήταν πολύ γενναίο αυτό που έκανες για μένα Noah και απερίσκεπτο παράλληλα. Παραλίγο να χάσεις τη ζωή σου για κάποια που γνωρίζεις ελάχιστα.

Είπε η Amanda αφαιρώντας τους επιδέσμους από την πληγή του νεαρού άνδρα ενώ εκείνος ένιωσε τσιμπήματα σε διάφορα σημεία της πληγής.

- Δεν έκανα τίποτα.

Απάντησε με δυσκολία ο Noah προσπαθώντας να συγκρατηθεί από τον πόνο που ένιωθε.

- Εσύ μου έσωσες τη ζωή, χάρη σε εσένα είμαι ακόμα ζωντανός!

Ή κοπέλα απολύμανε το τραύμα προσεκτικά και στη συνέχεια αντικατέστησε τους παλιούς επιδέσμους με καινούριους.

IsolationWhere stories live. Discover now