Scoala de corectie[vol.III]

By RainDiann

566K 38K 9.8K

- Ce i-ai facut? - Nimic. E fericita. Asa fericita ca nu isi aminteste de nimeni." More

Capitolul 1
Capitolul 2
Capitolul 3
Capitolul 4
Capitolul 5
Capitolul 6
Capitolul 7
Capitolul 8
Capitolul 9
Capitolul 10
Capitolul 11
Capitolul 12
Capitolul 13
Capitolul 14
Capitolul 15
Capitolul 16
Capitolul 17
Capitolul 18
Capitolul 19
Capitolul 20
Capitolul 21
Capitolul 23
Capitolul 24
Capitolul 25
Capitolul 26
Capitolul 27
Capitolul 28
Capitolul 29
Capitolul 30
Capitolul 31
Capitolul 32
Capitolul 33
Capitolul 34
Capitolul 35
Capitolul 36
Capitolul 37
Capitolul 38
Capitolul 39
Capitolul 40
Capitolul 41
Capitolul 42
Capitolul 43
Capitolul 44
Epilog

Capitolul 22

10.7K 834 157
By RainDiann

  - Iesi afara! tuna vocea lui Mathias

Am sarit ca arsa de pe canapea, si m-am pus intre cei doi. Selena si Adam au luat copii urcat la etaj, ramanand doar eu cu baietii. 

  - Nu plec din casa asta, fara fata mea.

  - Nu pleci? Ia sa vedem! 

  - Ajunge. Te rog. Iubitule, lasa-ma pe mine sa vorbesc cu el, te implor, ii spun in soapta sotului meu.

  - Nu te las singura cu el. Ti-am spus ca nu mai fac aceleasi greseli ca in trecut. 

  - Vom fi chiar aici, afara. Ma poti supraveghea.

S-a incordat extrem de tare, m-a sagetat cu privirea de cateva ori si l-a privit pe Julian cu ura, apoi s-a relaxat brusc.

  - Bine, fie, spune printre dinti.

Am iesit pe treptele din fata casei, si am avut grija sa inchid usa dupa mine, chiar daca stiam ca brunetul va incerca sa imi citeasca pe buze de la fereastra. 

  - Ce e in capul tau? Sa apari in mijlocul casei mele, in fata copiilor mei, stiind ca toti vor sa iti dea cu toporul la tampla? 

  - Si tu vrei asta? continua cu o privire patrunzatoare si cu bratele la piept.

  - Ce cauti aici, Julian?

  - In seara asta am auzit de o crima cumplita. Un prieten mi-a spus despre ce a fost vorba iar la scurt timp am aflat si cine era victima..

  - Un prieten? Ai asa ceva? 

  - Inceteaza. Cand am aflat ca e Tamara, automat m-a condus si la copil, asa ca i-am luat urma si m-a condus in casa diavolului.

  - Draguta comparatia.

  - Zoey, nu plec fara fata mea. Vreti sa ma bateti, sa ma torturati? Nu aveti de cat. 

  - De ce iti pasa atat? Tie nu iti plac copii, pana acum cateva ore habar nu aveai ca ai asa ceva.

  - Nu si daca e al meu. 

Ochii nostri s-au intersectat si nu am vazut minciuna in ei. Ori era sincer, ori s-a pregatit pentru asta mult si bine in timpul in care credeam ca e sub pamant. Am gasit multe asemanari intre el si Erika la trasaturi, apoi gandul mi-a zburat la reactia blondei de mai devreme, in camera. Era pur si simplu picatura din Julian. De asta imi parea cunoscuta. De asta aveam fiori si imi venea sa o privesc cu ochi mici. 

  - Deci, ori te dai din calea mea, ori sunt gata sa va iau pe rand.

  - E doar a ta. 

Si-a desclestat pumnii si a facut ochii mari cu buzele intredeschise. A privit scurt spre fereastra, unde era sotul meu, dupa care a revenit la mine. 

  - Care-i smecheria?

  - Niciuna. Nu vreau un pui de criminal in casa.

  - Zoey .. tu tot crezi ca eu..

  - Nu conteaza ce cred eu acum. Conteaza ce ai fost. Erika s-ar putea transforma in asta, si nu pot permite sa stea langa copii mei.

  - O leoaica cu sange rece.

  - Numeste-ma cum vrei atata timp cat ei sunt in siguranta. 

M-am intors cu spatele si am deschis usa, el ramanand afara. Am fugit la etaj ignorand strigatele lui Mathias din urma mea. Am luat-o pe Erika de mana, si puteam sa vad cat de speriata era. Ochii ei pur si simplu m-au topit pe interior, dar am strans din dinti, si am tras-o dupa mine in josul scarilor.

  - Zoey, ce crezi ca faci? 

Brunetul a tras-o pe Erika din mana mea in bratele lui. Intr-o fractiune de secunda am luat-o inapoi, insa el nu i-a dat drumul asa usor, fata ramanand la mijloc ca o papusa.

  - Da-i drumul, Matt ! 

  - Eu? Tu o ranesti. Ti-ai pierdut mintile?

  - Copii nu trebuiesc despartiti de familiile lor.

  - Ce i-ai dat sa bea din nou, nenorocitule? tipa brunetul spre Julian care nu miscase un muschi. 

  - Sunt bine, doar ca tu nu intelegi. E din sangele lui, si nu o sa permit asa ceva in casa mea, asa ca da-i drumul naibii ! 

  - Mami, nu! Ea nu e rea, ea nu e el. Te rog, tipa Luca de la etaj, printre hohotele de plans. 

