Ασυγχώρητη πράξη

60 18 6
                                    

Ή Amanda έφτιαξε καφέ και έπειτα κάθισε μαζί με τους υπόλοιπους στην τραπεζαρία για να συζητήσουν για όσα είχαν συμβεί. Ή ανησυχία ήταν εμφανής για τους πέντε φίλους και δίκαια μάλιστα, μιας και αυτή τη φορά δεν υπήρχε μία απλή υπόνοια, ο κίνδυνος τους χτυπούσε την πόρτα και τους πίεζε να πάρουν μία απόφαση.

- Εγώ προτείνω πάντως να κάτσουμε λίγες ακόμα ημέρες στο σπίτι. Ίσως δεν είναι και η καλύτερη ιδέα να φύγουμε αμέσως.

Είπε η Emily διακόπτοντας την ησυχία που είχε απλωθεί στο δωμάτιο.

- Λίγες μέρες; Εmily το σημείωμα ήταν ξεκάθαρο: "θα πεθάνετε", δεν νομίζω να υπάρχει πιο παραστατική προειδοποίηση για τα σχέδια αυτών των ανθρώπων!

Αποκρίθηκε ο Noah με ένταση, φανερά συγχυσμένος.

- Ώστε εσύ Noah πιστεύεις ότι με το να απομακρυνθούμε θα λύσουμε το πρόβλημα έτσι;

Φώναξε η Emily και κάρφωσε τον Noah με ένα άγριο βλέμμα.

- Δεν χρειάζεται να τσακωνόμαστε, προσπαθούμε να βρούμε μία άκρη σε αυτή την κατάσταση που να μας βρίσκει όλους σύμφωνους.

Παρεμβλήθηκε ο Liam προσπαθώντας να ελέγξει την ένταση που φούντωνε και ετοιμαζόταν να ξεσπάσει από στιγμή σε στιγμή.

- Εγώ θα συμφωνήσω με τον Noah πάντως, πιστεύω πως αν φύγουμε από εδώ χωρίς να γίνουμε αντιληπτοί, τότε ίσως να μπορούμε να έχουμε ελπίδες.

Είπε η Amanda και κατέβασε μία μεγάλη γουλιά από τον καφέ φίλτρου που απολάμβανε.

- Δεν χρειάζεται πανικός φίλοι μου, εγώ προτείνω να μείνουμε εδώ και είμαι σίγουρος ότι δεν θα υπάρξει κανένα απολύτως πρόβλημα.

Αναφώνησε ο Jacob. Τον λόγο πήρε ο Noah ο οποίος επιτέθηκε λεκτικά στον αδελφό του.

- Δεν μπορώ να σε καταλάβω μερικές φορές Jacob και απορώ με τις ιδέες σου! Δηλαδή θες να μου πεις ότι θα κάτσεις εδώ να περιμένεις μέχρι αυτά τα καθάρματα μια μέρα να σου χτυπήσουν το κουδούνι και να σε καθαρίσουν! Εγώ θα φύγω πάντως και η Amanda θα έρθει μαζί μου!

- Noah αν φύγεις θα ακολουθήσουμε. Δεν θα σε αφήσουμε μόνο σε καμία περίπτωση και νομίζω ότι ο Jacob και η Emily θα συμφωνήσουν τελικά και θα έρθουν μαζί μας.

Είπε ο Liam, προσπαθώντας να καθησυχάσει τον φίλο του.

- Ωραία λοιπόν Liam, θα σας ακολουθήσουμε μιας και συμφωνήσαμε όλοι. Πες μου όμως τι σκοπεύεις να κάνεις για να φύγουμε μια και καλή από αυτό το μέρος.

IsolationWhere stories live. Discover now