Isolation

By tasoskaridis

3K 710 379

Τέσσερις φίλοι επιλέγουν ένα απομακρυσμένο εξωτικό προορισμό για να περάσουν τις διακοπές τους. Τα πράγματα ό... More

Η αναχώρηση (part 1)
Η αναχώρηση (part 2)
Στάση πρώτη: Μεξικο
Στάση δεύτερη: Σαν Χοσέ
Όλα είχαν τελειώσει
Ζωντανοί από θαύμα
Isla Isabela
Φάντασμα του παρελθόντος
Στην παγίδα του λύκου
Στα δεσμά του έρωτα
Ταξίδι στα βόρεια
Συνάρτηση του θανάτου
Αγάπη για τρεις
Πρόσωπο με πρόσωπο
Ασυγχώρητη πράξη
Με δάκρυα πυρωμένα
Στο όνομα της αγάπης
Η Διχόνοια φυτρώνει
Αντιμέτωπος με το πεπρωμένο
Όλο και πιό κοντά
Μοναδικός δικαιούχος
Το περιδέραιο της Ισαβέλλας
Πρόσωπο με πρόσωπο
Από συμφέρον
Όρκος αίματος
Ιστορικές αναδρομές
Διπλή όψη
Η συμβολή της Ισαβέλλας
Albermarle
Μέγαρο Ισαβέλλα
Σκοτεινό μονοπάτι
Στα βήματα της Ισαβέλλας
Στο επίκεντρο

Κυνηγώντας τις σκιές

71 23 8
By tasoskaridis

Ή Emily είχε μόλις ξυπνήσει και παρατηρούσε τον Liam όσο εκείνος κοιμόταν ακόμα στην αγκαλιά της. Θαύμασε για αρκετή ώρα το μυώδες σώμα του νεαρού άνδρα και έπειτα τον χάιδεψε απαλά στο στήθος. Οι δυο τους είχαν κοιμηθεί ελάχιστα το προηγούμενο βράδυ, ωστόσο ή Emily ένιωθε πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Δεν είχε νιώσει ποτέ κάτι παρόμοιο στο παρελθόν μιας και ο έρωτας για εκείνη είχε εμφανιστεί τόσο απρόσμενα και πάρα τις αμφιβολίες της μετά την προηγούμενη νύχτα, ήταν απόλυτα σίγουρη ότι ο Liam αναμφίβολα θα αποτελούσε ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή της.

- Ακόμα κοιμάσαι Liam; Έλα είναι ώρα να σηκωθείς.

Είπε ή Emily που είχε μόλις βγεί από το μπάνιο.Ο Liam άνοιξε διστακτικά τα μάτια του και την κοίταξε νωχελικά. Αφού την φώναξε κοντά του την άρπαξε από το χέρι και την φίλησε για άλλη μία φορά, πριν εκείνη φύγει αθόρυβα γλιστρώντας έξω από το δωμάτιο. Ο Noah κατέβηκε βιαστικά τα σκαλιά ακολουθώντας μια γνώριμη του μυρωδιά ώσπου τελικά έφτασε στην κουζίνα. Ο οικοδεσπότης Nathan Colton, έφτιαχνε τηγανίτες και το άρωμα από το ψημένο βούτυρο και τα αυγά σε συνδυασμό με το αλεύρι, ταξίδεψε τον Noah πίσω στα παιδικά του χρόνια, όταν ή δική του μητέρα του έφτιαχνε πρωινό.

- Καλημέρα σε όλους.

Αναφώνησε ο Nathan, παρατηρώντας ότι και οι τρείς φίλοι είχαν συγκεντρωθεί γύρω από το τραπέζι. Έπειτα όλοι μαζί κάθισαν για να απολαύσουν το πρωινό.

- Είναι εξαίσιες κύριε Nathan!

Είπε ο Noah καθώς κατάπινε με λαιμαργία την τρίτη τηγανίτα.

- Είναι παραδοσιακή συνταγή που βρίσκεται χρόνια στην οικογένεια μας. Ο παππούς μου την εμπιστεύτηκε στον πατέρα μου και ύστερα εκείνος σε μένα. Το μυστικό είναι απλό, αν δεν τις φτιάξεις με αγάπη τότε δεν υπάρχει περίπτωση να είναι νόστιμες. Βέβαια εσείς δεν βρίσκεστε εδώ για να μάθετε για τις τηγανίτες.

- Χρειαζόμαστε πληροφορίες για τον Arrio Galgo κύριε Nathan.

Είπε ο Liam και συνέχισε με το πρωινό του.

