Capitolul 39

7.4K 635 148
                                    

*Luca*

Mergeam prin campus impreuna cu sora mea mai mica, cautand un loc unde sa mancam in aer liber. Niciunul dintre noi nu vorbea si tot ce se auzea erau rasetele si fericirea celorlalti din jur. Mi-am lasat privirea in pamant gandul sarindu-mi la mama, care oficial mai avea voie doar doua zile la spital, dupa care doctorii aveau de gand sa o deconecteze total. Asa cum eram si eu deconectat de viata acum. 

Nu numai ca trebuia sa imi pastrez calmul cu ce se petrece, dar trebuia sa fiu concentrat si pe scoala, sa am grija si de Rebecca si apoi .. 

  - Hei Blake! Mi se pare mie sau esti cam verde la fata? 

Toata gasca lui Kyle a ras in frunte cu el in timp ce priveau spre mine. Mia si-a dat parul dupa ureche in timp ce mi-a aruncat un zambet scurt si timid ce a disparut intr-o fractiune de secunda cand iubitul ei s-a intors spre ea. 

Iubitul ei. Pana si mintal imi provoaca mancarimi expresia asta. 

  - Hei Morgan! 

Bratul Beccai s-a asezat peste al meu si m-a privit rugatoare sa nu incep nimic, insa cand am vazut ca toata gasca privea in directia mea nu m-am putut abtine. 

  - Stii bancul cu dealul? Valea! 

  - Vino aici, mucosule. 

Am strans breteaua rucsacului cat de tare am putut, apoi mi-am pus picioarele in miscare in timp ce Becca era pe urmele mele.  

  - Ce vrei?

  - O vrei pe Mia? Poftim, e toata a ta. 

M-am incruntat confuz in acelasi timp cu ea. A privit dezamagita spre Kyle, asteptand sa vada reactia mea care a intarziat sa apara, asa ca a continuat.

  - Dar nu pe gratis. Mi-o dai pe sora-ta o noapte, continua cu un zambet cretin si vad cum isi trece degetul aratator peste buzele Rebeccai fara nicio inhibitie. 

Toti care erau in jur au ramas cu gurile deschise, inclusiv propriul lui anturaj. Mi-a luat cateva secunde sa realizez ce tocmai a zis si cum mi-a atins sora mai mica, pentru ca tot aveam impresia ca e vreo gluma de prost gust. 

Mi-am lasat rucsacul sa cada atat de brusc ca unii ai tresarit la contactul cu gazonul, si fara sa mai trag de timp pumnul meu l-a lovit in plina fata. 

  - Are 13 ani, la dracu sa te ia de sociopat! 

A vrut sa imi intoarca miscarea dar m-am ferit la timp, lovindu-l din nou. Si din nou. 

  - Daca o mai atingi pe sora-mea vreodata in viata ta, ai cuvantul meu ca iti rup degetele unul cate unul. 

  - Tie chiar nu ti-a ajuns zilele trecute, nu? intreaba inca zambind desi avea buza sparta. 

Mi-am ridicat rucsacul fara sa mai spun nimic, m-am aplecat sub privirile tuturor si am sarutat-o scurt pe Mia, apoi m-am intors pe calcaie si am plecat fara sa imi pese ce fete au facut din urma. 

*Zoey*

  - Si apoi am aflat ca Rebecca e fiica mea, si James a iesit extrem de suparat. Ce vremuri .. 

Il priveam pe Mathias cum e la a treia cafea, si tot continua sa povesteasca prin ce am trecut impreuna. Tot el plange, tot el rade .. tot el va innebuni in toata povestea asta. 

  - Iti dai seama ca a fost o perioada cand il voiam mort pe James? Karma chiar are grija de toate. 

  - Nu fii nesimtit, spun de parca m-ar putea auzi. 

Brusc s-a calmat, a pus paharul gol pe noptiera si a strans din buze. 

  - Nu pot sa imi dau seama ce tot faci pe partea cealalta dar chiar am ajuns la ultima picatura de rabdare. 

Scoala de corectie[vol.III]Where stories live. Discover now