Συνάρτηση του θανάτου

76 23 17
                                    

Μπορείς να γυρίσεις τώρα!

Αναφώνησε ο μυστηριώδης άνδρας πίσω από τον Noah, με βαριά φωνή καθώς κατέβαζε το όπλο του. Ο Noah με αργές και προσεκτικές κινήσεις γύρισε και κοίταξε πίσω του. Αμέσως ένιωσε το θυμό να βράζει στα σωθικά του και ο φόβος του μετατράπηκε σε άγριο μίσος. Έσφιξε τις γροθιές του και ούρλιαξε εξαγριωμένος.

- Δεν φτάνει που μας παράτησες όταν σε είχαμε ανάγκη Jacob, συνεργάστηκες με ενα κοινότυπο δολοφόνο και τώρα ερχεσαι και με απειλείς; Εμείς σε είχαμε για νεκρό όλο αυτό το διάστημα και ξαφνικά μαθαίνω ότι ζεις και περιφέρεσαι δίπλα σε έναν άνθρωπο που με θέλει νεκρό!

- Noah δεν είναι έτσι, κάνεις λάθος!

- Μην διανοηθείς να δικαιολογήσεις τον εαυτό σου, δεν θέλω να έχουμε καμία σχέση πιά εμείς οι δυο, είσαι νεκρός για μένα!

Ο Noah έβγαλε το σκαλιστό μαχαίρι με το όνομα του αδερφού του από τη ζώνη του και το κάρφωσε με δύναμη πάνω σε έναν ξύλινο πάγκο. Ύστερα βγήκε από το δωμάτιο κλείνοντας με δύναμη την πόρτα πίσω του.
Ο Jacob βγήκε έξω λίγα λεπτά αργότερα και βρήκε τον αδερφό του να κάθεται στο έδαφος και να κλαίει σιωπηλά. Δεν μπορούσε να τον βλέπει έτσι άλλο. Ως παιδιά οι συγκρούσεις μεταξύ τους ήταν κάτι συχνό και ασήμαντο, όμως τώρα έπρεπε να κάνει κάτι για να διορθώσει την κατάσταση και να αποκαταστήσει τη χαμένη εμπιστοσύνη του Noah.

- Άκουσε Noah, καταλαβαίνω τι νιώθεις αυτή τη στιγμή. Πρέπει όμως να αφήσεις τα συναισθήματα σου στην άκρη και να με ακούσεις. Αν δεν μπορέσω να σε πείσω με όσα θα πω τότε είναι δικαίωμα σου να μην έχεις πια καμία επαφή μαζί μου. Άφησε με όμως να σου εξηγήσω, προτού με κρίνεις!

- Ωραία λοιπόν, πες ότι έχεις να έχεις να πεις.

- Έχω μετανιώσει για την στιγμή που πήδηξα έξω από το αεροπλάνο και σας άφησα μόνους και αβοήθητους όμως είχα φοβηθεί τόσο που δεν αντιλήφθηκα τι έκανα πάνω στον πανικό μου. Όταν ξεβράστηκα στο νησί είδα το αεροπλάνο να βυθίζεται και να μην δίνετε σημεία ζωής, τότε μίσησα τον εαυτό μου. Σκέφτηκα πως όσα είχατε πάθει έγιναν εξαιτίας μου και δεν μπορούσα να με συγχωρέσω , έτσι αποφάσισα να βάλω τέλος σε αυτή τη ζωή όμως με πρόλαβε ο Arrio. Εκείνος διέταξε να με μεταφέρουν στο οχυρό του και να περιποιηθούν τα τραύματα μου. Εγώ δεν γνώριζα σχεδόν τίποτα για το παρελθόν αυτού του ανθρώπου ή πόσο επικίνδυνος ήταν, ώσπου ένα βράδυ κρυφακουσα και έμαθα οτι μαζί με άλλους αναζητούσε έναν πολύτιμο θησαυρό. Όπως επίσης ότι εσείς οι τρείς είχατε επιζήσει και ότι αποτελούσατε μεγάλη απειλή. Ή χαρά μου ήταν απερίγραπτη όταν το έμαθα και για μία εβδομάδα περίπου σχεδίαζα την απόδραση μου ώστε να ψάξω για εσάς, και επιτέλους τα κατάφερα! Άκου Noah, μπορεί στο παρελθόν να είχαμε κάποιες διαφορές αλλά ποτέ δεν θα έκανα ποτέ κάτι που θα σε έβλαπτε. Δεν περιμένω να καταλάβεις εξ άλλου θα πρέπει να σου είναι και δύσκολο να με πιστέψεις, αλλά είναι δικαίωμα σου να κάνεις ότι κρίνεις σωστό.

IsolationWhere stories live. Discover now