- Δεν υπάρχει κανένα μυστήριο γύρω από αυτό τον άνθρωπο. Ήρθε εδώ με σκοπό να εκμεταλλευτεί το νησί και τους κατοίκους του. Το χειρότερο όμως είναι ότι έχει αποκλείσει κάθε πιθανή έξοδο και κανένας δεν μπορεί να φύγει.

- Γιατί το κάνει όμως αυτό; Σχετίζεται ο θησαυρός της Ισαβέλλας με αυτόν;

- Ο θησαυρός της Ισαβέλλας είναι ένα κοινότυπο παραμύθι που σκαρφίστηκαν οι ντόπιοι. Ο Arrio βέβαια είναι το άτομο που πάντα γνωρίζει περισσότερα από τον καθένα μας για αυτό το νησί, πάντως από όσο γνωρίζω θησαυρός δεν έχει ανακαλυφθεί έως τώρα.

- Εσείς αλήθεια πως καταλήξατε εδώ;

Ρώτησε γεμάτη περιέργεια ή Emily.

- Εγώ είμαι βιολόγος και είμαι εδώ περίπου τριάντα χρόνια. Είχα έρθει σε μία αποστολή από το πανεπιστήμιο για την καταγραφή σπάνιων ειδών όμως σύντομα κατάλαβα ότι δεν θα υπήρχε επιστροφή. Ή κόρη μου με έψαξε αρκετά όταν έμαθε ότι ήμουν αγνοούμενος, κίνησε γη και ουρανό για να με βρει και το κατάφερε. Αυτό βέβαια της στοίχισε και τη δική της επιστροφή πίσω στην κανονική ζωή.

- Θέλετε να πείτε ότι βρίσκεται μαζί μας εδώ στο νησί;

Είπε ο Liam.

- Φυσικά, εδώ είναι. Εκεί ήθελα να καταλήξω, ή Amanda δουλεύει σε ένα μαγαζί που ανήκει στον Arrio. Θέλω να την βρείτε και την φέρετε πίσω σε μένα. Σε αντάλλαγμα θα πάρετε ότι πληροφορίες έχω συγκεντρώσει όλα αυτά τα χρόνια για αυτό τον άνθρωπο και πώς θα τον βρείτε. Πρέπει να προσέξετε όμως γιατί ή αναζήτηση της ίσως αποδειχθεί αρκετά επικίνδυνη.

- Θα κάνουμε ότι μπορούμε κύριε Colton, για να βρούμε την κόρη σας.

Είπε ή Εmily αποφασιστικά και όλοι μαζί υποσχέθηκαν να κάνουν ότι καλύτερο μπορούσαν για να βρουν την Amanda. Έπειτα οι τρείς φίλοι αποχώρησαν από το σπίτι, κατηφορίζοντας τον λόφο που το συνέδεε με το υπόλοιπο νησί για να ξεκινήσουν την αναζήτηση της. Ο Nathan τους είχε δώσει κάποια στοιχεία για το που θα μπορούσαν να την αναζητήσουν καθώς επίσης και μία σχετικά πρόσφατη φωτογραφία της για να την αναγνωρίσουν. Οι τρείς τους τώρα κατευθύνονταν βορειοδυτικά όπως τους είχε συμβουλεύσει ο Nathan και διέσχιζαν το δάσος αθόρυβα. Ή πυκνή βλάστηση ήταν χαρακτηριστική σε κάθε περιοχή του νησιού ιδιαίτερα σε χερσαίες περιοχές όπως εκείνη που μόλις διέσχιζαν, κάτι που έκανε τη διαδρομή σχεδόν απροσπέλαστη. Ωστόσο οι τρείς τους κατάφεραν να διαβούν το δάσος φτάνοντας σε ένα είδος κωμόπολης. Μικρά πλινθόκτιστα και ξύλινα κτίρια βρίσκονταν χτισμένα σκόρπια από δω και από εκεί ενώ μπορούσες να δεις τους ντόπιους να περιφέρονται αδιάκοπα στους χωμάτινους δρόμους. Οι περισσότεροι από αυτούς ήταν εξαθλιωμένοι και στερημένοι από τροφή. Τα ρούχα τους ήταν κουρέλια, ενώ το δέρμα τους είχε καταπονηθεί από την ενασχόληση τους με τα χωράφια και τις καλλιέργειες. Το βιοτικό επίπεδο αυτών των ανθρώπων χειροτέρευε ολοένα και περισσότερο και ή εκμετάλλευση τους από τον Arrio ήταν αναμφίβολα εμφανής.

- Αυτό πρέπει να είναι το μαγαζί που ανέφερε ο Nathan!

