Capitolul 1

36K 1.4K 240
                                    

Mathias

  Colindasem intreaga Anglie saptamani intregi, inclusiv Londra, si Zoey nu era niciunde. Politia nu avea inca nicio informatie si nimeni nu o vazuse vreodata .. ca si cum a fost inghitita de pamant. Fiecare muschi al meu era incordat si dadeam agitat din picioare, privind spre benzinaria unde baietii s-au dus sa isi ia cafea. James a venit primul, si mi-a intins si mie un pahar dar in secunda urmatoare l-am lovit zburand in spatele masinii. Bass m-a privit cu fata neutra.

  - Daca nu voiai, trebuia sa-mi spui. 

  - Voua chiar va arde de cafea?

  - Nu frate, o sa stam sa cadem jos din picioare. Suntem de saptamani pe drumuri si tu abia ai cateva ore de somn..adunate! 

  - Lasa-ma.

  - Nu intelegi ca daca nu ..

M-am ridicat nervos si l-am apucat de guler, lipindu-l de masina. Adam abia ce iesise din benzinarie si a alergat la noi, despartindu-ne. 

  - Du-te, vorbesc eu cu el .. 

James si-a aranjat instinctiv jacketa cu mainile, apoi a intrat nervos pe locul din dreapta.

  - Acum mergem si ne cazam la un hotel. 

  - Mergeti, eu mai pot. 

  - Nu, mergem am spus. Si nu incerca sa o faci pe durul, pentru ca in conditia in care esti acum e nevoie doar sa te imping si ai cazut de pamant. 

  - Adam ..

  - Nimic! Sa presupunem ca prin absurd o gasim si trebuie sa luptam pentru a o salva. Ce o sa faci? O sa salivezi pana adorm si ei odata cu tine?

Am oftat si mi-am frecat palmele. L-am plesnit pe spate prieteneste si m-am pus la volan. Am pornit motorul dar inainte sa plec m-am intors catre Bass.

  - Scuze frate. Pur si simplu imi pierd mintile.

  - Crede-ma ca si eu.. o s-o gasim Blake, raspunde satenul foarte serios.

Am mai mers cateva minute si am oprit in centrul Londrei, la un hotel. Ne-am cazat si dupa ce am luat o masa buna dupa atata timp, am adormit in primele secunde. 

  - Matt, sunt aici! 

M-am invartit de jur imprejur dar tot ce vedeam era intuneric, desi vocea sotiei mele rasuna clar. Am incercat sa fug in orice parte, dar nu functiona nimic. 

  - Iubito, unde esti?

  - De ce nu ai venit dupa mine?

  - Am venit! Aici sunt. Nu te parasesc Zo. Acum si pentru totdeauna, mai tii minte? 

Pentru cateva momente a fost liniste, apoi incet incet totul s-a luminat. M-am intors si atunci m-a strabatut un fior in inima. Pe o canapea lunga si sofisticata statea frumoasa mea blonda, imbracata in lenjerie intima si cu o blana scumpa care ii curgea pe umeri intr-un mod rafinat. In stanga ei statea Julian cu un zambet diavolesc care abia ce i-a intins o tigara sub privirea mea. Zoey a luat-o fara nicio grija apoi a ridicat dintr-o spranceana. Rose care statea in dreapta canapelei s-a aplecat si a aprins tigara cuminte. 

  - Iubito, unde esti? ma imita ea ca in desene animate.

Am dat inapoi un pas deranjat de ce se petrecea.

  - Uitati-va la fata lui de copil mic si speriat. Oh, Matty .. putin dezamagit? 

Respiratia mea a inceput sa o ia la goana, in timp ce rasul ei cristalin se auzea pretutindeni. 

Scoala de corectie[vol.III]Where stories live. Discover now