Capitolul 5

16.3K 1.1K 277
                                    

Zoey

Respiratia mi s-a oprit pe secunda si am tresarit ca niciodata. M-am apropiat de marginea geamului care a mai ramas si am privit incet, sperand cu tot corpul meu sa am parte de o minune. 

Dar uneori ne asteptam la mult prea multe. In momentul in care am vazut doua trupuri lipite de asfalt, si un cerc de oameni imprejur, totul in mine inghetase. Am simtit cum inima mea a iesit singura si s-a aruncat in gol, dupa James. 

Tipatul Rebeccai mi-a atras atentia spre ea. Isi daduse seama, oricat de mica era, ce tocmai se intamplase. Era un tipat atat de ascutit si plin de durere, incat m-am lasat cuprinsa de intuneric.

  - Zoey! 

Am deschis ochii si o lumina alba m-a lovit. Imi simteam corpul greu si imi era frig. 

  - Zo .. trezeste-te. De ce plangi? 

Inca orbita de lumina intensa am incercat sa ma concentrez la fata mea, pe care o simteam imbibata. Totul in jurul meu se dezmortise incet, incet .. prima oara auzind bataile propriei mele inimi. Erau atat de scurte si rapide incat si eu eram uimita. Apoi .. imaginea a devenit clara. Am facut ochii mari si intr-o clipita am sarit de pe pat, imbratisandu-l. 

  - Nu esti mort. Esti aici .. Dumnezeule, sa nu fie un vis. Esti aici! spun ca o nebuna in timp ce mainile mele ii mangaie lent chipul. 

  - Frumoasa mea .. asa vulnerabila si speriata. Ai avut un cosmar. Sunt bine, sunt chiar aici. 

  - Un cosmar ? spun cu vocea stinsa in timp ce observ ca bataile inimii mele nu erau in propria-mi minte, ci pe un aparat. 

  - Da .. nu mai tii minte? 

M-am chinuit sa imi amintesc ceva .. dar in zadar. 

  - Tot ce imi amintesc este ca am iesit sa fumez, la nunta mea dar cineva a incercat sa ma rapeasca. A vrut sa ma adoarma si m-am impotrivit in prima parte .. dar chiar nu poti lupta intr-o rochie de mireasa. 

  - Altceva?

  - Foarte putin, cand ati dat buzna la hotel .. si tu ai sarit pe geam si ai murit .. si .. 

  - E in regula. Gata.. 

James m-a luat in brate, incercand sa ocoleasca firele pe care abia acum le observasem ca ma inconjurau. Parfumul lui mi-a invadat narile, si mi-a dat o stare de conmfort. 

  - Ce s-a intamplat? Ce caut eu aici ? Si unde e Mathias? Unde-i Mathias?

  - Linisteste-te, e pe hol cu Rebecca. Vrei sa-l chem? 

  - Vreau sa-mi spui ce s-a intamplat .. pentru ca simt ca si cum creierii mei sunt arsi. 

  - Ai fost rapita Zo. De la propria nunta, scoasa din tara ilegal si adusa aici, in Londra.

  - Suntem in Londra?

  - Da. Ai fost drogata, de Julian si Rose. Un drog care iti stergea memoria definitiv si ca sa se asigure ca nu are probleme, zi de zi iti facea un ceai din planta aia. 

  - Si eu beam?

  - Da, te-a convins ca e ceaiul tau favorit si nu poti sta fara el. Zi de zi, memoria ta era inlocuita de vorbele lui Julian, de minciunile lui, pana cand te-a transformat in alta persoana. Noi te-am cautat mult .. ai fost data in urmarire generala ..

  - Noi ?

  - Eu, Mathias, Adam si Becca. 

  - Ce cauta copilul meu aici ?! 

  - Este timp pentru toate, o sa-ti povestesc. Cand in sfarsit te-am gasit, nu ne-ai recunoscut. Julian ti-a bagat in cap ca suntem niste criminali si ca ti-am furat singurul copil, pe Becca. 

Scoala de corectie[vol.III]Where stories live. Discover now