Κυνηγώντας τις σκιές

71 23 8
                                    

Ή Emily είχε μόλις ξυπνήσει και παρατηρούσε τον Liam όσο εκείνος κοιμόταν ακόμα στην αγκαλιά της. Θαύμασε για αρκετή ώρα το μυώδες σώμα του νεαρού άνδρα και έπειτα τον χάιδεψε απαλά στο στήθος. Οι δυο τους είχαν κοιμηθεί ελάχιστα το προηγούμενο βράδυ, ωστόσο ή Emily ένιωθε πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Δεν είχε νιώσει ποτέ κάτι παρόμοιο στο παρελθόν μιας και ο έρωτας για εκείνη είχε εμφανιστεί τόσο απρόσμενα και πάρα τις αμφιβολίες της μετά την προηγούμενη νύχτα, ήταν απόλυτα σίγουρη ότι ο Liam αναμφίβολα θα αποτελούσε ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή της.

- Ακόμα κοιμάσαι Liam; Έλα είναι ώρα να σηκωθείς.

Είπε ή Emily που είχε μόλις βγεί από το μπάνιο.Ο Liam άνοιξε διστακτικά τα μάτια του και την κοίταξε νωχελικά. Αφού την φώναξε κοντά του την άρπαξε από το χέρι και την φίλησε για άλλη μία φορά, πριν εκείνη φύγει αθόρυβα γλιστρώντας έξω από το δωμάτιο. Ο Noah κατέβηκε βιαστικά τα σκαλιά ακολουθώντας μια γνώριμη του μυρωδιά ώσπου τελικά έφτασε στην κουζίνα. Ο οικοδεσπότης Nathan Colton, έφτιαχνε τηγανίτες και το άρωμα από το ψημένο βούτυρο και τα αυγά σε συνδυασμό με το αλεύρι, ταξίδεψε τον Noah πίσω στα παιδικά του χρόνια, όταν ή δική του μητέρα του έφτιαχνε πρωινό.

- Καλημέρα σε όλους.

Αναφώνησε ο Nathan, παρατηρώντας ότι και οι τρείς φίλοι είχαν συγκεντρωθεί γύρω από το τραπέζι. Έπειτα όλοι μαζί κάθισαν για να απολαύσουν το πρωινό.

- Είναι εξαίσιες κύριε Nathan!

Είπε ο Noah καθώς κατάπινε με λαιμαργία την τρίτη τηγανίτα.

- Είναι παραδοσιακή συνταγή που βρίσκεται χρόνια στην οικογένεια μας. Ο παππούς μου την εμπιστεύτηκε στον πατέρα μου και ύστερα εκείνος σε μένα. Το μυστικό είναι απλό, αν δεν τις φτιάξεις με αγάπη τότε δεν υπάρχει περίπτωση να είναι νόστιμες. Βέβαια εσείς δεν βρίσκεστε εδώ για να μάθετε για τις τηγανίτες.

- Χρειαζόμαστε πληροφορίες για τον Arrio Galgo κύριε Nathan.

Είπε ο Liam και συνέχισε με το πρωινό του.

- Δεν υπάρχει κανένα μυστήριο γύρω από αυτό τον άνθρωπο. Ήρθε εδώ με σκοπό να εκμεταλλευτεί το νησί και τους κατοίκους του. Το χειρότερο όμως είναι ότι έχει αποκλείσει κάθε πιθανή έξοδο και κανένας δεν μπορεί να φύγει.

- Γιατί το κάνει όμως αυτό; Σχετίζεται ο θησαυρός της Ισαβέλλας με αυτόν;

- Ο θησαυρός της Ισαβέλλας είναι ένα κοινότυπο παραμύθι που σκαρφίστηκαν οι ντόπιοι. Ο Arrio βέβαια είναι το άτομο που πάντα γνωρίζει περισσότερα από τον καθένα μας για αυτό το νησί, πάντως από όσο γνωρίζω θησαυρός δεν έχει ανακαλυφθεί έως τώρα.

IsolationWhere stories live. Discover now