Julian a intrat cu forta si l-a pocnit pe brunet, in timp ce tipatul Beccai a umplut casa. Mathias a dat drumul la mana Erikai, iar satenul a putut sa o ia si sa dispara in cateva secunde, in care eu doar stateam acolo fara sa stiu exact se se petrece in jurul meu. 

Odata cu pocnetul ce a anuntat ca usa de la intrare s-a inchis, s-a facut liniste in toata casa. Insa nu a durat mult. Cat ai clipi, totul a inceput sa se sparga in capul meu. 

M-am apropiat de Matt cu o punga de gheata pentru obrazul deja umflat, insa mi-a dat peste mana, punga zburand in partea cealalta a camerei. L-am privit cu ochi mari, amintindu-mi de trecut si asteptandu-ma ca in orice clipa sa mai primesc una, dar tot ce am primit au fost cateva soapte ce mi-au furat respiratia.

  - Dispari din ochii mei. 

A trecut pe langa mine, lovindu-ma usor in treacat, si a urcat la etaj. Am ramas acolo, asezata pe canapea si gandindu-ma daca a fost cea mai buna decizie. 

  - Asta a fost total opusul lui Zoey Blake.

Desi ma uitam in pamant, fara sa clipesc, tot am observat cu coada ochiului parul blond ce atarna pe umerii aceia scunzi. 

  - Nu pot permite ca Becca si Luca sa pateasca ceva.

  - Erika e doar un copil..

  - Da, dar e al lui ! 

  - Si nu asta conteaza. E o fire atat de inchisa in ea. Fii serioasa.

  - Nu judeca dupa aparente.

  - Mai ai putin si o acuzi pe ea de crimele din oras.

  - Noapte buna, Selena, spun pe un ton sec si ma ridic, lasand-o singura pe prietena mea.

Am ajuns la camera mea, dar in loc sa intru am mai mers putin pe hol pana la camera lui Luca. Am vrut sa intru insa am auzit soapte de la usa, asa ca am ramas sprijinita de toc, in intuneric.

  - O urasc.

  - Nu vorbi asa despre mama ta.

  - Mai bine ma duceam eu decat Erika. Nu mi-e teama de ala. O sa-l omor cu mana mea daca se atinge de ea.

  - Ce trebuie sa faci acum e sa te culci si sa il lasi pe tati in chestiile astea. Tu esti prea mic sa spui astfel de chestii. 

  - Te rog, adu-o inapoi. Fac orice.

  - Nu e nevoie. Tati o va aduce inapoi cu orice pret, iti promit. 

Am vazut cand s-au prins de degetele mici ca intr-o promisiune, dupa care l-a pupat pe frunte si s-a ridicat. A mers pana la jumatatea camerei, apoi satenul l-a strigat din nou.

  - Tata?

  - Da, Luca? 

  - Te iubesc.

  - Si eu pe tine. Dar sa nu spui asta de fata cu lumea. E umilitor pentru barbati. 

M-am retras in camera mea, inainte ca Matt sa iasa si sa ma vada, si m-am ghemuit in pat, asteptand nerabdatoare sa vina langa mine, si sa incerc sa ii vorbesc. Dar degeaba. Intreaga noapte locul de langa mine a fost rece, iar el nu a venit deloc. 

*Rebecca*

M-am foit pe toate partile, dar imaginile de azi nu imi ieseau din cap. Mama s-a purtat foarte diferit, si simt ca ceva nu e bine. Poate ca toata lumea ma vede ca pe un copil, dar intr-o familie de politisti, eu cred ca sunt mai mult de atat. 

M-am dat jos din pat si m-am imbracat, dupa care am deschis usa cu grija sa nu faca zgomot. Am pasit silentios in hol, apoi am coborat treptele pana la parter. Am inghetat cateva secunde cand am vazut ca tata dormea pe canapea, insa mi-am revenit rapid, gandindu-ma ca usa de la terasa va scoate mai putin zgomot, decat cea de la intrare. Plus ca asta nu era incuiata. 

Am tras usor de ea si m-am strecurat afara, dupa care am pornit in fuga, setand GPS-ul pe telefonul nou primit de la mama acum cateva saptamani. 


Buna! Uhh, toata ziua m-am gandit daca sa scriu sau nu, si pana diseara vad ca m-a prins inspiratia :)) Sper ca v-a placut si ca nu e sec! Mie una, mi-a placut la nebunie ce s-a format in mintea mea, pe parcurs ce scriam. Ohh da, surpriza despre care va spuneam este ca am scos Top Love din pauza, ba chiar am postat acum 2 zile un nou capitol. Aruncati o privire daca va place. Cam atat in seara asta, va imbratisez si va urez o noapte placuta ! ♥♥♥♥

Continue Reading

You'll Also Like

13K 1.2K 51
S-ar putea oare ca dragostea să fie remediul unei boli necruțătoare? Există oare o a doua șansă pentru răul făcut cu intenții bune? Jessi...
49.6K 2.1K 44
Viata Annei se schimba când devine bona pentru mezinul familiei Delux... Coperta: ©Alexandraqueen19
137K 7.7K 20
"Orice sfarsit e un nou inceput si orice inceput are si un sfarsit!" Partea a doua din trilogia The Last Whispers! ATENTIE! La un moment dat povestea...
449K 19.1K 37
Oglinda ar putea arăta reflexia unei femei puternice, o femeie de succes, asta vede orice persoană mă privește... dar nu și eu...Nu sunt așa...Nu sun...