Αναφώνησε ο Noah γεμάτος ενθουσιασμό αντικρίζοντας ένα κτίριο που διέφερε αρκετά από τα υπόλοιπα.

- Παμε λοιπόν να βρούμε την Amanda!

- Λυπάμαι Liam, αυτή τη φορά δε θα βάλω τη ζωή σας σε κίνδυνο. Θα κάνω αυτό που πρέπει μόνος μου, εσείς θα μείνετε εδω.

- Τι εννοείς Noah, είναι πολύ επικίνδυνο να πας εκεί μόνος!

- Κατάλαβε τον Liam, εξ άλλου θα κινήσουμε υποψίες αν μας δουν. Μην ξεχνάς ότι είμαστε καταζητούμενοι, συνεπώς ή παρουσία μας σε έναν τόσο ανοιχτό χώρο δεν είναι και ή καλύτερη ιδέα.

- Εντάξει Emily, θα μείνουμε εδώ εμείς όσο ο Noah θα ψάχνει για την Amanda.

O Noah έφυγε βιαστικά για το μαγαζί ενώ ο Liam με την Emily έμειναν πίσω και συζητούσαν για την προηγούμενη νύχτα.

- Ξέρεις Emily, ή χθεσινή νύχτα ήταν ιδιαίτερη για εμένα.

Είπε ο Liam και της κράτησε το χέρι.

- Liam, λυπάμαι που δεν σου είπα πιο νωρίς όσα ένιωθα, τώρα μετανιώνω πραγματικά!

- Δε χρειάζεται να λυπάσαι Emily, τώρα πιά είμαστε μαζί και δεν υπάρχει κανένας που να μπορεί να μας χωρίσει.

Είπε εκείνος και την έκλεισε σφιχτά στην αγκαλιά του.

Ο Noah πλησίασε το μαγαζί που δούλευε ή Amanda και το εξέτασε προσεκτικά. Στη συνέχεια αποφάσισε να μπεί μέσα από την πίσω πόρτα ώστε να μην γίνει αντιληπτός έτσι αν έβρισκε την Amanda να την έπαιρνε κατευθείαν μαζί του. Κατευθυνόταν τώρα ανάμεσα στα ράφια ερευνώντας προσεκτικά το χώρο, ωστόσο δεν υπήρχε ίχνος ανθρώπινης παρουσίας και ο χώρος ήταν σχεδόν παρατημένος. Το μέρος ήταν έρημο και δεν υπήρχαν παρά ελάχιστα παλιά έπιπλα και σκουπίδια. "Δεν υπάρχει τίποτα εδώ" συλλογίστηκε ο Noah και πήγε να γυρίσει όταν ένιωσε ένα μεταλλικό αντικείμενο στην πλάτη.

- Μην κάνεις ούτε βήμα!

Ακούστηκε μία φωνή πίσω του και εκείνος ακινητοποιήθηκε σηκώνοντας τα χέρια στον αέρα σε ένδειξη υπακοής.

Ελπίζω να σας άρεσε και το σημερινό κεφάλαιο!! 😊😊 Ευχαριστώ πολύ που συνεχίζετε να διαβάζετε και να με υποστηρίζετε, είμαι πραγματικά ευγνώμων!!!🙂🙏🙏 Εσείς ποιός λέτε ότι απειλεί τον Noah από τους χαρακτήρες που έχετε γνωρίσει ως τώρα? Γράψτε σχόλια και θα μάθετε στη συνέχεια!!!!!

Φιλιαα Τάσος😘😘😘










Continue Reading

You'll Also Like

66.4K 3.5K 47
Η Κατερίνα ένα 16χρονο κορίτσι που πάει Δευτέρα Λυκείου... Είναι δυναμική μα δεν το ξέρει όπως και πολλά άλλα πράγματα που δεν ξέρει για εκείνη... Εί...
38K 2.6K 55
(Το βιβλίο περιέχει έντονες σκηνές βίας και υβριστικού περιεχομένου. ΔΙΑΒΆΖΕΑΙ ΜΕ ΔΙΚΉ ΣΑΣ ΕΥΘΉΝΗ) Please DONT copy the story #1 σε περιπέτεια 11/5...
238K 15.1K 30
Τύλιξε τα μακρια της δάχτυλα γύρω από το ύφασμα της γραβάτας του , σίγουρα θα κερδιζε το στοίχημα... Έβλεπε στο μυστηριο βλέμμα του τον πόθο και αυτό...
9K 1.5K 80
Μπορείς να κρυφτείς από το παρελθόν σου. Μπορείς ακόμα και να τρέξεις μακριά από αυτό. Αλλά ποτέ δεν θα μπορέσεις να ξεφύγεις...